• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • afwerking van oppervlakken - machines

Resultaten voor

Afwerking van oppervlakken - machines - Import export

 1. TIGRES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1993 is Tigres GmbH een van de toonaangevende fabrikanten van luchtdruk-plasmasystemen. Wereldwijd worden in talrijke sectoren onze systeemoplossingen, waarmee oppervlakten geactiveerd, nauwkeurig gereinigd en gecoat worden, geïntegreerd. Vele materialen die worden gebruikt in de automobiel-, lucht- en ruimtevaart, elektrische, medische, huishoudelijke apparaten, afdrukken, textiel- en verpakkingsindustrie, en worden vóór de verwerking ervan aangepast met onze faciliteiten. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers die uitgebreide expertise in vele activiteiten hebben. Elke werknemer heeft veel ervaring in de sector van zijn specialiteitsgebied, waarvan het hele team indien nodig, een beroep kan doen.

 2. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  IMM staat voor bandslijpmachines, polijstmachines, brugzagen en knowhow made in Germany. IMM is al meer dan 60 jaar toonaangevend in professionele oppervlakteafwerking.Ons productassortiment strekt zich uit van handmatige machines voor slijpen en polijsten tot automatische systemen.Wij bieden complete oplossingen voor gebruikers op het gebied van luchtvaart, automotive, energie en medische technologie.Op de locatie Riederich worden onze systemen ontwikkeld, gebouwd en worden innovatieve nieuwe ontwikkelingen gepromoot ten voordele van onze klanten over de hele wereld.Onze machines zijn ontworpen voor continu gebruik.Het zware en robuuste ontwerp zorgt voor trillingsarme bewerking.De verkoop in Duitsland wordt grotendeels rechtstreeks afgehandeld.Onze klanten wereldwijd worden geleverd door meer dan 25 geautoriseerde dealers.IMM Maschinenbau - de oplossing - voor uw succes!

 3. LRTT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LRTT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Weißenborn, Duitsland.

 4. ZIERSCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZIERSCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Ilmenau, Duitsland.

 5. BONS & EVERS GROUP

  Nederland

  Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Hongarije is de Bons & Evers groep de one-stop-shop voor oplossingen op het gebied van non-ferromaterialen: messing, aluminium en koper metaalperswerk. Elke locatie is gespecialiseerd in een specifieke legering, waardoor expertise in elke stap gegarandeerd is. Als uw vaste oplossingspartner bieden wij één aanspreekpunt voor naadloze ondersteuning. Onze deskundige engineers blinken uit in het ontwerpen van complexe onderdelen en het oplossen van ingewikkelde puzzels. De hete billets worden gegoten, gevormd en verfijnd tijdens het casting- en bewerkingsproces. Voor extra gemak bieden we manual en gautomatiseerde assemblagediensten, die zijn aangepast aan klantspecifieke concepten. Door gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in Research & Development leveren we oplossingen op maat voor diverse industriële markten, waaronder de Automotive Industry, Home Technology (HVAC, huishoudelijke apparaten, sanitair systemen), Power Management en Valves & Fittings. We zetten designconcepten om in serieproducten en geven prioriteit aan hoge kwaliteit en kostenefficiëntie. Door middel van state-of-the-art technologie en zero-defect, zero-waste methodes streven we naar duurzaamheid. Met ons keer op keer behaalde ISO- en IATF-certificaten, voldoen we aan de milieuregelgeving en kwaliteitsnormen.

  Alle producten voor "afwerking van oppervlakken - machines"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DURALLCO

  België

  Durallco is gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling van slijtage- en corrosieonderhevige materialen d.m.v. elektrisch draadspuiten on-site, insmelten van thermisch gespoten coatings en hardoplassen. Vanuit een predictief onderhoudsplan worden slijtagegevoelige onderdelen in kaart gebracht, periodiek opgemeten en getoetst aan een herstelling- of vervangingskosten-batenanalyse. Een selectieve en gecontroleerde oppervlaktebehandeling van slijtagegevoelige onderdelen garandeert een belangrijke optimalisering van het produktierendement en een kostenbesparing in onderhoud.

 2. HEYLENS

  België

  Verdeler en fabrikant van machines voor het onderhoud van fiets- en voetpaden, begraafplaatsen, parken... PRODUCTEN Begraafplaatsuitrusting, Grafdelfmachines, Maai-laadwagens, Multifunctionele grasmaaier, Multifunctionele transportvoertuigen, Snoei-apparatuur, Straatveegmachines, Werktuigdragers...

 3. VOM

  België

  VOM vzw is een netwerkorganisatie van meer dan 300 bedrijven gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling. Tot onze leden behoren opdrachtgevers, geïntegreerde bedrijven, loonbedrijven, leveranciers, controle- en expertiseorganismen, wetenschappelijke instellingen, ed.Onze taak is het verstrekken van algemene en technische informatie over alle disciplines in oppervlaktebehandeling, alsook het vertegenwoordigen van onze branche bij industrie en overheid.

 4. BEL - TECHNOLOGIES

  België

  Metaaloppervlaktebehandelingen om slijtage, plakken en corrosie te voorkomen.

 5. FINISHTECH

  Frankrijk

  Het bedrijf FINISHTECH, is een Distributeur, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Reims, Frankrijk.

 1. ZEGA MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ZEGA MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Afwerking van oppervlakken - machines, Kogels voor oppervlaktebehandeling, installaties en machines voor de oppervlakkige bewerkingen en de afwerkingen van metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. STEROS GPA INNOVATIVE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf STEROS GPA INNOVATIVE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor het bijslijpen van metalen, en installaties en machines voor het polijsten van metalen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. GEORG KESEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEORG KESEL GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - handgereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afwerking van oppervlakken - machines, Losse koppen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, klembekken, Afwerking van oppervlakken - machines, en Losse koppen. Het is gevestigd in Kempten, Duitsland.

 2. GHIDINI FELICE ITALO & C. SRL

  Italië

  Het bedrijf GHIDINI FELICE ITALO & C. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 3. ANDREAS SPRENGER BE- UND VERARBEITUNG VON METALL

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS SPRENGER BE- UND VERARBEITUNG VON METALL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

 4. OVERBECK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OVERBECK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, schuurmachines, torens voor metaalbewerking, Polijsten - gereedschapsmachines, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Herborn, Duitsland.

 5. YUSON ABRASIVE FINISHING TOOLS & POLISHING MACHINES CO., LTD.

  China

  Het bedrijf YUSON ABRASIVE FINISHING TOOLS & POLISHING MACHINES CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Zhengzhou, China.

 6. DME NORMALIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DME NORMALIEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, bouw van gietvormen, Kunststofindustrie - machines, gieten onder druk, en compound voor injectie. Het is gevestigd in Fulda, Duitsland.

 7. FINI METAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf FINI METAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afwerking van oppervlakken - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Mechanische oppervlaktebehandeling - machines, Afwerking van oppervlakken - machines, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is gevestigd in Limoges, Frankrijk.

 8. STS OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf STS OBERFLÄCHENTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren afbramen. Het is gevestigd in Naila, Duitsland.

 1. SINGHAL POWER PRESSES PVT. LTD.,

  India

  Het bedrijf SINGHAL POWER PRESSES PVT. LTD.,, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Rajkot, India.

 2. PADA SRL

  Italië

  Het bedrijf PADA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ultrasone wasmachine, industriële reinigingsinstallaties, en industriële wasmachines. Het is gevestigd in Santo Stefano Ticino, Italië.

 3. GODFREY & WING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GODFREY & WING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Reken, Duitsland.

 4. ELT ELECTRO TECNOLOGY

  Italië

  Het bedrijf ELT ELECTRO TECNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Imola, Italië.

 5. BCB SL

  Spanje

  Het bedrijf BCB SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren uv-lampen. Het is gevestigd in Cerdanyola Del Vallés, Spanje.

 6. KEMET INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEMET INTERNATIONAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële lapmachines, precisieslijpijzers voor metaalbewerking, metaalkunde, en Ultrasoonreiniging. Het is gevestigd in Kent, Verenigd Koninkrijk.

 7. ULTRASUONI IE

  Italië

  Het bedrijf ULTRASUONI IE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ultrasone wasmachine, ultrasoonreiniging, en industriele reiniging. Het is gevestigd in Opera, Italië.

 8. EUROCOLD S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROCOLD S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is gevestigd in Tezze Sul Brenta, Italië.

 9. PUT PRODUKCJA- USŁUGI- TECHNOLOGIA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PUT PRODUKCJA- USŁUGI- TECHNOLOGIA SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Afwerking van oppervlakken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren galvanische bewerkingen metalen, cnc snijwerk, en Metaalbewerking. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 10. EVAPCO EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EVAPCO EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Afwerking van oppervlakken - machines, Koeltorens, Warmtewisselaars, Metaalconstructies - licht, Afwerking van oppervlakken - machines, Koeltorens, en Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Meerbusch, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis