• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aanhangwagenkoppelingen

Resultaten voor

Aanhangwagenkoppelingen - Import export

 1. SINUSTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SINUSTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Rusland

  Bryansk Plant of Draft Gears (BPDG) produceert trekuitrustingen of koppelingen en treinonderdelen voor goederenwagons, onderdelen voor spoorweguitrusting en rijdend materiaal, bussen voor de olie- en gassector, producten van staal, gegoten non-ferro metalen en legeringen (gewicht 5 tot 180 kg), plastic en polymeren eenheden tot 6, 5 kg. Maar de hoofdactiviteit van BPDG is de productie en reparatie van trillingdempers van het model PMKP-110 die functioneren met een terughoudend-kerend systeem (een set elastische blokken van polymeer) in plaats van een verenset. Het kwaliteitsbeheersysteem van de firma is in overeenstemming met de Russische normen (GOST) en is goedgekeurd via IRIS, ISO 9001: 2015, ISO/TS 22163: 2017 certificaten. De firma is actief sinds 2008 als groothandelaar in metalen en plastic accessoires voor de spoorwegensector en dienstverlener voor het onderhoud en de reparatie van trekuitrustingen klasse T1, T2 en T3 gedurende hun complete levensduur.

 3. REVITAS, JSC

  Litouwen

  Sleep-/spanhaken aangepast aan het automodel. Trekhaken - één van die dingen aan uw auto die u meestal nodig hebt wanneer u deze niet hebt. U zou verbaasd staan over het aantal auto's dat zonder trekhaken rijdt! En u kunt deze nodig hebben wanneer het net niet uitkomt ... Op onze website kunt u een catalogus met trekhaken raadplegen en is er voor iedere auto een trekhaak te koop. In de week van 8.00 tot 20.00 uur, behalve 's weekends en op feestdagen.

 4. TULGA FIFTH WHEEL

  Turkije

  Het bedrijf TULGA FIFTH WHEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Gebze, Turkije.

 5. ENGANCHES Y REMOLQUES LAFUENTE

  Spanje

  Het bedrijf ENGANCHES Y REMOLQUES LAFUENTE, en actief in de sector Aanhangwagens - toerisme. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagenkoppelingen, wagens voor vaartuigen, Veewagen, Aanhangwagenkoppelingen, en wagentjes auto voor transport bagage. Het is gevestigd in Campanillas-Málaga, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHMITZ & HEISLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMITZ & HEISLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lieren voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 2. SCHLEGL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHLEGL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagens - toerisme, en Aanhangwagens - toerisme. Het is gevestigd in Schwarzenfeld, Duitsland.

 3. CBM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CBM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, onderdelen voor landbouwmachines, Hijswerk - materiaal en accessoires, en trekhaak voor tractoren. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 4. ORSIMUSIANI COMMERCIALE SRL

  Italië

  Het bedrijf ORSIMUSIANI COMMERCIALE SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren trekhaken voor personenauto's, en installatie trekhaak. Het is gevestigd in Funo Di Argelato, Italië.

 5. AUTOSERVICE KRAICHGAU

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOSERVICE KRAICHGAU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Oberderdingen, Duitsland.

 1. ATA SRL

  Italië

  Het bedrijf ATA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 2. JH AUTOPARTS JÖRG HOLZAPFEL

  Duitsland

  Het bedrijf JH AUTOPARTS JÖRG HOLZAPFEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fietsdrager voor voertuigen. Het is gevestigd in Adendorf, Duitsland.

 1. ZUGVORRICHTUNG2000

  Duitsland

  Het bedrijf ZUGVORRICHTUNG2000, is een Dienstverlener, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Aanhangwagenkoppelingen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Aanhangwagenkoppelingen, en Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen. Het is gevestigd in Mülheim, Duitsland.

 2. BERTELSHOFER.COM

  Duitsland

  Het bedrijf BERTELSHOFER.COM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Aanhangwagenkoppelingen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Voertuigen - mechanische onderdelen, Aanhangwagenkoppelingen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Weichering, Duitsland.

 3. LIBERCO SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIBERCO SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Aanhangwagenkoppelingen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Voertuigen - mechanische onderdelen, Aanhangwagenkoppelingen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Bad Essen, Duitsland.

 4. BLOGGEN INSIDE

  Nederland

  Het bedrijf BLOGGEN INSIDE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bloggen, Blog, Magazine, en Blogs. Het is gevestigd in Raalte, Nederland.

 5. AUTOCAR-ŤAŽNÉ ZARIADENIA S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf AUTOCAR-ŤAŽNÉ ZARIADENIA S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen. Het is gevestigd in Ružomberok, Slowakije.

 6. AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA

  Spanje

  Het bedrijf AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagenkoppelingen, Aanhangwagenkoppelingen, en accessoires. Het is gevestigd in Guarnizo - Cantabria, Spanje.

 7. REMORQUES DECKERS

  België

  Het bedrijf REMORQUES DECKERS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Liege, België.

 8. ENGANCHES ZABALA

  Spanje

  Het bedrijf ENGANCHES ZABALA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aanhangwagenkoppelingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanhangwagens. Het is gevestigd in Dos Hermanas, Spanje.

 1. REMORQUES ROLLAND

  Frankrijk

  Het bedrijf REMORQUES ROLLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Tréflévenez, Frankrijk.

 2. G.B. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf G.B. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Sant'angelo Di Piove Di Sacco, Italië.

 3. SI. SCO. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SI. SCO. S.N.C., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. CATANIA GOMME S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CATANIA GOMME S.R.L., en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Nocera Inferiore, Italië.

 5. SALARIA AUTOPARTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SALARIA AUTOPARTI S.R.L., en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. TOP RICAMBI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TOP RICAMBI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Morrovalle, Italië.

 7. ERREVI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ERREVI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Moncalieri, Italië.

 8. S.A.R.A. AUTORICAMBI E AUTOACCESSORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf S.A.R.A. AUTORICAMBI E AUTOACCESSORI S.R.L., en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Carre', Italië.

 9. MARCONI RICAMBI DI MARCONI ROBERTO

  Italië

  Het bedrijf MARCONI RICAMBI DI MARCONI ROBERTO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in GAMBETTOLA, Italië.

 10. I.R.A. 2005 S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.R.A. 2005 S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Aanhangwagenkoppelingen, Wielassen voor voertuigen, en Aanhangwagenkoppelingen. Het is gevestigd in Modica, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis