RATIBA

Ratiba is een innoverend softwarepakket wat volledig in de cloud draait en er voor zorg draagt dat men hun gehele recruitment proces in de palm van hun hand kunnen hebben en onbeperkt vacatures kunnen plaatsen.Het idee van Ratiba is ontstaan uit de jarenlange ervaring van een van haar oprichters in de uitzendbranche. Het traditionele model van uitzenden zal steeds meer vervagen en richting online gaan, waarbij men graag zelf de regie wilt behouden, optimaal flexibel kan blijven en zo de kosten kan beheersen.Alleen wanneer je optimaal flexibel wilt blijven en het overzicht wilt behouden heb je tools nodig die jou daarbij kunnen helpen. Ratiba is daarin juist de partner die men zoekt. Ratiba let namelijk niet alleen op het terugdringen van de kosten van haar klanten, maar maakt ook alle processen inzichtelijk en zorgt voor een directe efficiency slag.Wij brengen meerdere tools bij elkaar voor onze klanten en bieden hun een volledige online recruitmentafdeling voor planning, matching en werving waarbij men de toegang krijgt tot één grote landelijke flexpool.Geen hoge jaarlijkse kosten, bij Ratiba betaalt men per maand en kan men ook heel makkelijk een abonnement opzeggen per maand. Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn en wanneer men geen gebruik meer van onze dienst wilt maken vinden wij het ook niet nodig om men onnodig te binden. Waarom betalen voor iets als je er geen gebruik van maakt ?

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

  • Managementsoftware voor ondernemingen

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

  • 1 – 10
    bezetting

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Bedrijfsvorm
    Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe
104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
RATIBA

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog RATIBA,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK