UNIDOOR

Of het nu gaat om keukenkastdeuren, keukenonderdelen, werkbladen of (massieve) meubels, al onze realisaties zijn het resultaat van de symbiose tussen vakmanschap en technologische innovatie. Eerst komt de mens, de houtbewerker, die het eeuwenoud meubelambacht beheerst. Dan komt de machine, want om efficiënt te produceren moet men voortdurend innoveren. Dankzij onze hoogtechnologische machines kunnen we snel en flexibel werken en ook maatwerk automatiseren.
We werken al jaren samen met dezelfde betrouwbare leveranciers. De droging van het hout is essentieel om de kwaliteit te verzekeren. Daarom volgen we dit zelf nauwkeurig op. Wij houden grote houtvoorraden aan zodat we voor 90% van de opdrachten direct over de juiste houtsoort kunnen beschikken. Hout met knoesten voor rustieke meubels, foutloze nerftekeningen, eerste klasse eik - we hebben het op stock. Het ruwe hout wordt in onze eigen ateliers zorgvuldig voorbereid en behandeld.
Het merendeel van de projecten voeren we uit in eik. We bieden u echter ook gestoomd beuken, Amerikaanse notelaar, Amerikaans kersen, perelaar, vuren, grenen en teak aan, maar we zetten geen beperking op uw keuze. Met regelmaat zorgen bepaalde designtrends dat specifieke houtsoorten of eigenschappen meer aan bod komen, zoals bijvoorbeeld Zebrano voor keukenwerkbladen. Wij spelen hier tijdig op in, zodat u ook voor nieuwe trends op de vertrouwde kwaliteit "made by Unidoor" kan terugvallen.

Website van het bedrijf

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Keukenmeubels
 • Houten onderdelen voor meubelen
 • keukendeur
 • houtlakken
 • werkbladen voor keukens

Aanvullende informatie

De inhoud van mijn bedrijf bewerken

Belangrijke cijfers

 • 11 – 50
  bezetting
 • 1.000 K€ - 2.499 K€
  Omzet

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1970
 • Bedrijfsvorm
  Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Bedrijfsvorm
  Groothandelaar

Markten en uitwisselingszones

Verzorgingsgebieden

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Dit bedrijf heeft nog niet van informatie voorzien over zijn import- en exportzones

Commerciële informatie

Incotermen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Betalingswijzen

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Banken

Dit bedrijf heeft deze informatie niet gegeven.

Wilt u een gelijkwaardige pagina voor uw bedrijf? Bovendien wordt u gevonden! Creëer heel eenvoudig uw pagina om uw bedrijf op de zoekmachine van EUROPAGES te zetten. Voeg uw bedrijf toe

EUROPAGES raadt u ook het volgende aan

104 v