• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gebak

Resultaten voor

Gebak

BelgiëFabrikant/producentBiscuits en koekjes
  1. ETABLISSEMENTS BENOIT MICHELS

    België

    Het bedrijf ETABLISSEMENTS BENOIT MICHELS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biscuits en koekjes, banketbakkerij, en Biscuits en koekjes. Het is gevestigd in Bouillon, België.

  2. BISCUITS DUPON

    België

    Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk industrie.

  3. KOEKJES BOSSUYT

    België

    Verified by europages badge

    Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

  4. MAISON BISCUITS D'OR

    België

    Het Belgische Maison Biscuits d’Or werd opgericht in 1996 als ambachtelijk bakkersbedrijf. Er zijn vier heerlijke smaken: golden classic, golden marzipan, golden honey en golden whole wheat. Golden classic is de klassieke speculaas. Een knapperige delicatesse van zuivere bloem uit tarwe en mout, romige zuivel en onversneden kandij. Het levert een pittig gebakken kruidig speculaasje op met een duidelijke smaak van gekaramelliseerde suikerkristallen en specerijen. Golden marzipan is amandelspeculaas van de klassieke ingrediënten verrijkt met licht geroosterde amandelen. Een bitterzoet speculaasje van zuivere speculaaskoek en marsepeinelementen voor de fijnproever. Golden honey is honingspeculaas. Zoals de naam al zegt, wordt bij deze met honing verrijkte speculaas een deel van de donkere kandijsuiker vervangen door honing. De golden whole wheat is volkoren speculaas, gemaakt van authentieke volkorenbloem, aromatische kruiden en kaneelbast.

  5. DIDESS

    België

    De bakkers bereiden in hun moderne en professionele ateliers aan de rand van Gierle meer dan 100 verschillende creaties. Daaronder prachtige zoete en zoute decoraties, hartige taartjes en quiches, spongecake, traditioneel Bordalou gebak, Natur’Mousse en zelfs hartige als zoete kroepoek in verschillende kleuren. Maar die zachte, zoete geur van versgebakken, heerlijke koekjes, die is er gelukkig nog altijd…

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. AMANDINO BV

    België

    Wij zijn specialist in het bereiden van gluten en lactosevrije producten Koekjes, cakes, gebak, alsook gaan we al een stap verder door deze ook suikervrij aan te beiden Groothandel - custom made - private label