• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aardolie - zware petroleumderivaten

Resultaten voor

Aardolie - zware petroleumderivaten - Import export

 1. INEOS

  België

  INEOS groeide sinds het ontstaan in 1998 uit tot het derde grootste onafhankelijk chemieconcern ter wereld. Het telt wereldwijd 73 fabrieken en ongeveer 16.000 directe medewerkers. INEOS is een niet-beursgenoteerd bedrijf, bestaande uit 19 divisies, dat groeit door verwervingen en investeringen in de groei van bestaande installaties. 10% van het bedrijf is in handen van de werknemers. De meeste medewerkers vervoegden INEOS na de verwerving van bedrijfsonderdelen van o.a. BP, Dow, Degussa, ICI, Enichem, Unilever, Solvay, BASF en Hoechst. Nog steeds wordt geput uit de rijke ervaring en kennis van deze indrukwekkende en zeer gediversifieerde groep. Onze chemicaliën vind je terug in alle aspecten van het moderne leven.

 2. VOPAK EMEA BV

  Nederland

  Vopak EMEA BV is the world’s leading independent tank storage company. We store vital products with care. With over 400 years of history and a focus on sustainability, we ensure safe, clean and efficient storage and handling of bulk liquid products and gases for our customers. By doing so, we enable the delivery of products that are vital to our economy and daily lives, ranging from chemicals, oils, gases and LNG to biofuels and vegoils. We are determined to develop key infrastructure solutions for the world’s changing energy and feedstock systems, while simultaneously investing in digitalization and innovation. Vopak is listed on the Euronext Amsterdam and is headquartered in Rotterdam, the Netherlands.

 3. PETROX OIL

  Turkije

  Het bedrijf PETROX OIL, is een Multi-Category, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische oliën, motorolien, en Smeermiddelen voor benzine- en dieselmotoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. DYM RESOURCES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DYM RESOURCES GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren coke uit aardolie, en paraffine. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 5. A-Z GLOBAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A-Z GLOBAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederenbeurzen, edelmetalen - edel en -legeringen, Geconcentreerd ijzererts, Polymeren, en Goederenbeurzen. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OMV DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OMV DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemische industrie - machines en materialen, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Chemische industrie - machines en materialen, en Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Burghausen, Duitsland.

 2. MUTLULAR PETROL

  Turkije

  Het bedrijf MUTLULAR PETROL, is een Distributeur, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - industrieel, Smeermiddelen voor benzine- en dieselmotoren, en Oliën - industrieel. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 3. RWE DEA AG

  Duitsland

  Het bedrijf RWE DEA AG, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. PETROLI VALSASSINA DI MANZONI GIOVANNI

  Italië

  Het bedrijf PETROLI VALSASSINA DI MANZONI GIOVANNI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Cremeno, Italië.

 5. MAXCOM PETROLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MAXCOM PETROLI S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Cassina De' Pecchi, Italië.

 1. METAX OLIE A/S

  Denemarken

  Het bedrijf METAX OLIE A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliewinning. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Gas - winning en distributie, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, en Gas - winning en distributie. Het is gevestigd in Aalborg, Denemarken.

 2. ERGENYA PETROLI

  Italië

  Het bedrijf ERGENYA PETROLI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Giugliano In Campania, Italië.

 1. SUD CARBURANTI SRLS

  Italië

  Het bedrijf SUD CARBURANTI SRLS, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Modica, Italië.

 2. CARUSO PETROLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CARUSO PETROLI S.R.L., en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Carini, Italië.

 3. MAREMMANA PETROLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MAREMMANA PETROLI S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Guidonia Montecelio, Italië.

 4. EDEN GAS S.A.S. DI ARTUSO ALESSANDRO & C.

  Italië

  Het bedrijf EDEN GAS S.A.S. DI ARTUSO ALESSANDRO & C., en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Vigodarzere, Italië.

 5. NUOVA C.L.A.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA C.L.A.R. S.R.L., en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Ravenna, Italië.

 6. LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Fos Sur Mer, Frankrijk.

 7. ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA

  Spanje

  Het bedrijf ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Teer, Openbare werken - bouwbedrijven, Teer, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Camargo, Spanje.

 8. PAKTERMINAL AS

  Estland

  Het bedrijf PAKTERMINAL AS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslag en overslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, en Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is gevestigd in Harjumaa, Estland.

 1. AL JAZEERA TRADING

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf AL JAZEERA TRADING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Dammam, Saoedi Arabië.

 2. NEOMEDIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NEOMEDIA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Databanken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 3. ALPHA-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALPHA-CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paraffine, Specerijen, extracten en kruiden, Paraffine, en Specerijen, extracten en kruiden. Het is gevestigd in Freital, Duitsland.

 4. BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Paraffine, en Paraffine. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. NERI DEPOSITI COSTIERI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NERI DEPOSITI COSTIERI S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Livorno, Italië.

 6. TAMOIL ITALIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf TAMOIL ITALIA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 7. FACO PETROL KIMYA SANAYI DIS TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf FACO PETROL KIMYA SANAYI DIS TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren vetten, en motorolien. Het is gevestigd in Aliaga, Turkije.

 8. SAN MARCO PETROLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SAN MARCO PETROLI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Aardolie - zware petroleumderivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Aardolie - zware petroleumderivaten. Het is gevestigd in Venezia, Italië.

 9. ECOTHERM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ECOTHERM S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardolie - zware petroleumderivaten, Gas en olie - exploitatie, Aardolie - zware petroleumderivaten, en Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 10. COMPAGNIE INDUSTRIELLE MARITIME

  Frankrijk

  Het bedrijf COMPAGNIE INDUSTRIELLE MARITIME, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pakhuizen en opslagplaatsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardolie - zware petroleumderivaten, Opslag en overslag, Aardolie - zware petroleumderivaten, en Opslag en overslag. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis