Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm

Schwabisch Rookzout 1-1.6 mm
Web icon

Omschrijving

"Oorsprong Ons Schwabisch rookzout wordt volgens eeuwenoude recepten geproduceerd in een klein rookhuisje aan de swabische Alp, in het hart van Brandenburg. Met veel liefde en ervaring wordt traditioneel geoogst zeezout, gedurende 6 tot 7 dagen gerookt bij een temperatuur tussen 15°C en 23°C. Zo ontstaat Schwabisch rookzout met een intense smaakbeleving. Per rookcyclus mag maximaal 150 kg worden gerookt. Dit kan 2 tot 3 keer gedaan worden, daarna moet de volledige installatie worden ontmanteld en gereinigd, zodat alle afzettingen zoals teer en roet kunnen worden verwijderd en niet in het zout terecht komen. Dit is zeer belangrijk om te voorkomen dat deze deeltjes in het eindproduct worden aangetroffen. Smaak en gebruik Een mengsel van spar en beukenhout zorgt voor het intensieve rookaroma. Schwabisch gerookt zout harmonieert perfect met ei-gerechten, stoofschotels en typische Schwabische gerechten zoals linzen en worsten. Ons gerookt zout is een natuu…"

  • Biologische voeding
  • Natuurlijke zouten

Domain icon Groothandelaar

48455 Bad Bentheim - Duitsland

Contacteren