• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten

Resultaten voor

Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten - Import export

 1. SEVAROME

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma Sévarome ontwerpt en vervaardigt zoete voedingsmiddelenaroma's (vanille, koffie, citroen, aardbeien, kruiden, vruchten, bloemen, specialiteiten), zoute smaak- en geurstoffen voor levensmiddelen (kookhulpjes), preparaten op basis van noten (pistache, hazelnoot, gearomatiseerde preparaten), andere ingrediënten (vanillestokjes, kleurstoffen voor voedingsmiddelen, stabilisatoren, textuuradditieven…). Voedingsaroma voor eerste kwaliteit levensmiddelen. Wij werken samen met grote chefkoks en brengen het best op de markt voor uw succes. Ons credo is hartstocht voor smaak en tevredenheid van de klant. SEVAROME: ontwerp en vervaardiging van Franse voedingsaroma's ijs, voedingsaromas sorbet, voedingsaroma's chocola, voedingsaroma's reformproducten, voedingsaroma's thee, voedingsaroma's koffie, voedingsaroma's kruidenthee, aroma's en natuurlijke aroma's, voedingskleurstoffen.

 2. CARAMBELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het avontuur begon in 2005 rond het idee spullen aan te bieden om gebak en koekjes te versieren zoals echte professionals. Na een paar maand geëxperimenteerd te hebben met producten die tot dan toe alleen voor professionals bestemd waren, hebben we ze getest en zo aangepast dat ze thuis gebruikt kunnen worden; zo ontstond de merknaam ScrapCooking®. Als lekkerbekken en creatievelingen verzonnen we ludieke producten die voor iedereen toegankelijk zouden zijn om alle soorten homemade gebak, koekjes en suikerwaren te versieren. We hebben een bedrijf opgebouwd van menselijk formaat en wij bieden graag bij voorkeur in Frankrijk vervaardigde producten aan. Al onze producten zijn in onze werkplaatsen in Fondettes bedacht en daar ook grotendeels vervaardigd. Onze onderneming blijft innoveren dankzij haar unieke idee om tegelijk eetbare versieringen en banketbakkersgerei aan te bieden. Sinds de oprichting van de onderneming zagen 5 merknamen het daglicht: ScrapCooking, Mirontaine, Framboiselle, L’épicerie du Chef en Petcooking. Onze kwaliteitsaanpak is nauw verbonden met onze wil om bij ons in de buurt te produceren door zo snel mogelijk bij te dragen aan de plaatselijke economie. Ieder product is ontworpen en vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen, zowel wat betreft de geldende normen als het gebruiksniveau. Welkom in de wereld van C a r a m b e l l e!

  Alle producten voor "additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten"

 3. AW KUNSTSTOFF FARBKONZENTRATE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AW KUNSTSTOFF FARBKONZENTRATE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Lichtenfels, Duitsland.

 4. BIZERBA NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Bizerba Nederland B.V. is trusted solution provider met weeg-, snij-, en etiketteer oplossingen voor retail en (voedingsmiddelen)industrie. Checkwegers met of zonder metaaldetector, uitprijzers, weeg- en etiketteermachines, visie inspectiesystemen zijn veelal onderdeel van een totale productielijn. Etiketten voor praktisch iedere toepassing ronden het scala aan oplossingen af. Met efficiënte industry 4.0 oplossingen veranderen producties in smart factories. Bizerba helpt actief met het voorkomen van recalls en biedt oplossingen voor procesoptimalisatie. BRAIN2 industrie software kent verschillende modules die voorzien in monitoring en inzicht in (deel)processen. Het moederbedrijf bestaat al sinds 1866 en zetelt in Duitsland. Bizerba Nederland B.V. is sinds 2003 een zelfstandige dochteronderneming. Vanuit het kantoor in Enschede wordt een landelijk team van service technici aangestuurd. Zo is er altijd een monteur bij u om de hoek. Daarnaast worden vanuit Enschede ondersteunende diensten geboden, zoals service, administratie en logistiek. De juiste oplossing is maatwerk en volledig afhankelijk van de situatie. Vraag altijd om een geheel vrijblijvend gesprek meet een van onze adviseurs.

  Alle producten voor "additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten"

 5. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Rusland

  Zavod Kronakril is de belangrijkste Russische producent van anorganisch zinkfosfaat - een corrosiewerend pigment voor industriële verven in de vorm van een wit poeder dat een lage toxiciteit vertoont, de hechting verhoogt en de beschermende eigenschappen van verven en vernissen verbetert. De onderneming produceert ook non-food pigmenten en kleurstoffen voor de vervaardiging van verven en vernissen. Het assortiment corrosie-inhibitoren dat door de fabriek wordt geproduceerd, omvat: •KRONPHOS® PZ is het zinkfosfaatdihydraat met een zinkgehalte van 45, 0-52, 0%. •KRONPHOS® PZC is een pigment met een optimale combinatie van zink, fosfor en calcium.. •KRONPHOS® PZM is het basishydraat van zinkorthofosfaat en molybdeen. Het vertoont een verhoogde weerstand tegen corrosiestromen, zowel anionische als kationische eigenschappen. •KRONPHOS® CP is een calciumfosfaat. Het verbetert de anticorrosieve eigenschappen en de hechtingskracht. Sinds 2019 zijn de producten van Zavod Kronakril® gecertificeerd volgens de REACH-norm voor het vrije verkeer in de EU.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CATHAY PIGMENS EUROPE

  België

  CATHAY INDUSTRIES is een wereldwijde leverancier van Color Concept Solutions. Onze producten zijn meer dan alleen eenvoudige pigmenten, zijn ze complete kleursystemen, aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften. Elke kleur die je kunt voorstellen, zal CATHAY INDUSTRIES ze tot leven te brengen. We serveren een breed scala van industrieën en bedrijven, van de makers van verven en coatings, aan fabrikanten van bouwmaterialen, papier producten en consumptiegoederen, zoals cosmetica. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, afgestemd op de perfecte pasvorm.

 2. KRONOS EUROPE

  België

  Fabricatie van titaandioxydepigmenten.

 3. SCHELLBACH POLYMERE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHELLBACH POLYMERE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. PLASTIC WORLD SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLASTIC WORLD SOLUTIONS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 5. INDUSTRIE- U. GEWERBEPARTNER INH. DETHLEF KLEIN

  Duitsland

  Het bedrijf INDUSTRIE- U. GEWERBEPARTNER INH. DETHLEF KLEIN, is een Distributeur, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Winsen (luhe), Duitsland.

 1. INGREDIENTSLATAM.COM

  Verenigde Staten

  Het bedrijf INGREDIENTSLATAM.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, en Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Fort Myers, Verenigde Staten.

 2. RENK MASTER PLASTIK VE KIM END SAN VE TIC AS

  Turkije

  Het bedrijf RENK MASTER PLASTIK VE KIM END SAN VE TIC AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. R.B DYECHEM PRIVATE LIMITED

  India

  Het bedrijf R.B DYECHEM PRIVATE LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Hathras, India.

 2. TEMAKROM S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf TEMAKROM S.R.L. UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren masterbatch voor kunststoffen, kunststofadditieven, en additieven en pigmenten. Het is gevestigd in Castenedolo, Italië.

 3. BIOPOWDER.COM (SCHILLING LTD.)

  Malta

  Het bedrijf BIOPOWDER.COM (SCHILLING LTD.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuur- en polijstmiddelen, vulmachines voor cosmetica, vulmachines, en vulmachines van poeder. Het is gevestigd in Birkirkara, Malta.

 4. CONCENTROL

  Spanje

  Het bedrijf CONCENTROL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie - basisproducten en afgeleide producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf op kunstharsbasis, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, smeermiddelen voor de industrie, Verf op kunstharsbasis, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, en Opstrijkcoating. Het is gevestigd in Riudellots De La Selva, Spanje.

 5. SUN PIGMENT

  Turkije

  Het bedrijf SUN PIGMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheermachines, machines voor betonblokken en gewapend beton voor structurele elementen, en chemische toeslagstoffen voor de bouw. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 6. ANTEX- ANADOLU KIMYA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ANTEX- ANADOLU KIMYA SANAYI VE TICARET LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. SOLINA

  Frankrijk

  Het bedrijf SOLINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smaakstoffen, Sauzen, Smaakstoffen, natuurlijke aroma's, Smaakstoffen voor de keuken, en Sauzen. Het is gevestigd in Bréal-Sous-Montfort, Frankrijk.

 8. DIC EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIC EUROPE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bekleding - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Chemische bindmiddelen, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, kunststof- en harsmaterialen, inkten voor drukkerijen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 1. ABC KUNSTSTOFFVERARBEITUNG TAUTENHAHN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABC KUNSTSTOFFVERARBEITUNG TAUTENHAHN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de bouw, Spuitgietmachines - kunststof, Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires, Kunststofproducten voor de bouw, Spuitgietmachines - kunststof, Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires, en constructie van gietvormen voor kunststoffen. Het is gevestigd in Senden, Duitsland.

 2. PETRONAX

  Duitsland

  Het bedrijf PETRONAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Offenbach Am Main, Duitsland.

 3. FIRMALIS

  Frankrijk

  Het bedrijf FIRMALIS, is een Distributeur, en actief in de sector Voedseltoevoegingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, natuurlijke aromastoffen voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, en toevoegingen, kleurmiddelen en pigmenten voor gebruik van voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Levallois Perret, Frankrijk.

 4. NEW COLORS SAS DI PATRICIA BEGGINI E C

  Italië

  Het bedrijf NEW COLORS SAS DI PATRICIA BEGGINI E C, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, kleurstoffen, en Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Capriolo, Italië.

 5. RIFRA SPA

  Italië

  Het bedrijf RIFRA SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Additieven voor de kunststofindustrie, kleurmiddelen voor kunststoffen, en Additieven voor de kunststofindustrie. Het is gevestigd in Molinetto Di Mazzano, Italië.

 6. MOLCEM NANO TEXTILE AUXILARY

  Turkije

  Het bedrijf MOLCEM NANO TEXTILE AUXILARY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren additieven voor de textielindustrie. Het is gevestigd in Kahramanmaras, Turkije.

 7. BUNTEBANK REPRODUKTIONEN HAMBURG BK GRAFIK BODO KERBER

  Duitsland

  Het bedrijf BUNTEBANK REPRODUKTIONEN HAMBURG BK GRAFIK BODO KERBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofproducten voor de industrie, Spuitgietmachines - kunststof, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 8. ROWA MASTERBATCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROWA MASTERBATCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Smeermiddelen, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, en Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Pinneberg, Duitsland.

 9. CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER

  Duitsland

  Het bedrijf CHILIPRINT MATTHIAS WURSTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het snijden - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgietmachines - kunststof, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Kunststofproducten voor de bouw, Kunststofproducten voor de industrie, Spuitgietmachines - kunststof, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Kunststofproducten voor de bouw, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 10. PLASTEAM KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PLASTEAM KUNSTSTOFF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Kleurstoffen en pigmenten - ongeschikt voor voeding, Pigmenten en kleurstoffen, industrieel - ongeschikt voor voeding, en Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten. Het is gevestigd in Schwelm, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis