PAJA TRILTECHNIEK

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

Web icon
Contacteren

Het bedrijf PAJA TRILTECHNIEK, is een Fabrikant/ Producent, opgericht in 1994, en actief in de sector Trilinstallaties - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren trilmachines, trilmotoren, Trilzeven, en Trilgoten. Het is gevestigd in Oosterhout Nb, Nederland.

Andere bedrijven in dezelfde sector:

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Trilgoten worden gebruikt voor het transporteren van materialen. Alle ‘korrelvormige‘ produkten zijn trillend te transporteren. Hierbij moet u denken aan zand en grind maar ook aan poeders vanaf een korrelgroote van 200 um. tot zeer grote produkten als bijv. vrachtwagenmotoren. Mogelijkheden Trilgoten o.a. toegepast in de volgende sectoren: Betonindustrie, recyclingsindustrie, chemie, voeding- en genotsmiddelen industrie, zand en grind. Iedere trilgoot wordt volledig volgens uw wensen ontworpen en geproduceerd. U kunt hierbij denken aan maatvoering, wel of geen slijtplaten, deksels, in- en uitlopen en afdichtingen. Ook is het mogelijk om de plaats van de motoren te bepalen. Een trilgoot is uit te voeren met de aandrijving aan de bovenzijde, onderzijde en zelfs aan de zijkant is mogelijk.

Nederland

Door middel van trilling kunt u zeer eenvoudig uw produkten op korrelgroote scheiden. Door uw materiaal over een zeefdek te laten transporteren, zal door de trilling al het materiaal tijdens het transport het zeefdek raken. Het materiaal dat groter is dan de maaswijdte van het zeefdek loopt verder over het zeefdek, het materiaal dat kleiner is dan het zeefdek valt erdoor.trilzeef, ontwateringszeef Ook kunt u kiezen voor meerdere zeefdekken boven of achter elkaar, zodat u op één zeefinstallatie u product kunt scheiden in meerdere fracties. Vervolgens kunt u het gescheiden materiaal apart opvangen voor verdere verwerking. Hiervoor zijn diverse soorten in- en uitlopen mogelijk. Tevens is er, afhankelijk van uw materiaal, een ruime keuze uit diverse soorten zeefdekken.

Nederland

Een triltafel wordt gebruikt voor het verdichten van materialen. Hierdoor kunt u meer produkten kwijt in uw doos, zak of welke verpakking u ook maar gebruikt. Doordat het produkt een kleine trilling (instelbaar) krijgt, gaat uw produkt zich kantelen en draaien, waardoor de open ruimte (lucht) tussen de produkten opgevuld wordt. U kunt hier denken aan allerlei soorten producten van zand tot plastic doppen, en van beton (luchtbellen eruit) tot stalen koppelstukken. Toepassingen: Een andere toepassing is het testen van producten. Door middel van de trilling op een triltafel wordt getest of bijv. de solderingen op een printplaat goed zijn. Of u kunt een versnelde verouderingstest doen met producten die ook tijdens hun normale gebruik trillingen ondergaan (bijv. koelkasten in caravans). Wij leveren triltafels die u naar keuze zowel lineair ( recht op- en neergaande trilling )als ellips-vormig kunt laten trillen, afhankelijk van uw product.

Nederland

Voor het in trilling brengen van uw trilgoot kunt u gebruik maken van een Elektromagnetische aandrijving. PAJA Triltechniek is in nederland de vertegenwoordiger voor het gerenommeerde merk Tuxel. Tuxel is een wereldwijd begrip op het gebied van elektromagnetische trilaandrijvingen. De aandrijvingen van het merk Tuxel zijn speciaal bedoeld voor de ‘kleinere’ trilgoten. ( Breedte tot 400 mm. ; Lengte tot 750 mm.) Uw materiaal wordt d.m.v. sprongetjes naar voren getransporteerd.

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1994
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Trilinstallaties - industrieel
 • trilmachines
 • trilmotoren
 • Trilzeven
 • Trilgoten
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!