• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • restaurants- traiteurs en catering

Resultaten voor

Restaurants- traiteurs en catering - België

België
  1. PASSADE

    België

    Passade is een geweldig restaurant in Mechelen om van heerlijke maaltijden te genieten of om partijente houden. Het restaurant heeft een speciaal keukenteam dat elke dag ernaar streeft perfectie te bereiken in de manier waarop ze maaltijden bereiden en serveren.De chef-kok laat zich door vele elementen inspireren. Hier kunt u genieten van een breed scala van Westerse en Oosterse gerechten, geweldige 'bar bites' evenals innovatieve wereldkeukens. Er is ook ruimte voor de klassiekers. Wat betreft partijen biedt Passade een van de beste feestzalen in Mechelen. Het is niet alleen een modern en gezellig restaurant, er zijn tevens drie grote feestzalen beschikbaar voor zakelijke feesten, seminars en personeelsdiners. Het restaurant is ook geschikt voor communies, jubilea en bruiloften. Het team van ervaren personeel zal aan al uw wensen voldoen zonder ook maar iets over het hoofd te zien. Maak voor de meest majestueuze service snel uw reservering in een van de beste restaurants in Mechelen.

  2. LUCULLUS

    België

    Als liefhebber van feesten richtte hij grootse banketten in, vaak met wel veertig verschillende gangen! In zijn weelderig paleis bevonden zich twaalf prachtige feestzalen, elk genoemd naar een Romeinse godheid. De Luculluszaal was de mooiste en daar werden dan ook de grootste feesten ingericht. Zo is zijn naam een begrip geworden voor overvloed en opperste verfijning. De wereld van LUCULLUS bevindt zich momenteel aan de Bredabaan in Brasschaat, in een schitterend pand – van oorsprong een artiestenwoning uit de 19e eeuw.

  3. VAN ECCELPOEL

    België

    Neem een duik in ons brede aanbod van verse topproducten en wijnen. Als versmarkt ligt onze focus vooral op vlees, kaas en groenten en fruit. Onze producten worden zo veel mogelijk bij kleinschalige, lokale producenten aangekocht. In onze traiteursafdeling kan u terecht voor een vast aanbod van kant-en-klare gerechten. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw aangepast feestmenu. Als wijnhandelaar specialiseren wij ons in Italiaanse, Spaanse en Bordeauxwijnen, met als bijkomende troef dat vele wijnen exclusief voor België worden verdeeld.

  4. ELCKERLIJC

    België

    Eigenaar – chef-kok Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc kan grillen als geen ander. Hij behaalde terecht de titel ‘Wereldkampioen Barbecue 2003’ met het Belgische team. In restaurant Elckerlijc serveren ze meer dan 20 rundrassen afkomstig van topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald en Van Landschoot uit Adegem. Elk stuk is met zorg twee tot acht weken vakkundig gerijpt om zijn smaak en textuur optimaal prijs te geven. Boven eik, beuk of houtschilfers van geuze of bourbon vaten krijgen de ribstukken in de open keuken zo een subtiele meerwaarde. Peter is veel meer dan enkel een vleeskok. Hij is gepassioneerd door producten en bereidingstechnieken en gaat daarom verder dan enkel inkoop. Tegenwoordig serveert hij groenten, fruit, kruiden, kippen, varkens en lammeren van eigen kweek en past men uitzonderlijke technieken toe voor de bereidingen.

  5. PROREST

    België

    Bedrijfscatering Alle reden om een professionele cateraar in huis te hebben die dit bij u realiseert en uit handen neemt. Prorest doet dit iedere dag in vele bedrijfsrestaurants in heel België. Wij stellen met u de dienstverlening samen. Maar daar blijft het niet bij. Prorest onderzoekt continu nieuwe mogelijkheden om het aanbod en de service te vernieuwen. Zo blijven wij uw medewerkers verrassen en zorgen we voor variatie. Verzorging van automaten Voor frisdrank-, snack- en koffieautomaten werken wij samen met gerenommeerde partners. Prorest zorgt dan uiteraard voor het volledige contractbeheer. Onze Prorest medewerkers kunnen zorgen voor het dagelijks vullen en schoonhouden van de automaten. Verzorging van vergaderservice Ons cateringteam verzorgt op aanvraag uw vergaderservice. Wenst u koffie en thee tijdens uw vergadering, een uitgebreid ontbijt , een luxe broodjeslunch of een diner met bediening, ... Bij de start van het contract stellen wij met u een banket map samen, waarin we verschillende arrangementen voor deze vergaderservice opnemen. Projectadvies Prorest heeft de deskundigheid in huis als het gaat om het analyseren en beoordelen van de cateringprocessen binnen uw bedrijf of instelling. Wij geven u graag advies over zaken als voedingskundige kennis, het opzetten van een HACCP systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points), het efficiënter indelen van werkzaamheden of het optimaliseren van de kosten. ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. VISHANDEL LUK

    België

    Kraakverse vis, is meer dan ooit het gezonde alternatief bij Vishandel Luk. Bij Diederik Eggers bent U hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres. Meermaals per week is er aanvoer van de vismijn in Zeebrugge en Oostende. De vis wordt in huis gefileerd, en is dan ook graatloos als U hem meeneemt. Alle afgeleide producten worden geleverd door gereputeerde familie-bedrijven uit binnen- en buitenland. Opgelegde en gerookte waren, kabeljauw, Schotse zalm en dergelijke zijn dus van "goeden huize". Het is duidelijk: Diederik waakt nauwgezet over de kwaliteit van wat over de toonbank gaat. De winkelbedienden zijn hier in de weer met de bereiding van meeneemgerechten met vis, schelp- en schaaldieren. Sommige ervan zijn het jaar rond verkrijgbaar, maar de seizoenen kleuren de feesttafel op een verrassende wijze.

  2. TRAITEUR VAN CAUTER

    België

    TRAITEUR Leveren van maaltijden en ontbijten voor sport- en jeugdkampen, culturele manifestaties, soepen voor wandelingen, deeltijdse catering (leveren van aparte maaltijdcomponenten), eetdagen, pastafeesten, ... Instellingen en scholen Elke schooldag wordt er een dagverse maaltijd gemaakt bestaande uit soep, aardappelbereiding, groenten en vlees. De maaltijden worden geleverd in warmhoudcontainers tussen 10u30 en 12u00. Bestellen kan men tot 9u45. Enkel op voorhand kan men vegetarische menu's, religieuze menu's of aangepaste menu's bestellen. Soepen Elke dag wordt er verse soep gemaakt, geleverd in warmhoudcontainers vanaf 10 liter. Vaste klanten kunnen tot 9u45 hun bestelling doorgeven.Andere dan dagsoepen moet men 24 uren op voorhand bestellen. Broodjes Men levert enkel broodjes op bestelling (24 uren op voorhand). De volgende broodjes zijn mogelijk: broodjes voor recepties (open belegd, toe belegd) smossen toastjes verschillende variëteiten broodjes broodjes voor koffietafels broodjesbuffet

  3. HUIS VAN DIJCK

    België

    Huis Van Dijck staat garant om van elke gelegenheid een unieke en onvergetelijke dag te maken. Niet alleen verzorgen wij alle feesten voor zowel particulier als bedrijf, we denken samen met u mee en nemen, indien gewenst, de totale organisatie van uw evenement op ons. We verzorgen uw feest tot in de puntjes zodat u slechts hoeft te genieten en zich zorgeloos met uw genodigden kan bezighouden. Van een kleine bedrijfsreceptie tot een groots prestigieus diner, steeds weer is Van Dijck met zijn vernieuwende hedendaagse keuken uw betrouwbare culinaire partner. Ontdek hier ook elk van onze unieke en historische locaties.

  4. DE BRUYCKER

    België

    Zoveel meer dan een vleesleverancier: een betrouwbare partner voor cateraars. Cateraars, grootkeukens en horeca formules zijn sinds vele jaren de vertrouwde en gekoesterde doelgroep van De Bruycker. Catering is onze tweede natuur. Wij luisteren aandachtig naar u, zodat we precies weten wat u nodig hebt en wat u van ons verwacht. Bij De Bruycker kiest u uit een breed assortiment vers rood vlees, gevogelte en specialiteiten. Onze vleesproducten zijn uitgebalanceerd voor de koude en warme lijnkeuken. Daarnaast bieden wij u een assortiment voorgegaarde maaltijdcomponenten, die na regeneratie een perfecte kwaliteit bieden. Zo laat u uw klanten proeven van de echte smaak van traditioneel bereide gerechten, met de convenience die uw bedrijf verwacht.

  5. DINER PRIVE

    België

    Traiteurdienst Dîner Privé | Elk diner is maatwerk Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Dit wordt bepaald door de locatie, het aantal personen, het thema van het evenement en het budget. De vraag is dus telkens weer hoe we, met deze gegevens, een maximum aan sfeer en kwaliteit kunnen bieden. Dîner Privé is van geen kleintje vervaard. Onze chef weet precies waar de grenzen liggen. Telkens weer zal hij met verse ingrediënten, gastronomische pareltjes uit zijn pan toveren...

  1. QUALITY FOOD GROUP

    België

    Quality Food Group maakt bereide gerechten onder de naam Cuisine Maison. We bieden een constant product waarbij kwaliteit en smaak centraal staan. Klassiekers tot seizoensgerechten: De koks van Quality Food Group maken elke dag duizenden bereide gerechten klaar. Onze klassiekers zijn stoofvlees, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. Ook onze spaghettisaus, kip curry of bami goreng zijn topproducten. In verschillende seizoenen hebben we een speciaal aanbod. Zo bieden we wild in het jachtseizoen of paëlla en zeeduivel in witte wijnsaus in de zomerperiode aan. Afhankelijk van het product en dankzij onze vacuümverpakkingen en pasteurisatie, blijven onze bereide gerechten vier tot vijf weken houdbaar. Eigen recepten of receptuur van de klant: Quality Food Group maakt zijn bereide gerechten volgens eigen receptuur. Maar indien u dat wenst, kunnen onze koks ook met uw recept aan de slag.

  2. HET VEILINGHUIS

    België

    ‘t Veilinghuis beschikt over alle nodige troeven om culinaire liefhebbers te overtuigen. De ingrediënten voor onze gerechten belanden recht van de versmarkt, via onze open keuken, op uw bord. In onze gezellige brasserie kan u met uw personeel, zakenrelaties of met familie en vrienden komen ontbijten, lunchen of dineren. Bijkomende pluspunten zijn het vernieuwde zonneterras van onze brasserie, de ruime parkeergelegenheid en de gratis wifiverbinding. In onze feestzalen kan u terecht voor stijlvolle bedrijfs- of privéfeesten. Daarnaast kan u met uw bedrijf ook een beroep doen op onze cateringservice met een uitgebreide kaart aan afhaalgerechten.

  1. CARPE DIEM

    België

    Anno 2007 is Carpe Diem een bedrijf met een dertigtal vaste medewerkers. Het levert talrijke catering- en traiteurdiensten aan particulieren, bedrijven, culturele organisaties en overheidsdiensten, in binnen- en buitenland. Recepties en banketten voor meer dan 1000 gasten vormen geen uitzondering. Jan Wirix staat na al die jaren nog steeds garant voor het hoge culinaire niveau. Zoon Jan Jr., bio-ingenieur, staat aan het hoofd van de administratie en de logistiek en leidt de praktische organisatie van diverse gastronomische evenementen. Dat Carpe Diem nog steeds hoge toppen scheert, bewijst het resultaat van een recent afgenomen enquête bij 500 bedrijven. Met een gemiddelde van 8, 08 scoort Carpe Diem niet alleen kwalitatief zeer goed, qua naambekendheid staat het bedrijf tussen 87 andere eventcateraars autoritair op de eerste plaats.

  2. RESTAURANT DOCK'S CAFÉ

    België

    Aan de prachtige Antwerpse Scheldekaaien vind je het eigenzinnige en artistieke Dock’s Café. Dock's Café is de ideale gastheer voor uw zakenlunches en familiefeesten van 10 tot 50 personen.Op de bovenverdieping hebben we een unieke kiosk voor kleine gezelschappen tot 7 personen en op de benedenverdieping hebben we een gezellige en discrete ronde tafel voor 10 personen. Voor groepen vanaf 15 personen biedt het Dock's Café een keuze aan menu’s en drankenarrangementen in verschillende prijsklassen. Dock's Café biedt een vernieuwing van de klassieke brasseriekeuken, maar biedt ook een gerenommeerde aanbod aan zeevruchten en oesters. De bar is de ideale plaats voor aperitief. Op onze barkaart vind je een uitgebreide rubriek ‘Class by the Glass’ met onder meer 24 wijnen die per glas verkocht worden. Zes artisanale bieren van het vat vullen we dan weer aan met ons huisbier ‘Principale’. De liefhebbers van sterkere dranken vinden vast hun meug in het ruime selectie whiskies, rhums, Porto’s, ...

  3. BEACH PALACE HOTEL

    België

    Dit luxe hotel is op de zeedijk van Blankenberge gelegen. Een centrale ligging tussen yachthaven en Casino en op ongeveer 200 m van het winkelcentrum. Onze benijdenswaardige ligging aan zee en strand, op luttele minuten afstand van het mondaine Knokke en het Middeleeuwse Brugge. Uw congres, seminarie, vergadering, banket, show, huwelijksfeest of communie… U maakt er graag iets moois, iets onvergetelijks van. Beach Palace Hotel biedt u en uw gasten een piekfijn verzorgde happening in prachtige zalen op een heerlijke locatie. Op maat en in samenspraak met u worden uw verlangens en wensen uitgewerkt. Wij maken een betrouwbare offerte volgens uw budget: u weet precies waar u aan toe bent.

  4. TROPICOS

    België

    Catering Het gehele jaar door hebben wij een cateringservice voor tuinfeesten, zakendiners en privégelegenheden waar dan ook. Wij regelen een Braziliaanse Churrasco(BBQ) in uw tuin, een Mexicaans buffet bij u thuis, maar we kunnen ook een door uzelf samengesteld menu van onze kaart serveren. Een bloemlezing uit 25 jaar ervaring: Mexicaans buffet geserveerd in Mumbay, India voor een aantal feesten, soms 4 dagen achtereen voor 5000 personen per dag. Een emmer Guacamole voor Ringo Starr , na een show op het strand van Knokke. Tacos vanuit een bakfiets in het Vondelpark van Amsterdam tijdens het Jazz in het Park-festival. Een Brazilaanse Churrasco voor 500 personen op een feest in Brasschaat. En 15.000 enchiladas, burritos en tacos voor een feest in de Nekkerhal in Mechelen. We kunnen ook authentieke Braziliaanse of Mexicaanse live muziek organiseren voor uw feest. Workshops. Wij organiseren cocktail- en samba&salsa workshops op afspraak. De bovenverdieping. Trópicos heeft een schitterende bovenverdieping met een cocktailbar en een eigen muziekinstallatie. Perfect voor privé- en zakendiners. Deze ruimte is elke dag van de week beschikbaar. Geschikt voor maximaal 90 personen (ruim van te voren reserveren is gewenst).

  5. WITLOV

    België

    Grommende maag? Daar weten we bij WitLov een lekker antwoord op. We hebben een waaier aan verrukkelijke menu’s voor bedrijfscatering en eventcatering. Al onze gerechten zijn versbereid, with lots of Lov natuurlijk … Smaakt dit naar meer? Lucky you! Van bedrijfsrestaurants uitbaten tot heerlijk feestelijke recepties met een chef op locatie, wij droppen onze smaakbommetjes op maat van jouw cateringwensen. Ben je zelf actief in de foodsector? Let’s talk! Als trendwatchers en rasechte foodies zijn we gespecialiseerd in foodmarketing. We kruipen graag in de smaakpapillen van je klant en bedenken foodcampagnes die je klanten nog lang zullen nasmaken. De smaakmakers van WitLov? Tinne en Sarah Milis, nice to meet you! Samen bundelen we meer dan 25 jaar ervaring in de catering- en eventsector. Als rasechte foodsisters slaan we met WitLov de pollepels in elkaar om onze klanten een heerlijk, eerlijke foodexperience te geven. Een beleving die start vanop het bord, meereist met onze cateringservice en zich via foodmarketing nestelt in het hart. Heb je een vraag over onze menu’s? Wil je meer weten over onze bedrijfscatering? Of schuif je graag aan tafel met onze foodmarketeer voor een verkennend gesprek? Wij laten de pollepels (voorlopig) aan de kant voor een koffie en kennismaking.

  6. J & M CATERING

    België

    J&M is sinds 1992 actief in de evenementencatering voor zowel particulieren als bedrijven. Met een team van 65 gedreven en gepassioneerde medewerkers garanderen we een professionele aanpak waarbij we voor elke opdracht de absolute perfectie na te streven. J&M werkt volgens een concept waarbij we ons focussen op het brengen van een totaal beleving aan de hand van selectief gekozen decoratie. Daarbij werken we innoverend en gaan we continu op zoek naar de nieuwste trends en ingrediënten waarbij elk budget zijn prestige heeft. Gastronomie is steeds belangrijk op een evenement, J&M is zich daarvan bewust en weet welke verantwoordelijkheid zij daarin draagt. Een geslaagd feest voor onze klant is wanneer hij/zij ontspannen met haar /zijn gasten kan genieten, wetende dat voor al het overige wordt gezorgd.

  7. LAETA MENSA CATERING SERVICES

    België

    Laeta Mensa is een groeiend cateringbedrijf dat expertise en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt waarbij het luisteren naar de klant steeds centraal staat. Door de kracht en de knowhow van ons personeel durven we vol vertrouwen nieuwe uitdagingen aan te nemen en kunnen we blijven evolueren om voor onze klanten steeds het allerbeste te garanderen. Door de jaren heeft Laeta Mensa zich ontwikkeld tot een sterk en stabiel cateringbedrijf. Onze hoofdactiviteit is het uitbaten en beheren van keukens. Als totaalpakket zorgen we niet enkel voor de dagelijkse maaltijden maar nemen we ook allerhande extra activiteiten van onze klanten ter harte. Heeft u nood aan advies op maat? Ook daarbij kunnen we u van dienst zijn. Naast een uitstekende maaltijdservice beschikken we eveneens over de nodige kennis om u bij te staan in het beheer van het autocontrolesysteem, de HACCP-reglementering en de voedselveiligheid. Zo kunnen er opleidingen worden gegeven aan keukenpersoneel of actieplannen worden uitgewerkt met de nodige evaluatie achteraf.

  8. BRASSERIE RUBENS

    België

    Brasserie Rubens stelt u een Frans-Belgische keuken voor, met een accent op visgerechten. Zo werden de garnaalkroketten van het huis reeds meerdere malen door de pers uitgeroepen als de lekkerste van Knokke. Probeer zeker ook de kabeljauw Royal en de steak tartare bereid in de zaal. De suggestiekaart volgt de seizoenen en vormt dan ook steeds een aanrader. Bovendien vindt elke wijnliefhebber hier het juiste wijntje. Niet alleen voor de lunch of het diner kan u hier terecht, maar uiteraard ook voor een lekkere pannenkoek of de huisgemaakte appeltaart. Het roomijs wordt eveneens huisbereid en is zeker het proeven waard !

  1. BIEN CUIT

    België

    Na een opleiding aan de kokschool en een catering foodtruck avontuur besloten Thomas Van Bouwel en Pieter Uytterlinde Bien Cuit op te richten. De bedoeling is gastronomisch eten in de huiskamers in Vlaanderen te brengen, groepen in Antwerpen een lekkere maaltijd voor te schotelen in een aangename sfeer en mensen verschillende kooktechnieken bij te brengen en nieuwe gerechten (kookstijlen) te laten kennen. door workshops te organiseren in Antwerpen Wilt u een chefkok in huren aan huis of op het bedrijf? Heeft u een teambuilding of een festiviteit te vieren ? (communie/lentefeest, huwelijk/trouwfeest, babyborrel, verjaardag, bedrijfsfeest, …) Twijfel dan niet! Wenst u in groep uit te eten in Antwerpen, maar dan wat meer privé” in plaats van in groep op restaurant te moeten? Wij ontvangen u voor een privé lunch of diner op één van onze locaties.

  2. ROYACKERS KRISTOF

    België

    Een bedrijfsfeest organiseren voor uw klanten, leveranciers, sponsors, partners, concurrenten of vergeten contacten? Een bedrijfsfeest is de ideale gelegenheid om deze mensen uit te nodigen en de banden te versterken. Geen idee hoe er aan te beginnen of helemaal geen tijd om een bedrijfsevenement te organiseren? Traiteur Catering Royackers kristof helpt graag en zorgt voor een indrukwekkende happening. Vlekkeloos en zonder zorgen uw bedrijf in de spotlights. Aankleding bedrijfsfeest Traiteur Royackers Kristof helpt u om uw bedrijfsfeest professioneel te organiseren. We maken graag een voorstel op maat, passend binnen uw budget, zonder verassingen. En we zorgen voor een event waarover nog lang wordt nagepraat. Een bedrijfsfeest waarbij alles klopt en de aankleding en sfeer gewoon perfect zijn. Hulp bij uw bedrijfsfeest Alles start met een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een concept dat volledig is afgestemd op uw bedrijfsfilosofie en budget. Samen met u komen we tot een definitief voorstel. Uiteraard zijn al onze voorstellen geheel vrijblijvend. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt zodat u zich kan ontspannen terwijl wij u een schitterend bedrijfsfeest voorschotelen. Dit gecombineerd met creativiteit en een grote deskundigheid maakt van elk bedrijfsevenement een onvergetelijke happening Traiteur catering Royackers Kristof, De referentie voor Uw event.

  3. PARTYEVENTING

    België

    Er was eens een hamburgerkraam In 2007 kocht vader Claude Milis uit Tienen een hamburgerkraam voor zijn zoon Michaël. Geen gewone hamburgerwagen maar een origineel en tof kraam in de vorm van een… hamburger. Al snel maakten vader en zoon Milis naam en faam op feestjes en events, niet alleen met hun kraam maar vooral met hun lekkere kwaliteitshamburgers in verse broodjes en gepimpte hotdogs. Die eerste hamburgerkraam betekende de start van een mooi familiebedrijf: Party Eventing. Foodtruckfun & feestmateriaal… Door een combinatie van hard werken, ondernemerschap en passie werd het aanbod foodtrucks stelselmatig uitgebreid met mobiele frietwagens, traiteurdiensten en een grote stock voor de verhuur van feestmateriaal. Ook de dochters Tinne en Sarah Milis stapten mee in de zaak en zorgden voor een pittige toets in het familiebedrijf. Met een koksdiploma in de linkerhand en straffe ambities in de rechterhand zetten ze Party Eventing in de markt als eventorganisator en cateringbedrijf. Voor 10 tot 10.000 personen… Party Eventing is een energiek familiebedrijf dat 100% inzet op mobiele catering in alle mogelijke opstellingen voor feestjes, fuiven en events, voor kleine en hele grote groepen, in heel België. Frietwagen, hamburgerkraam, pasta & pizza foodtruck, doner kebabkraam, BBQ, pannenkoekenstel, wafelijzers, popcornmachine huren met of zonder personeel? Tafels, stoelen, tenten, mobiele keuken, tapinstallatie, loungemeubelen, borden en bestek huren? Yes, we can!

  4. RED FLOWERS

    België

    Red Flowers: fieldmanagement bij cateringactiviteiten. Red Flowers is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in fieldmanagement bij cateringactiviteiten – d.w.z. de volledige organisatie en coördinatie van zaalpersoneel bij recepties, diners, trouwfeesten, beurzen en andere evenementen. We werken samen met een honderdtal jonge medewerkers die op basis van hun voorkomen, klasse en tweetaligheid geselecteerd worden; zij worden opgeleid in KASTEEL DEN BRANDT. Red Flower-ploegen (onder leiding van een 'terreinverantwoordelijke') vertrekken steeds aan onze kantoren; zo wordt hun stiptheid, een verzorgd voorkomen en vervoer gegarandeerd: een grote zorg minder voor onze klanten! Bestellingen worden altijd schriftelijk bevestigd en gefactureerd. Het spreekt voor zich dat alle Red Flowers volledig in orde zijn met alle sociaalwettelijke (ook Dimona! ) voorschriften en verzekeringen.

  5. AMALTHEA

    België

    Een stijlvol en geslaagd feest begint voor u met lekker eten? Dan is Amalthea catering services uw perfecte partner. Vertel ons wat voor type u bent, klassiek en gebrand op luxe of eerder op zoek naar de huiselijke sfeer, dankzij onze jarenlange traiteur ervaring organiseren wij uw privé- of bedrijfsfeest helemaal op maat van uw verzuchtingen.

  6. MOZART

    België

    Restaurant Mozart biedt u seizoensgebonden gerechten bereid met marktverse kwaliteitsproducten. Onze visbrasserie heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door de jaren heen, door de verrukkelijke maaltijden en service die u in het restaurant verkrijgt voor een eerlijke prijs. U kan van uw maaltijd genieten in ons sfeervolle salon, onze lumineuze veranda of bij zonnig weer op het terras.

  7. CATERING BEVERS

    België

    Onder impuls van kookprogramma's en kookboeken wordt de consument meer en meer bewust van wat hij eet. Als eventcateraar willen we daar een antwoord op bieden om onderscheidend te zijn met diverse culinaire foodconcepten. Verder is ook beleving een term die nadrukkelijk aan bod komt in ons nieuw concept met onder andere een unieke branding van de units, belevingsterrassen met comfortabele zitgelegenheid, randanimatie, ... . Kortom we brengen de vip-beleving naar de gewone toeschouwer!

  8. THE BISTRO

    België

    The Bistro is een sfeervol Brasserie-restaurant met een tijdloos decor, uniek gesitueerd in het hartje van de stad, op de verkeersvrije verbinding tussen de drukke Meir en de trendy Schuttershofstraat. De infrastructuur van het restaurant is geschikt voor de ontvangst van groepen en/of reisgezelschappen tot ongeveer 80 personen.

  9. DE LOBERGE WIJNEGEM

    België

    De Loberge is een groep die zich richt op de volgende facetten binnen de HoReCa: culinaire boetieks en catering en feestverzorging. Daarnast biedt De Loberge groep ook een wijnshop en verzorgt de horeca- en cateringfaciliteiten in de restaurant Azelhof te Koningshooikt.

  10. DA GIOVANNI

    België

    Da Giovanni is een Italiaanse restaurant te Antwerpen. Het biedt vers gemaakte pizza's, pasta, vis en vleesgerecgten. In het historische centrum van Antwerpen, vlak bij de kathedraal, de Groenplaats en de Grote Markt, kan u zich onder- dompelen in een authentieke Italiaanse sfeer.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis