PRESA - Your Packaging, Coding and Labelling partner

België

Store icon Meerdere categorieën

Verified by Europages badge
PRESA

PRESA is een onderneming die trots is op meer dan 35 jaar ervaring in industriële verpakking, codering, etikettering en identificatie van producten. Ons PresaPack assortiment bestaat onder meer uit verticale en horizontale flowpack verpakkingsmachines, sealmachines, bundelverpakkers, krimpfolieverpakkingsmachines en palletwikkelaars. Ons PresaCode assortiment bestaat uit klein- en grootkarakter inkjetprinters, hoge resolutie inkjetprinters, laser markeersystemen en folieprinters. Ons PresaLabel assortiment omvat print & apply etiketteeroplossingen, weeg-prijs-etiketteersystemen, label applicators, desktop labelprinters, kleuren labelprinters enzovoorts. Ons PresaControl assortiment bevat weeg- en inspectiesysteme zoals controlewegers, metaaldetectoren en X-Ray inspectiesystemen. De missie van PRESA is het aanbieden van oplossingen die de productiviteit, het rendement en de betrouwbaarheid van de processen van de klanten te verbeteren. Wij zijn een ISO 9001: 2015 en VCA*-gecertificeerde onderneming.

Overzicht van de productcatalogus

België

Verified by Europages badge

Voornamelijk in de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie zijn controlewegers een essentieel onderdeel van de productielijn. Op die manier kan u immers op hoge snelheid continu het gewicht van elk product verifiëren. Indien blijkt dat het gewicht van een product boven of onder de ingestelde marge zit, wordt het product uitgeworpen. Resultaat? Een nog efficiëntere manier van produceren en verpakken. Groot assortiment controlewegers Onze controlewegers, ook wel checkwegers genoemd, bieden de hoogste kwaliteitsnormen voor industriële dynamische weegtechnologie. Deze uiterst nauwkeurige MID-gecertificeerde controlewegersystemen bieden oplossingen voor elk type toepassing en verpakkingsgrootte van klein tot groot. Zo zijn wij in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Daarnaast zijn er meerdere opties beschikbaar om de checkweger volledig op maat samen te stellen. Verder is er een combinatie mogelijk met metaaldetectie en röntgeninspectie.

België

Verified by Europages badge

Voedselveiligheid is een belangrijk thema voor producenten. Neem daarom geen enkel risico en kies voor metaaldetectie aan uw productielijn. Onze machines detecteren ijzer, (roestvrij) staal en aluminium in uw producten of verpakkingen. Metaaldetectie met uiterste precisie Onze metaaldetectoren zijn speciaal ontwikkeld voor industriële omgevingen. Zo zijn onze machines in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Hierdoor zijn onze metaaldetectoren bijzonder goed geschikt voor producerende bedrijven in de voedingsindustrie. Zo is de detectiekop ongevoelig voor externe effecten, zodat er geen onnodige storing optreedt. Om de efficiëntie van uw productielijn nog verder te optimaliseren is het mogelijk om machines te combineren. Zo kunt u meerdere oplossingen inzetten, zoals: controlewegen en röntgeninspectie.

België

Verified by Europages badge

Bent u op zoek naar een nauwkeurigere inspectie dan louter metaaldetectie? Dan is X-ray röntgeninspectie de juiste oplossing voor uw bedrijf. Deze machines sporen niet alleen metalen op, maar ook andere materialen. Zo kunt u ook plastic, steen, rubber en botresten identificeren in uw producten of verpakkingen. Op die manier bent u in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Productkwaliteit staat voorop Met röntgeninspectie analyseert u niet alleen alle materialen, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kunt u vreemde objecten, ontbrekende producten en vormen detecteren, kortom complete detectie van verontreinigingen in producten. U kunt al uw producten uiterst nauwkeurig inspecteren en uw productkwaliteit continu waarborgen. Uiteraard is er een combinatie mogelijk met onze machines op het gebied van controlewegen.

België

Verified by Europages badge

Als u het gewicht van uw producten wil nakijken en tegelijkertijd uw producten wil controleren op metalen zoals ijzer, (roestvrij) staal en aluminium, dan is ons gecombineerde systeem van metaaldetector en controleweger de beste oplossing voor u. Dit combisysteem maakt een constante en kwalitatief hoogstaande productinspectie mogelijk. Ruimtebesparend systeem Dit geïntegreerde systeem van controleweger met metaaldetectie is speciaal ontwikkeld voor industriële omgevingen. Deze biedt dan ook uitermate betrouwbare productcontroles en -detectie met een compact en ruimtebesparend ontwerp. Deze machine is bovendien gemakkelijk te integreren in uw productielijn. De metaaldetector en controleweger zijn gecombineerd in één interface die zorgt voor constante en kwalitatieve productcontrole.

Français Bekijk de 1 producten

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Avatar

Lancering nieuwe Linx 8910, 8920 en 8940

Lancering van product ・ Jun 3, 2016 meer informatie Open In New icon

Slimmer en langer coderen! Onze vaste partner Linx introduceert de nieuwe kleinkarakter inkjet printers Linx 8910, 8920 & 8940.

Documenten

Ensacheuses horizontales Flowpack GSP 50 EVO

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1961
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Meerdere categorieën

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Europees
 • Internationaal

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Etiketteermachines
 • Sealmachines voor zakken
 • Lasermarkering en thermische overdracht
 • Palletwikkelaars
 • Inkjet hoge resolutie
 • Etikettenapplicator
 • Controlewegers
 • Horizontale flowpack machines
 • Verticale flowpack machines
 • Metaaldetectors voedingsmiddelenindustrie