• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • тransport logistiek

Resultaten voor

Тransport logistiek - Import export

 1. PRAXAS B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Praxas is een bedrijf dat zijn klanten het hoogste niveau van veiligheid, efficiëntie en zekerheid wil bieden. Wij streven ernaar onze klanten de meest betrouwbare en beschermde omgeving te bieden voor hun goederen, mensen en bezittingen. Ons team van deskundigen zet zich in om onze klanten te allen tijde de best mogelijke service te bieden. Praxas gelooft dat we in een goede en veilige wereld kunnen leven door te meten en te beschermen.Ons assortiment producten en diensten is bestemd voor een breed scala aan industrieën en wij zijn er trots op dat wij aan hun unieke behoeften kunnen voldoen. Ons aanbod is uitgebreid en bestrijkt sectoren als ruimtevaart, automobielindustrie, gezondheidszorg, transport, chemische verwerking, productie- en bloemenindustrie en meer.Wij erkennen dat elke sector zijn eigen eisen heeft, en ons doel is de beste oplossingen te bieden om onze klanten te helpen concurrerend te blijven op hun respectieve markten. We zijn blij dat we een uitgebreide productlijn kunnen aanbieden voor bedrijven van elke omvang.Onze inventaris omvat geavanceerde technologieën zoals sensoren, controlesystemen, droogmiddelen, ethyleenfilters, panelen voor de productie van containers, ladingdeksels en nog veel meer. Dankzij onze expertise en geavanceerde technologie kunnen wij de productiviteit van onze klanten verhogen, de veiligheid verhogen en de kosten verlagen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Škofic promet d.o.o. is en familiebedrijf dat werkzaam is sinds 1979. Het heeft zich sinds tientallen jaren ontwikkeld binnen de sector van het transport van vloeistoffen. Het bedrijf richt zich met name op de organisatie en de uitvoer van transport en het reinigen van de tanks. Wij verzorgen volledige logistieke diensten op het gebied van vloeistoffenvervoer. Wij hebben ervaring opgedaan door samen te werken met toonaangevende Europese bedrijven binnen de sector en werken op succesvolle wijze met en voor bedrijven binnen en buiten de EU. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 3. S.A.S ACTIV LINA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ActiV Lina werd opgericht in 2020 en is de specialist voor transport en levering. Wij voeren elk type levering en transport uit, met name verhuizingen. Wij leveren snel en kunnen ook over de grens leveren. Neem gerust een kijkje op onze website om een offerte aan te vragen. Onze onderneming heeft twee jaar ervaring in last mile leveringen. Ons team bestaat uit drie mannen en één vrouw, die hun bedrijfsauto op professionele en zorgvuldige wijze besturen om de te vervoeren ladingen niet te beschadigen. Wij zetten ons ook volledig in om de leveringstijden na te leven. Neem, om u van dit alles te overtuigen, gerust contact met ons op voor het vervoer van uw goederen over korte of lange afstanden. Met vriendelijke groet, het ActiV Lina team

 4. LS TRANSPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is LS TRANSPORT gespecialiseerd in goederentransport over de weg, lokaal en in het binnenland, met lichte voertuigen. De onderneming biedt transportservice voor goederen voor rekening van derden met behulp van voertuigen met een laadvermogen van minder dan 3, 5 ton, inclusief voertuigen met minder dan vier wielen. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. DINASTY HARPEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  “Onze taak: groenten leveren van de hoogste versheid en kwaliteit die bestaat over de hele wereld tegen concurrerende prijzen”. Sinds 2022 is DINASTY HARPEN de specialist in de export van aardappelen en uien. Wij zijn het hele jaar door beschikbaar om geschikte producten van een uitstekende kwaliteit te leveren. Binnen onze onderneming begrijpt iedereen onze taak. Daarom zetten wij alles in het werk om ons te onderscheiden. Ons team, dat is samengesteld uit jonge en dynamische medewerkers, zal u begeleiden om de beste beslissingen te nemen. De onderneming exporteert en is groothandelaar in allerlei verschillende producten, met name groenten zoals aardappelen en uien. Wij vormen een sterk, goed opgebouwd en integer team, dat als doel heeft de export van aardappelen en uien naar West-Afrika te verzekeren. Om een veilige relatie te bieden in verband met de investeringen van onze klanten, verplicht de firma zich tot de levering van producten van kwaliteit en de verlening van professionele diensten om hun vertrouwen te winnen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Bij Temas Group Export Partners stellen we bedrijven in staat succesvol te worden op de wereldmarkt door voor hen nieuwe exportklanten te vinden, leads te genereren en hun export te ontwikkelen. Ons zorgvuldig ontworpen aanbod van services zorgt ervoor dat onze gewaardeerde klanten iets unieks en indrukwekkends ervaren. Met onze originele en indrukwekkende audiocontentcreatie, doeltreffende SEO-services en inzichtelijke social media-consultancy, zorgen we voor meer verkoop en vergroten we de zichtbaarheid van uw merk, waardoor uw bedrijf succesvol wordt. Ons uitgebreide productassortiment voorziet in diverse behoeften en biedt onder andere textielproducten, medische apparatuur, allerlei soorten machines, machinebouw & industrie - apparatuur, landbouwproducten, chemische producten, plastic producten, wegwerptafelgerei, verpakkingsoplossingen, fruit en groenten, landbouwproducten en laserbewerking. Verdiept u zich in onze website en ontdek alle mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn. Bij Temas Group Export Partners staat klanttevredenheid centraal bij alles wat we doen. Ons ervaren team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service op maat van uw specifieke wensen. Door gebruik te maken van onze expertise in het vinden van nieuwe klanten, het genereren van leads en het stimuleren van exportontwikkeling, bieden we ondersteuning van onschatbare waarde om uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren en uit te breiden, zodat uw doelen worden bereikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. PORTPALLET

  Portugal

  Verified by europages badge

  PORTPALLET zorgt voor een doorbraak binnen de verpakkingen goederentransport met metalen pallets van gegalvaniseerd staal of aluminium. Onze innoverende pallets zijn een toonbeeld van hygiëne en veiligheid en te gebruiken voor industrieën zoals de chemische, levensmiddelen-, landbouwindustrie en de distributie. De kerneigenschappen omvatten onder andere eenvoudig reinigen, uitzonderlijke sterkte, veelzijdigheid, milileuvriendelijkheid en personalisering . Wij bieden oplossingen voor: Chemische producten: Het veilig hanteren van gevaarlijke materialen. Voeding: het garanderen van de integriteit van voedingsmiddelen dankzij hygiënische pallets. Farmaceutica: veiligheid voor farmaceutische producten in de toeleveringsketen. Landbouw: gebruik onze duurzame pallets voor de landbouw en het transport. Distributie: gestroomlijnde handelingen zonder afbreuk te doen aan de productveiligheid. Neem contact op met PORTPALLET via shapin

 3. DIRCO EXPRESS CARGO

  België

  Verified by europages badge

  DIRCOPHARMA LOGISTIQUES is gespecialiseerd in het vervoer van goederen, met name lucht-, zee- en wegtransport. Het is onze missie om goederen en diensten te leveren vanuit België en de Democratische Republiek Congo naar de hele wereld. Wij vervoeren en verdelen medisch materiaal en laboratoriummateriaal die een bijzondere logistiek vereisen om in volledige veiligheid en in optimale omstandigheden te worden geleverd. Wij vinden samen de snelste en mees efficiënte oplossing, aangepast aan uw producten. Wij hebben het vertrouwen van onze klanten gewonnen dankzij onze zorgvuldige organisatie en de perfecte coördinatie van onze teams, ver buiten de grenzen en tijdzones. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van agenten en kantoren. Wij zetten alles in het werk om onze klanten tevreden te stellen dankzij onze innoverende oplossingen en ons uitgebreid dienstenpakket. Wij bieden trouwens ook opslagdiensten of zelfs logistiekdiensten van deur tot deur.

 4. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  België

  Verified by europages badge

  MTLB HEALTHCARE CONSULTING LLC biedt logistieke diensten voor meerdere taken. Wij leggen de verbinding tussen farmaceutische bedrijven, logistieke specialisten, distributeurs, groothandels en eindklanten. Ons bedrijf ontwerpt en implementeert voor zorggerelateerde klanten (maar niet alleen) de beste logistieke oplossingen voor transport en distributie, end-to-end supply chain en voorraadbeheer. Best practices in de farmaceutische industrie worden ingezet om hoge normen te bereiken op het gebied van logistieke aspecten. Expertise en deliverables: - Meer dan 25 jaar expertise op het gebied van zorglogistiek en internationaal supply chain management. - Gespecialiseerd in end-to-end supply chain voor commerciële goederen, klinische proeven en medische hulpmiddelen. - Actief in Supply, Productie, Voorraadbeheer, Distributie, Orderafhandeling, Customer Relationship management, Duurzaamheid en Compliance. - Control Tower en Supply Chain Transformatie -Taylor-made solutions to support, improve, growth your business -Sales and Operating Planning (S&OP) model setup and deployment -Qualification shipping and packaging temperature controlled solutions, pharmaceutical cold chain -Network re-design, service and costs balance -Project, Process and people management. -Interim management missions -Success driven by accountability, collaboration, efficiency and innovation -COVID-19: active in distribution setup and planning

 5. VERMILION DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Vermilion Foreign Trade Services vergemakkelijkt de export voor Turkse bedrijven in sectoren als de auto-industrie, ijzer en staal, textiel, meubels en bouw. We stroomlijnen de processen voor productverzending, douane, logistiek en betaling en helpen klanten zo hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Onze diensten omvatten ondersteuning bij exportactiviteiten, documentregulering, douane en transportdiensten. We zorgen voor soepele transacties door middel van schriftelijke overeenkomsten, waarbij de nadruk ligt op wederzijds begrip. We begeleiden bedrijven bij de complexe douaneprocedures en logistiek in zowel de binnenlandse als de internationale handel. Onze op maat gemaakte plannen helpen bedrijven bij het ontwikkelen van effectieve export- of importstrategieën.

 1. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O. is sinds 1991 gespecialiseerd in logistieke diensten. Wij bieden diensten voor nationaal en internationaal transport. Wij stellen onze ervaring ten dienste van de klant om aan hun behoeften voor logistiek en opslag te voldoen. Wij bieden hulp bij opslag, lossen, goederenverzet en levering van vrachten. We vervoeren tevens speciale goederen zoals gekoelde goederen, medicijnen en gevaarlijke stoffen met naleving van de internationale normen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen.

 2. DÉMÉNAGEMENTS GIRAUD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DÉMÉNAGEMENTS GIRAUD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verhuizingen, verhuisbedrijf, Тransport logistiek, en verhuizing van laboratoriums. Het is gevestigd in Vaulx En Velin, Frankrijk.

 1. JLD TRANSPORT EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JLD TRANSPORT EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Expressbesteldiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport, Wegtransport, Тransport logistiek, Boodschappenlopers, en kleine transportopdrachten. Het is gevestigd in Villepinte, Frankrijk.

 2. MCG LOGISTICS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MCG LOGISTICS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederentransport, transportdienst, transportondernemingen, Тransport logistiek, en Goederentransport. Het is gevestigd in Colomiers, Frankrijk.

 3. B&T TRANSPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B&T TRANSPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbeheer, Тransport logistiek, kleine transportopdrachten, en transportdienst. Het is gevestigd in Limay, Frankrijk.

 4. EUROLOGISTIQUE

  Frankrijk

  Logistiek, JIS/JIT Wij bieden oplossingen op maat. Opslag voor één of meerdere klanten, cross-docking, picking, copacking, douane-inklaring, enz. Gedeeltelijk of volledig beheer van uw logistiek in JIT/JIS, bogend op onze ervaring in het vak, tools en IT netwerken. Met onze WMS of met het systeem van de klant past Altrans zich aan de opdracht aan.

 5. OLIMPIK GAMA

  Turkije

  Het bedrijf OLIMPIK GAMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Merken - diverse producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren bergings- en verladingsdiensten laden en lossen van goederen, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. CALL&MAN GP&T

  Spanje

  Het bedrijf CALL&MAN GP&T, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwaliteitsborging en certificatie, Beheer van online aankopen, e-sourcing, beheer van terugzendingen van directe marketing, Kwaliteitsborging en certificatie, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Fuengirola, Malaga, Spanje.

 7. SKU - LOGISTICS FOR BUSINESS

  Portugal

  Het bedrijf SKU - LOGISTICS FOR BUSINESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Logistiek en opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslag en overslag, Geïntegreerde logistiek, Тransport logistiek, Opslag en overslag, logistieke diensten, en Geïntegreerde logistiek. Het is gevestigd in Guardizela-Guimarães, Portugal.

 8. ESMANIC GROUP

  Turkije

  Het bedrijf ESMANIC GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren import, export, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. AKTIVLOGISTIK - INTERNATIONALE SPEDITION

  Duitsland

  Het bedrijf AKTIVLOGISTIK - INTERNATIONALE SPEDITION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bode- en lijndiensten, internationaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationale verzending, transport en verzendingen, vervoer, Internationale verzending, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 2. MIGUEL SOTO LOGISTICA INTEGRAL

  Spanje

  Het bedrijf MIGUEL SOTO LOGISTICA INTEGRAL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - logistieke diensten, Wegtransport - logistieke diensten, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Jerez De La Frontera, Spanje.

 3. LLC INTERCONTINENTAL LOGISTICS

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC INTERCONTINENTAL LOGISTICS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geïntegreerde logistiek, import en export dienst, internationale transport, Geïntegreerde logistiek, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 4. TUFAN INTERNATIONAL LOGISTICS

  Turkije

  Het bedrijf TUFAN INTERNATIONAL LOGISTICS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationale verzending, logistiek, wegtransporten, Internationale verzending, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. Emre Aytas Lojistik

  Turkije

  Het bedrijf Emre Aytas Lojistik, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport - internationaal vrachtverkeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakhuizen en opslagplaatsen, Geïntegreerde logistiek, logistiek, Pakhuizen en opslagplaatsen, Geïntegreerde logistiek, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 6. ENLACELOG

  Spanje

  Het bedrijf ENLACELOG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Assistentie bij uitzonderlijk transport. Het is tevens aanwezig in de sectoren logistieke dienst, logistiek platform, industriële logistiek, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in San Fernando De Henares, Spanje.

 7. GROUPE MENDY

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE MENDY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren vrachttransport, Тransport logistiek, en Goederentransport. Het is gevestigd in Mouguerre, Frankrijk.

 8. SOCIETE DES TRANSPORTS JENNANI STJ

  Marokko

  Het bedrijf SOCIETE DES TRANSPORTS JENNANI STJ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren goederentransport, kipwagens voor bouwterreinen, Тransport logistiek, en Vrachtwagens met laadbakken. Het is gevestigd in Marrakech, Marokko.

 9. ATASEVEN MEDYA İTHALAT İHRACAT

  Turkije

  Het bedrijf ATASEVEN MEDYA İTHALAT İHRACAT, en actief in de sector Import-export - woninginrichting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huismeubilair, inrichtingen, Huismeubilair, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 10. LT GLOBAL TURKEY LOJISTIK INC.

  Turkije

  Het bedrijf LT GLOBAL TURKEY LOJISTIK INC., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuisbedrijven - internationaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren logistieke dienst, en Тransport logistiek. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.