• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • restaurants- traiteurs en catering

Resultaten voor

Restaurants- traiteurs en catering

Gastronomie - specialiteiten
  1. CARPE DIEM

    België

    Anno 2007 is Carpe Diem een bedrijf met een dertigtal vaste medewerkers. Het levert talrijke catering- en traiteurdiensten aan particulieren, bedrijven, culturele organisaties en overheidsdiensten, in binnen- en buitenland. Recepties en banketten voor meer dan 1000 gasten vormen geen uitzondering. Jan Wirix staat na al die jaren nog steeds garant voor het hoge culinaire niveau. Zoon Jan Jr., bio-ingenieur, staat aan het hoofd van de administratie en de logistiek en leidt de praktische organisatie van diverse gastronomische evenementen. Dat Carpe Diem nog steeds hoge toppen scheert, bewijst het resultaat van een recent afgenomen enquête bij 500 bedrijven. Met een gemiddelde van 8, 08 scoort Carpe Diem niet alleen kwalitatief zeer goed, qua naambekendheid staat het bedrijf tussen 87 andere eventcateraars autoritair op de eerste plaats.

  2. OSTEND QUEEN

    België

    Gastronomisch restaurant.

  3. L'ESPIEGLERIE

    België

    Het bedrijf L'ESPIEGLERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Restaurants, traiteurs en catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hotels en restaurants, Gastronomie - specialiteiten, Hotels en restaurants, restaurants, Gastronomie - specialiteiten, en Gastronomisch restaurant. Het is gevestigd in Namur, België.

  4. LE GRAND CAFE

    België

    Het bedrijf LE GRAND CAFE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Restaurants, traiteurs en catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Voedingsspecialiteiten, restaurants, Gastronomie - specialiteiten, en Voedingsspecialiteiten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  5. LE MONT-À-GOÛT

    België

    Het bedrijf LE MONT-À-GOÛT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Congressen, seminars en recepties - organisatie en service. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, Gastronomie - specialiteiten, Restaurants, traiteurs en catering, organisatie evenementen, Gastronomisch restaurant, en Gastronomie - specialiteiten. Het is gevestigd in Gouy-Lez-Pieton, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. ZAJAZD NAD STAWIKIEM

    Polen

    Het bedrijf ZAJAZD NAD STAWIKIEM, is een Multi-Category, en actief in de sector Hotels en restaurants. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Restaurants, traiteurs en catering, Gastronomie - specialiteiten, receptiezalen met tuin, gegrilde vis, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Korytnica, Polen.

  2. HOTEL RITTER DURBACH GMBH & CO. KG

    Duitsland

    Het bedrijf HOTEL RITTER DURBACH GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gastronomie - specialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hotel, Congressen, seminars en recepties - organisatie en service, Hotels en restaurants, Restaurants, traiteurs en catering, Hotel, Congressen, seminars en recepties - organisatie en service, Hotels en restaurants, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Durbach, Duitsland.

  3. LA BOUCHERIE RESTAURANT

    Luxemburg

    Het bedrijf LA BOUCHERIE RESTAURANT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Restaurants, traiteurs en catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, roostovens, en Gastronomie - specialiteiten. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

  4. SOLWAY FOODS HOLDINGS LIMITED

    Verenigd Koninkrijk

    Het bedrijf SOLWAY FOODS HOLDINGS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Restaurants, traiteurs en catering, Gastronomie - specialiteiten, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

  5. MAISON VAN DEN BOER B.V.

    Nederland

    Het bedrijf MAISON VAN DEN BOER B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, Restaurants, traiteurs en catering, Gastronomie - specialiteiten, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Veghel, Nederland.

  1. MR-SPEZIALITÄTEN

    Duitsland

    Het bedrijf MR-SPEZIALITÄTEN, en actief in de sector Restaurants, traiteurs en catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gastronomie - specialiteiten, en Gastronomie - specialiteiten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

  2. POLSKI OBIAD CATERING & RESTAURACJA LUBLIN

    Polen

    Het bedrijf POLSKI OBIAD CATERING & RESTAURACJA LUBLIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gastronomie - specialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

  1. ARTGASTRO. COM

    Roemenië

    Het bedrijf ARTGASTRO. COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internationale personeelsselectie - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, Gastronomie - specialiteiten, Restaurants, traiteurs en catering, en Gastronomie - specialiteiten. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

  2. RESTAURANT LA RAMEAUDIERE

    Luxemburg

  3. CULIDELIGHT

    Nederland

    Geniet in je eentje of samen met familie en vrienden van de (h)eerlijke maaltijden van Culidelight. Deze worden ambachtelijk gekookt volgens traditioneel recept en met -zoveel mogelijk- eerlijke biologische ingredienten en authentieke streekproducten. Zonder toevoegingen uit pakjes en zakjes. Onze koks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen. En helemaal makkelijk: de vriesverse maaltijden worden gewoon bij je thuis bezorgd! Wat eten we? Met Culidelight haal je een sterrenrestaurant in huis. Je hebt de keuze uit veel verschillende maaltijden. Van Hollandse pot tot oosterse keuken. De ingrediënten zijn puur en zo veel mogelijk gekocht bij lokale boerenbedrijven en slagers. Alle groenten, vlees en vis worden met de hand gesneden. Zo heb je dus altijd een vers bereide maaltijd in de diepvries. Dat is handig als een dag net even anders loopt, als je geen zin hebt om te koken of onverwachte eters op bezoek krijgt.Bereiding van de maaltijdenOnze koks in Friesland koken jouw maaltijd ambachtelijk aan de hand van traditionele recepten. Ze werken in een hoogwaardige keuken die vanzelfsprekend voldoet aan de strengste HACCP-normen. De koks gebruiken zoveel mogelijk eerlijke ingrediënten en streekproducten uit binnen- en buitenland. Als de gerechten klaar zijn, worden ze verdeeld in 1-, 2- en 4-persoonsmaaltijden en gaan ze direct een zogeheten shockfreezer in. Die zorgt ervoor dat de kerntemperatuur razendsnel wordt teruggebracht naar 2°C.