SDT ULTRASOUND SOLUTIONS - Ultrageluid... uw eerste verdedigingslinie bij toestands- bewaking

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

Verified by europages badge
SDT ULTRASOUND SOLUTIONS
Web icon
Contacteren

België

Verified by europages badge

SDT340 zet de SDT-erfenis van uitmuntendheid voort en levert gegevens die onze klanten kunnen vertrouwen. Detecteer, meet en analyseer de gezondheid van een onderdeel door het tijdsignaal en spectrum van ultrasoon geluid en trillingen rechtstreeks te bekijken op het kleurenscherm van de SDT340. Beheer de resultaten en organiseer uw conditiebewakingsstrategie met Ultranalysis® Suite 3. Beheer elke combinatie van activa en taken dankzij de flexibiliteit. Het 3,5-inch kleurenscherm levert kristalhelder beeld in de donkerste omgevingen. Registreer tijdgolfvormgegevens tot 10 minuten met betere signaaldata. Roep historische gegevens op voor trending en voor alarmerende registraties ter plaatse. De intuïtieve interface van UAS3 maakt gegevensverzameling in “off-route”-modus mogelijk. Verhoog de productiviteit ter plaatse met behulp van een scherm met een tijdsignaal, een spectrum, een gesplitste schermweergave en navigatie op basis van iconen.

België

Verified by europages badge

LUBEChecker is een ultrasone oplossing ontworpen om de lagersmering te optimaliseren. Focus Slechte smering is de hoofdoorzaak van defecte lagers. De LUBEChecker is een ultrasone oplossing om smeerbeurten te optimaliseren. Dit is de perfecte metgezel voor smeringen waarvan het interval bepaald wordt op basis van de toestand. Eenvoudig De LUBEChecker is heel eenvoudig in gebruik. Open de kit, sluit het toestel aan op uw vetspuit en hoor het verschil. Het levendige kleurenscherm biedt herhaalbare, nauwkeurige digitale meetweergaven voor een precies resultaat. Betaalbaar Defecte lagers en overmatig smeermiddelverbruik ondermijnen uw resultaten. De LUBEChecker is de betaalbare oplossing. Kwaliteit tegen een verrassende prijs.

België

Verified by europages badge

LEAKChecker is een ultrasone oplossing ontworpen om perslucht en vacuümlekkages te vinden in lawaaierige omgevingen. Focus Persluchtlekken leiden tot onnodige energieverspilling. Ontdek en stop ze snel met de SDT LEAKChecker, een ultrasone oplossing om verspilling tegen te gaan en geld te besparen. Eenvoudig LEAKChecker is heel eenvoudig in gebruik. Open de kit, zet het toestel aan en start de zoektocht naar lekken. Geniet van een levendig kleurenscherm en een koptelefoon met kristalhelder geluid. De LEAKChecker maakt lekcontroles opnieuw leuk. Betaalbaar Luchtlekken zijn een duur probleem … En LEAKChecker is de betaalbare oplossing. Kwaliteit tegen een verrassende prijs.

België

Verified by europages badge

Slechte smeerpraktijken zijn de hoofdoorzaak van defecte lagers. Minder dan 40% van de lagers bereikt de levensduur die men bij hun productie vooropgesteld heeft. Dit is vaak te wijten aan te weinig of te veel smeren. Veel smeermiddelenafdelingen smeren opnieuw volgens een verkwistend kalender-gebaseerd schema. Dit leidt tot over- en ondergesmeerde lagers die hun technische waarde niet kunnen leveren. Vet vermindert wrijving in lagers. Minder wrijving betekent een langere duurzaamheid. LUBExpert waarschuwt u wanneer de wrijvingsniveaus toenemen, begeleidt u tijdens het opnieuw smeren en voorkomt over- en onder smering. LUBExpert is een ultrasone oplossing die u helpt om lagers juist te smeren. Gebruik het juiste smeermiddel op de juiste locatie met de juiste intervallen en de juiste hoeveelheden, terwijl u de juiste indicatie krijgt van een goed uitgevoerde taak, inclusief de lagerstatus.

België

Verified by europages badge

TRAPChecker is een ultrasone oplossing ontworpen om de conditie van condenspotten en kleppen te beoordelen. Focus Ondoeltreffende stoomsystemen verspillen energie en hebben een impact op de productkwaliteit. De TRAPChecker is een ultrasone oplossing om defecte condenspotten op te sporen. Dit werkt voor elke soort condenspot en defect. Eenvoudig De TRAPChecker is heel eenvoudig in gebruik. Open de kit, sluit de sensor aan en hoor het verschil tussen een goede en een slechte condenspot. Het levendige kleurenscherm biedt een herhaalbare, nauwkeurige digitale meetweergave. Betaalbaar Het is niet ondenkbaar dat 40% van uw condenspotten defect is. De lage instapkosten van de TRAPChecker en de hoge kosten voor energie kunnen uw investering al van bij het eerste gebruik meer dan compenseren.

België

Verified by europages badge

TIGHTChecker is een ultrasone oplossing die is ontworpen om de dichtheid van gesloten volumes te controleren. Focus Lekdetectie is een issue dat alle industrieën aangaat. De TIGHTChecker is een ultrasone oplossing die lekken lokaliseert in elk volume. Auto’s, treinen, vliegtuigen, gebouwen, steriele ruimtes, … de TIGHTChecker controleert alles. Eenvoudig De TIGHTChecker is heel eenvoudig in gebruik. Open de kit, positioneer de T-SONIC1, zet het volume aan en luister naar lekken. Het kristalheldere geluid en het levendige kleurenscherm van de TIGHTChecker onthullen zelfs de allerkleinste lekken. Betaalbaar Met zo veel dat getest moet worden, is de vraag naar de TIGHTChecker erg groot. De lage instapkosten, de veelzijdigheid en de kwaliteit maken van de TIGHTChecker de meest betaalbare oplossing om alles dat lekt te testen. Maar ook echt alles.

België

Verified by europages badge

SDT ULTRAChecker is een ultrasone oplossing die is ontworpen om gebruik te maken van het volledige scala van ultrasone sensoren van de 2de generatie, zowel in de lucht als in constructies. Veelzijdig De SDT ULTRAChecker is geschikt voor alle ultrasone toepassingen in de lucht en op constructies. Sluit een willekeurige SDT 2de generatie ultrasone sensor aan. ULTRAChecker levert end-to-end betrouwbaarheid via de 8 toepassingspijlers van ultrageluid. Eenvoudig ULTRAChecker is de gemakkelijkst te gebruiken detector die we ooit hebben gemaakt. Elke druk op het eenvoudige toetsenbord met 4 toetsen wordt weergegeven op het duidelijke kleurendisplay. Verhoog of verlaag de signaalversterking met behoud van veilige luisterniveaus via een hoofdtelefoon met volumeregeling. Betaalbaar Luchtlekken, overvette lagers, defecte stoomafscheiders, elektrische storingen, passerende kleppen, de ULTRAChecker vindt ze allemaal.

België

Verified by europages badge

De HATCHecker is een ultrasone oplossing die is ontworpen om de integriteit van vaten te testen op weerbestendigheid. Gebruik HATCHecker om de exacte locatie van lekken in luikdeksels te lokaliseren. Focus Controleer of luiken weerbestendig zijn en voldoen aan de geldende voorschriften met behulp van de nieuwe SDT HATCHecker, die geavanceerde technologie bevat die zowel de T9-zender als de handontvanger licht, compact en robuust maakt en geschikt voor gebruik in de ruwe maritieme omgeving. Eenvoudig Het ergonomische en revolutionaire ontwerp, het levendige kleurenscherm en het beperkte aantal toetsen maken de SDT HATCHecker gebruiksvriendelijk, handig voor reizigers en zorgt voor een betrouwbare lekdetectie met een uiterste precisie aan boord van schepen. Betaalbaar De befaamde kwaliteit en techniek van SDT, maken de SDT HATCHecker tot de meest geschikte en betaalbare oplossing voor het omgaan met lekkende luikdeksels.

België

Verified by europages badge

Breng uw conditiebewakingsprogramma onder de aandacht. Wat is een akoestische beeldcamera? SonaVu™ is een akoestische beeldcamera. Met zijn 112 ultrasone sensoren en optische camera kan hij bronnen van ultrageluiden in de lucht detecteren en deze omzetten in een visueel beeld op zijn aanraakscherm. Defecten zoals lekken in het persluchtsysteem, lekken in het persgassysteem, vacuümlekken, de aanwezigheid van gedeeltelijke ontlading van elektrische apparatuur en defecte/werkende stoomafscheiders veroorzaken allemaal turbulentie. En als er een turbulente stroming is, is er ultrageluid in de lucht. SonaVu™ maakt de bovenmenselijke hoormogelijkheden van SDT Ultrasound Devices zichtbaar voor het menselijk oog. Met behulp van een camera voor akoestische beeldvorming kunnen deze defecten en storingen tot op een afstand van 50 meter worden gevisualiseerd en nauwkeurig worden opgespoord. En dankzij de visualisatiemogelijkheden van SonaVu™ is het ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik.

België

Verified by europages badge

Een kant-en-klare oplossing voor conditiebewaking die de veelzijdigheid van ultrasound combineert met de analyse van vibratie, standaard communicatieprotocollen en ingebouwde trend- en analysesoftware. Configureer Vigilant specifiek voor elke kritieke asset Vigilant is een flexibele gegevensverzamelaar. Configureer een combinatie van acht ultrasone en vibratiesensoren en ontvang continu feedback van uw asset. 4 kanalen voor bv. Temperatuur, Tachometer en Druk vormen een alles-in-één oplossing voor kritieke assets. Belangrijkste eigenschappen van Vigilant: - 8 kanalen (Ultrasoon of Trilling) - 4 kanalen (Temp/Toerental/Proces) - Geïntegreerde software voor gegevensbeheer - Trends/Spectrum/Waveform/Waterfall - Open communicatieprotocol - Statische en Dynamische gegevens