ONTEX GROUP

We produceren, verkopen en verdelen onze producten in meer dan 110 landen via toonaangevende retailmerken, en onder onze eigen merknamen
Als ’s werelds meest toonaangevende producent van wegwerpartikelen voor persoonlijke hygiëne, zijn we er trots op dat het verschil kunnen maken voor het dagelijks leven van mensen in alle leeftijdscategorieën. Wij ontwerpen, vervaardigen en leveren wegwerpluiers en -broekjes, onderleggers, tampons en inlegkruisjes aan retailers en zorgverleners in meer dan 110 landen. Er werken meer dan 8 000 mensen verdeeld over onze 17 productievestigingen wereldwijd en we hebben in 2015 een omzet gegenereerd van € 1, 69 miljard.
Twee derde van onze producten is op maat gemaakt voor de eigen merken van retailers en we hebben inmiddels de reputatie dat we de grote spelers op de markt helpen om snel op nieuwe trends in de sector te reageren. Onze consumenten en de retailers vertrouwen erop dat wij te allen tijde de hoogste graad van bescherming en comfort bieden. Hoewel waarde onze drijfveer is, zullen we nooit inleveren op kwaliteit.
Dankzij onze gespecialiseerde ontwikkelingsteams en geavanceerd productonderzoek, gestimuleerd door uitgebreide consumenteninzichten, beschikken we over de flexibiliteit om onze klanten te helpen om in te spelen op de snel veranderende markt en aan de behoeften van de bevolking tegemoet te komen.

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Hygiëne- en toiletproducten
 • babyhygiëne
 • dameshygiëne
 • verzorgingsproducten
 • verzorgingsproducten voor thuis

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • > 500
  bezetting

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Multi-Category

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
103 v