• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • accumulatoren en batterijen

Resultaten voor

Accumulatoren en batterijen - Import export

 1. AS AUTOMOTIVE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Krachtige smeermiddelen, additieven, remvloeistoffen, koelsmeermiddelen.Made in Germany. Duitsland is het land van de autotechniek. De eerste auto's zijn in Duitsland uitgevonden.Visionairen en uitvinders hadden ideeën om zelfrijdende auto's op de weg te zetten.De droom is uitgekomen.AS Performance motoroliën en smeermiddelen zijn thuis op de wegen en racecircuits.State-of-the-art technologie voor de nieuwste technologie.Mobiel en onafhankelijk zijn is altijd de droom van iedereen geweest.De nieuwste motortechnologie vereist echter ook de nieuwste smeermiddelentechnologieën.Krachtig, technisch volwassen, gebaseerd op synthetische, semi-synthetische en minerale basistechnologie.Minimale wrijving, maximale smeerfilmdikte en de grootst mogelijke betrouwbaarheid van motoren en tandwielen maken van AS Performance smeermiddelen de eerstekeuze. We zijn gepassioneerd over het voortdurend verbeteren van de prestaties van onze producten.

 2. OPET LUBRICANTS

  Turkije

  OPET FUCHS produceert smeermiddelen, autoverzorgingsproducten in zijn productiesite gevestigd te İzmir Aliağa. Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. werd gezamenlijk opgericht door de bedrijven OPET Petrolcülük A.Ş. ve en Fuchs Petrolub SE. Het telt meer dan 200 ervaren en vakbekwame medewerkers en beschikt over een breed netwerk in Turkije voor productie, verkoop en klantenservice diensten voor industriële en autosmeermiddelen, autoverzorgingsproducten. OPET FUCHS beschikt tevens over certificeringen zoals Ford Q1, ISO 14064 voor de controle van de uitstoot van broeikasgassen en TSE EN ISO/IEC 17025 Certificeringen voor laboratorium competentie. OPET FUCHS beschikt over een breed productaanbod met smeermiddelen, autoverzorgingsproducten voor gebruik in de industriële en automobielsector. OPET FUCHS staat sinds altijd in contact en werkt samen met zowel fabrikanten als klanten binnen de industrie en zijn producten zijn erkend door werelds meest vermaarde OEMs (Original Equipment Manufacturers) zoals Man, Volvo, VW, Mercedes Benz, Ford enz. Fuchs Petrolub SE is de grootste onafhankelijke smeermiddelenfabrikant en werkt in meer dan 40 landen en meer dan 50 bedrijven met 5.000 werknemers. Door exclusieve oplossingen te vinden voor meer dan 100.000 klanten met 10.000 verschillende producten, is Fuchs een pionier binnen de industrie, met name dankzij de investeringen in technologie; onderzoek en ontwikkeling; activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. REICHELT ELEKTRONIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Haal meer uit uw budget met Reichelt! Dankzij efficiënte, intern ontwikkelde logistiek en IT kunnen we zelfs de kleinste hoeveelheden snel en betrouwbaar leveren tegen zeer scherpe prijzen.Met meer dan 50 jaar ervaring concentreren wij ons op de beste kwaliteitsproducten van alle fabrikanten.Wij maken innovaties en technologietrends snel voor iedereen beschikbaar en betaalbaar.Onze voordelen op een rij: 1. Lage prijzen vanaf slechts één stuk dankzij productgroepkortingen tot wel 15% extra prijsvoordeel, 2. Exclusief voor bedrijven - wij maken graag een individuele aanbieding tegen de best mogelijke prijs.3. We helpen leveranciers te consolideren en proceskosten te verlagen.

 4. MEC-ENERGIETECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  MEC-Energietechnik, opgericht in 2007 in Villach, is een dochteronderneming van het in Dong Guan gevestigde Mengling Power Electronics en produceert vermogenselektronica. Onze focus ligt daarbij op de productie van opladers, voedingen en elektronische weerstanden. Ons doel is onze Europese klanten ontwikkelings- en distributiediensten op een korte, directe manier ter beschikking te stellen. Wij steunen op de interne productie van wikkelmaterialen, het ontwerp van plastic en ponsgereedschappen en de vervaardiging van gereedschappen met metaalbewerking. Het resultaat is een betrouwbare levering aan onze productie van elektronica en apparatuur, op tijd en in de beste kwaliteit. Onze "interne" leveranciers maken productdiversiteit mogelijk, zelfs voor kleine leveringshoeveelheden.Al 30 jaar overtuigt MEC zijn klanten met zijn consistentie en continuïteit op het gebied van ontwikkeling en productie, en met zijn voortdurend nieuwe, gebruiksvriendelijke producten van geavanceerde technologie.

 5. OMNITRON GRIESE GMBH

  Duitsland

  Hightech en traditie? Voor ons is dat niet tegenstrijdig. OMNITRON heeft zich in meer dan drie decennia ontwikkeld tot een competente partner. Wij bieden u voor complexe taken rondom de mobiele stroomverzorging en de digitale straalverbindingstechniek individuele oplossingen uit één hand. Wie al zo lang zakelijk actief is, beschikt als geen ander in deze snelle branche over een schat aan ervaring. Kwalitatief hoogwaardige materialen en voorproducten alsmede onze accupackproductie „Made in Germany“ staan garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Onze voorstelling van service garandeert dat wij onze klanten ook na de aankoop actief ondersteunen. De integratie van nieuwe technologieën voor de verdere ontwikkeling van producteisen is hierbij net zo onlosmakelijk verbonden als de garantie van voortdurende bedrijfszekerheid van geïnstalleerde installaties.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SMART BATTERY SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Smart Battery Solutions GmbH is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in lithiumtechnologieën. Wij leveren u individueel de nieuwste, mobiele en stationaire energie op basis van op lithium-ion gebaseerde technologieën.Wij bieden u de complete verwerking van uw benodigde energieopslag van idee tot eindproduct.Laat ons de volledige behandeling van uw batterijen verzorgen.Dit betekent dat u uw interne ontwikkelingsbronnen volledig kunt gebruiken voor de functionaliteit van uw apparaat.Wij bieden u de juiste lithium-iontechnologie zoals kobalt, mangaan, ijzerfosfaat of titanaat.U ontvangt uw batterij met de juiste oplader, professioneel ontworpen, getest en gefabriceerd.De implementatie strekt zich uit van het ontwerpen en maken van constructietekeningen tot gereedschaps- en monsterconstructies.Na pre-serieproductie en specifieke UN, UL, VDE, EMC volgt serieproductie met de hoogste kwaliteit.

 2. TADIRAN BATTERIES GMBH

  Duitsland

  Tadiran Batteries GmbH - een toonaangevende fabrikant van niet-oplaadbare lithiumbatterijen in Europa.Het bedrijf werd in 1984 opgericht als een joint venture tussen Tadiran en Sonnenschein en bedient de markt al meer dan 35 jaar met succes - tot februari 2006 onder de naam Sonnenschein Lithium. Hiervoor werd in Europa een hecht verkoopnetwerk opgezet.Samen met het moederbedrijf Tadiran Batteries Ltd. het bedrijf verbetert continu zijn prestaties op het gebied van producten, hoogste kwaliteit en klantenservice. Tadiran Batteries Ltd. behoort tot Saft groupe S.A.(Euronext: SAFT). Het belangrijkste doel van het bedrijf is om het hoogste niveau van klanttevredenheid te bereiken.Daarom is de richtlijn om de beste te zijn op het gebied van toepassingsadvies, volledige technische ondersteuning en logistiek. Het bedrijf zet zich in voor de filosofie van wereldklasse.Het managementsysteem is gecertificeerd volgens ISO 9001 en - sinds 1999 - volgens ISO 14001.

 3. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

  Duitsland

  Energy performes our life! Of het nu gaat om medische technologie, professionele industriële toepassingen, elektrisch gereedschap, e-mobiliteit, robotica of zelfs ruimtevaart: De toepassingsgebieden voor autonome en mobiele energiebronnen zijn vrijwel onbegrensd en een integraal onderdeel van huidige en toekomstige productontwikkelingen. Toepassingsspecifiek ontwerp en engineering, evenals project- en productspecifieke implementatie zijn belangrijke succesfactoren voor hoogwaardige producten en oplossingen. Van concept tot ontwikkeling, productie en service, in termen van het ontwikkelen en produceren van individuele oplossingen of het aanpassen van onze flexibele en goedgekeurde systemen: wij zijn uw partner op het gebied van intelligente batterijsystemen, omdat uw succes onze passie is. En dit al meer dan 25 jaar.

 4. ALBRIGHT DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Albright is wereldleider op het gebied van DC-schakelingstechnologie. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Whitchurch / Engeland en ontwikkelt, produceert en distribueert zijn producten naar alle sectoren van de DC-technologie. Deze omvatten elektrisch aangedreven vorkheftrucks en hefapparatuur, sleep- en transportvoertuigen, hoogwerkers, veegmachines, UPS-systemen, telecommunicatiesystemen, veiligheidsverlichtingssystemen, spoorwegtoepassingen, elektrisch aangedreven wegvoertuigen en bouwmachines, lasmachines, lieren voor voertuigen en boten, toepassingen in de bootsector zoals boegschroeven, stroomvoorziening, galvanisatiesystemen enz.Naast gelijkstroommagneetschakelaars met schroefbouten worden ook magneetschakelaars voor koperen railmontage, PCB-montage en noodstopschakelaars en hoogspanningsmagneetschakelaars ontwikkeld en geproduceerd. Albright International is een privébedrijf dat werd opgericht in 1946 en wordt sindsdien succesvol geleid door de derde generatie. Sinds de introductie van de eerste Albright DC-magneetschakelaars in 1950 heeft het bedrijf de vinger aan de pols gehouden bij productontwerp, nieuwe ontwikkeling en productie. Met fabrieken in Engeland, Litouwen, China en India voldoen we aan de wereldwijde vraag. Naast onze eigen verkoopkantoren in China, Duitsland, Frankrijk en Japan werken we met een wereldwijd netwerk van dealers om aan de eisen van de klant te voldoen. Onze producten en producties voldoen aan alle noodzakelijke normen, zoals EN, ISO, SA, UL, CCC, CACT en CE, BARS, RoHS, REACH.

 5. AXRO BÜROKOMMUNIKATION DISTRIBUTION IMPORT EXPORT GMBH

  Duitsland

  AXRO -Uw specialist voor originele kantoorbenodigdheden en dit al meer dan 25 jaar. Wij zijn een betrouwbare en competente partner voor resellers van originele verbruiksartikelen . 80 medewerkers werken op ons hoofdkantoor in Hamburg. Wij kennen de behoeften van onze klanten en stellen onze acties altijd ter discussie.Wij leveren dealers over de hele wereld met originele verbruiksartikelen van alle bekende fabrikanten. Onze doeltreffende centrale magazijn heeft bijna 6.000 OEM onderdelen in voorraad zoals toner, inkt, drums, evenals onderdelen is zo georganiseerd dat de levering van klantspecifieke vereisten gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd. Klanttevredenheid is onze kernzorg: dat zij vakkundig worden bediend en 100% tevreden zijn. competente, personeel dat al jarenlang in dienst is, maakt hierbij het verschil. U bent de basis van ons succes.

  Alle producten voor "accumulatoren en batterijen"

 1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Shenzhen Tenking Tech heeft altijd het principe van "kwaliteit eerst, unieke producten, ononderbroken verwezenlijking" aangehangen, met 14 jaar van de ervaren uitvoer, zijn wij gegroeid tot 4 productielijnen en meer dan 200 arbeiders in 2022, hebben wij het vertrouwen van talrijke cliënten gewonnen en de OEM/ODM-diensten voor bekende merken voor klanten over 70 landen verleend. Voordelen bij ODM en OEM: 1.Goed uitgeruste 2.800 vierkante meter assemblage workshop, 4 productielijnen & 150.000 eenheid/maand capaciteit voor zorg alle ontvangen bestellingen op tijd levering. 2. De 1.200 vierkante meter injectiewerkplaats maakt ODM sneller, goedkoper en veiliger. 3. Professionele R&D- en engineeringteams maken al uw ideeën werkelijkheid. 4. 100% inspectie van afgewerkte producten om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit perfecte prestaties levert. 5. De lange termijn relatie met UPS / DHL koerier maakt de verzendkosten naar Europa in concurrerende prijs en on-time levering.

  Alle producten voor "accumulatoren en batterijen"

 2. GW BATTERIEN GMBH

  Duitsland

  Als innovatief en flexibel bedrijf ontwikkelen, bouwen en leveren we niet alleen NiCd en lood - Lithium-Ion technologie batterijen, maar zijn we ook de probleemoplosser voor de meest uiteenlopende toepassingen op het gebied van batterijen voor spoorvoertuigen en stationaire accutoestellen.In combinatie met onze uitgebreide verwerkings-, opslag-, reparatiediensten tot aan individuele lease-aanbiedingen staan we met al onze knowhow aan uw zijde.Onze portfolio wordt afgerond met speciale ontwikkelingen die weinig te maken hebben met accutechniek.

 1. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  E. Dold & Söhne KG - Lösungen für die Automatiserung DOLD is een internationaal georiënteerd MKB familiebedrijf. Het ontwikkelt, produceert en distribueert wereldwijd kwalitatief hoogwaardige componenten en complete oplossingen voor de veilige automatisering in apparatuur- en machinebouw. DOLD heeft zich gestaag met succes verder ontwikkeld: Van pionier in de relaistechniek tot één van Europa's toonaangevende vertegenwoordigers van het bedrijfsleven voor functionele veiligheid, elektrische veiligheid en aandrijftechniek. Overal waar mensen, machines en installaties moeten worden beschermd tegen schade en daar waar de productiviteit opgevoerd moet worden, worden de producten van DOLD met succes gebruikt. Veiligheidsrelais, zoals stilstandsmonitoren, monitoren voor rotatiesnelheid en draadloze noodstopsystemen garanderen in bijna alle bedrijfstakken een snelle en betrouwbare uitschakeling van apparatuur in situaties waar gevaar bestaat.

 2. H2OLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H2OLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 3. ACCU-BY-SEIDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACCU-BY-SEIDEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Nordhorn, Duitsland.

 4. ABATT HANDELS GMBH - SPEZIALIST FÜR ORTSFESTE INDUSTRIEBATTERIEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf ABATT HANDELS GMBH - SPEZIALIST FÜR ORTSFESTE INDUSTRIEBATTERIEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Strau, Oostenrijk.

 5. DIEHL & EAGLE PICHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIEHL & EAGLE PICHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Röthenbach, Duitsland.

 6. ACCU ITALIA SPA

  Italië

  Het bedrijf ACCU ITALIA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Accu's, Lithium Ion batterijen, DURACELL, Accu's, Accu's, PROCELL, Oplaadbare lithium batterij, PROCELL INTENSE, en tractiebatterijen. Het is gevestigd in Calderara Di Reno, Italië.

 7. TRIATHLON SYSTEM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRIATHLON SYSTEM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 8. SRB INDUSTRIEELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SRB INDUSTRIEELECTRONIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Herxheim, Duitsland.

 1. AIM MÜNCHEN VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIM MÜNCHEN VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Dachau, Duitsland.

 2. LUXTRIM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUXTRIM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Accu's, Lithium Ion batterijen, Accu's, en Powerboat batterijen. Het is gevestigd in Aschaffenburg-Nilkheim, Duitsland.

 3. ENPPEX GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ENPPEX GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 4. ENERSYS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ENERSYS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. EFFEKTA REGELTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EFFEKTA REGELTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Rottweil, Duitsland.

 6. ETERNITY TECHNOLOGIES MANUFACTURING (GERMANY) GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ETERNITY TECHNOLOGIES MANUFACTURING (GERMANY) GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accu's voor elektrische voertuigen, loodaccumulatoren, gelaccu's, accumulator, en acculaders. Het is gevestigd in Wernigerode, Duitsland.

 7. HOPPECKE BATTERIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HOPPECKE BATTERIEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Brilon, Duitsland.

 8. AKKU-TECH BATTERIEN, MONTAGE UND SERVICE E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf AKKU-TECH BATTERIEN, MONTAGE UND SERVICE E.U., is een Dienstverlener, en actief in de sector Accumulatoren en batterijen. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 9. BATTERY SUPPLIES

  België

  BATTERY SUPPLIES NV : In het gamma zitten onder meer startbatterijen voor auto's, vrachtwagens, batterijen voor industriële reinigingsmachines, schaarliften, hoogwerkers, heftrucks, boten, zonnepanelen, windmolens, golfwagens, UPS, elektrisch handgereedschap, ... Daar komen ook nog alle accessoires bij zoals onder andere batterijladers, vulsystemen en onderhoudssystemen & tevens het onderhoud en de herstelling van batterijen & laders behoren tot onze troeven! Indien u echter in dit uitgebreid produktengamma iets niet terugvindt, aarzel dan niet ons te contacteren, zodoende kunnen onze specialisten ter zake kijken of wij het desbetreffende produkt voor u kunnen aanbieden.

 10. VIPIEMME SPA

  Italië

  Vipiemme spa is een onderneming met hoofdzetel in Isso, die is gespecialiseerd in de productie van accu's, batterijen en accumulatoren. Het bedrijf produceert een breed scala aan artikelen zoals accu's voor speciale voertuigen, agm start and stop, start- en loodaccumulatoren voor zowel semi-stationaire toepassingen als lichte tractieaccumulatoren voor golfwagens, zonnepanelen, lichte industriële voertuigen en accu's voor golfwagens. Er is ook een breed scala aan start-stopaccu's, startaccumulatoren voor industriële machines en zware voertuigen, voor boten en de nautische sector, en accu's voor motorfietsen en vrachtwagens. Vipiemme spa biedt inspectiediensten in het laboratorium, oxideproductie, accuontwerp, assemblage en expeditie. Het beschikt over afdelingen voor gieten/lamineren, afwerken, mengen en droog afvullen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Accumulatoren en batterijen - Import export

Aantal resultaten

1.671 Bedrijven