• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afdichting en isolatie - aannemers

Resultaten voor

Afdichting en isolatie - aannemers - Import export

 1. PROPACK DICHTUNGEN UND PACKUNGEN AG

  Duitsland

  Onze basisgedachte: -technisch hoogwaardige materialen met behulp van de nieuwste verwerkingstechnologie combineren - klantgericht advies - uitvoering bijzondere specificaties en vereisten van de gebruikers - constante kwaliteitsgarantie en betrouwbare service. Onze filosofie: wij bieden wetenschappelijke afdichtingsoplossingen voor een beproefde afdichtingsoplossing. De opkomst van nieuwe materialen op de markt heeft er voor gezorgd dat de dop, als klassieker, dat al miljoenen malen gebruikt wordt als afdichtingsoplossing, in een nieuw jasje is gestoken. De gebruiker heeft niet altijd dure, complexe afdichtingssystemen nodig. Met nieuw ontwikkelde machines en systemen - als een belangrijke basis - gebruiken we de nieuwste bevindingen uit de testen en de praktijk. Kwaliteitsbeheer: elk pakket is onderworpen aan regelmatige en zorgvuldige monitoring in alle stadia van het productieproces. Het toegepaste kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de eisen van DIN EN ISO 9001: 2008 en wordt jaarlijks gecontroleerd door TÜV Management Service

 2. HTS ALTE TEMPERATURE SRL

  Italië

  HTS Alte Temperature produceert met ervaring en professionalisme bewerkte onderdelen voor warmte-isolatie bestemd voor activiteiten met gemiddelde, hoge en zeer hoge temperatuur, voornamelijk in de textielsector. Ons assortiment omvat draden, touwen, vlechten, kokers, linten, stoffen, textielpakkingen, bewerkte onderdelen en pakkingen in: glasvezel en glas voor hoge temperaturen, vetraltemp, keramiekvezel, siliciumvezel, speciale vezels (grafiet, koolstof, PTFE, aramide, preox, pan).

 3. ADHESIONXTREME

  Frankrijk

  AdhesionXtreme fabriceert sinds 2005 waterdichte afdichtingsstroken en is gevestigd in Senlis (Frankrijk). Ons bedrijf fabriceert en verkoopt producten gemaakt van de beste polymeren en kunstharsen die te verkrijgen zijn. Wij bieden u producten voor een instant afdichting die duurzaam is en gegarandeerd werkt op alle oppervlakken: rubber, PVC, EPDM, bitumen, beton, tegels, glas, hout en metalen. Voor het waterdicht maken van terrassen, veranda's, zwembaden, vijverliners, caravans, campers e.d.

 4. SIFT

  Frankrijk

 5. BESATEC HOLSTEN GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EURODRY GMBH

  Duitsland

 2. BPA GMBH

  Duitsland

 3. LEITNER BAUTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 4. DITTA BALDINI

  Italië

 5. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

  Nederland

  Vochtwering en vochtbestrijding voor alle bouwwerken in de nieuwbouw, restauratie en renovatie. Advies, bestekservice en bouwbegeleiding voor de architect en opdrachtgever. Applicateurs in alle regio's. 10 jaar verzekerde garantie op kelderbuitenafdichting. Verdelers in België, Luxemburg en binnenkort ook Frankrijk. Afdichtingssystemen voor: - kelderafdichting, kelderdichting, het waterdicht maken, droge kelders, dakbedekking, kelder bouw, kelders dichten, waterdichte kelders, gemetselde kelders, vochtige kelders, kelderlekkage, kelders waterdicht maken, prefab kelders, vochtproblemen, optrekkend vocht, opstijgend vocht, vochtbestrijding, kelderisolatie, gevelimpregnering en hydrofobering, kelders waterdicht maken, gevelafdichting.

  Alle producten voor "afdichting en isolatie - aannemers"

 1. CONSTRUIR A MEDIDA SITGES S.L.

  Spanje

  Een huis bouwen in Spanje is een droom van veel Nederlanders. Bij Construir a Medida hebben we jarenlange ervaring met het bouwen van duurzame, energiezuinige en betaalbare woningen onder de Spaanse zon. Wij maken hierbij gebruik van het gepatenteerde EPS-systeem, waardoor uw woning tot tweemaal zuiniger is dan een traditionele woning.Onze service stopt echter niet bij het bouwen van uw huis. Ook renoveren wij woningen die toe zijn aan vernieuwing. Daarnaast levert Construir a Medida een ruim aanbod aan ondersteunende diensten. Denk hierbij aan juridische hulp of advies op het gebied van financiering. Construir a Medida beschikt namelijk over een betrouwbaar netwerk van architecten, financiële adviseurs en juridische adviseurs. U staat er bij het bouwen van uw woning dus nooit alleen voor.

 2. ISOLATIEWERKEN JK

  België

  We zijn ons steeds meer bewust van energieverbruik, veel woningen zijn gebouwd in een periode toen er weinig aandacht werd besteed aan isolatie. Door nieuwe regelgeving moet elke huiseigenaar rekening houden met isolatie in de woning. Gelukkig zijn er op dit moment nog premies beschikbaar als u deze werkzaamheden laat uitvoeren door een erkend bedrijf. Isolatiewerken JK is de specialist , we geven u graag meer informatie over de mogelijkheden voor isolatie aan uw woning, waaronder dakisolatie, gevelisolatie en spouwmuurisolatie. Bespaar direct op uw stookkosten en lever uw bijdrage aan een betere toekomst.

 1. INTER FACADE

  België

  INTER FACADE is een renovatiebedrijf gespecialiseerd in alle transformatiewerken aan gebouwen. Dankzij haar bouwspecialisten biedt de onderneming allerlei diensten: verhuur van steigers, renovatie, restauratie en reiniging van gevels, warmte-isolatie, binnen- en buitenisolatie, zandstralen, installatie van tussenwanden, tegels, gyproc, elektriciteit, e.d. Een professioneel team werkt uw project uit en blijft tijdens de hele uitvoering ervan aandachtig luisteren. Wij stellen onze knowhow ter beschikking om gebouwen weer in een nieuwe staat te brengen binnen de afgesproken termijn.

 2. DEMOCO

  België

  Als algemeen aannemer beheerst Democo ieder type bouwproject, zowel nieuwbouw als renovatie van openbare, residentiële, commerciële of kantoorgebouwen over industriële complexen tot kunstwerken voor infrastructuurprojecten. We bieden daarbij alle diensten aan: van ruwbouw tot een kant-en-klaar gebouw. Bouwteam samenwerking Bij ieder bouwproject staan we op een nauwe samenwerking met onze klanten en bouwpartners. Liefst denken we van in de ontwerpfase met onze klant mee om een duurzame en economische oplossing te creëren. Naast het ontwerp, de ontwikkeling en het bouwproces kunnen we hem ook adviseren over de financiering tot en met het onderhoud van zijn gebouw. Zo geniet hij maximaal van onze kennis, ervaring en creativiteit. Totaaloplossingen Democo staat voor creatieve en innovatieve totaaloplossingen, ongeacht het type bouwwerk. We hebben aantoonbare ervaring in elke bouwmethode en -techniek. We staan dan ook garant voor een snelle en kwalitatieve uitvoering, zonder de focus op kostenbeheersing en duurzame oplossingen uit het oog te verliezen.

 3. BELGACLIMA

  België

  BelgaClima staat voor een sterk uitgebalanceerd en hoogkwalitatief aanbod in luchtdichtsystemen. Het gamma bestaat enerzijds uit innoverende producten voor de lucht- en winddichte plaatsing van uw isolatie; en meer in het bijzonder voor laag energie- en/of passiefbouw. Het aanbod reikt echter verder dan het product op zich en voorziet door enkele unieke aanvullende tools in de totale behoefte van de professional. Knowhow, opleiding, interactie en een doorgedreven focus op service maken allen samen van BelgaClima een uniek totaalconcept. BelgaClima biedt de volgende producten aan: dak- & gevelfolies, raamaansluitfolies, kleefbanden en lijmen, en ten slotte luchtdichtingsmanchetten.

 4. PLUIMERS ISOLATIE

  België

  Europees marktleider in isolatie ! Spouwmuurisolatie Pluimers Isolatie heeft de mogelijkheid uw spouwmuur te isoleren met de producten HR Isowool, HR IsoPlus en HR IsoPearl. Dakisolatie aan de binnenzijde Bij het isoleren van een dak aan de binnenzijde wordt er tegen de binnenzijde van het dakbeschot (tegen het hout) een polyurethaan isolatielaag gespoten. Vloerisolatie In de meeste gevallen worden Vloer_boven_Belgie_4_jpeg.jpgvloeren geïsoleerd met polyurethaan, bij Pluimers bekent onder HR IsoSpray. Deze PUR-isolatielaag kan aan de bovenzijde of onderzijde van de vloer worden toegepast. Kruipkelder isolatie Pluimers werkt voor kruipruimte isolatie Bodemisolatie met HR IsoPearlmet verschillende producten. Waaronder polystyreenparels die een bijzonder hoge isolatiewaarde hebben. ...

 5. ISOPEARLS

  België

  VLOERISOLATIE IsoPearls is fabrikant en installateur van vloerisolatie met geëxpandeerde polystereenparels (EPS). EPS is beter bekend als isomo of piepschuim. Voor vloerisolatie gebruiken we enkel en alleen perfect ronde nieuwe grijze EPS-parels in verschillende diameters. Deze hebben een zeer lage Lambda-waarde van 0, 033W/mk en het isolerend vermogen ligt dan ook tot 20% hoger, dan bij vloerisolatie met van containerparken gerecycleerde witte EPS-parels. De vloerisolatie met EPS-parels is ook te gebruiken voor het egaliseren van niveauverschillen en creëren van helling op platte daken, uitvulling rondom zwembaden, terrassen en drainering in tuin- en landschapsbouw. SPOUWMUURISOLATIE De spouwmuurisolatie van IsoPearls bestaat uit met Carbon verbeterde EPS-parels. EPS-parels zijn geëxpandeerde polystyreenparels, beter bekend als piepschuim. Het is onder de naam Lambda reduction system technisch goedgekeurd door Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw.

 6. ETEC

  België

  ETEC nv is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van milieutechnische vloeistofafdichtingen voor:  tankparken, ADR opslagplaatsen, benzinestations, stortplaatsen, buffer- en veiligheidsbekkens, saneringen, en lekopvangbakken. U kunt bij ETEC terecht voor een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle producten. Voor elk probleem heeft het bedrijf een efficiënte en economisch verantwoorde oplossing. Hun kunststofafdichtingen zijn onderworpen aan een strenge controle. Hierdoor kun het u een optimale kwaliteit verzekeren voor al uw projecten. Afhankelijk van het project dat u behartigt, kunt u ook een beroep doen op de minerale afdichtingen, waaronder onze bentoniet kleimatten.

 7. NRS ISOLATIE & ENERGIE

  Nederland

  Nrs isolatie & energie Onafhankelijk advies op gebied van isolatie, zonnepanelen en energie voor particulieren en bedrijven. Energie besparing door spouwmuur, vloer, dak en kruipruimte isolatie. Vervang uw cv ketel door een warmtepomp en laat de gasaansluiting verwijderen. Wek duurzame energie op met zonnepanelen en zonneboilers. Verhoog het comfort van de woning of werkplek door vloerverwarming en infrarood panelen. NRS is salespartner van Nederlands Energie Collectief. De energie expert voor particulieren en de klein zakelijke markt. Individuele inkoop energie, collectieve inkoop via aanbesteding op de beurs, APX dagmarkt NRS is salespartner van Kobespa. De energie expert voor de grootzakelijke markt. Verduurzaam uw vastgoed. Energiescan, Energiecertificering (EED, BREEAM, GPR), Energie reduceren & opwekken, Rapportage & Begeleiding Vanuit onze vestiging in Middenmeer zijn wij een lokaal werkend bedrijf. Wij werken samen met geselecteerde partners, ieder expert in hun vakgebied. Graag maken wij een afspraak op locatie voor een vrijblijvend advies.

 8. ROHRER GROUP

  Oostenrijk

  De Rohrer Group is al bijna 40 jaar een betrouwbare partner op het gebied van de industrieservice. Wij zijn een internationaal zeer goed gevestigde onderneming en dekken de volgende dienstverleningsgebieden af: Industriële reiniging, industriële steigerbouw, industriële isolatie, katalysator- en reactorservice, montage- en stilstandsmanagement, installatie- en apparatenbouw, industrieel onderhoud. Onze producten en diensten: Gevelsteigers, industrieservice, koeltorenreiniging

 1. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Nederland

  Totaalbouw renovatie aannemer uit Amsterdam en Haarlem omgeving. Totaaloplossingen voor al uw bouw en renovatie projecten. Wij geven uw woning een modern jasje met de hedendaagse eisen. Aannemersbedrijven Amsterdam FixEnjoy Bouw BV. Renovation Contractors Amsterdam Nederland.

 2. RAKOVIC ET FRERES

  Frankrijk

  Firma Rakovic et Frères. Bedrijf gespecialiseerd in schilderwerk binnen en buiten. Bouwoplossingen voor particulieren en bedrijven, renovatie van kantoren, loodgieterswerk, verwarmingsinstallatie en isolatiewerkzaamheden. Het bedrijf verzorgt zowel binnen- als buitenwerkzaamheden (schilderwerk, aanbrengen van tussenwanden, verlaagde plafonds, vloerbedekking, massief parket, laminaat, tegels, vinyl vloeren, behang, wandtegels) als buitenrenovatie.

 3. DE CLIPPEL

  België

  Bouwonderneming De Clippel NV is een familiebedrijf dat al sinds 1945 actief is als erkend algemeen aannemer. Een eigen team van 18 mensen, stuk voor stuk vakmensen, staat ter uwer beschikking. Daarnaast werken we al jaren samen met erkende onderaannemers. U kunt bij ons terecht voor woningen, appartementen, kantoren, zowel nieuwbouw als renovaties. U bepaalt zelf de inhoud van onze opdracht, die kan gaan van ruwbouw tot volledig afgewerkt.

 4. BOUWSERVICE CORRECT

  Nederland

  Gespecialiseerd aannemersbedrijf in aanbouw-, verbouw-, renovatie-, onderhouds- en restauratiewerkzaamheden. Wij helpen u graag met uw bouwproject. Bouwservice Correct komt u tegen in heel Nederlands en Belgisch Limburg! Wij (ver-)bouwen voor particulieren en bedrijven. Voor een vrijblijvende offerte, bezoek onze website

 5. ECOFLEX ISOLATIE

  Nederland

  EcoFlex is een ervaren isolatiebedrijf uit Moerkapelle, actief in de regio's Den Haag, Gouda en Zoetermeer. Zij bedienen zowel zakelijke klanten voor isolatie van hun vastgoed, als ook woningen van particulieren. Het gaat om alle soorten isolatiewerkzaaheden; zoals bodemisolatie en souwmuurisolatie. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw pand(en) adviseren we je de website te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

 6. PURISO

  België

  Wij maken ieder gebouw gezond en energiebesparend! Privéwoningen, appartementen, bedrijfs- en openbare gebouwen. Wilt u persoonlijk geholpen worden door iemand met ervaring en knowhow? Dan bent u bij PURISO aan het juiste adres.

 7. BATISOL

  België

  BATISOL zorgt voor energiebesparing bij particulieren, bedrijven en de overheid. Het bedrijf levert en installeert zonnepanelen en isolatie (na isoleren van niet geïsoleerde spouwmuren, en het isoleren van daken en zolders). Er zijn drie regionale vestigingen: in Vlaams-Brabant, het Waasland en de Kempen. De BATISOL-basisprincipes: correct advies, correcte project-opvolging en correcte nazorg. 

 8. MONTAGYP

  België

  Montagyp is gespecialiseerd in de constructie van wanden, verlaagde plafonds en interieurafwerking. De kernactiviteiten van Montagyp zijn: gyprocwerken, gipskartonplaten (Gyproc, Knauff, LaFarge ...), afkasten van open haarden, akoestische wanden en plafonds, binnen- en buitenafwerking (muren, plafonds, zolders), brandwerende toepassingen (Promatec), isolatiewerken, nieuwbouw & renovatie, winkelinrichting.

 9. WONINGBOUW MERCKAERT

  België

  Woningbouw Merckaert, realiseert reeds meer dan 60 jaar woningen met de hoogste kwaliteit van afwerking, op volledig traditionele wijze en betaalbaar voor iedereen. Bij Woningbouw Merckaert kan u terecht met uw eigen ideeën. Op deze manier wordt telkens opnieuw een woning gerealiseerd naar ieders wensen.

 10. NOAQUA

  België

  Dé onafhankelijke specialist met 40 jaar ervaring in de bestrijding van opstijgend vocht in muren en kelders.