RBECO SP. Z O.O. - Manufacturer & suppilier of biodegradable products for packaging, paper bags, shredded paper

Polen

Factory icon Fabrikant/ Producent

RBECO SP. Z O.O.
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Polen

Geverifieerd door europages

Onder het merk Miquel y Costas & Miquel, s.a. bieden wij een breed assortiment industrieel papier en papier voor levensmiddelen aan. Religieus papier (28-70 g/m²) Publicatiepapier (28-220 g/m²) Farmaceutisch papier (29-60 g/m²) Modepapier (17-50 g/m²) Sublimatiepapier (18-39 g/m²) Levensmiddelenpapier (17-120 g/m²) Luxepapier (27-240 g/m²) Veiligheidspapier (80-100 g/m²)

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

E-commerce dozen zijn een economische en praktische oplossing als het gaat om het verpakken van producten voor verzending. Wij bieden dozen in verschillende maten en kleurvarianten. Ze hebben een handige sluiting en er zijn geen extra tapes nodig voor de verpakking. De e-commercedozen kunnen ook worden voorzien van een slip, waardoor de verpakte producten extra worden beveiligd en de klant in dezelfde doos kan retourneren. Bovendien kunnen we een logo of andere afbeeldingen op de doos drukken, waardoor ze een geweldig marketinginstrument kunnen zijn. De hoge kwaliteit van het karton en een professioneel gemaakte bedrukking zijn een perfecte getuigenis van de duurzaamheid van het product zelf. Wij bieden ook exclusieve decoratieve dozen, die een perfecte oplossing zijn voor het maken van PR-pakketten en het creëren van geschenksets.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Ons aanbod omvat papiervulling voor verpakkingen in de vorm van een kernloze rol, perfect als beschermende verpakking voor e-commerce dozen. Het is een ecologische, verpakkingspapiervuller in een natuurlijke, grijze kleur die gemaakt is van gerecycleerde materialen. Papier met een gewicht van 80g. Deze doosvuller is zeer gemakkelijk te gebruiken, vult precies de ruimte van de doos en beschermt de producten tegen beschadiging tijdens het transport. Het kan ook worden gebruikt als afstandhouder tussen lagen producten op een pallet of als inpakpapier.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Als u uw producten in glazen verpakkingen wilt beschermen tijdens het transport, moet u zeker dit verpakkingsidee voor flessen bekijken. Glasbeschermer - SLIVV is een perfecte oplossing die zich aanpast aan de vorm van de verpakking. Jar bottle eco protector slivv biedt volledige bescherming van onder tot boven dankzij de speciale flappen functie. Het stelt u in staat uw flessen zowel horizontaal als verticaal te vervoeren. Alle materialen die bij de productie van de flessenbescherming worden gebruikt, zijn recycleerbaar en kunnen worden hergebruikt. De hoezen kunnen vele malen worden gebruikt en ondersteunen zo zero-waste. Al het papier dat wij gebruiken komt uit gecontroleerde bossen. Het belangrijkste doel is om glazen verpakkingen te beschermen tegen toevallige breuk en om alle etiketten en labels in uitstekende staat te houden. Slivv is een ecologische vorm van verpakking en beveiliging van producten voor verzending. Ze zijn perfect voor cosmetica, keramiek, handgemaakte breekbare artikelen en de alcoholindustrie, zoals wijn en likeur. Wij bieden een breed scala aan maten - perfect voor uw merk.

Een offerte aanvragen
Polski Bekijk de 14 producten English Bekijk de 10 producten Deutsch Bekijk de 10 producten Български Bekijk de 10 producten Čeština Bekijk de 10 producten Dansk Bekijk de 10 producten Español Bekijk de 10 producten Suomi Bekijk de 10 producten Français Bekijk de 10 producten Eλληνική Bekijk de 10 producten Magyar Bekijk de 10 producten Italiano Bekijk de 10 producten Lietuvių Bekijk de 10 producten Português Bekijk de 10 producten Română Bekijk de 10 producten Svenska Bekijk de 10 producten Slovenščina Bekijk de 10 producten Türkçe Bekijk de 10 producten

RBECO is een Poolse producent van ecologische papieren verpakkingscomponenten. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring op deze markt. Het voornaamste objectief is om de veiligheid van de verpakte producten te verzekeren en te zorgen voor een netjes uitziende verpakking, wat het merkimago naar voren brengt. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van verpakkingsvullingen van versnipperd, gekreukeld papier - in de vorm van papiersnippers en exclusief zijden inpakpapier in 60 kleuren, papieren koord/touw en hulzen om glasproducten tijdens het transport te beschermen. Ons aanbod van de hoogste kwaliteit: - ZigZag deluxe papierstroken, ecologisch opvulmateriaal - met een innoverende stofvrije formule en elasticiteit. Perfect voor geschenkverpakking, mandopvulling, beschermende verpakking voor e-commerce, versnipperd opvulmateriaal kan ook worden gebruikt voor de opvulling van dozen - Ecologische hulzen voor de bescherming van glazen potten en flessen tijdens transport en vliegreizen. Ook perfect voor gevoelige artikelen zoals groenten, cosmetica en alcoholische dranken - Carbonpapier ook perfect voor het omwikkelen of scheiden van producten - Papier op kernloze rollen om producten te verpakken, - Papieren tassen voor boodschappen en catering - Papieren touw/koord voor de verpakking van producten, versiering, bloemisten of gebruik als hengsel voor papieren tassen - Honingraat pakpapier voor de verplaatsing van breekbare voorwerpen- ideaal voor bescherming tijdens transport - Vetwerend papier voor voedselverpakking - afwerkelementen voor dozen zoals linten en ecologische stickers. Dankzij onze personalisering van alle producten kunt u een unieke uitpakervaring creëren voor uw merk.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Deelname aan een evenement ・ 24 apr 2023 meer informatie Open In New icon

Ladies and Gentlemen, in connection with your participation as an exhibitor in the 7th edition of the International Fair of Packaging Technology and Packaging, we would like to thank you for visiting our stand. We are very pleased that the stand prepared by us aroused great interest on your part. We would like to emphasize that the Warsaw Pack Fair was an excellent opportunity to present, among others, our latest product ZigZag Delux paper chips and meetings with our clients and partners. We would also like to invite you to the next edition next year!

Documenten

Company presentation

Links naar de video's

Domain icon Fabrikant/ Producent

RBECO SP. Z O.O.

Ul. Załęska 106

35-322 Rzeszów - Polen

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50
  • Verkopers
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2007
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Betalingswijzen

  • Internationale postwissel
  • SWIFT-overschrijving
  • Stand-by kredietbrief
  • Documentair incasso
  • Documentair krediet

Banken

  • ING Bank Śląski

Afleverzones

Leveringsvoorwaarden (incoterms)

Verantwoordelijkheid
  • Koper
  • Gedeeld
  • Verkoper

Activiteiten van

  • Papier voor de verpakkingsindustrie
  • Zakken - papier
  • Verpakkingen
  • tas
  • beschermende verpakking
  • biologisch afbreekbare verpakkingen
  • pakpapier
  • vetwerend papier
  • Wijnverpakking
  • Ecologische verpakkingen