WATERLAND COATINGS BV

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

WATERLAND COATINGS BV
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Waterland Coatings heeft nu een glasheldere watergedragen brandvertragende vernis. - 2 componenten - watergedragen en vrij van gehalogeneerde verbindingen - niet vergelend - kras- en slijtvast - in mat en zijdeglans Vraag ook naar de andere brandvertragende oplossingen.

Een offerte aanvragen

Nederland

De verflagen op uw schip dienen op regelmatige basis te worden bijgewerkt en onderhouden. Wij leveren een breed scala aan hoogwaardige producten, oplossingen en innovaties voor de scheepvaart en visserij. Met deze producten kunnen we u helpen in het besparen van kosten op uw dagelijkse schilderwerk. Wij leveren onder andere hoogwaardige industriële anti-corrosie systemen. Getest conform de Europese norm ISO 12944. Wij helpen u met het besparen van de kosten en optimalisatie van uw dagelijks schilderwerk door: Maatwerk, optimalisatie van het gebruik van de verf, reductie van afval van verfproducten. Standaardisatie van de verfsystemen en bijbehorende producten, wat resulteert in minder schades door mengfouten en onthechting . Het oprekken van onderhoudsintervallen. Aantrekkelijke prijzen. Kant en klare vonkvrije anti-slipoplossingen, instrooien is niet nodig. Als aanspreekpunt te fungeren voor al uw verf en non-paint producten zoals rollers kwasten en schuurpapier.

Een offerte aanvragen

Nederland

Binnen ons assortiment hebben wij diverse verf en coating producten die zijn gecertificeerd en voorzien van het EU-ecolabel. De keuze voor deze gecertificeerde producten kan net dat stapje extra zijn en u helpen in het behalen van de doelstellingen van een duurzaam project. Of kan bijdragen aan het behalen van bijvoorbeeld een Green key keurmerk. En als een certificaat niet de ultieme doelstelling is dragen deze producten toch bij aan een beter milieu.

Een offerte aanvragen

Nederland

Norm UNE-EN 71-3: 2013, safety for toys (speelgoed veiligheid) beschrijft de vereisten en testmethoden voor de uittreding van een groep metalen die aanwezig kan zijn in de materialen van speelgoed of meubels die vatbaar zijn voor het zuigen van, bijten door, opeten door of inslikken door kleine kinderen. Deze norm beschrijft de risico's afgeleid van de algemene neiging van baby's en jonge kinderen om alles in hun mond te stoppen, wat een verhoogd risico met zich meebrengt dat kleine kinderen bepaalde chemicaliën uit het speelgoed binnen kunnen krijgen. De norm beschrijft de eisen met betrekking de veiligheid van chemische bestanddelen in bijvoorbeeld verf op kinderspeelgoed conform de Europese richtlijnbetreffende de veiligheid van speelgoed (2009/48/EG) Gecertificeerde verfproducten voorzien van dit logo zijn veilig bij het gebruik op kinderspeelgoed of bijvoorbeeld oppervlakken waar hele kleine kinderen vaak mee in aanraking komen. Vraag naar onze producten.

Een offerte aanvragen

Waterland coatings bv is opgericht om de industriële verfmarkt beter van dienst te zijn met kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen en met specifieke service voor een scherpe prijs. Waterland coatings biedt voor alle ondergronden en toepassingen een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Sinds 2021 is Waterland coatings het vaste aanspreekpunt voor de Irurena group in België, Nederland en Luxemburg voor de professionele markt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan: - duurzame verfproducten voorzien van het EU ecolabel. - innovatieve corrosie protectie systemen - roestwerende coatingen - unieke watergedragen brandvertragende vernissen voor hout - brandvertragende verf voor staal - meubellakken - HACCP, food approved lakken - kindvriendelijke verf - biobased verven - parketlak - vloerlak en vloercoating - scheepslakken en coating - verf voor zwembaden en sportvloeren - bouwverf - betonverf - carbonatatie remmers - biologische verf

Documenten

Domain icon Groothandelaar

WATERLAND COATINGS BV

Postbus 4186

3006 AD Rotterdam - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2021
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Verf en lak
  • Hout conservering en meubellakken
  • biologische verf
  • verf voor parket
  • Irufire
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis