ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Met het "Lekker Ontbijt" heeft u een heerlijk ontbijtcadeau in handen. Voorzien van vers gebakken broodjes, echte roomboter croissants, verse vleeswaren en kaas en nog veel meer maakt u met dit ontbijt een uitstekende start van de dag. Het lekker ontbijt wordt thuisbezorgd in geheel Groningen en Drenthe.

Een offerte aanvragen

Nederland

Zakelijk ontbijt, ontbijt op maat in buffetvorm of opgedekt ontbijt.

Een offerte aanvragen

Nederland

Een romantisch ontbijt voor twee thuisbezorgd in Groningen en Drenthe. Geweldig om een bijzondere dag zoals een huwelijksdag, bruiloft of jubileumtrouwdag romantisch mee te beginnen. Voorzien van vers gebakken pistoletten en croissants, echte bakkers beschuit, zalm, diverse vleeswaren en kaas en nog veel meer lekkers, maak je met dit ontbijt een heerlijke start van de dag.

Een offerte aanvragen

Nederland

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin aan tafel. Een smakelijk ontbijt voor 4 personen. Uit te breiden voor meerdere personen. Koffie, verse jus, Chocomel, verse broodjes en croissants, van paté tot hagelslag, voor ieder wat wils. Deze geweldige ontbijt ervaring is om nooit meer te vergeten en bevat voor ieder wat wils. Dit lekkere gezinsontbijt wordt door ons geleverd met disposable bestek, bordjes servetjes om direct te kunnen genieten van het lekkere ontbijt samen.

Een offerte aanvragen

Ontbijtservice Noorderland bezorgt de heerlijkste, luxe ontbijten aan huis en bedrijfsontbijt, vergaderontbijt en ontbijtbuffet op de zaak in geheel Groningen en Drenthe. Gemakkelijk online ontbijt bestellen of telefonisch. Met Moederdag, Vaderdag, Pasen, Valentijnsdag, Kerstmis verzorgen wij speciale feestelijke ontbijten om een speciale dag smakelijk te beginnen. Van een lekker ontbijt tot opgedekt familieontbijt of een superdeluxe Champagne-opdekontbijt, we hebben voor iedere gelegenheid een passend ontbijt. Wij leveren aan particulieren aan huis of vakantie adres, maar ook aan bedrijven, instellingen en organisaties. Dit in de vorm van ontbijtbuffet, ontbijtcatering of een snel maar lekker onderwegontbijt. Alles in goed overleg naar wens op maat gemaakt. De ontbijt cadeaubon kan ingezet worden als personeelscadeautje bv. voor Kerst of jubileum. Het logo en bedrijfsnaam kan verwerkt worden op de bon. Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online bestellen of telefonisch. Je ontvang hierna de factuur per mail. Indien je met Ideal wil betalen, ontvang je de betaallink in de factuur. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wij bezorgen 7 dagen per week. Vanaf 6 uur 's morgens tot 13.00 uur als brunch/lunch voor de uitslapers. De bezorgkosten  verschillen per gemeente en zijn te vinden onder het kopje "bezorgkosten". Wij zijn gevestigd in Wildervank, Veendam.

Documenten

Domain icon Dienstverlener

ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND

K.J. de Vriezestraat 27

9648 HB Wildervank, Nederland - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Activiteiten van

  • Catering-diensten
  • ontbijt
  • Ontbijtbuffet
  • Champagne-ontbijt
  • ontbijtservice
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis