SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

De productie van Cacio di Pienza is gebaseerd op eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. De melkproducenten hebben zich gegroepeerd om de Cooperativa di Cotignano te vormen en zij gebruiken en behouden traditionele verwerkingsmethodes: de bevoorrading van melk, met karakteristieke aroma's die afkomstig zijn van kruiden uit de weides van de Orcia vallei, de rijpingstechnieken en met name een nauwlettende controle van de kwaliteit van de kazen.

Website van het bedrijf

activiteit

Afbeeldingen die door dit bedrijf worden weergegeven

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

  • Kaas
  • biologische pecorino kaas
  • pecorino zonder lactose
  • MARZOLINO
  • FRESCHELLO
  • marzolino zonder lactose
  • pecorino de pienza
  • ricotta van schapen
  • toscaanse schapenkaas
  • half gerijpte schapenkaas
  • gerijpte schapenkaas
  • ricotta
  • schapenkaas met peper
  • droge schapenkaas

De lijst uitbreiden

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Organisatie

  • Bedrijfsvorm
    Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor, Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
Groen: gedekte zone
Grijs: niet-gedekte zone

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

R73651210 1660 p v

Passende zoekopdrachten