VEKAVLOEREN

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

VEKAVLOEREN
Web icon
Contacteren

Vloeren voor vakmensen! Vekavloeren levert in de professionele omgeving hoogwaardige gerecyclede PVC-tegels. Volledig vloeistofdichte vloeren die bestand zijn tegen oliën, vetten, zuren, logen en andere chemische stoffen. Met de keuze uit drie verschillende vloersystemen hebben wij altijd voor u de ideale vloer. Veka Original Bewezen kwaliteit, bestand tegen hoge druk en binnen één dag te plaatsen. Veka Protect-all Perfect technische vloeistofdichte vloer met een prachtige designlook Veka Gietvloeren Vloeistofdichte vloer uit één geheel met de mogelijkheid om uw eigen huiskleur en logo in te gieten.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Het vloeistofdichte Wala vloersysteem bestaat uit tegels van 500 x 500mm en is leverbaar in diverse kleuren van 10mm. De tegels worden volledig op de ondervloer verlijmd met een 2-componenten polyurethaanlijm (oplosmiddelvrij, elastisch en watervrij), hierdoor heeft men een verlijming die watervast is met een zeer hoge eindsterkte. Door het unieke liplas systeem, die zowel chemisch als thermisch wordt gelast, heeft het systeem een sterke verbinding en is bovendien geheel vloeistofdicht. Plinten en opstanden kunnen ook vloeistofdicht afgewerkt worden tegen de vloer, zeker in combinatie met het unieke holplint systeem.

Nederland

Het Veka Original™ vloersysteem voor al uw bedrijfsvloeren. Dit vloersysteem heeft zich al jaren bewezen met zijn combinatie van haar unieke eigenschappen. Zo is Veka Original™ een vloeistofdichte pvc vloer die gefaseerd en snel geïnstalleerd kan worden. Het vloeistofdichte vloersysteem van Vekavloeren is een systeem opgebouwd uit duurzame PVC tegels van circa 500x500mm voorzien van een vloeistofdichte liplas verbinding. Zo worden de tegels volledig aan de ondergrond verlijmd en vervolgens tweemaal onderling afgewerkt door middel van koudlas in de liplas en een thermische las aan de bovenzijde van de PVC tegel. Veka Original™/WALA® is na vakkundige installatie, direct in gebruik te nemen zodat uw werkzaamheden met minimale stagnatie door kunnen gaan. Alle Veka vloersystemen zijn zowel in de nieuwbouw als bij renovatie projecten goed toepasbaar. ✓ Volledig vloeistofdicht ✓ Antislip ✓ Eenvoudig in onderhoud ✓ Slijtvast en zwaar belastbaar

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  11 – 50

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Groothandelaar

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Kunststof - vloerbedekking
 • pvc vloeren
 • Vekavloeren
 • Vloeistofdichte vloeren
 • Wala vloeren
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!