SCHARFF TECHNIEK - Úw specialist in stoomketels en thermische olieketels

Nederland

Store icon Meerdere categorieën

SCHARFF TECHNIEK
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Geverifieerd door europages

De CERTUSS E320MX is de nieuwe generatie elektrische stoomketel. Op het gebied van rendement, vermogensafstemming en ruimtebesparing vormt deze ontwikkeling een nieuwe prestatieklasse met veel potentieel voor jouw bedrijf. Het nieuwe ontwerp garandeert een hoge duurzaamheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. De stoomketel heeft mogelijkheden voor monitoring en bediening op afstand en is helemaal klaar voor Industrie 4.0.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

De Certuss modulerende stoomketel serie Universal TC met een stoomproductie van 500 t/m 1800 kgh is de nieuwe standaard voor stoomgeneratoren. Dankzij een rendement tot 94% bij vollast is deze stoomketel zeer zuinig. In combinatie met een enkele economizer is een rendement van 98% bereikbaar, bij toepassing van een dubbele economizer zelfs 102%. De Certuss TC serie is voorzien van een touchscreen voor een grafisch ondersteunde bediening. Elke operator kan eenvoudig door aanraken van een icoon de taal kiezen die hem of haar past hetgeen bijdraagt aan probleemloos gebruik. DE UNIVERSAL TC GESCHIKT VOOR ONBEWAAKT BEDRIJF De Certuss Universal TC is net als de overige Certuss stoomketels gereed voor 24 uurs- en onbewaakt bedrijf. Bedrijfsmeldingen kunnen worden aangeboden onder andere via internet, CAN-bus, Profibus of GMTS/UMTS. Optioneel kunt u de Certuss stoomketel Universal TC op afstand bedienen via onder andere internet en een mobiele telefoon.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

Wanneer u een hoge stoomvraag heeft is het mogelijk om verschillende CERTUSS stoomketels in serie aan elkaar te koppelen. Een meervoudige stoominstallatie kan bijvoorbeeld bestaan uit twee elektrische stoomketels, maar ook uit 3 of 4 gasgestookte stoomketels. Mogelijk heeft u al een goedwerkende CERTUSS stoomketel, waarvan de stoomproductie niet meer toereikend is. In dat geval zou het creëren van een meervoudige stoominstallatie door de plaatsing van een tweede kleinere stoomketel een voordeligere investering zijn dan de vervanging door één grotere stoomketel. Wat zijn voordelen van een meervoudig stoomsysteem? Een van de voordelen van een meervoudige stoominstallatie is dat er een zeer flexibele stoomtoevoer mogelijk is. Zo kan door middel van een geïntegreerd systeem onderscheid worden gemaakt in basis en piek toevoer. Zo kunnen bijvoorbeeld twee stoomgeneratoren in een drievoudig systeem zorgen voor de basislast.

Een offerte aanvragen

Nederland

Geverifieerd door europages

Een container-stoomketel is ontworpen als een compleet stoom systeem waarbij alle benodigde componenten in de fabriek zijn voor geïnstalleerd. Ideaal wanneer je niet over een ketelhuis beschikt, of de stoominstallatie op verschillende locaties wil gebruiken. Neem contact op voor meer informatie via info@scharfftechniek.nl.

Een offerte aanvragen

Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Stoomketel huren, dé oplossing voor tijdelijke stoombehoefte

Stoomketel huren, dé oplossing voor tijdelijke stoombehoefte

Lancering van product ・ 1 dec 2023 meer informatie Open In New icon

In veel industriële en productieprocessen is het gebruik van stoom onmisbaar. Vooral wanneer u tijdelijk extra stoomcapaciteit nodig heeft voor een productietest, een proefopstelling of een eenmalig project. Het is werkelijk aan te raden om daadwerkelijk te experimenteren met duurzame energie en de voordelen van een elektrische stoomketel op die manier te ontdekken. Dan is het huren van een stoomketel een betekenisvolle uitkomst. In dit artikel leest u waarom een stoomketel huren een goede oplossing is en hoe Scharff Techniek u hierbij kan helpen.

Documenten

Sterk in stoom, thuis in thermische olie.

Domain icon Meerdere categorieën

SCHARFF TECHNIEK

Proostwetering 107G

3543 AC Utrecht - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1983
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Meerdere categorieën

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Nationaal

Activiteiten van

  • Ketels - industrieel
  • Afsluiters en kleppen
  • Manometers
  • thermische installaties
  • Appendages
  • stoomketels
  • Stoomketel huren
  • elektrische stoomgeneratoren
  • internationale verhuur
  • afsluiters