THERMOSTAAT.EU

Thermostaat.eu is een onderdeel van Maelok bv, een fabrikant van regelapparatuur voor verwarming en koeling met kwalitatief hoogwaardige thermostaten (en meer) met een eigen design en een scherpe prijs. De oorsprong van het bedrijf ligt in het historische stadje Purmerend (vlak boven Amsterdam). Daar startten wij als vertegenwoordiger van onder anderen het Amerikaanse Robert Shaw (afdeling gasblokken en thermostaten), met onze brede ervaring in productie van regeltechniek (thermostaten) starten wij in1982 ons eigen bedrijf op. Een bedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een bedrijf dat staat voor nieuwe techniek en perfecte service.Ontwikkeling eigen thermostaatZo werd reeds in 1984 begonnen met de eigen ontwikkeling en productie van een kwalitatief hoogwaardige elektronische thermostaten en automatische pompschakelaars. Het allereerste resultaat hiervan was de introductie van de AmfraControl M4. Daarna zijn er in de afgelopen jaren steeds betere ‘opvolgers’ ontwikkeld. Elke versie met steeds verfijndere techniek en met steeds meer mogelijkheden ten behoeve van het comfort van de klant. Achtereenvolgens waren dat de volgende thermostaten: de AmfraControl M5, de Comfort Control 8b en het nieuwste model, de Helios. Al deze modellen zijn/waren adaptieve zelfdenkende optimaliserende klokthermostaten.Eigen thermostatenlijnDaarnaast is er in de loop der jaren een volledige lijn eenvoudige standaard en klokthermostaten ontwikkeld. Deze zijn inmiddels in geheel Nederland.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Elektronische componenten
 • elektrische vloerverwarming
 • pompschakelaar
 • klokthermostaat
 • thermostaat

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 1 – 10
  bezetting

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Regionaal
Nationaal
Europees
Internationaal

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v

Om uw informatie bij te werken en aan zichtbaarheid te winnen, creëert u gratis uw account

Zichtbaarheid

Inhoud

Classificatie

Hier zijn de prestatie-indicatoren van het bedrijf:
THERMOSTAAT.EU

Uw indicatoren staan op minimum. Werk uw informatie bij en voeg inhoud toe (tekst, logo, trefwoorden) om uw zichtbaarheid en uw classificatie te verbeteren.

Ik creëer mijn account

in 5 eenvoudige stappen, snel en gratis

Blog THERMOSTAAT.EU,
schrijf uw bedrijf dan nu in!

HELPDESK