ZANGLES & VOCAL COACHING LANA WOLF

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

ZANGLES & VOCAL COACHING LANA WOLF
Web icon
Contacteren

Stemspecialist voor meer dan zingen: Zangles, stemcoaching, koorcoaching, radiocoaching, podium presentatie/ performance & uitstraling. Je hebt je stem nodig als je zingt, spreekt, presentaties geeft of onderwijst.Haal je net die ene noot niet? Heb je soms net niet genoeg adem? Wil je niet meer hees zijn na het zingen? Wil je dat je sound meer rock wordt of juist jazzy? We werken samen aan de dingen die jij wilt leren op het gebied van country, Nederlandstalig, klassiek, pop, jazz, rock of improvisatie. Mijn zanglessen en coachings hebben gezond stemgebruik als uitgangspunt. Het doel is jouw stem te laten klinken zoals jij dat wilt, zodat jouw boodschap goed overkomt bij het publiek. We besteden desgewenst aandacht aan presentatie, uitspraak en interpretatie (hoe sta je op het podium). Samen halen we het beste voor jou uit methodes als CVT, EVT maar vooral put ik uit meer dan 25 jaar ervaring als professioneel zangeres.

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Haal je net die ene noot niet? Heb je soms net niet genoeg adem? Wil je niet meer hees zijn na het zingen? Wil je dat je sound meer rock wordt of juist jazzy? We werken samen aan de dingen die jij wilt leren op het gebied van country, Nederlandstalig, klassiek, pop, jazz, rock of improvisatie. Mijn zanglessen en coachings hebben gezond stemgebruik als uitgangspunt. Het doel is jouw stem te laten klinken zoals jij dat wilt, zodat jouw boodschap goed overkomt bij het publiek. We besteden desgewenst aandacht aan presentatie, uitspraak en interpretatie (hoe sta je op het podium) en auditie voorbereiding/ training.

Nederland

Ik geef coachings aan allerlei zanggroep: gospelkoren; popkoren; theatergezelschappen; Nederlandstalig; etc. Voor mij als koorcoach is het belangrijk dat een workshop een gezellige en leerzame avond/dag is. Waarover aan het eind gezegd wordt: "Wow, wat heb ik een fantastische dag gehad en wat heb ik veel geleerd!" Waar bestaat een koorcoaching meestal uit? Techniek Het koor krijgt een gezamenlijke uitleg over ademsteun, sounds, stemfuncties. De vocalisten zullen al snel voelen wat een vocal workshop oplevert! Verder vertel ik over mogelijkheden en beperkingen van de stem waardoor keuzes makkelijker gemaakt gaan worden. Hoe maak je klank? Middels korte oefeningen krijgt een vocalist al snel een beeld van hoe het ook kan klinken. Sound Er wordt gewerkt aan klankkleur. Tijdens de koorcoaching zal ik de dirigent een aantal mogelijkheden aangeven, waaruit hij/zij uiteindelijk zal kunnen kiezen om zo gezamenlijk tot het beste en mooiste resultaat te komen.

Nederland

Naast jarenlange ervaring als Radio DJ bij 3FM en KX Radio, heb ik kennis en kunde opgedaan bij Radiocoaching.nl. Een samenwerking van DJ's Rob Stenders, Dennis Hoebee, Fred Siebelink en Caroline Brouwer waarbij ik coachings gaf: "Hoe je je stem gebruikt, is voor een radio DJ van groot belang. Als je al 25 jaar radio maakt, zoals Rob Stenders, dan ben je daar meer dan eens mee geconfronteerd. En omdat Rob alert is op stemgeluid en -gebruik, moesten we ons aanbod wel aanvullen met expertise op dit gebied. Die expertise vonden we bij collega DJ en zangeres Lana Wolf, die sinds enige tijd ook als stemcoach aan de weg timmert. Een stemcoach luistert naar hoe je klinkt en waar je eventueel risico's loopt met je stemgebruik. En dat is niet alleen fijn voor de radiobeleving van je luisteraars. Want zelfs bij goed stemgebruik kan het nog prettig zijn om van een professional te horen welke elementen in je stem opvallen en wat je daar (meer) mee kunt doen.

Nederland

Psychologie en zingen Sommige vocalisten hebben behoefte aan meer dan vocal coaching alleen. Ondanks alle technieken die er tegenwoordig op het gebied van zingen en spreken zijn en beheerst worden, kan het voorkomen dat de vocalist niet lekker zingt of spreekt, zonder dat daar een technische of anatomische reden voor is. Deze blokkade kan in kleine, soms onbelangrijk lijkende dingen liggen. Samen met de vocalist kijk ik naar wat hem of haar blokkeert in zijn of haar expressie. Dit lijkt vaak op het emotionele vlak te liggen. Om hier op een betere en verantwoorde manier mee op te kunnen gaan, heb ik besloten om psychologie te gaan studeren. Zingen is namelijk niet alleen een technische aangelegenheid: Zingen doe je vanuit je ziel! Soms praten, soms zingen Voor veel vocalisten/sprekers is het belangrijk om soms hun verhaal te doen of kwijt te kunnen bij de coach. Zingen is expressie en gaat vloeiender wanneer je dat zonder blokkades kunt doen.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Avatar

BNN University Vocal Training

Deelname aan een evenement ・ 6 sep. 2016 meer informatie Open In New icon

Regelmatig traint Lana Wolf Radio DJ's, presentatoren en andere vocalisten. Hoe dit in zijn werk gaat zie je in de video.

Documenten

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

 • Bezetting
  1 – 10
 • Verkopers
  1 – 10
 • % omzet in de export
  20%

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  2005
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor
 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

 • Check Circle Outline icon Regionaal
 • Check Circle Outline icon Nationaal
 • Europees
 • Internationaal

Banken

 • ABN

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

 • Professioneel coaching- en begeleidingsorganisme
 • zanglessen
 • zingen
 • zangles
 • koorcoaching
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!