PRINT LAYOUT TECHNIEK BV

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

PRINT LAYOUT TECHNIEK BV
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Met onze CAE/CAD-systemen heeft het aanwezige team ervaring in het ontwerpen en herontwerpen van alle mogelijke printed-circuit-boards variërend van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen, waarbij volgens de IPC-normen wordt gewerkt. Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken maken deel uit van onze zeer ruime ontwerpervaring. Zowel conventionele insteek- als surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage vormen voor ons geen probleem. Daarnaast ondersteunen wij alle met Eagle, KiCAD en Ulticap/UltiBoard gemaakte ontwerpen. Door ervaring, aanwezige software en apparatuur is de flexibiliteit van PLTc zeer groot en beschikken wij over de mogelijkheid om gegevens uit vrijwel alle schematekenpakketten (xDxDesigner, Orcad, Multisim, Altium, DesignSpark, View-Logic, ViewDraw, etc.) in te lezen en te verwerken.

Een offerte aanvragen

Nederland

Letterlijk betekent dit woord: "Opnieuw ontwerpen" en "Een nieuw ontwerp maken van een bestaande schakeling". Heeft u een bestaande PCB die last heeft van storingen? Bevat uw bestaande PCB oude, niet meer of moeilijk leverbare componenten en/of te dure componenten? U wilt uw bestaande PCB verkleinen door alle PTH componenten te vervangen door SMD componenten? U wilt uw bestaande PCB uitbreiden met nieuwe functionaliteit of juist vereenvoudigen, maar er zijn geen oude ontwerp files meer aanwezig? Wij zijn gespecialiseerd in het herontwerpen en aanpassen van uw oude PCB. Stuur ons uw oude PCB met alle (nog aanwezige) tekeningen, stuklijsten, files en uw wensen. Wij zullen er voor zorgen dat u weer een betrouwbare PCB met de modernste componenten krijgt, die storingsvrij werkt. Deze nieuwe PCB voldoet weer aan de modernste productie eisen en is daardoor kosten verlagend m.b.t. arbeidskosten en componenteninkoop.

Een offerte aanvragen

Nederland

Ook kan PLTc u helpen bij het beheren van uw Siemens PADS Pro library, zodat uw huidige en nieuwe symbolen, componenten en parts up-to-date zijn en blijven. Symbolen worden aangemaakt volgens de IEC standaard en kunnen natuurlijk aangepast worden aan bedrijfsspecifieke eisen qua extra properties. Componenten worden aangemaakt m.b.v. de PCB Libraries footprint creator volgens de IPC-7351C standaard. Parts worden aangemaakt volgens onze eigen PLTc standaard en/of natuurlijk volgens uw eigen bedrijfsspecifieke standaard en de daar bijbehorende instellingen en properties.

Een offerte aanvragen

Nederland

Door lange ervaring met diverse printplaatfabrikanten en assemblagebedrijven is PLTc in staat om u te adviseren over elke fase van het productieproces, zodat eventuele productieproblemen van tevoren gesignaleerd en opgelost kunnen worden. De keuze van fabrikanten en productieapparatuur door u of PLTc, is voor ons een serieuze zaak, welke wij bij de start van een project graag weten, zodat alle mogelijkheden en wensen in het productieproces bij ons bekend en een leidraad voor het te maken ontwerp zijn. "Design For Manufacturing" is daarom bij PLTc geen modieuze term maar alledaagse praktijk, wat u de kosten voor onnodige redesigns kan besparen.Vanzelfsprekend kunnen wij files toeleveren voor GenCad , IPC-2581 en ODB++ ten behoeve van de DFM-systemen bij de printplaatfabrieken en assemblagebedrijven. PLTc beschikt over alle nodige kennis en apparatuur voor het "op maat" leveren van uw productiegegevens voor de printfabricage en assemblage.

Een offerte aanvragen

Print - Layout - Techniek BV is in 1988 in Nieuwkoop van start gegaan en is een ontwerp-/adviesbureau met een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van printed circuit boards (printplaten), flex en flex-rigid PCB's voor professionele elektronica. Of het nu gaat om een perfecte layout van een nieuw ontwerp, herontwerp van een bestaande print en/of schakeling, printleveringen, componenteninkoop van bestaande of nieuwe projecten of de begeleiding van kladschema tot en met een geassembleerd eindproduct, u bent bij PLTc verzekerd van maatwerk en een klantvriendelijke benadering. Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij een zeer uitgebreide en gedegen kennis opgebouwd van PCB ontwerp voor elektronicatoepassingen in verschillende marktsegmenten.

Documenten

Domain icon Dienstverlener

PRINT LAYOUT TECHNIEK BV

Haarbos 4

3953 HA Maarsbergen - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1988
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Banken

  • Rabobank

Afleverzones

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
  • Koper
  • Gedeeld
  • Verkoper

Activiteiten van

  • Ingenieursbureaus - industrie
  • advies voor de elektronische industrie
  • CAD-ontwerp
  • assemblage van elektronische componenten
  • elektronische ontwerpen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis