• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • after-shave

Resultaten voor

After-shave - Import export

 1. MEIS TRADE

  Griekenland

  Verified by europages badge

  MEIS werd opgericht in Athene, in 1981. Ons streven was het oprichten van een bedrijf met een uniek aanbod producten van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen om een grote groep klanten van alle leeftijden aan te trekken: dames, heren en kinderen. Direct vanaf het begin hebben wij ons volledig ingezet om de beste producten voor lichaams- en haarverzorging te bieden waarmee onze klanten zich goed en vol zelfvertrouwen voelen. Ons creatieve wetenschappelijke team speelde een belangrijke rol binnen de ontwikkeling van uitmuntende producten voor lichaam en haar die problemen voorkomen of doelmatig oplossen. Deze producen groeiden al snel uit tot de meest toonaangevende merken op de markt. 100% klanttevredenheid en loyaliteit verkregen door hoogwaardige producten en uitstekende service gebaseerd op nauwkeurig onderzoek en formules ontwikkeld door toonaangevende expertise laboratoria. Onze producten zijn al meer dan 30 jaar verkrijgbaar bij apothekers, drogisterijen, cosmeticawinkels, supermarktketens en speciale winkels in heel Griekenland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 3. VILLAGE BARBER SKIN PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VILLAGE BARBER SKIN PRODUCTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheerschuim. Het is tevens aanwezig in de sectoren After-shave, en After-shave. Het is gevestigd in Durham, Verenigd Koninkrijk.

 4. BARBERTIME

  België

  Het bedrijf BARBERTIME, is een Groothandelaar, en actief in de sector After-shave. Het is gevestigd in Tielt, België.

 5. TAYLOR OF OLD BOND STREET LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TAYLOR OF OLD BOND STREET LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hygiëne- en toiletproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren After-shave, en After-shave. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHEMICAL CANARIAS SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanje

 2. EUROPEENNE DISTRIBUTION PARFUMERIE EDIPAR

  Frankrijk

 3. ESTEE LAUDER SA

  Spanje