SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

De productie van Cacio di Pienza berust op een oude traditie. De melkproducenten hebben de Cooperativa di Cotignano opgericht, die de traditionele methodes volgt: de bevoorrading in melk, met zijn karakteristieke aroma's van het gras uit de weiden van de Orcia vallei, de rijpingstijden en vooral de zorg besteed aan de kwaliteit van de kazen. Alle beschikbare melk wordt door de coöperatie opgeslagen conform de EG-normen: een grote hoeveelheid mag getransformeerd worden en er worden verschillende kaassoorten geproduceerd. Onze producten worden uitsluitend van schapenkaas gemaakt.

Website van het bedrijf

activiteit

Afbeeldingen die door dit bedrijf worden weergegeven

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

  • Kaas
  • bio schapenkaas
  • schapenkaas lactosevrij
  • MARZOLINO
  • pecorino de pienza
  • ricotta van schapen
  • toscaanse schapenkaas
  • half gerijpte schapenkaas
  • gerijpte schapenkaas
  • ricotta
  • schapenkaas met peper
  • droge schapenkaas

De lijst uitbreiden

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Organisatie

  • Bedrijfsvorm
    Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor, Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal
Groen: gedekte zone
Grijs: niet-gedekte zone

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

R73651210 1660 v

Passende zoekopdrachten