• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • lonza

Resultaten voor

Lonza

Vleeswaren
  1. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

    Spanje

    Verified by europages badge

    We bewerken ons eigen land en fokken onze eigen varkens.Wij werken op de genetische basis van het DUROC-ras, dat wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van zijn vlees, in combinatie met een natuurlijke voeding die hoofdzakelijk bestaat uit plaatselijke granen, en door de handhaving van onberispelijke hygiënische omstandigheden op de boerderijen, die in een onvergelijkbare omgeving liggen. Dit betekent dat wij beschikken over de beste grondstoffen voor de productie van onze worsten, vleeswaren en hammen.

  2. IRURA

    Spanje

    Het bedrijf IRURA, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Worst, varkensvleeswaren, Chorizo, en lonza. Het is gevestigd in Irura-Guipúzcoa, Spanje.

  3. SALUMI CORSINI SRL

    Italië

    Lonza, lonzini, ham, verse worst en droge worsten: allerlei delicatessen op basis van varkensvlees, geselecteerd en met kennis van zaken op smaak gebracht door de deskundige handen van onze vakmensen.De minimale droogtijd die voor iedere droge worst wordt gerespecteerd en het ideale klimaat waarin deze operatie wordt uitgevoerd, zorgt voor een heerlijk en smakelijk product.Onze traditie voor de bewerking van varkensvlees is al drie generaties oud. Oplettend ten aanzien van de markt, droogkwaliteit, authenticiteit, snelle en precieze service zijn onze sterke punten.

  4. CÔTE2BOEUF

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, een producent van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt een Frans gastronomisch icoon in zijn oude glorie: de worst! Het wordt op de ouderwetse manier gemaakt met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd van boerderijen in Aveyron, Guérande zout, IGP Kampot peper. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten, net als vroeger.Coppa, lonzo, gezouten ham, gezouten Aubrac rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst en salami vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren, geproduceerd in onze werkplaats in Laissac in Aveyron. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recyclebare, retourbare glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt is Popine 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Verkrijgbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), begeleidt het uw raclettes in de winter en charcuterieschotels in de zomer.

Filters

Resultaten voor

Lonza

Aantal resultaten

4 Bedrijven

Categorie