SANTEDOM LLC - Supplier of pregnancy garments, child-care items, medical articles and animal accessories

Rusland

Factory icon Fabrikant/ Producent

Verified by Europages badge
SANTEDOM LLC
Web icon
Contacteren

Rusland

Verified by Europages badge

Onze wegwerpluiers Peligrin, Belle Epoque en Dobrusha zijn zowel geschikt bij het verschonen van een luier, als bij bezoek aan de arts, tijdens zindelijkheidstraining, maar ook voor het beschermen van de matras als het kind gaat slapen. Het assortiment van onze wegwerpluiers omvat de klassieke luiers, luiers met een verdichte absorberende laag, met versterkte absorberende korrels die vloeistof in gel veranderen, luiers met aloë vera extracten, die van kamille en salie, die met een kleverige fixatielaag, mini luiers 30x45 cm, luiers met de vleugels voor een betrouwbare bescherming van de matras en overige. Wij produceren luiers in verschillende maten: 30x45 cm, 60x40, 60x60, 60x90, 90x180. Daar bestaan pakkingen met verschillende verpakkingen. Alle absorberende luiers die door ons geproduceerd worden, beschikken over CE Conformiteitsverklaring en voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Alle absorberende luiers kunnen onder ons merk of uw merk geproduceerd worden.

Rusland

Verified by Europages badge

Peligrin en Belle Epoque zoogkompressen zijn ideale hygiëneproducten voor de moeders die borstvoeding geven, die perfect borstmelk absorberen en het ondergoed beschermen. Zij zijn optimaal voor de gevoelige borsthuid, blijven zacht tijdens het gebruik en worden niet harder, zelfs na het opnemen van borstmelk. De zoogkompressen volgen de vorm van de borst en zijn van buiten onzichtbaar. Een speciale fixatielaag voorkomt de verschuiving van het inlegkruisje. Het assortiment van de inlegkruisjes omvat producten van zowel klassieke ronde als anatomische vormen, zowel wit als zwart, met of zonder versterkte absorberende korrels. Elk inlegkruisje is afzonderlijk verpakt, waardoor het handig en hygiënisch in gebruik is. Daar bestaan pakkingen met verschillende verpakkingen. Peligrin zoogkompressen beschikken over de internationale certificering (CE Conformiteitsverklaring) en voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. De inlegkruisjes kunnen onder ons merk of uw merk geproduceerd worden.

Rusland

Verified by Europages badge

Absorberende wegwerpdoekjes voor huisdieren Dobrozveriki en Gentlepets zijn op reis niet te vervangen, of bij bezoek aan de dierenarts, in de postoperatieve periode, tijdens zindelijkheidstraining, bij langdurige afwezigheid van de eigenaar thuis en bij andere gelegenheden. Ons assortiment omvat zowel de klassieke matten, als met een verdichte absorberende laag, met versterkte absorberende korrels, die vloeistof in gel veranderen en onaangename geurtjes neutraliseren, matten met tissuepapier of met een kleverige fixatielaag, of voor zindelijkheidstraining, met de vleugels voor de bescherming, ook zwarte matten en veel anderen. Wij produceren matten in diverse maten: 30x45 cm, 60x40, 60x60, 60x90, 90x180. Daar bestaan pakkingen met verschillende verpakkingen. Alle absorberende matten van ons bedrijf beschikken over de internationale certificering (CE Conformiteitsverklaring) en voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Alle matten kunnen onder ons merk of uw merk geproduceerd worden.

Rusland

Verified by Europages badge

Wegwerpluiers en incontinentieluiers bieden betrouwbare bescherming van meubels en beddengoed tegen vocht. De luiers kunnen in ziekenhuizen bij verschillende gelegenheden gebruikt worden, bij de revalidatie van een patiënt na een operatie, tijdens onderzoeken bij een arts of thuis, bij de zorg voor bedpatiënten. Luiers absorberen en verdelen perfect de vocht, laten de huid droog te zijn, beschermen het beddengoed en de matrassen, bieden maximaal comfort, verlichten het gevoel van psychologische stress bij de patiënten. Het assortiment van deze luiers omvat klassieke luiers, luiers met een verdichte absorberende laag, met de versterkte absorberende korrels, die vloeistof in gel veranderen en onaangename geurtjes neutraliseren, luiers met de vleugels voor de bescherming. Daar bestaan pakkingen met verschillende verpakkingen. Luiers kunnen onder ons merk of uw merk geproduceerd worden.

Rusland

Verified by Europages badge

Hygiënische wegwerpmaskers zijn ontworpen om de luchtwegen tegen infectieuze besmettingen te beschermen tijdens situaties die een bedreiging voor de volksgezondheid vormen, en zijn noodzakelijk tijdens de COVID-19-pandemie. Het masker kan in klinische en poliklinische medische instellingen gebruikt worden, zoals in medische klinieken en medische kantoren, in sociale instellingen en thuis. In tegenstelling tot veel andere enkellaagse maskers, is het Peligrin-masker uit 3 lagen stof geproduceerd, met de middelste laag uit SMS (Spunbond+Meltblown+Spunbond). Meltblown, dankzij verhoogde hydrofiele en barrière-eigenschappen, voorkomt de besmetting met micro-organismen en schimmels. Dankzij de neusklem sluit het masker goed aan op het gezicht. Hygiënische maskers Peligrin beschikken over de internationale certificering (CE Conformiteitsverklaring) en voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. De maskers kunnen onder ons merk of uw merk geproduceerd worden.