• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • adviesbureaus - bedrijfscommunicatie

Resultaten voor

Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie - Import export

 1. GRAND GECTOR OÜ

  Estland

  Wij leveren diensten in advies, ondersteuning en begeleiding voor kmo's die exporteren en op zoek zijn naar nieuwe markten. GRAND GECTOR is opgericht in 2003. Al meer dan vijftien jaar helpt GRAND GECTOR ondernemingen de wereldmarkt aan te boren en in die tijd hebben we veel ervaring en expertise opgedaan en ons bij veel ondernemingen opgewerkt door hen te helpen de belangstelling van buitenlandse klanten te wekken. Wij helpen ondernemingen bij het vinden van partners in de detailhandel en de zakelijke sector (B2B en B2C); wij helpen ook bij het aangaan van voordelige relaties met professionele gemeenschappen, zodat onze klanten contacten kunnen leggen en ontwikkelen in het kader van hun zakelijke belangen. Onze belangrijkste focus is het leveren van adviesdiensten aan bedrijven die Europese en andere buitenlandse markten willen betreden. Onze kerncompetentie is om uw onderneming mondiaal te laten gaan! Grand Gector biedt flexibele prijzen en levert persoonlijke betrokkenheid aan elke klant.

 2. FCS - FLOCK CONSULTING SERVICES GMBH

  Duitsland

  Gecertificeerde consultants voor uw informatiebeveiliging volgens ISO27000 / BSI IT-Grundschutz, alsmede projectimplementatie en selectie van geschikte partners / dienstverleners. Cybersecurityvaardigheden - Wij garanderen de knowhow van onze consultants via erkende certificeringen van de BSI en internationale organisaties zoals (ISC)2 / PMI. Onze belofte - allesomvattend advies: van beveiligingsstrategie en bestuur (beleid, normen, richtsnoeren, procedures) tot de uitvoering van maatregelen. Van begin tot eind: Ons advies is gebaseerd op reële praktijkervaring met de implementatie en werking van beveiligingsoplossingen. Ervaring: Cybersecurity is ons DNA, dus we hebben al verschillende klanten kunnen beschermen tegen aanvallen. Uitstekende klantentevredenheid door het verlenen van diensten van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke voorwaarden voor het MKB.Combinatie van klantnabijheid en leveringsmogelijkheden, ook ter plaatse.

 3. LEAN REŠITVE

  Slovenië

  LEAN Solutions is een firma voor bedrijfsoplossingen uit Slovenië. Bij Lean Solutions, leiden wij personeel op volgens de lean aanpak, door op effectieve wijze methodes voor een sober beheer te integreren en training te bieden op het gebied van lean facturering en lean logistiek. De voordelen van onze aanpak zijn te zien in diverse afdelingen van het bedrijf zoals verhoogde productiviteit, minimale verliezen bij de productieprocessen, lagere kosten met hogere kwaliteit en meer efficiënte resultaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. WEWIDE

  Frankrijk

 5. HORIZON 360 ADVERTISING

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CSB CONSULTING.ES

  Spanje

 2. TOTAL DESIGN BELGIUM

  België

  Total Design Belgium is een 360° Full Service Communicatie & Marketing Agentschap: Design, Print & Media - We create a wide range of B2B products like Logo design en redesign, Huisstijl, Corporate identity, Branding, Naming, Campagnes, Brochures, Magazines, Direct-mailings, Flyers, Folders, Ontwikkeling websites, Social media ... Total Design Belgium is een onafhankelijk Belgisch ontwerpbureau opgericht in 1999 voor grafische vormgeving, merken, merknamen en de ontwikkeling van huisstijlen. Total Design Belgium introduceerde in België het functionalisme in de grafische vormgeving. Toonaangevende grafische influencers en designers ontwerpen brands van de toekomst. Alle soorten drukwerk - 100% Groen productieproces. Relatiegeschenken, give-aways, gifts, merchandising. We design until satisfaction. Wij leveren onze grafische diensten en producten in heel België, Nederland en Luxemburg (BeNeLux). Een nieuw logo nodig? Wij ontwerpen uw logo en ontwikkelen uw volledige huisstijl op maat. Een sterke brand start met het uitdenken van een sterke naam die vervolgens visueel vertaald wordt in een herkenbaar en aantrekkelijk logo. Total Design Belgium sinds 1999 toonaangevend qua naming en branding. Grafische ontwerpers communicatie adviesbureaus Reclamebureau Posters, reclame-artikelen, Ontwerp en uitvoering grafisch communicatie - adviesbureaus visuele communicatie https: //www.facebook.com/totaldesignbelgium/ https: //www.instagram.com/totaldesignbelgium/ #totaldesignbelgium

  Alle producten voor "adviesbureaus - bedrijfscommunicatie"

 3. CPM

  België

  Visie, Missie en Waarden Onze Visie Met mensen haalt u het beste uit uw onderneming. Onze Missie Als uw zakenpartner formuleren en implementeren wij strategisch advies en HR-oplossingen en -diensten op maat. Wij baseren ons daarbij op een grondig inzicht in uw onderneming, uw doelstellingen en uw strategie. Onze Waarden Partnership Wij willen u, uw onderneming, uw doelstellingen en uw noden leren kennen. Samen met u investeren wij in een transparante en duurzame relatie. Vertrouwen Uw vertrouwen is wat ons motiveert. Onze kracht ligt bij onze consultants, die nakomen wat is afgesproken. Overtuiging Wij delen een visie: wij geloven in de kracht van HRM en in het feit dat mensen bijdragen tot de doelstellingen van uw onderneming. Engagement Uw resultaten zijn de maatstaf voor ons succes. Wij beloven strategische HRM-oplossingen die werken. Expertise Onze jarenlange ervaring garandeert de kwaliteit van ons strategisch advies.

 4. 2H+M

  Frankrijk

  In de bureaus aan de oevers van de Hyères, avenue du Grand Verger in Chambéry, in het hart van de regio Rhône-Alpes, brengt 2H+M aanvullende competenties samen rond het hart van zijn beroep. Het doel: het versterken van de synergieën tussen de lokale talenten en bedrijven een globale oplossing bieden voor hun communicatieproblemen. Het bureau 2H+M biedt ware polyvalente hulpmiddelen die gebaseerd zijn op de complementariteit van onafhankelijke entiteiten: -2H+M: Advies in communicatie, Onderzoeken, audit, Mediaplan, Persrelaties, grafische en uitgevende creatie, Visuele identiteit, Directe marketing. -2H+M LINK: Projectbeheer, Multimedia, Advies in communicatie, Ontwerp-Redactie.-DELTSON / PALM’INFO: Internetontwikkeling, Natuurlijke opname op de zoekmotoren, Hosting. -NEW TEXT: Prepress, componeren en graveren, multimedia, PAO Mac en PC platformen. Verschillende klanten: instituties, verenigingen, toeristische spelers of regionale industriële bedrijven, nationale en internationale bedrijven.

 5. CANALAZZO

  België

  Canalazzo helpt bedrijven intern en extern communiceren zodat ze zich beter profileren, meer verkopen en betere medewerkers kunnen aantrekken. Canalazzo streeft naar de hoogste standaard van professionaliteit, integriteit en kwaliteit. Als communicatie-professionals profileren wij ons niet zozeer als leverancier maar als partner van uw bedrijf. Een partner die meedenkt over de structuur, de strategie, de uitdagingen en de resultaten. Onze waarden * Passie * Enthousiasme * Klantgerichtheid * Professionaliteit * Discretie Onze visie * Doelstellingen zijn belangrijk * Resultaten zijn essentieel * Zoals Heraclitus in 500 v.Chr. al wist: Panta rhei (Alles stroomt - Alle dingen veranderen voortdurend - Alles is steeds in wording) * Expertise is het resultaat van ervaring en passie

 1. DE VAART

  Nederland

  Daarom kiest u voor de Vaart De Vaart is een praktisch adviesbureau. Wij adviseren al bijna 20 jaar onder andere in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Hierdoor hebben wij geleerd welke oplossingen tot een verbetering leiden en welke oplossingen op papier wel goed klinken, maar in de praktijk tegenvallende resultaten geven. Als u dus een praktisch adviesbureau zoekt, dan ben u bij ons aan het juiste adres. Deze 20 jaar houden wij ons reeds bezig met een drietal diensten: Advisering Certificaten VCA opleidingen

 2. EASTRATEGIES SRL

  Roemenië

  Eastrategies is een Internationale Begeleidende Firma gevestigd in Roemenië. Wij zijn gespecialiseerd in Roemenië, Bulgarije, Moldavië & Servië.. Wij tellen onder meer Bretagne Commerce International, IMF en Bnp Paribas Fortis onder onze klanten. Lid van het OSCI. Wij begeleiden rond 55 firma's per jaar met individuele aangepaste opdrachten. Assistentie bij de vestiging, oprichting van kantoren, zoeken naar onderaannemers, leveranciers, prospectie, commerciële vertegenwoordiging, zoeken naar agenten, distributeurs, aanwerving van personeel, vervoer in loondienst.

 1. WOORDVOERDERS ETC.

  Nederland

  Woordvoerders Etc. is een bedrijf dat zich richt op het in stelling brengen van professionals die namens zijn of haar organisatie in de media of voor het publiek optreden. Dat doen we onder andere met media- en presentatietrainingen. Zoek je een training voor jezelf of voor je team? Onze mediatrainingen zijn voor iedereen die namens zijn of haar organisatie het woord voert. Voor de bestuursvoorzitter, de directeur, de vakspecialist en inderdaad: de woordvoerder. Op basis van tientallen jaren ervaring leren wij je hoe je professioneel in de media kan optreden. Peter van der Maat verzorgt in eerste instantie onze mediatrainingen. Door zijn uitgebreide en brede achtergrond onderscheiden deze trainingen zich van die van andere mediatrainers. Hij is de enige mediatrainer in ons land die zowel bij een krant als bij de publieke én de commerciële journaals heeft gewerkt, maar ook woordvoerder en communicatiemanager was en nu gecertificeerd coach is. Op basis van onze lange en brede ervaring weten wij wat je nodig hebt om als woordvoerder te kunnen excelleren. Daarom stemmen wij onze mediatrainingen precies af op jouw wensen. Ze zijn realistisch, praktisch en doelgericht, met de volledige aandacht voor dat wat jij als individu nodig hebt. Er worden tegenwoordig steeds meer eisen aan de woordvoerder gesteld. Investeren in vaardigheden en ontwikkeling is essentieel. Leren door te doen Geen theoretische verhandelingen. Maar oefenen, oefenen en…. nog eens oefenen.

 2. COR SUL TEKSTSCHRIJVER & SENIOR ADVISEUR

  Nederland

  U wilt tekst die direct belangstelling oproept van degene aan wie die gericht is? Dat kan voor zeer uiteenlopende doeleinden zijn zoals: • Websiteteksten die zoekwoorden vriendelijk zijn geschreven. (SEO) • Teksten voor blogs of columns. • Persberichten. • Direct mail. • Advertorials. • Brochures en folders. • Aanbiedingen en offertes. • Advertentie teksten. Op basis van mijn jarenlange ervaring kan ik u veelzijdige en creatieve teksten leveren. Ik heb een brede marktkennis en kan mij goed inleven in de betreffende materie. Mijn doelstelling is teksten vakkundig weer te geven, zodat de ontvanger gelijk geboeid wordt en blijft. Daarom stel ik het op prijs om eerst goed af te stemmen wat uw wensen zijn. U kunt uiteraard meer informatie op mijn website vinden en vanzelfsprekend kunt u mij bellen of mailen met specifieke vragen. Ik werk met een transparant en voordelig tarief en maak te allen tijde een offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u kunt rekenen op het naleven van de opleveringsafspraak.

 3. CRIME CONTROL NV

  België

  Bedrijven en instellingen worden steeds vaker het slachtoffer van allerlei vormen van criminaliteit en ongewenst gedrag. Het is dus uitermate belangrijk dat er maatregelen genomen worden om zich hiertegen te wapenen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat hier een sleutelrol is weggelegd voor de medewerkers zelf. Deze zogenaamde ‘organisatorische preventie’ richt zich op een gedragsverandering van de medewerkers. Het menselijk kapitaal is immers de meest kwetsbare schakel: goed opgeleide medewerkers kunnen het verschil maken. Crime Control heeft hier sinds 1998 op ingespeeld en is vandaag een internationaal, onafhankelijk training- en consultancybureau in preventie van ongewenst gedrag en criminaliteit.

 4. SCENTS

  België

  Scents werd opgericht in 2008 door Patrick Castelain (Oprichter TMF, voormalig CEO De Vrije Pers) en is uitsluitend werkzaam in geurmarketing. Het bedrijf bedient momenteel meer dan 800 klanten en stelt service en kwaliteit op de eerste plaats. Zij streeft ernaar om de meest innovatieve en performante oplossingen aan te bieden inzake geurmarketing. Door onze jarenlange ervaring in marketing en communicatie kunnen wij de noden van onze klanten goed inschatten. Daarom gaan wij steeds overzichtelijk en efficiënt te werk bij het realiseren van een optimale uitstraling van uw bedrijf via geurmarketing. Onze geuren en toestellen zijn CE goedgekeurd en komen van Duitsland, Verenigde Staten, Nederland en Australië.

 5. DUOTIX

  België

  duotix is een full service communicatiebureau en branding agency. We bestaan uit een team van 10 gepassioneerde mensen die vlot samenwerken om uw merk sterker te maken, zowel online als offline. duotix is gespecialiseerd in het bouwen van aanpasbare website, mobielvriendelijke website en creatieve websites die zelf te beheren zijn door de klant. Verder creëren we webapplicaties, zorgen we voor relevante content en teksten aan de hand van zoekwoorden waarop u als bedrijf in de zoekmachines gevonden wilt worden (ook wel SEO of zoekmachineoptimalisatie genoemd), content marketing en digitale marketing, social media begeleiding, copywriting websites, copywriting brochures, copywriting folders, grafisch ontwerp, drukwerk, naming, branding, creatieve concepten uitwerken, communicatiestrategieën opstellen, sterk beeldmateriaal (fotografie en video), logo creatie, huisstijl ontwerp en e-commerce. Ook voor professionele blogberichten kan u bij ons communicatiebureau in Zedelgem terecht. Onze copywriters zorgen aan de hand van blogberichten voor extra relevante content en proberen de zoekwoorden in de teksten te verwerken zodat uw bedrijf en uw website hoger scoort in Google en andere zoekmachines. Creatieve communicatie is een must om zich als bedrijf en als merk te positioneren in deze online wereld! duotix is een branding bureau, communicatiebureau, creatief bureau, brand design bureau, SEO bureau, marketingbureau en reclamebureau in een. Wij wijzen u met plezier een weg!

 6. INNERQI

  Nederland

  NLP opleidingen en trainingen, Teamontwikkeling en leiderschapstrajecten. InnerQi begeleid mensen en organisaties tot betere en effectievere samenwerking. Dit kan onder begeleiding van coaching en training van uw medewerkers. vaak zien wij dat er binnen organisaties langs elkaar wordt gecommuniceerd. Door bewustwording, begeleiding en training helpen wij u en uw medewerkers effectiever, efficienter met elkaar te communiceren waardoor resultaten verbeteren, winsten stijgen en er minder ziekteverzuim is.

 7. RETROSCENT

  Nederland

  RetroScent is leverancier en ontwikkelaar geur- en belevingsoplossingen. Door op een positieve manier geurmachines / geurverspreiders in te zetten kan een product of omgeving een extra dimensie en dus een betere identiteit krijgen. Tevens kunnen nieuwe herinneringen en positieve associaties gecreëerd worden. Geur is beleving! Voor u als ondernemer zorgt geurbeleving voor een verhoogde omzet, optimale product- / omgevingsbeleving en een verhoogde klanttevredenheid. Onze geurmachines zijn te koop maar ook te huur voor evenementen of bijvoorbeeld tijdelijk stankoverlast bij rioleringsproblemen. Alle geuren van RetroScent zijn 100% natuurgetrouw, gebruiken we allergie vriendelijke stoffen en veilig in gebruik voor u, uw personeel, uw klanten en het milieu. RetroScent werkt met dealers over heel de wereld en bestaat ons klantenportfolio inmiddels uit duizenden tevreden klanten!

 8. MKB GROEIT!

  Nederland

  MKB Groeit! stimuleert groei en samenwerking van het midden- en kleinbedrijf in Zuidoost-Brabant, een van de snelst groeiende regio’s in ons land. MKB Eindhoven is in 2013 met dit programma van start gegaan. Uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel mkb-ondernemers willen groeien en innoveren, maar vaak niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Ook zeggen veel mkb’ers dat ze door de dagelijkse hectiek nooit aan een structurele groeiaanpak toekomen. Het programma wil hierin verbetering brengen, o.a. door kennisuitwisseling, samenwerking en scholing. Meer weten over MKB Eindhoven? Bekijk de website

 1. FCR MEDIA LIETUVA, UAB

  Litouwen

  UAB FCR MEDIA LIETUVA is een onderdeel van de internationale FCR Media groep, dat uit 12 bedrijven bestaat in Litouwen, Letland, Estland, Slowakije, de Tsjechische Republiek, Ierland, Zweden, Finland, Rusland, Roemenië, Hongarije en Uruguay en heeft een leiderspositie op de Litouwse massamedia en reclamemarkt. Het bedrijf streeft ernaar de beste toeleverancier van adviezen en informatie voor kleine en middelgrote bedrijven te zijn op zijn markten. FCR Meda is een leidend info media bedrijf, werkzaam in lokaal zoeken en de reclamemarkt via online en mobiele producten. We creëren waarde door een eenvoudig te gebruiken geïntegreerde portfolio van reclame te bieden met de beste kwaliteit-/prijsverhouding die kopers snel en doeltreffend in contact brengt met verkopers. We bieden een assortiment van aanvullende services in online, mobiel en sociale media, om de klant te helpen de best geïnformeerde aankoopbeslissingen te maken. Onze services verbinden de consument snel en slim met een uitgebreide keus aan relevante service providers in de buurt.

 2. STUDIO TOPIXX

  Nederland

  Studio Topixx is een communicatiebureau dat aan 'n half woord voldoende heeft, snel werk levert en ook nog betaalbaar is. We gaan geen uitdaging uit de weg, zetten onverschrokken onze tanden in iedere opdracht en laten pas los als u en wij tevreden zijn met het eindresultaat. Bovendien bewaken we interne en externe productieprocessen alsof ons leven ervan afhangt. Door onze beperkte omvang kunnen we snel werken en flexibel inspringen op uw wensen. Daarnaast doen we er alles aan om onze overhead laag te houden. En dat ziet u terug in onze uurtarieven.

 3. CONSULIUM

  Nederland

  Wij zijn een jong bedrijf wat gespecialiseerd is in het opstellen van ondernemingsplannen voor ondernemers die willen starten of uitbreiden. Wij verzorgen altijd een ondernemingsplan welke voorzien is van een markt analyse en een financieel plan. Al onze diensten kunnen wij vanwege onze succesvolle formule tegen zeer scherpe tarieven aanbieden, zonder dat u hierbij voor onaangename verassingen komt te staan.Wij zijn betrokken bij elke stap die u moet nemen om uw onderneming succesvol van start te laten gaan of uit te breiden.Indien u van onze diensten gebruik wenst te maken zullen we samen met u, geheel vrijblijvend kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Op basis hiervan stellen wij een offerte op welke geheel vrijblijvend is. Een ondernemingsplan hoeft niet duur te zijn. U kunt al een ondernemingsplan laten opstellen vanaf € 349, - (ex. btw).

 4. BLOOMTOWN

  Nederland

  Moderne marketing-communicatie gaat over menselijke ‘waarden’ en ‘motivaties’. De wereld om ons heen is enorm ‘luidruchtig’ en keuzes maken wordt steeds ingewikkelder. Jouw ideale klant kampt daardoor met een onzekerheid, waarvan hij hoopt dat jij die wegneemt via communicatie die aansluit bij zijn of haar wereld. BloomTown gaat bij alles uit van de mens en het creëren van vertrouwen, dat vooral gewonnen kan worden door helder en consistent vanuit je ‘why’ te communiceren (Simon Sinek: “People don’t buy ‘what’ you do. People buy ‘why’ you do it…”). Jouw ‘waarom’, oftewel de motivatie achter jouw keuzes als mens en ondernemer (mission statement), zijn essentieel voor je ideale klant om je te vertrouwen.

 5. MAKSIMOVIC HR & MEDITATION

  Nederland

  Ik ben Marija, een HR-professional en MfN Registermediator. Ik ben eigenaar van Maksimovic HR & Mediation en adviseer cliënten op HR-gebied zoals het opzetten van een personeelsbeleid, het opzetten/ updaten van de arbeidsvoorwaarden, het opzetten van een beoordelings- en functioneringscyclus, het begeleiden bij ziekteverzuim zoals frequent en langdurig ziekteverzuim en re-integratie begeleiding 1e en 2e spoor conform de Wet Verbetering Poortwachter. Tevens bemiddel ik in arbeidsgeschillen als MfN-registermediator waarbij partijen samen tot een gedragen oplossing komen.

 6. COMMUNICATIEBUREAU SOME TIME

  Nederland

  Some Time; ondersteuning in communicatie in OostvoorneSome Time is een communicatie adviesbureau en ondersteunt het Midden en Klein Bedrijf met hun communicatie. Persoonlijk contact en betrokken zijn bij jouw bedrijf is één van de punten waar Communicatiebureau Some Time voor staat. We kunnen je op verschillende manieren helpen met jouw communicatiemiddelen.Denk hierbij aan: Social media inzetten en een contentplanning maken, Tekstschrijven voor een nieuwsbrief, websites en persberichten SEO schrijven (voor zoekmachineoptimalisatie voor Google) interviews afnemen en uitschrijven, communicatieplannen maken Projectcommunicatie het opleveren van een mooie website.Communicatie is een vak apart. Wat is je boodschap en hoe ga je het verwoorden? Dat kan op verschillende manieren maar welke is de beste? Of het nu gaat om een website met heel veel mogelijkheden of een website voor de startende ondernemer; alles is mogelijk bij Communicatiebureau Some Time en voor ieder budget hebben we mogelijkheden. Zo kunt u een onderscheidende website maar mocht u een klein budget hebben, kunnen we u ook iets aanbieden wat in de toekomst kan worden uitgebouwd.Samen met één van onze partners bieden we een professionele website met een onderscheidende uitstraling en pakkende teksten waarmee u uw klanten binnenhaalt. Onze partner is een professioneel bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring met het opzetten van professionele websites. We werken met WordPress en met het speciaal on

 7. BUREAU VAN BODEGOM

  Nederland

  Bureau van Bodegom Wij zetten ons al 25 jaar in om het leerklimaat in Nederland te verbeteren. Hiervoor hebben wij een uniek leerstrategie onderzoek ontwikkeld, bedoeld voor kinderen, volwassen, gezinnen en scholen. Leerproblemen die gepaard gaan met faalangst en onzekerheid kunnen hierdoor opgelost worden. Wij helpen door onze deskundigheid in te zetten en samen met jou op zoek te gaan naar een leerstrategie die werkt! Leerstrategie (MILS) Er zijn verschillende manieren om te leren. Soms vinden mensen het bijvoorbeeld fijn om beelden te zien, terwijl anderen gesproken woorden prettiger vinden. Bureau van Bodegom heeft een leerstrategie onderzoek ontwikkeld waardoor je kunt vaststellen hoe iemand het beste kan leren. Onze Meer Inzicht in LeerStrategieën (MILS) geeft inzicht in hoe iemand informatie het makkelijkst verwerkt en het beste leert. MILS voor kinderen Kinderen weten vaak nog niet goed hoe zij het beste kunnen leren en zijn dit nog aan het ontdekken. MILS voor kinderen helpt bij het kiezen van de best werkende leerstrategie(ën) met als resultaat dat kinderen makkelijker leren. MILS voor gezinnen Kinderen leren vaak niet op dezelfde manier als hun ouders. MILS helpt om de diverse leervoorkeuren binnen een gezin in kaart te brengen, wat zorgt voor een betere leeromgeving in huis. MILS voor volwassenen Tegenwoordig leren we ons hele leven lang. Voor volwassenen is MILS erg bruikbaar, wanneer ze zich verder willen ontwikkelen. MILS kan helpen bij een studiekeuze.

 8. TRIADENS

  België

  Triadens is een expertisebureau voor overheidsopdrachten of in tendermanagement. Onze experts helpen je een weg banen door de administratieve en logistieke jungle van overheidsopdrachten, contracten en onderhandelingen. Complexe materie, met significante financiële impact, die een transparante en doelgerichte aanpak vereist. Laat Triadens je twijfels wegnemen en jouw overheidsopdracht tot een goed einde brengen. Jij kiest welke taken je wil uitbesteden, wij doen de rest. - Juridisch advies - van A tot Z of ad hoc - Voorbereiding, opmaak en screening van opdrachtdocumenten - Nazicht van gunningsbeslissingen voor besturen en ondernemingen - Bijstand en ondersteuning bij onderhandelingen - Screening en optimalisering van offertes - (In-house) Opleidingen op maat van jouw bestuur of onderneming

 9. GRAPHIC SOLUTIONS

  België

  Graphic Solutions is meer dan 20 jaar actief in de bedrijfswereld als consultant. We hebben heel wat ervaring opgedaan in het opzetten van technische infrastructuur (werkposten, netwerken, servers, software) én bedrijfsprocessen voor prepress bedrijven. Van hieruit is onze belangstelling gegroeid in het voortdurend verbeteren van workflows binnen ondernemingen. De firma ontwikkelt onder meer Scribo, een een Entreprise Resource Planning systeem (ERP) voor reclamebureau's, beletteraars en architecten; @Volgmij, een leerlingen volgsysteem ( lvs ) ontwikkeld voor het buitengewoon basis onderwijs; Digicat, een mobiele verkoopinstrument; CMS, om zelf de inhoud van uw site te beheren; AcyMailing, een Joomla! component die het mogelijk maakt om de communicatie met uw contacten te onderhouden via e-mail marketing, nieuwsbrieven, automatische folluw-up mails, marketing campagnes enz ...; en ten slotte Sendé, voor minder administratieve last.

 10. MAQQIE

  Nederland

  We zijn de eerste die doen wat wij doen: een online werkplatform dat alle contractsoorten faciliteert, van superflexibel tot vast. Je kunt ons zien als uitzendbureau, detacheerder, payroller én agentschap voor freelancers in één.ort gezegd: wij koppelen onze twee grote databases - van werknemers en werkgevers - aan elkaar met slimme algoritmes. De matches die daaruit ontstaan kunnen direct aan de slag dankzij onze (fiscaal-juridisch dichtgetimmerde) ‘plug and play’-contracten. En omdat die contracten met ons worden afgesloten zijn alle risico’s en het regelwerk voor ons. Zodat werkgevers én werknemers kunnen werken in alle vrijheid en met alle zekerheid.Waarom doen we dit? Hoe meer regie mensen hebben over de invulling van hun werk - en daarmee leven - des te gelukkiger ze zijn.En laat gelukkige mensen nou de beste werknemers zijn, en dus heel waardevol voor bedrijven en organisaties bij het grijpen van (nieuwe) ondernemingskansen! En daar worden ondernemers weer heel gelukkig van. Daarom willen wij iedereen de vrijheid en controle bieden om volledig hun eigen werkgeluk te creëren. Zo vrij of vast als ze zelf willen. De gelukkigste, meest daadkrachtige workforce van Nederland. Daar worden we allemaal beter van. Gecertificeerd goed! Wanneer je werkt met de Maqqie-app is het gegarandeerd goed geregeld. We zijn aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid en NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat betekent dat al de processen in de Maqqie-app voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Filters

Resultaten voor

Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie - Import export

Aantal resultaten

5.984 bedrijven