• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gebak

Resultaten voor

Gebak

BelgiëNagerechten - zuivel
  1. IGNACE

    België

    Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.

  2. HERMAN DESSERTS

    België

    Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk.

  3. GILFI

    België

    Verified by europages badge

    Al meer dan 40 jaar verheugt de firma Gilfi, gevestigd in het hartje van de Belgische Ardennen, zich erover, uw partner te zijn als het om nagerechten gaat. Fabrikant van roomijs, waterijs en diepvries bavarois voor horecabedrijven die waarde hechten aan het serveren van nagerechten van kwaliteit. Van hoogwaardige roomijs en pure vruchtenijs, soms verwerkt tot een "trou normand" met kruiden, met alcohol, waarbij de kwaliteit alleen wordt geëvenaard door de originaliteit. De grondstoffen van superieure kwaliteit, melk en room van de boerderij, zorgen voor een natuurlijke en echte smaak. Alle smaken besteld door de chef-koks, die veel ideeën hebben maar vaak niet de passende grondstoffen, kunnen wij op maat produceren. Wij produceren potten in alle maten, individuele nagerechten, gebak en plakken, zowel roomijs, waterijs als bavarois, de keuze is onbeperkt. Meer dan 200 smaken, moeilijk om deze in enkele regels allemaal op te noemen! Het beste is dan ook om ze te proeven.

  4. DIDESS

    België

    De bakkers bereiden in hun moderne en professionele ateliers aan de rand van Gierle meer dan 100 verschillende creaties. Daaronder prachtige zoete en zoute decoraties, hartige taartjes en quiches, spongecake, traditioneel Bordalou gebak, Natur’Mousse en zelfs hartige als zoete kroepoek in verschillende kleuren. Maar die zachte, zoete geur van versgebakken, heerlijke koekjes, die is er gelukkig nog altijd…