PCE BROOKHUIS

Nederland

Warehouse icon Distributeur

PCE BROOKHUIS

PCE Brookhuis is een online shop gespecialiseerd in meettechniek, weegtechniek, regeltechniek en laboratorium techniek. Wij bieden een ruime keuze aan meetinstrumenten voor zowel professionals als particulieren. PCE Brookhuis heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van meettechniek, weegtechniek en regeltechniek. Of u nu op zoek bent naar een grondweegschaal, een temperatuursensor of een decibelmeter, u vindt het allemaal in onze uitgebreide webshop! Wereldwijd leveren wij aan bouwondernemingen, bouwmarkten, maar ook aan eindgebruikers zoals loodgieters, timmermannen, en ijzerhandeleren. Op zoek naar een laagdiktemeter voor de autolak? Of een anemometer voor het meten van de windsnelheid? Deze artikelen vindt u natuurlijk ook bij PCE Brookhuis. Of wat dacht u van een kleurmeter voor het meten van de kleur van groentes en fruit? Of het wegen van auto's. Je kunt het zo gek niet bedenken of PCE Brookhuis heeft dit allemaal in hun assortiment. Indien het niet op onze website staat maar u zoekt toch iets kunt u altijd contact met ons opnemen en wie weet kunnen we het voor u ontwikkelen?

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

De CableTool is een meetinstrument voor het bepalen van de lengte van de kabel, geschikt voor alle soorten koperkabels zoals netwerk-kabel, antenne kabel en het conventionele netsnoer. Met de ingebouwde TDR (Time Domain Reflectometer), detecteert de meter kabellengte en de afstand naar het uiteinde van de kabel of defect (bijv. kabelbreuk, kabel beschadigingen of kortsluiting). Met de ingebouwde voltmeterfunctie voor de testen kabels, bent u in staat om ook actieve kabels te identificeren. Hierbij kan de meter zonder gedoe ook aan een stroomkabels met tot 250 V aangesloten worden en de hoogte van de spanning worden weergegeven. Daarnaast heeft de kabellengte-meter CableTool ook een ingebouwde kabel-zoekfunctie. Daarbij stuurt de kabellengte meter een signaal de kabel in, door de reflectie van de kabel in de kabelkanalen en wanden kan het precies worden gelokaliseerd door middel van de optionele CableTracker Probe. De kabellengte meter CableTool is dus een complete allround meter.

Nederland

De ultrasone flowmeter kan worden gebruikt als onderdeel van een controlemeting of voor een snelle bepaling van de stroming in een pijp en is daarom een draagbaar, eenvoudig te installeren meetsysteem. De ultrasone flowmeter werkt volgens de looptijdverschil- methode. Het meetprincipe van de flowmeter is heel simpel. In een diagonale meting heeft de pijp minder tijd nodig in dezelfde flow richting, dan tegen de flowrichting in. Wanneer de flow toeneemt, is er meer tijd nodig om te meten tegen de stroom in en minder tijd als de meting in dezelfde richting is. De ultrasone flowmeter kan worden gebruikt voor metingen op metalen, kunstof en rubber buizen.

Nederland

De video-boroscoop PCE-VE 200 is een inspectiecamera voor een niet-destructieve meting. Zo is de video-endoscoop de ideale tool voor de diagnose op de moeilijk te bereiken plaatsen. De gebieden omvatten machinebouw, sanitair en verwarming, en het hele gebouw en de bouw van de belangrijkste gebieden voor het gebruik van de video-endoscoop. Ook is de video-boroscoop geschikt voor gebruik in de automobielindustrie. Omdat de video-boroscoop een camerakabel van 1 meter heeft, is het ook mogelijk om de video-boroscoop te gebruiken zonder dat een demontage van machines of motoren nodig is. Dit betekent een besparing van geld en tijd. Op de camerakop van de video-endoscoop zijn heldere LED’s gemonteerd die kunnen worden gecontroleerd en aangepast door de gebruiker. De LED's hebben verschillende niveaus van helderheid, zodat optimale verlichting mogelijk wordt gemaakt op het te onderzoeken terrein. De camera van de video-endoscoop kan niet worden verblind door overbelichting.

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  51 – 100
 • Verkopers
  1 – 10

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Dochtermaatschappij
 • Hoofdactiviteit
  Distributeur

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Hoognauwkeurige meetinstrumenten
 • Meetinstrumenten
 • Weegschalen
 • Laboratoriumtechniek
 • Regeltechniek
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!