RENA ELECTRONICA B.V.

Klantspecifieke LED-modules en drivers. Van ontwikkeling en proefseries tot testen, vrijgave & productie. Voor toepassing in algemene binnen- en buitenverlichting, entertainment en theaters of bij complexe specificaties zoals in explosieveilige en offshore toepassingen. Alles uitgevoerd in huis op onze locatie in Zundert. Voor derden ontwikkelen en produceren wij LED-armaturen en prototypes. Met het merk of type LED dat het best geschikt is. Vraag ons voor een concurrerend aanbod als meedenkende contract manufacturer voor uw LED-printen! Wij zijn leverancier voor meer dan 40 internationale fabrikanten van LED-verlichting en industriële elektronica. RENA is een MKB-bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, onafhankelijk opererend vanuit een familieachtergrond en bouwend op sterke partners in de markt. RENA acteert internationaal en heeft zijn activiteiten gecentraliseerd in Zundert, Nederland, inclusief ontwikkeling en productie. Klantspecifieke elektronische besturingen voor een grote variatie aan industriële toepassingen. Gespecialiseerde ontwikkelaars voor hardware, electronic routing en embedded software. Testfaciliteiten, productie en assemblage geheel in ons eigen bedrijf in Nederland. Actief in voedselsortering en vaccuümmachines, transport, tandheelkundige en medische apparatuur, wellness en sanitair, voedselverwarming en -koeling en nog veel meer! Elektronica voor verlichtingsarmaturen, geïntegreerd in de LED-print of separaat als driver.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Lichtgevende dioden LED
 • LED verlichting
 • fabricage led-systemen
 • armaturen voor explosieveilige verlichtingen
 • LED-licht

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 51 – 100
  bezetting

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1981
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
 

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
RENA ELECTRONICA B.V.

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog RENA ELECTRONICA B.V.,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK