PAGTER

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

PAGTER
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Procona is een duurzame meermalige snijbloemen verpakking, die bloemen vers houdt van producent naar consument. Procona is het meest efficiente systeem om snijbloemen met water te vervoeren en te presenteren. Het Procona systeem bestaat uit een container, een kraag en deksel met ventilatieopeningen. Doordat bloemen in Procona over water en ventilatie beschikken blijven ze langer vers. Overige voordelen van Procona zijn: - Duurzaam, meermalig en volledig recyclebaar - Besparing op transportkosten en CO2 door beter belading. - Besparing op verpakkingskosten en verpakkingsafval. - Bloemen zijn beter beschermd. - Retail ready: minder arbeid in DC en winkel - Perfecte presentatie in combinatie met onze displays. De Procona Valencia is verkrijgbaar in hoogte 25 en 35 en is de ideale keuze voor kwekers, groothandelaren en exporteurs/importeurs. De Procona Valencia past perfect op pallets en karren. Voor elke steellengte is een passende kraaghoogte (karton of kunststof) beschikbaar.

Een offerte aanvragen

Nederland

Procona is een duurzame meermalige snijbloemen verpakking, die bloemen vers houdt van producent naar consument. Procona is het meest efficiente systeem om snijbloemen met water te vervoeren en te presenteren. Het Procona systeem bestaat uit een container, een kraag en deksel met ventilatieopeningen. Doordat bloemen in Procona over water en ventilatie beschikken blijven ze langer vers. Overige voordelen van Procona zijn: - Duurzaam, meermalig en volledig recyclebaar - Besparing op transportkosten en CO2 door beter belading. - Besparing op verpakkingskosten en verpakkingsafval. - Bloemen zijn beter beschermd. - Retail ready: minder arbeid in DC en winkel - Perfecte presentatie in combinatie met onze displays. De Procona Florida is verkrijgbaar in hoogte 25 en 35 en is de ideale keuze voor supermarkten, bloemenwinkels en exporteurs. De Procona Florida past perfect op pallets en karren. Voor elke steellengte is een passende kraaghoogte (karton of kunststof) beschikbaar.

Een offerte aanvragen

Nederland

Procona is een duurzame meermalige snijbloemen verpakking, die bloemen vers houdt van producent naar consument. Procona is het meest efficiente systeem om snijbloemen met water te vervoeren en te presenteren. Het Procona systeem bestaat uit een container, een kraag en deksel met ventilatieopeningen. Doordat bloemen in Procona over water en ventilatie beschikken blijven ze langer vers. Overige voordelen van Procona zijn: - Duurzaam, meermalig en volledig recyclebaar - Besparing op transportkosten en CO2 door beter belading. - Besparing op verpakkingskosten en verpakkingsafval. - Bloemen zijn beter beschermd. - Retail ready: minder arbeid in DC en winkel - Perfecte presentatie in combinatie met onze displays. De Procona Amsterdam is verkrijgbaar in hoogte 25 en 35. Ze zijn extra robuust en daarmee zeer geschikt voor intensief meermalig gebruik, bijvoorbeeld op kwekerijen. Voor elke steellengte is een passende kraaghoogte (karton of kunststof) beschikbaar.

Een offerte aanvragen

Nederland

Procona is een duurzame meermalige snijbloemen verpakking, die bloemen vers houdt van producent naar consument. Procona is het meest efficiente systeem om snijbloemen met water te vervoeren en te presenteren. Het Procona systeem bestaat uit een container, een kraag en deksel met ventilatieopeningen. Doordat bloemen in Procona over water en ventilatie beschikken blijven ze langer vers. Overige voordelen van Procona zijn: - Duurzaam, meermalig en volledig recyclebaar - Besparing op transportkosten en CO2 door beter belading. - Besparing op verpakkingskosten en verpakkingsafval. - Bloemen zijn beter beschermd. - Retail ready: minder arbeid in DC en winkel - Perfecte presentatie in combinatie met onze displays. De Procona London is verkrijgbaar in hoogte 25, 30 en 35 en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de retail. Ze hebben een perfecte belading op blokpallets en supermarktkarren. Bloemen in London Procona’s kunnen optimaal gepresenteerd worden in één van onze displays.

Een offerte aanvragen

Pagter ontwikkelt en produceert al ruim 30 jaar duurzame en innovatieve verpakkingssystemen voor snijbloemen in water. Bij Pagter staan kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Het Procona systeem dat ruim 25 jaar geleden ontwikkeld is door Pagter Innovations is duurzaam en efficiënt. De stevige Procona container kan, afhankelijk van het gebruik, 30 tot 50 keer hergebruikt worden. Door hun vierkante vorm en perfecte stapelbaarheid geven ze bovendien een betere belading dan ronde emmers. Snijbloemen in Procona hebben tijdens het transport hydratatie èn ventilatie, hierdoor is er minder uitval. Procona combineert dus duurzaamheid met (kosten)efficiëntie. Procona is Retail Ready! Pagter biedt een reeks displays om bloemen en potplanten optimaal te presenteren. Van handige volledig verrijdbare elementen tot oneindig uit te breiden display systemen. Met Pagter displays kunt u altijd flexibel inspelen op vraag en aanbod. Porto is een watervasthoudende verpakking waarmee je boeketten en bloemen zowel horizontaal als verticaal zonder lekken kunt verzenden. Dit maakt Porto de ideale verpakking voor de online business.

Domain icon Fabrikant/ Producent

PAGTER

Emmerblok 32

4751 XE Oud Gastel - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1992
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Activiteiten van

  • Engineering - industriële aannemers
  • Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis