• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • cacao en chocolade

Resultaten voor

Cacao en chocolade - België

België
  1. ARDUENNA GIN

    België

    Verified by europages badge

    De geschiedenis van ARDUENNA GIN is begonnen met de wens van Martin en François, twee jonge inwoners uit de Ardennen, levensgenieters en liefhebbers van gin, om de prachtige Ardennen te distilleren en te bottelen. Wij hebben 100% biologische en voor onze streek karakteristieke aroma's in onze flessen Arduenna Gin Organic geconcentreerd. Wij nemen u mee op een ware reis door de bossen en valleien van de Ardennen. Ontdek de Arduenna en laat u meevoeren naar het hart van de natuur en uitgestrekte landschappen. Geniet van de Arduenna-gin on the rocks, in een cocktail of met een tonic. Onze cocktailkaart is geschikt voor alle gelegenheden. Op onze website vindt u nog andere manieren om van de Arduenna Gin te genieten dankzij onze talrijke cocktailrecepten. Laat de barman in u ontwaken en verras uw gasten! Neem gerust contact met ons op voor het organiseren van privé-evenementen, bedrijfsfeestjes of gewoon voor meer informatie! Wij zijn actief in de 10 provincies van België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

    Alle producten voor "cacao en chocolade"
  2. ROVACOS

    België

    Verified by europages badge

    ROVACOS is al meer dan 50 jaar actief in de sector decoratieartikelen voor bakkers, banketbakkers, suikerwaren- en chocoladefabrikanten. Fabrikant van niet-eetbare decoratieartikelen en decoratieartikelen van marsepein, suiker, chocolade en zachte vruchtensnoepjes (pâte de fruits). Decoratieartikelen voor gebak en roomijs. Ons productaanbod bestrijkt alle feesten en gangbare evenementen. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit groothandelaars, wederverkopers en industriële fabrikanten in Europa, Amerika en het Midden-Oosten.

  3. INCA VALLEY / INCA CAO

    België

    Verified by europages badge

    Het bedrijf INCA VALLEY / INCA CAO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren chocoladerepen, chocolade, chocoladeverkoper, chocola zonder suiker, bittere chocolade, en melkchocolade. Het is gevestigd in Wingene, België.

  4. CARRÉ NOIR

    België

    Bij Carré Noir rijmt chocolade met creativiteit. Deze winkel-atelier, begonnen als webwinkel, zorgt dat zijn producten bijzonder worden door er communicatievoorwerpen van te maken. het bedrijf werk regelmatig samen met jonge designers uit Luik. Resultaat: een product met meerwaarde in verschillende, originele vormen. De smile, een subtiele verwijzing naar het Carré Nor logo, zal u goed doen en van de bloemen met hun fijne vormgeving zult u genieten. Een must: De chocolade snorren. Verder een uitgebreid assortiment "Grands Crus" chocolade, biologische en faire trade chocolade. Mélanie Lemmens heeft van haar liefde voor chocolade haar beroep weten te maken. Gediplomeerd in kunstgeschiedenis heeft zij haar gevoel voor schoonhied in dienst van haar werk gesteld. Als klein meisje droomde zij van een kerstboom die tot Pasen zou blijven staan om er eieren in te hangen. Zij werd beloond met de Becommerce Award en is genomineerd als "Liégeois" (Luikenaar) van het jaar.

  5. RABEKO

    België

    Wij maken heerlijke ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4, 9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light confituren worden gezoet met natuurlijke zoetstoffen. In de soorten met suiker zijn er speciale, zeer gegeerde, soorten zoals Kiwi, Aardbeien met Rabarber en zelfs Woudvruchten confituur. Deze laatste wordt eveneens gebruikt voor het vermengen in barbecuesausen. De confituursoorten zonder suiker zijn geschikt voor mensen met diabetes.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. ECC (EUROPE CHOCOLATE COMPANY)

    België

    EUROPE CHOCOLATE COMPANY (ECC NV) is een Belgische onderneming opgericht in 1993. Ze onderscheid zich als 'de vernieuwer' in het marktsegment van de industriële ingrediënten voor professionele gebruikers in de voedingsmiddelen industrie. ECC levert 'business to business' chocoladeproducten in verschillende sectoren waaronder industriële bakkerijen en patisserieën, cake bakkerijen, ijsroom fabrikanten, grootwarenhuisketens en de catering sector. ECC profileert zich sterk als co-worker voor de belangrijkste binnen- en buitenlandse chocolade producenten. ECC is eveneens een gekend en gewaardeerd leverancier van private label producten. Voedselhygiëne en voedselveiligheid staan hoog in het vaandel bij ECC nv. ECC is eveneens gecertificeerd voor de productie van BIO, NOP en Kosher parve producten.

  2. KIM'S CHOCOLATE

    België

    Kim’s Chocolates is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van fijne Belgische chocolade. Zijn unieke knowhow is bekend tot ver over de grenzen, geen toeval dus dat meer dan 95% van de productie bestemd is voor de export. Ballotins vol overheerlijke pralines, repen, tabletten, Kim’s Chocolates bereidt zijn chocolade in alle soorten en vormen om u het grootste genot te laten beleven. Kim's chocolates stelt vandaag 4 soorten producten voor : De merken KC Chocolatier en Cachet bieden u kwaliteitsvolle repen en tabletten alsook een ruime keuze aan pralines. Het gamma Cachet Zonder Toegevoegde Suiker is bedoeld voor diabetici en personen met gezondheidsproblemen. Zo kan iedereen de zachtheid van chocolade proeven. Dankzij onze private label producten kan u de kwaliteit van Kim’s Chocolates onder uw eigen merk uitbrengen.

  3. DELVORA

    België

    Delvora pralines worden met veel zorg en vakkennis vervaardigd in ons eigen atelier. Hun verfijnde kwaliteit berust op het gebruik van de beste ingredienten zoals Belgische chocolade, verse room en boter. Hun versheid is optimaal dankzij de strenge hygienische voorwaarden tijdens de productie en de ideale bewaring in een droge atmosfeer bij 15°C. Het Delvora-assortiment is zeer gevarieerd in smaak, vorm en kleur. Het bevat ongeveer 70 pralines, een mix van klassieke en nieuwe succesrecepten. Ook caraques en gevulde figuurtjes zijn Delvora-specialiteiten. Voorts vervaardigen ze exclusieve stukken op bestelling, bv. als relatiegeschenken. Ook seizoensartikelen (Sinterklaas, Pasen, ...) en holgoed worden in hun atelier gemaakt.

  4. CARLINE FLANDERS CHOCOLATES

    België

    Carline brengt vernieuwing, verfijning en vakmanschap samen tot een uniek en veelzijdig assortiment chocoladeartikelen. We besteden de grootste zorg aan de selectie van de grondstoffen waarvan vele uniek voor ons worden gemaakt. Zo bevatten onze chocoladecouvertures alleen echte cacaoboter en natuurlijke vanille. Onze recepturen worden voortdurend verfijnd en nauwgezet toegepast door vakbekwame medewerkers die een up-to-date machinepark ter beschikking hebben. Onze samenwerking met specialisten in de sector waarborgt ons respect voor de Belgische chocoladetraditie maar onderlijnt tegelijk onze wil om continu te blijven vernieuwen. We besteden uiterste zorg aan de verpakking van onze producten zodat die op reis kunnen naar de vier windstreken om de wereld op een heerlijke manier zoeter te maken.

  5. CENTHO CHOCOLATES

    België

    Na enkele jaren van expermenteren en trends volgen zijn we - mogen we wel zeggen - zelf een trendsetter geworden in de Belgische chocoladewereld. Door onze unieke combinatie van kennis, originaliteit en koestering van het zwarte goud geven we onze klanten ook iets meer mee dan zomaar een chocolaatje. Het heeft ook een inhoud! Onze speculaaspraline heeft de gouden medaille weggekaapt in Engeland op de wedstrijd “the great taste award of the UK” . Hoe een eenvoudig product soms superlekker kan zijn. Onze klanten : In de eerste plaats via onze winkel in Duisburg (Tervuren) op een boogscheut van Brussel en Leuven, het centrum van het land. Winkels, hotels en restaurants in Londen en andere delen van Engeland, Denemarken, de VS, Japan...

  1. SNOEP & HORECACENTER LINGIER

    België

    Snoep-en horecacenter Lingier heeft vele produkten te bieden waar u de consument een groot plezier mee zult doen. Zowel winkeliers, horecabedrijven, scholen, verenigingen als bedrijven weten onze kwaliteit en service te waarderen. Onze vertegenwoordigers bezoeken de klanten om nieuwe producten te laten zien. Zij stellen promoties voor en geven toelichting bij de folders en promoties en nieuwe artikelen: Seizoensartikelen: Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Herfst en Halloween, Sinterklaas en Kerstmis en Eindejaar. Bakkersglorie: het gamma wat Snoep- en horecacenter Lingier uitbrengt boordevol specialiteiten, een gamma waar we continue op zoek gaan naar nieuwe en innovatieve producten uit binnen –en buitenland.

  2. DOBLA BELGIUM PRODUCTIONS

    België

    Geef in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts en gebak met de chocoladedecoraties en –cups van Dobla. Om de branche steeds nieuwe impulsen te geven werken wij samen met gerenommeerde patissiers en chef-koks voor het ontwikkelen van creatieve, innoverende en verrassende chocolade-decoraties. Waar ter wereld uw bedrijf zich ook bevindt, Dobla levert u de kwalitatief hoogstaande producten aan. De levering van chocoladedecoraties, chocolade cups en chocoladekrullen loopt veelal via de groothandel of distributeur. Wij leveren ook onze producten ook direct aan onze afnemers. We leveren niet alleen wereldwijd, maar produceren de chocoladedecoraties, chocolade cups en chocoladekrullen ook over de Nederlandse grenzen. Dat doen we in Nederland, België, Azie en de USA.

  1. HERMAN DESSERTS

    België

    Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk.

  2. CAVALIER

    België

    Cavalier is een Belgisch familiebedrijf dat sinds zijn oprichting in 1996 uitsluitend chocoladeproducten zonder toegevoegde suikers ontwikkelt, produceert en verdeelt. Cavalier richt zich tot chocoladeliefhebbers die suikers willen of moeten vermijden om nog gezonder te genieten van chocolade, om hun slanke lijn te behouden of uit medische noodzaak, maar zonder toegevingen te doen op gebied van smaak. Met Stevia gaat Cavalier zelfs nog een stapje verder. Dankzij dit plantaardig, lekker en vooral gezond zoetmiddel past chocolade nu nóg beter in een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

  3. CARMINA

    België

    Chocolaterie Carmina, opgericht in 1991 en gekend en geprezen voor haar breed gamma likeurpralines. Uit dit succes kwam achtereenvolgens de productie van de Choco en de voortzetting van het alom bekende Antwerpse streekproduct de Congolais dat al sinds 1912 met het geheime recept verder door Chocolaterie Carmina geproduceerd wordt. Met haar kennis van de juiste ingrediënten, de correcte productiemethode, de flexibele en snelle levertermijnen en de perfecte prijs/kwaliteit is Chocolaterie Carmina de perfecte partner voor al uw chocolade- en zoetwarenproducten. Ook producten op maat worden door ons niet geschuwd en kunnen door onze jaren ervaring, generatie op generatie als familiebedrijf perfect ontwikkeld worden.

  4. CHOCOLATERIE MATTHE

    België

    Chocolade holgoed is onze passie! Chocolaterie Matthé gebruikt couverture chocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt. Chocolaterie Matthé is reeds drie generaties lang synoniem voor vakmanschap. Door de klantgerichte aanpak zag ook een aparte inpakafdeling het daglicht. Zo komt de chocolaterie tegemoet aan de stijgende vraag naar kant en klare producten, die men rechtstreeks in de winkelrekken kan plaatsen. De hiervoor specifiek bijgeschoolde inpaksters verpakken het holgoed in folie, cello, zakjes, doosjes, ... al naargelang de behoeften en wensen van de klant. Zoals alle Europese voedingsbedrijven, past chocolaterie Matthé nv al jarenlang de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) toe die garant staat voor absoluut veilige producten. Chocolaterie Matthé nv verzekert dan ook de traceerbaarheid van alle inkomende grondstoffen in het eindproduct.

  5. CHOC-O-LAIT

    België

    Choc-o-lait zag het levenslicht begin 2004 en is een nieuw concept chocolademelk. Zoals de meeste goede ideeën is het concept de eenvoud zelve: een houten stokje met aan het uiteinde een blok echte, Belgische Callebaut chocolade. Eén minuutje roeren in een kop hete melk en je hebt een heerlijk authentieke chocolademelk. De keuze voor een perfect vierkant blokje chocolade is er gekomen omdat de oprichters wilden refereren naar een authentieke blok pure chocolade. Van bij de start hebben de ontwikkelaars er direct voor gekozen om vier verschillende smaken (puur, melk, hazelnoot en Cointreau) tegelijk uit te brengen. Dit werd gedaan omdat ze zich op die manier nog beter konden onderscheiden van andere chocolademelk merken. Ondertussen worden al veertien smaaksensaties van Choc-o-lait gecommercialiseerd en wordt het merk verkocht in meer dan 40 landen. De doelgroep van Choc-o-lait is nog steeds de speciaalzaak, bakker, chocolaterie, ... en dit zal altijd zo blijven.

  6. BOERINNEKE-MARINO

    België

    Als familiebedrijf is de NV 't BOERINNEKE-MARINO opgericht in 1955, gespecialiseerd in de productie van chocopasta’s met echte Belgische chocolade in verschillende verpakkingen. Onder leiding van Hans Van Weyenberg, de derde generatie, besteden wij al jaar en dag een bijzondere aandacht aan onze producten. De smaak en uitstekende smeerbaarheid van de chocopasta’s zijn onze voornaamste troeven. Wij bieden een ruim en gevarieerd assortiment aangepast aan de behoeften van onze klanten. BIO-IFS-BRC gecertifieerd.

  7. B-ART CHOCOLATES

    België

    Gefascineerd door de heerlijke smaak, aroma en uitzicht van chocolade creëren we dagelijks smakelijke pralines & andere chocoladeproducten. Wij staan voor klassieke smaken en kleuren op basis van kwaliteitsingrediënten. Als chocolatiers proberen we u, onze klant, steeds opnieuw te verrassen met originele creaties voor feestdagen (Pasen, Sinterklaas, vader- en moederdag, ...). Samen met u werken we ook graag gepersonaliseerde chocolade uit zoals bedrukking van pralines met naam, logo of foto, eventueel mooi verpakt als smakelijk cadeau.

  8. CHOCOLATERIE SMET

    België

    Smet is een gerenommeerde Belgische onderneming met een zeer uitgebreid aanbod, gespecialiseerd in kwaliteitsproducten bestaande uit halffabrikaten o.a. chocolade, gekonfijt fruit en schavelingen, maar ook eindproducten in de vorm van chocolade holfiguren in alle vormen en maten. Smet is reeds 50 jaar een toonaangevende decoratieleverancier en problem-solver voor de industrie. Vanuit onze vestigingen in België, Duitsland en Polen leveren wij wereldwijd aan onze klanten. Op deze manier kunnen wij klantgericht, betrouwbaar en snel leveren. Tevredenheid en de wens van de klant staan centraal in onze organisatie.

  1. BELCOLADE

    België

    Belcolade, het echte Belgische chocolademerk, heeft de know-how in huis om chocoladefijnproevers in vervoering te brengen dankzij een uniek en breed smaakpallet. Belcolade maakt deel uit van Puratos. Een internationale groep met een volledig aanbod van innovatieve producten, grondstoffen en de expertise om die te gebruiken in verschillende applicaties in de bakkerij-, patisserie-, en chocoladesector. Belcolade staat gekend voor zijn doorgedreven klantenoriëntatie. Een snelle en flexibele levering is daarbij vanzelfsprekend. Hiernaast ontwikkelen we ook specifieke smaken naar gelang jouw individuele noden. Belcolade biedt een uniek en onbeperkt smaakpallet dat flexibel inzetbaar is. Zo streven we ernaar ’s werelds beste chocolatiers, bakkers en patissiers te inspireren en ondersteunen.

  2. GUYLIAN

    België

    Guylian chocolates are sold in over 100 countries across Europe, Asia, Australia and America. We’re one of the top ten best selling boxed chocolate brands, and often seen on Valentine’s day, Mother's day, Easter, Christmas and other popular holidays. Available in most major high street retailers, including supermarkets, hypermarkets, department stores, speciality food stores, petrol stations, not to mention online and in the Guylian Belgian Chocolate Café’s, it cannot be missed. An exclusive travellers range can be found in speciality travel retail stores and duty free shops.

  3. BRUYERRE

    België

    Bruyerre, Belgische chocoladefabrikant sinds 1909, produceert meer dan 80 soorten pralines met originele smaken die in de hele wereld bekend staan. De Chocoladefabriek Bruyerre exporteert zijn producten naar meer dan 38 landen, overal in Europa, naar Japan en naar Noord-Amerika. De Chocoladefabriek Bruyerre staat bekend om de buitengewone kwaliteit van zijn pralines en zijn ambachtelijke hazelnootpraline, gemaakt volgens een eeuwenoud procedé. Alleen ingrediënten van superieure kwaliteit en 100% zuivere cacaoboter worden gebruikt voor hun productie. De perfectie, het groot aantal vormen en de uitzonderlijke delicatesse van de gemaakte smaken hebben bijgedragen aan de nationale en internationale beroemdheid van zijn producten, die altijd worden vervaardigd met het hoogste respect voor traditie, kwaliteit en dienstverlening. De BRUYERRE chocolaatjes bevatten geen conserveermiddelen. Om de meest gedurfde smaken van de chocoladeliefhebbers te bevredigen, zetten de meester-chocolademakers hun onderzoeken naar nieuwe smaakcombinaties constant voort.

  4. LEMAN CAKE DECORATIONS

    België

    Leman Cake Decorations biedt een creatief en uitgebreid gamma aan van taartdecoraties in chocolade, suiker, marsepein, plastiek en hostie voor elke professionele gebruiker. Met onze taartversieringen maakt u een taart waar nog lang over gesproken zal worden! Wij zoeken voortdurend naar toffe ideeën om uw taart de meerwaarde te geven waarnaar u op zoek bent. Zo creëren wij modieuze decoraties die van elke taart een feesttaart maken.

  5. MARKELBACH EN CORNE

    België

    Markelbach & Corne werd in 1901 opgericht en groeide uit tot een toonaangevend importbedrijf van grondstoffen voor de voedingssector. Het bedrijf heeft een jaaromzet van ca. 35 miljoen euro’s met een breed gamma van fruit, vis en groenteconserven, noten, gedroogde vruchten, marsepein en producten voor chocolatiers. “Marcor” richt zich tot de voedingsindustrie, HoReCa en bakkerij grossiers, en chocolatiers. Service en kwaliteit staan steeds centraal !

  6. SWEET SWITCH

    België

    Het assortiment van SWEET-SWITCH® combineert lekker en gezond op een unieke wijze! Onze producten zijn van topkwaliteit. We selecteren enkel de beste grondstoffen om u een unieke smaaksensatie te kunnen geven. Naast de beste kwaliteit biedt SWEET-SWITCH® u ook heel wat gezondheidsvoordelen. Zo is het gehele assortiment vrij van toegevoegde suiker en zijn heel wat van onze producten glutenvrij, geproduceerd zonder palmolie en , geproduceerd zonder palmolie en rijk aan vezels.

  7. CHANTELLY (PEETERS KAREL)

    België

    De echte artisanale handgemaakte pralines en chocoladeproducten. Private Label: Wij kennen geen grenzen! Wij ontwikkelen chocoladeproducten voor bedrijven die deze commercialiseren. Sinds jaar en dag hebben wij de ervaring en kennis om speciale producten onder Private Label te produceren. Na marktonderzoek en volgens de wensen van de klant kunnen wij een uitgebreid en exclusief gamma chocoladeproducten ontwikkelen.

  8. BOSSUYT

    België

    Bossuyt is een bakkerij en chocolaterie. Ze maken: ambachtelijke en suikervrije luxe pralines - fotopralines, Chocoladefiguurtjes-Marsepeinfiguurtjes, Frans brood-Koffiekoeken-Petit fours, Taarten met foto's-Huwelijkstaarten, Bruidstaarten -IJstaarten-Communietaarten, Speculaas, Gelegenheidspakketjes en, Relatiegeschenken (Sinterklaas - Pasen), petit-fours.

  9. MEYNENDONCKX

    België

    Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. In 2001 werd Chocolaterie Bakkershuys opgericht. Hier produceren wij chocoladen holgoedfiguren, chocoladen lollies en chocopasta op ambachtelijke wijze. Deze producten worden gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Onze collectie is exclusief gecreëerd voor de klanten van de firma Meynendonckx. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en de smaak van onze klanten.

  10. CHOCOLATERIE DE SCHUTTER

    België

    Opgericht in 1919. Produceert authentieke Belgische holle chocoladefiguren: Sintartikelen en kerstartikelen, paasfiguren, chocolade harten, biologisch gamma, referenties zonder toegevoegde suikers. Private label projecten. Combinatie van ambachtelijke stielkennis met frisse innovatieve aanpak.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis