• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • adviesbureaus - bedrijfscommunicatie

Resultaten voor

Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie - Import export

 1. GRAND GECTOR

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Sinds 2003 verleent Grand Gector adviesdiensten aan klanten die hun producten en diensten willen promoten op buitenlandse markten. Wij bieden een innoverende oplossing - een volledig pakket van diensten om exporterende ondernemingen uit Moskou en Rusland te helpen om wereldwijd actief te worden - waarbij het GREENLINE EXPORT programma een alomvattend pakket van diensten omvat ter ondersteuning van exportactiviteiten (van de ontwikkeling van go-to-market strategieën tot de ondersteuning van logistiekactiviteiten). Onze lange ervaring en onze partnerschapsrelaties met de Marketing & Analitics leaders - Euromonitor International en Visable (Europages & WLW) - stellen ons in staat onze klanten de meest geavanceerde oplossingen te bieden. Еuromonitor International is een strategisch marktonderzoekplatform dat gegevens verstrekt over bedrijfssectoren, landen en consumenten. Europages & WLW (samengevoegd onder het merknaam Visable) zijn de grootste Europese B2B-portalen voor het zoeken naar leveranciers. Grand Gector biedt soepele tarieven en voor iedere klant een gepersonaliseerde aanpak.

  Website Open In New icon
 2. LEAN REŠITVE

  Slovenië

  Verified by Europages badge

  LEAN Solutions is een firma voor bedrijfsoplossingen uit Slovenië. Bij Lean Solutions, leiden wij personeel op volgens de lean aanpak, door op effectieve wijze methodes voor een sober beheer te integreren en training te bieden op het gebied van lean facturering en lean logistiek. De voordelen van onze aanpak zijn te zien in diverse afdelingen van het bedrijf zoals verhoogde productiviteit, minimale verliezen bij de productieprocessen, lagere kosten met hogere kwaliteit en meer efficiënte resultaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. WEWIDE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. CSB CONSULTING.ES

  Spanje

  Verified by Europages badge
 5. TOTAL DESIGN BELGIUM

  België

  Total Design Belgium is een 360° Full Service Communicatie & Marketing Agentschap: Design, Print & Media - We create a wide range of B2B products like Logo design en redesign, Huisstijl, Corporate identity, Branding, Naming, Campagnes, Brochures, Magazines, Direct-mailings, Flyers, Folders, Ontwikkeling websites, Social media ... Total Design Belgium is een onafhankelijk Belgisch ontwerpbureau opgericht in 1999 voor grafische vormgeving, merken, merknamen en de ontwikkeling van huisstijlen. Total Design Belgium introduceerde in België het functionalisme in de grafische vormgeving. Toonaangevende grafische influencers en designers ontwerpen brands van de toekomst. Alle soorten drukwerk - 100% Groen productieproces. Relatiegeschenken, give-aways, gifts, merchandising. We design until satisfaction. Wij leveren onze grafische diensten en producten in heel België, Nederland en Luxemburg (BeNeLux). Een nieuw logo nodig? Wij ontwerpen uw logo en ontwikkelen uw volledige huisstijl op maat. Een sterke brand start met het uitdenken van een sterke naam die vervolgens visueel vertaald wordt in een herkenbaar en aantrekkelijk logo. Total Design Belgium sinds 1999 toonaangevend qua naming en branding. Grafische ontwerpers communicatie adviesbureaus Reclamebureau Posters, reclame-artikelen, Ontwerp en uitvoering grafisch communicatie - adviesbureaus visuele communicatie https: //www.facebook.com/totaldesignbelgium/ https: //www.instagram.com/totaldesignbelgium/ #totaldesignbelgium

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. COMPUTA CENTER

  België

  Computacenter 's IT- diensten en oplossingen stellen organisaties in staat om hun bedrijf te verbeteren door het verwijderen van kosten en complexiteit en barrières te veranderen. Van het voorzien van fast track besparingen tot het maximaliseren van lights- IT, zijn onze diensten ontworpen om klanten te helpen meer business value uit hun technologie te ontsluiten . Van werknemers mobiliseren en het vrijmaken van ruimte op de vereenvoudiging van de supply chain tot het behoud van service levels, zorgen wij ervoor dat de visie van onze klanten over hun IT beter aan hun zakelijke doelstellingen voldoet.

 2. DUOTIX

  België

  duotix is een full service communicatiebureau en branding agency. We bestaan uit een team van 10 gepassioneerde mensen die vlot samenwerken om uw merk sterker te maken, zowel online als offline. duotix is gespecialiseerd in het bouwen van aanpasbare website, mobielvriendelijke website en creatieve websites die zelf te beheren zijn door de klant. Verder creëren we webapplicaties, zorgen we voor relevante content en teksten aan de hand van zoekwoorden waarop u als bedrijf in de zoekmachines gevonden wilt worden (ook wel SEO of zoekmachineoptimalisatie genoemd), content marketing en digitale marketing, social media begeleiding, copywriting websites, copywriting brochures, copywriting folders, grafisch ontwerp, drukwerk, naming, branding, creatieve concepten uitwerken, communicatiestrategieën opstellen, sterk beeldmateriaal (fotografie en video), logo creatie, huisstijl ontwerp en e-commerce. Ook voor professionele blogberichten kan u bij ons communicatiebureau in Zedelgem terecht. Onze copywriters zorgen aan de hand van blogberichten voor extra relevante content en proberen de zoekwoorden in de teksten te verwerken zodat uw bedrijf en uw website hoger scoort in Google en andere zoekmachines. Creatieve communicatie is een must om zich als bedrijf en als merk te positioneren in deze online wereld! duotix is een branding bureau, communicatiebureau, creatief bureau, brand design bureau, SEO bureau, marketingbureau en reclamebureau in een. Wij wijzen u met plezier een weg!

 3. SWAANS COMMUNICATIE

  Nederland

  Een tekstbureau met tekstschrijvers die schrijven voor jouw doelgroep. Die interesse kweken, nieuwsgierigheid opwekken en belangrijke informatie overdragen. Wij schrijven teksten voor nieuwsbrieven, e-mailmarketing, persberichten, redactionele artikelen, blogs, websites (webteksten), magazines en social media. Ook zijn we zeer ervaren in het schrijven webteksten die bedoeld zijn om goed vindbaar te zijn in Google. Zo maken we seo-proof landingspagina's en zorgen we met onze tekstwerkzaamheden voor zoekmachineoptimalisatie dat websites dankzij onze teksten beter vindbaar zijn in Google. SEO is dus echt een specialisme. We schrijven teksten voor heel veel branches en sectoren. Onze tekstschrijvers werken veel voor communicatiebureaus, reclamebureaus en marketingbureaus die graag een tekstbureau inhuren. Maar we zijn ook actief in retail, food, vastgoed en dienstverlening. Eigenlijk is er geen branche te bedenken waarvoor onze copywriters terugdeinsen. Omdat we zo nieuwsgierig zijn, pakken we gewoon alles met twee handen aan! Als je samenwerkt met ons tekstbureau heb je veel voordelen. Allereerst natuurlijk de kwaliteit van onze teksten! Maar we werken snel, geven je graag een fixed price en zijn goed in het werken in teams met marketeers, vormgevers en webdesigners. Dus zoek je een goede copywriter of tekstschrijver met brede ervaring en skills? Klop aan bij ons tekstbureau en wij helpen je met onze content groeien!

 4. DE VAART

  Nederland

  Daarom kiest u voor de Vaart De Vaart is een praktisch adviesbureau. Wij adviseren al bijna 20 jaar onder andere in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Hierdoor hebben wij geleerd welke oplossingen tot een verbetering leiden en welke oplossingen op papier wel goed klinken, maar in de praktijk tegenvallende resultaten geven. Als u dus een praktisch adviesbureau zoekt, dan ben u bij ons aan het juiste adres. Deze 20 jaar houden wij ons reeds bezig met een drietal diensten: Advisering Certificaten VCA opleidingen

 5. 2H+M

  Frankrijk

  In de bureaus aan de oevers van de Hyères, avenue du Grand Verger in Chambéry, in het hart van de regio Rhône-Alpes, brengt 2H+M aanvullende competenties samen rond het hart van zijn beroep. Het doel: het versterken van de synergieën tussen de lokale talenten en bedrijven een globale oplossing bieden voor hun communicatieproblemen. Het bureau 2H+M biedt ware polyvalente hulpmiddelen die gebaseerd zijn op de complementariteit van onafhankelijke entiteiten: -2H+M: Advies in communicatie, Onderzoeken, audit, Mediaplan, Persrelaties, grafische en uitgevende creatie, Visuele identiteit, Directe marketing. -2H+M LINK: Projectbeheer, Multimedia, Advies in communicatie, Ontwerp-Redactie.-DELTSON / PALM’INFO: Internetontwikkeling, Natuurlijke opname op de zoekmotoren, Hosting. -NEW TEXT: Prepress, componeren en graveren, multimedia, PAO Mac en PC platformen. Verschillende klanten: instituties, verenigingen, toeristische spelers of regionale industriële bedrijven, nationale en internationale bedrijven.

 1. CANALAZZO

  België

  Canalazzo helpt bedrijven intern en extern communiceren zodat ze zich beter profileren, meer verkopen en betere medewerkers kunnen aantrekken. Canalazzo streeft naar de hoogste standaard van professionaliteit, integriteit en kwaliteit. Als communicatie-professionals profileren wij ons niet zozeer als leverancier maar als partner van uw bedrijf. Een partner die meedenkt over de structuur, de strategie, de uitdagingen en de resultaten. Onze waarden * Passie * Enthousiasme * Klantgerichtheid * Professionaliteit * Discretie Onze visie * Doelstellingen zijn belangrijk * Resultaten zijn essentieel * Zoals Heraclitus in 500 v.Chr. al wist: Panta rhei (Alles stroomt - Alle dingen veranderen voortdurend - Alles is steeds in wording) * Expertise is het resultaat van ervaring en passie

 2. CRIME CONTROL NV

  België

  Bedrijven en instellingen worden steeds vaker het slachtoffer van allerlei vormen van criminaliteit en ongewenst gedrag. Het is dus uitermate belangrijk dat er maatregelen genomen worden om zich hiertegen te wapenen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat hier een sleutelrol is weggelegd voor de medewerkers zelf. Deze zogenaamde ‘organisatorische preventie’ richt zich op een gedragsverandering van de medewerkers. Het menselijk kapitaal is immers de meest kwetsbare schakel: goed opgeleide medewerkers kunnen het verschil maken. Crime Control heeft hier sinds 1998 op ingespeeld en is vandaag een internationaal, onafhankelijk training- en consultancybureau in preventie van ongewenst gedrag en criminaliteit.

 3. RETROSCENT

  Nederland

  RetroScent is leverancier en ontwikkelaar geur- en belevingsoplossingen. Door op een positieve manier geurmachines / geurverspreiders in te zetten kan een product of omgeving een extra dimensie en dus een betere identiteit krijgen. Tevens kunnen nieuwe herinneringen en positieve associaties gecreëerd worden. Geur is beleving! Voor u als ondernemer zorgt geurbeleving voor een verhoogde omzet, optimale product- / omgevingsbeleving en een verhoogde klanttevredenheid. Onze geurmachines zijn te koop maar ook te huur voor evenementen of bijvoorbeeld tijdelijk stankoverlast bij rioleringsproblemen. Alle geuren van RetroScent zijn 100% natuurgetrouw, gebruiken we allergie vriendelijke stoffen en veilig in gebruik voor u, uw personeel, uw klanten en het milieu. RetroScent werkt met dealers over heel de wereld en bestaat ons klantenportfolio inmiddels uit duizenden tevreden klanten!

 4. SCENTS

  België

  Scents werd opgericht in 2008 door Patrick Castelain (Oprichter TMF, voormalig CEO De Vrije Pers) en is uitsluitend werkzaam in geurmarketing. Het bedrijf bedient momenteel meer dan 800 klanten en stelt service en kwaliteit op de eerste plaats. Zij streeft ernaar om de meest innovatieve en performante oplossingen aan te bieden inzake geurmarketing. Door onze jarenlange ervaring in marketing en communicatie kunnen wij de noden van onze klanten goed inschatten. Daarom gaan wij steeds overzichtelijk en efficiënt te werk bij het realiseren van een optimale uitstraling van uw bedrijf via geurmarketing. Onze geuren en toestellen zijn CE goedgekeurd en komen van Duitsland, Verenigde Staten, Nederland en Australië.

 5. CPM

  België

  Visie, Missie en Waarden Onze Visie Met mensen haalt u het beste uit uw onderneming. Onze Missie Als uw zakenpartner formuleren en implementeren wij strategisch advies en HR-oplossingen en -diensten op maat. Wij baseren ons daarbij op een grondig inzicht in uw onderneming, uw doelstellingen en uw strategie. Onze Waarden Partnership Wij willen u, uw onderneming, uw doelstellingen en uw noden leren kennen. Samen met u investeren wij in een transparante en duurzame relatie. Vertrouwen Uw vertrouwen is wat ons motiveert. Onze kracht ligt bij onze consultants, die nakomen wat is afgesproken. Overtuiging Wij delen een visie: wij geloven in de kracht van HRM en in het feit dat mensen bijdragen tot de doelstellingen van uw onderneming. Engagement Uw resultaten zijn de maatstaf voor ons succes. Wij beloven strategische HRM-oplossingen die werken. Expertise Onze jarenlange ervaring garandeert de kwaliteit van ons strategisch advies.

 6. COMITH 4X4 COMMUNICATION

  België

  Move, meet, keep, improve. Zo eenvoudig is de relatie met uw klanten en prospects op communicatievlak. Eerst brengt u uw merk tot leven bij de juiste doelgroepen. Vervolgens verwelkomt u prospects als nieuwe klanten. Die klanten wilt u dan zo lang mogelijk aan uw merk binden. En elke stap in dit proces wilt u zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Comith begeleidt u doorheen het hele traject, of voegt in waar dat voor u nodig is. Eerst bepalen onze vier competence centers uw communicatiedoel, daarna werken we concrete oplossingen en middelen uit. Deze twee levels, competence en implementatie, zorgen voor functionele, op maat gesneden 4×4-communicatie, in nauwe samenwerking met onze klanten, op een snelle, flexibele en efficiënte manier.

 7. CREAFARM

  België

  Creafarm bvba is een onafhankelijk studie – en adviesbureau voor landbouw , KMO en particulieren. Actief in dienstverlening op vlak van milieu, bouw, conceptontwikkeling, bedrijfsadministratie, overnamebegeleiding, ... en de voorbije 10 jaar uitgegroeid tot een team met een tiental deskundigen. De verbondenheid met de klant en een maximaal overleg is voor ons zeer belangrijk. Ervaar zelf de begeleiding en advisering van onze medewerkers. Wij kijken uit naar een duurzame samenwerking voor uw toekomstplannen!

 8. CRENEAU INTERNATIONAL

  België

  Sinds 1989 hebben we een sterke reputatie opgebouwd als visionair en trendsettende ontwerpers. Onze ideeën van de anti - gewone MAAK merken floreren, producten groeien en bedrijven boomen. Onze toegevoegde waarde is een full service aanbod: van all-round advisering tot conceptontwikkeling , van logo en de verpakking ontwerp tot het interieur , van implementatie tot follow-up franchises. Of u nu een uitdagend merk of een iconisch merk verspreid over de hele wereld bent; wij helpen u uw doelgroep te bereiken. In winkels, shops - in-shops, hotels, restaurants, bars en discotheken, evenals kantoren, showrooms, beursstands en evenementen. Zolang u verbinding maakt met uw consument. Bij Creneau International, weten we dat uw succes in de sterren geschreven is. Je hoeft het alleen te bereiken. Zoals we al zeiden : Hac itur ad astra .

 9. EASTRATEGIES SRL

  Roemenië

  Eastrategies is een Internationale Begeleidende Firma gevestigd in Roemenië. Wij zijn gespecialiseerd in Roemenië, Bulgarije, Moldavië & Servië.. Wij tellen onder meer Bretagne Commerce International, IMF en Bnp Paribas Fortis onder onze klanten. Lid van het OSCI. Wij begeleiden rond 55 firma's per jaar met individuele aangepaste opdrachten. Assistentie bij de vestiging, oprichting van kantoren, zoeken naar onderaannemers, leveranciers, prospectie, commerciële vertegenwoordiging, zoeken naar agenten, distributeurs, aanwerving van personeel, vervoer in loondienst.

 10. OPVALLENT

  Nederland

  OpvallenT is een Marketing en Communicatiebureau uit Uden. Dit bedrijf helpt startende ondernemers en MKB-bedrijven in de omgeving van Uden om hun product of bedrijf goed in de markt te zetten. Dit kan op een adviserende wijze waarbij u zelf leert hoe dat u de marketing voor uw bedrijf het beste kan uitvoeren. Maar OpvallenT kan ook complete trajecten uit handen nemen zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Waarom OpvallenT? - Enthousiast bureau - Verdiept zich graag in uw onderneming - Kan zich goed inleven in de doelgroep - Komt vanuit een helicopterview met een doeltreffende aanpak - Is bekend met alle marketinginstrumenten (online en Offline)

 1. JON HOOFWIJK, TEKST EN TAALTRAINING

  Nederland

  ICT-tekstproducties, taal- en schrijftrainingen Als ICT-tekstschrijver en taaltrainer stimuleer ik mensen en organisaties om hun ideeën helder onder woorden te brengen. Doeltreffend, foutloos en afgestemd op de juiste doelgroep. Concreet... lever ik artikelen, bedrijfspresentaties, brieven, corporate brochures, folders, handleidingen, jaarverslagen, mailingen, nieuwsbrieven, persberichten, personeelsbladen, relatiemagazines, sales- en promotiemateriaal, success stories, websites, white papers en nog veel meer! Van techneutenjargon naar gewonemensentaal !

 2. COR SUL TEKSTSCHRIJVER & SENIOR ADVISEUR

  Nederland

  U wilt tekst die direct belangstelling oproept van degene aan wie die gericht is? Dat kan voor zeer uiteenlopende doeleinden zijn zoals: • Websiteteksten die zoekwoorden vriendelijk zijn geschreven. (SEO) • Teksten voor blogs of columns. • Persberichten. • Direct mail. • Advertorials. • Brochures en folders. • Aanbiedingen en offertes. • Advertentie teksten. Op basis van mijn jarenlange ervaring kan ik u veelzijdige en creatieve teksten leveren. Ik heb een brede marktkennis en kan mij goed inleven in de betreffende materie. Mijn doelstelling is teksten vakkundig weer te geven, zodat de ontvanger gelijk geboeid wordt en blijft. Daarom stel ik het op prijs om eerst goed af te stemmen wat uw wensen zijn. U kunt uiteraard meer informatie op mijn website vinden en vanzelfsprekend kunt u mij bellen of mailen met specifieke vragen. Ik werk met een transparant en voordelig tarief en maak te allen tijde een offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u kunt rekenen op het naleven van de opleveringsafspraak.

 3. WOORDVOERDERS ETC.

  Nederland

  Woordvoerders Etc. is een bedrijf dat zich richt op het in stelling brengen van professionals die namens zijn of haar organisatie in de media of voor het publiek optreden. Dat doen we onder andere met media- en presentatietrainingen. Zoek je een training voor jezelf of voor je team? Onze mediatrainingen zijn voor iedereen die namens zijn of haar organisatie het woord voert. Voor de bestuursvoorzitter, de directeur, de vakspecialist en inderdaad: de woordvoerder. Op basis van tientallen jaren ervaring leren wij je hoe je professioneel in de media kan optreden. Peter van der Maat verzorgt in eerste instantie onze mediatrainingen. Door zijn uitgebreide en brede achtergrond onderscheiden deze trainingen zich van die van andere mediatrainers. Hij is de enige mediatrainer in ons land die zowel bij een krant als bij de publieke én de commerciële journaals heeft gewerkt, maar ook woordvoerder en communicatiemanager was en nu gecertificeerd coach is. Op basis van onze lange en brede ervaring weten wij wat je nodig hebt om als woordvoerder te kunnen excelleren. Daarom stemmen wij onze mediatrainingen precies af op jouw wensen. Ze zijn realistisch, praktisch en doelgericht, met de volledige aandacht voor dat wat jij als individu nodig hebt. Er worden tegenwoordig steeds meer eisen aan de woordvoerder gesteld. Investeren in vaardigheden en ontwikkeling is essentieel. Leren door te doen Geen theoretische verhandelingen. Maar oefenen, oefenen en…. nog eens oefenen.

 4. INNERQI

  Nederland

  NLP opleidingen en trainingen, Teamontwikkeling en leiderschapstrajecten. InnerQi begeleid mensen en organisaties tot betere en effectievere samenwerking. Dit kan onder begeleiding van coaching en training van uw medewerkers. vaak zien wij dat er binnen organisaties langs elkaar wordt gecommuniceerd. Door bewustwording, begeleiding en training helpen wij u en uw medewerkers effectiever, efficienter met elkaar te communiceren waardoor resultaten verbeteren, winsten stijgen en er minder ziekteverzuim is.

 5. MKB GROEIT!

  Nederland

  MKB Groeit! stimuleert groei en samenwerking van het midden- en kleinbedrijf in Zuidoost-Brabant, een van de snelst groeiende regio’s in ons land. MKB Eindhoven is in 2013 met dit programma van start gegaan. Uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel mkb-ondernemers willen groeien en innoveren, maar vaak niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Ook zeggen veel mkb’ers dat ze door de dagelijkse hectiek nooit aan een structurele groeiaanpak toekomen. Het programma wil hierin verbetering brengen, o.a. door kennisuitwisseling, samenwerking en scholing. Meer weten over MKB Eindhoven? Bekijk de website

 6. STUDIO TOPIXX

  Nederland

  Studio Topixx is een communicatiebureau dat aan 'n half woord voldoende heeft, snel werk levert en ook nog betaalbaar is. We gaan geen uitdaging uit de weg, zetten onverschrokken onze tanden in iedere opdracht en laten pas los als u en wij tevreden zijn met het eindresultaat. Bovendien bewaken we interne en externe productieprocessen alsof ons leven ervan afhangt. Door onze beperkte omvang kunnen we snel werken en flexibel inspringen op uw wensen. Daarnaast doen we er alles aan om onze overhead laag te houden. En dat ziet u terug in onze uurtarieven.

 7. FCR MEDIA LIETUVA, UAB

  Litouwen

  UAB FCR MEDIA LIETUVA is een onderdeel van de internationale FCR Media groep, dat uit 12 bedrijven bestaat in Litouwen, Letland, Estland, Slowakije, de Tsjechische Republiek, Ierland, Zweden, Finland, Rusland, Roemenië, Hongarije en Uruguay en heeft een leiderspositie op de Litouwse massamedia en reclamemarkt. Het bedrijf streeft ernaar de beste toeleverancier van adviezen en informatie voor kleine en middelgrote bedrijven te zijn op zijn markten. FCR Meda is een leidend info media bedrijf, werkzaam in lokaal zoeken en de reclamemarkt via online en mobiele producten. We creëren waarde door een eenvoudig te gebruiken geïntegreerde portfolio van reclame te bieden met de beste kwaliteit-/prijsverhouding die kopers snel en doeltreffend in contact brengt met verkopers. We bieden een assortiment van aanvullende services in online, mobiel en sociale media, om de klant te helpen de best geïnformeerde aankoopbeslissingen te maken. Onze services verbinden de consument snel en slim met een uitgebreide keus aan relevante service providers in de buurt.

 8. LEMENTO

  België

  Lemento is een communicatiebureau gespecialiseerd in corporate, employer en internal branding: merk- en naamcreatie, on- en offlinecommunicatie, adviesverlening voor business to business, overheden en socialprofitorganisaties. Lemento creëert en bouwt bedrijfsmerken. De visie en de strategie van het topmanagement zijn het uitgangspunt. De grootste inspiratiebron is de bedrijfscultuur. Lemento integreert de nieuwe identiteit in de interne en externe communicatie van de onderneming. Het resultaat is een sterk bedrijfsimago, een sterke corporate brand. Sterke merken bouwen heeft verschillende facetten: Corporate branding: focus op de onderneming en haar diensten. Employer branding: focus op de belofte van de onderneming als werkgever en de ervaring intern. Internal branding: focus op employee alignment, neuzen in dezelfde richting.

 9. MAKSIMOVIC HR & MEDITATION

  Nederland

  Ik ben Marija, een HR-professional en MfN Registermediator. Ik ben eigenaar van Maksimovic HR & Mediation en adviseer cliënten op HR-gebied zoals het opzetten van een personeelsbeleid, het opzetten/ updaten van de arbeidsvoorwaarden, het opzetten van een beoordelings- en functioneringscyclus, het begeleiden bij ziekteverzuim zoals frequent en langdurig ziekteverzuim en re-integratie begeleiding 1e en 2e spoor conform de Wet Verbetering Poortwachter. Tevens bemiddel ik in arbeidsgeschillen als MfN-registermediator waarbij partijen samen tot een gedragen oplossing komen.

 10. BLOOMTOWN

  Nederland

  Moderne marketing-communicatie gaat over menselijke ‘waarden’ en ‘motivaties’. De wereld om ons heen is enorm ‘luidruchtig’ en keuzes maken wordt steeds ingewikkelder. Jouw ideale klant kampt daardoor met een onzekerheid, waarvan hij hoopt dat jij die wegneemt via communicatie die aansluit bij zijn of haar wereld. BloomTown gaat bij alles uit van de mens en het creëren van vertrouwen, dat vooral gewonnen kan worden door helder en consistent vanuit je ‘why’ te communiceren (Simon Sinek: “People don’t buy ‘what’ you do. People buy ‘why’ you do it…”). Jouw ‘waarom’, oftewel de motivatie achter jouw keuzes als mens en ondernemer (mission statement), zijn essentieel voor je ideale klant om je te vertrouwen.

Filters

Resultaten voor

Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie - Import export

Aantal resultaten

6.807 bedrijven