• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gebak

Resultaten voor

Gebak

BelgiëKoekjes en cakejes
  1. AVIGAUF

    België

    Het bedrijf AVIGAUF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koekjes en cakejes, wafels, en Koekjes en cakejes. Het is gevestigd in Battice, België.

  2. CNUDDE

    België

    Alle producten voor Horeca, patisserie, chocolaterie en ijs-bereiding: frambozen, knettersuiker, cantonese noten, nougatine, speculoos, canneles van Bordeaux, crumbles, vegetarische quiches, tarte tatin, gevulde profiteroles, fruitbrochettes, marshmallow, mini cakes, mini crème brûlée, gnocchi, petits fours moelleux, mini macarons, chocoladefondant... Merken: Grand Marnier, Sosa, Zimolo, Navan, Cookal, Sicoly, Exkimo Concept, Bloem Label Rouge, Fléchard, Nonettes, Qimig, Pralicroc, ... Bij Cnudde Non Food vindt u keukentoestellen waarmee u gastronomische creaties kunt verwezenlijken die vroeger onmogelijk waren. Maar u vindt er ook boeken, mise-en-bouche, allerhande vormen, kleurstoffen en transferts.

  3. BISCUITS DUPON

    België

    Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk industrie.

  4. POPPIES INTERNATIONAL

    België

    Koekjes en gebak maken waar iedereen van kan genieten, dat is de droom van Poppies. Daarom staan de producten van Poppies symbool voor het delen van een fijn stukje geluk, voor generositeit en voor een unieke traditie die teruggaat tot 1935. De oorspronkelijke kleine bakkerij Popelier zijn we dan wel ontgroeid, maar de ideeën van de Meester Bakker over artisanale kwaliteit en klantenservice, die laten we nooit meer los. Onze producten : koekjes (krokant rolletjes, gesuikerd bladerddeegkoekjes, …), koek en gebak (mini rotsjes, kokosster, makarons, ...), diepvriesdesserts (soesjes, soesjes met chocoladesaus, chocolade roomsoesjes, eclairs, …), bakkerijproducten (makaron, beignet, …), pasta (speculoospasta, crunchy speculoospasta).

  5. MAISON BISCUITS D'OR

    België

    Het Belgische Maison Biscuits d’Or werd opgericht in 1996 als ambachtelijk bakkersbedrijf. Er zijn vier heerlijke smaken: golden classic, golden marzipan, golden honey en golden whole wheat. Golden classic is de klassieke speculaas. Een knapperige delicatesse van zuivere bloem uit tarwe en mout, romige zuivel en onversneden kandij. Het levert een pittig gebakken kruidig speculaasje op met een duidelijke smaak van gekaramelliseerde suikerkristallen en specerijen. Golden marzipan is amandelspeculaas van de klassieke ingrediënten verrijkt met licht geroosterde amandelen. Een bitterzoet speculaasje van zuivere speculaaskoek en marsepeinelementen voor de fijnproever. Golden honey is honingspeculaas. Zoals de naam al zegt, wordt bij deze met honing verrijkte speculaas een deel van de donkere kandijsuiker vervangen door honing. De golden whole wheat is volkoren speculaas, gemaakt van authentieke volkorenbloem, aromatische kruiden en kaneelbast.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. SPÉCUL'HOUSE

    België

    Spécul’house is een ambachtelijke koekjesbakkerij die Belgische specialiteiten zoals amandelspeculaas, chocoladespeculaas, gebakken marsepeinen produceert. Wij streven ernaar onze producten in het buitenland bekend te maken. Wij zoeken exporteurs en distributeurs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de afmetingen van de verpakkingen en omverpakkingen. Wij bieden tevens een assortiment in "koffiekoekjes" formaat.

  2. DIDESS

    België

    De bakkers bereiden in hun moderne en professionele ateliers aan de rand van Gierle meer dan 100 verschillende creaties. Daaronder prachtige zoete en zoute decoraties, hartige taartjes en quiches, spongecake, traditioneel Bordalou gebak, Natur’Mousse en zelfs hartige als zoete kroepoek in verschillende kleuren. Maar die zachte, zoete geur van versgebakken, heerlijke koekjes, die is er gelukkig nog altijd…