VALDAMARK LIMITED - Market leading industrial foils and films manufactured to order

Verenigd Koninkrijk

Factory icon Fabrikant/ Producent

VALDAMARK LIMITED
Web icon
Contacteren

Valdamark Ltd is in het VK gevestigde fabrikanten en leveranciers van op maat gemaakte folieverpakkingen en heatseals voor uiteenlopende projecten en toepassingen. Onze fabriek is centraal gelegen in Manchester en biedt een gunstige locatie om zowel nationale als internationale bestellingen te leveren met de kortste levertermijnen binnen onze niche. Het bedrijf verkoopt sinds 1977, we zijn begonnen als een band- en kleefstoffenconverter. De verbeteringen die volgden in de verpakkingstechnologie, hebben ons in staat gesteld om andere expertisegebieden te ontwikkelen. Naarmate onze reputatie op het gebied van klantenservice toenam, hebben we onze tijdige bezorgservice uitgebreid. We zijn eveneens in het bezit van onze eigen op maat gemaakte snijservice en we zijn begonnen met een groot assortiment verbruiksartikelen van premium merken. Onze kernactiviteit is op bestelling gemaakte folieverpakkingen. Oplossingen voor vochtschade en corrosiebescherming zijn een specialiteit, waarbij de nadruk ligt op het indrukwekkende assortiment van Valstrong ® barrière-verpakkingslaminaten.

Overzicht van de productcatalogus

Verenigd Koninkrijk

Een heatsealer (of zaksealer) is een apparaat dat wordt gebruikt om verschillende soorten verpakkingen en thermoplastische materialen te sealen. Er zijn verschillende ontwerpen voor verschillende eisen op het gebied van afdichtingswerk. Wanneer u een heatsealer kiest, is de eerste en meest voor de hand liggende vraag die u moet stellen, wat probeert u af te dichten? Heatsealers worden gebruikt om een ​​breed scala aan materialen af ​​te dichten voor veel verschillende toepassingen en projecten. Heatseancezakken zijn hermetisch afgesloten en zorgen ervoor dat uw producten bestand zijn tegen fraude, luchtdicht, waterdicht en hygiënisch zijn ingesloten. Vaak heb je een voorgesneden zak of buidel die identieke monolagen bevat. Met andere woorden gewoon 'enkellaags' materialen. Zoals simpele plastic zakken. Andere verpakkingen, zoals foliezakken of pouches, kunnen meerdere lagen hebben die tegelijkertijd moeten worden geseald.

Verenigd Koninkrijk

Valdamark heeft een uitgebreide voorraad marktleidende VCI-corrosieremmerproducten. VCI-zakken zijn perfect voor het beschermen van gevoelige ferrometalen, of ze nu door de toeleveringsketen of tijdens opslag reizen. Wat is VCI Film? Vluchtige corrosieremmer. De Corrosion Inhibitor-formule werkt door middel van een methode van polaire binding waarbij zodra uw goederen zijn verzegeld in de afgesloten ruimte, de moleculen een soort 'mini-atmosfeer' creëren die zich hecht aan het oppervlak van uw metalen product. Dit beschermt de goederen vervolgens op de lange termijn tegen de gebruikelijke corrosieraden. Waaronder lucht, water, stof, zuren en transpiratie. Corrosieremmers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en leveringen. Flexibele verpakkingen op basis van Low Density Polyethylene (LDPE) met 'ingebouwde' VCI zijn de meest populaire keuze, met name voor goederen die voor langere tijd vervoerd, geëxporteerd of opgeslagen moeten worden.

Verenigd Koninkrijk

Cortec VPCI 101-emitters zijn marktleidende apparaten die zijn ontworpen om corrosie- en roestbescherming te bieden voor metalen onderdelen en componenten die zijn ingesloten in niet-geventileerde kasten, dozen en koffers. Een VPCI 101-apparaat kan maximaal 1 liter ruimte in volumes beschermen. Deze gepatenteerde emitters geven langzame Cortec's 'best in class' VPCI, dampfase corrosieremmer formule af. De dampen die uit het apparaat komen, vormen een beschermende laag op moleculair niveau. Dit zorgt voor een betrouwbare bescherming van metalen oppervlakken die deel uitmaken van kritische, complexe en dure apparatuur en machines. Deze emitters kunnen worden gebruikt om apparatuur te beschermen, ongeacht of deze in bedrijf is of ergens in de toeleveringsketen wordt verzonden of opgeslagen. Deze emitters zijn ontworpen om langdurige bescherming tegen corrosie te bieden, zelfs bij gebruik in suboptimale omstandigheden.

Verenigd Koninkrijk

Hand Held Heat Sealers zijn een specialiteit voor Valdamark. Dit zijn machines die we gebruiken in onze eigen handgemaakte fabricage- en productiefaciliteiten. We kennen en vertrouwen ze als de beste die beschikbaar is voor professionele heatsealing. Ons huidige assortiment bestaat uit lichtgewicht, gebruiksvriendelijke machines die consistent en gemakkelijk optimale afdichtingen creëren. Dit is essentieel bij het uitvoeren van middelhoge tot grote volumes, aangezien de operator een betrouwbare machine nodig heeft die licht van gewicht is om moeheid bij het hanteren te voorkomen. Maar het allerbelangrijkste is dat de machine veilig te gebruiken is! Het is onze ervaring dat de meeste commerciële modellen van handlasmachines op de markt ongeschikt zijn voor herhaaldelijk of hoogvolume sealen. We hebben machines zoals de WSZ die de voorkeur hebben voor dikke, meerlagige, zware industriële verpakkingen zoals bulkzakken, octabin-liners en ander exportverpakkingsmateriaal.

English Bekijk de 75 producten Français Bekijk de 37 producten Español Bekijk de 36 producten Português Bekijk de 20 producten Italiano Bekijk de 7 producten Norsk Bekijk de 5 producten Deutsch Bekijk de 4 producten Magyar Bekijk de 4 producten Polski Bekijk de 3 producten Suomi Bekijk de 2 producten

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor – Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Check Circle Outline icon Europees
 • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Verpakkingen
 • vci-papier
 • VCI tassen
 • VCI folie
 • heat-sealapparaten
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!