Het natuurlijke vloeibare extract van biologische zwarte knoflook, verkregen door een koud extractieproces, is ontstaan bij L'Etuverie. Na meerdere jaren van onderzoek en talrijke proeven met verschillende extractietechnieken, zijn we erin geslaagd om dit extract te ontwikkelen, dat geconcentreerd is in S-Allyl-Cysteïne (de molecule die verantwoordelijk is voor de belangrijkste deugden en antioxiderende eigenschappen van zwarte knoflook). We hebben ons onderzoek gericht op de aanwezigheid van voldoende hoeveelheden S-Allyl-Cysteïne in ons eindproduct, zodat we je de kwintessens van onze biologische zwarte knoflook kunnen bieden. Biologisch extract van zwarte knoflook is voor zwarte knoflook wat essentiële olie is voor een plant: een natuurlijk concentraat. Acht druppels per dag in een glas water geeft je het equivalent van 600 microgram Allyl-Cysteïne.
Frankrijk
Onze biologische zwarte knoflookmosterd past goed bij vlees, groenten of vinaigrettes. Hij is ook ideaal voor marinades. Een mosterd met karakter, fijn en sterk met zijn heerlijke zwarte knoflooksmaak. Doe inspiratie op met onze receptideeën INGREDIËNTEN Biologische Franse mosterd (biologische mosterdzaadjes, biologische gedistilleerde azijn, water, zout) 90%. Biologische zwarte knoflook uit de Gers 10%. OPSLAG Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van licht. Sluit het potje goed af na gebruik. Eenmaal geopend, koel bewaren en binnen 90 dagen gebruiken.
Een offerte aanvragen