SOUNDFLEX ENTERTAINMENT

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

SOUNDFLEX ENTERTAINMENT

Hét entertainment bureau om uw feest Tropisch te maken, u bepaalt zelf in welke mate. Alles wordt op maat afgestemd op uw thema en gasten. Qua muziekstijlen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos: Van Latin en Caribisch, Braziliaans en Surinaams tot allround genres met een Tropische touch. Wat zoekt u? Wij bieden: - live bands & DJ's, van authentiek Zuid Amerikaans tot allround qua muziekstijlen. - Braziliaanse danseressen met en zonder brassband. - Dansshows (Axé, Capoeira en Latin stijlen). - Cocktailgirls (bar & show) met verschillende themamogelijkheden. - Limboshow voor en met het publiek. - Vuurshow met/zonder slang. - Workshops (Zumba, dans, percussie en cocktails maken). - Geluids- en lichttechniek voor bands en conferenties inclusief bediening. Wij denken met u mee welk entertainment het beste aansluit op uw wensen en doelen. De shows worden vervolgens op maat aangepast op uw thema, budget en type publiek.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

De band Caribbean Boys is bekend als high energy live band & echte allround sfeermaker. Met hun Zuid-Amerikaanse roots kunnen de bandleden als geen ander ieder publiek verwarmen met hun entertainment, interactie en danspasjes. Met name op feesten met een multicultureel publiek is Caribbean Boys erg populair door hun allround repertoire van Caribbean en Latin tot pop, dancehall en danceclassics. Natuurlijk horen daar ook de hits van het moment bij. Wie voor Caribbean Boys kiest, kiest voor allround gezelligheid!

Nederland

Bij een Tropisch feest hoort een spetterende dansshow, tropische cocktailbar en stralende dames. Dat in één woord: Cocktailgirls! De cocktails worden al dansend voorbereid en met een stralende glimlach geserveerd door deze spontane Zuid-Amerikaanse ladies. Na wat lekkere cocktails te hebben gemaakt komen ze van achter de cocktailbar vandaan om een show weg te geven. Verschillende cocktails, verschillende thema's, verschillende shows maar altijd de smaak van Zuid-Amerika!

Nederland

U heeft ze misschien al gezien op TV, onze danseressen waren onlangs nog te zien bij 'Voetbal International' en 'All you need is love'. Met hun indrukwekkende verenkostuums zijn ze één van de meest bekende gezichten op het Rotterdamse Zomercarnaval. Maar ook voor uw feest zijn ze te boeken als tape-act of live met brassband. Nog een stapje verder? Kijk dan ook eens naar onze vuur- en limboshows.

Nederland

Wie houdt er niet van? Heerlijk exotische cocktails. Als groepsactiviteit kunt u ze nu ook zelf leren maken. Wij sturen u een enthousiaste cocktaildocente die op leuke wijze u de achtergrond leert van een aantal cocktails en hoe u ze moet maken. U kiest zelf vooraf welke cocktails u wilt leren en heeft nergens omkijken naar. Wij zorgen voor alle drank en apparatuur en brengen dat naar de locatie van uw keuze.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2013
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Dienstverlening voor de ontspanning
 • entertainment bureau
 • tropisch feest
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!