• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • airconditioning voor motorvoertuigen

Resultaten voor

Airconditioning voor motorvoertuigen - Import export

 1. TMS INDUSTRIAL REFRIGERATION EUROPE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  TMS Industrial Refrigeration werd opgericht in 2002 gebaseerd op de uitmuntende HVAC kennis en ervaring opgedaan sinds 1990 en is uitgegroeid tot de oplossingspartner voor industriële koelsystemen. TMS biedt complete oplossingen voor zware werkomstandigheden van de staal-, olie en gas-, off-shore, e-behuizing, energieopslag, silokoeling, defensie- en mijnindustrie. Wij bieden: •Industriële airconditioning IAC en paneelkoelers •Explosieveilige koelers en airconditioning •Druk en filterunits • Graankoelingunits

 2. STEFANI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Geboren in Veneto, in het productieve hart van de koelindustrie, combineert Stefani typisch Italiaanse creativiteit met een sterke geest van innovatie, wat het bedrijf ertoe aanzet om steeds beter presterende luchtkoelers, snelkoelers, condensors en droge koelers aan te bieden. Het bedrijf biedt een complete ondersteuningsservice, van ontwerp tot levering, en streeft ernaar de beste maat voor de machines te vinden op basis van de behoeften van de klant.

 3. AIRVA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Airva is gespecialiseerd in de import van producten voor de ventilatie en airconditioning (ventilatoren, airconditioners en dak-airconditioners voor voertuigen). Airva is de exclusieve distributeur van de producten Coleman-Mach, Marvair en Maxxair. Wij verkopen verschillende assortimenten voor diverse toepassingen, o.m. 12V ventilatoren voor vakantievoertuigen (campers, caravans), dak-airconditioners voor vakantievoertuigen, bedrijfsvoertuigen en alle soorten voertuigen.

 4. CLYMAC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLYMAC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Donauwörth, Duitsland.

 5. AKTIV-KLIMA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKTIV-KLIMA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EBERCA

  Nederland

  Eberca levert diverse verwarming-, airconditioning- en energiesystemen voor onder meer personenauto’s, laadruimten, bedrijfsvoertuigen, campers en de (plezier) vaart. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van losse onderdelen en complete klimaatsystemen. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor reparatie, onderhoud en engineering van complete klimaatsystemen. Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk, ongeacht het merk dat u voert. Daarnaast profiteert u met Eberca van een uitgebreid dealernetwerk, waardoor er altijd een servicepunt bij u in de buurt is. Op zoek naar een distributeur van uw merk? Eberca is de vertrouwde vertegenwoordiger van uw bedrijf of merk in de Benelux.

 2. COOL CAR AUTOMOTIVE

  Nederland

  Kennis, ervaring en productontwikkeling komen samen in Cool Car Automotive. Een succesvol concept waarmee wij u snel en compleet van dienst zijn. Als airco-specialist en vakman vindt u hier alles wat u nodig heeft: van onderdelen tot advies, van service tot een vlekkeloze logistieke dienstverlening.

 3. ECONDITION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ECONDITION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Garching, Duitsland.

 4. POLMET AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf POLMET AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - touringcars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning voor motorvoertuigen, Bussen, gieten van composiet producten tegen maakloon, en Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. COOLING COMPANY MARTIN FLICKER

  Oostenrijk

  Het bedrijf COOLING COMPANY MARTIN FLICKER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Tullnerbach, Oostenrijk.

 1. KLIMAMARK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KLIMAMARK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. AUTOREFMONTAJ

  Oesbekië

  Het bedrijf AUTOREFMONTAJ, is een Distributeur, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvrachtwagens, reparatie koelkasten, en koelinstallaties. Het is gevestigd in Tashkent, Oesbekië.

 1. MOBIL IN TIME DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOBIL IN TIME DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Aach, Duitsland.

 2. AIRE ACONDICIONADO AIRBUS

  Spanje

  Het bedrijf AIRE ACONDICIONADO AIRBUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Loeches, Spanje.

 3. GASTAL AUTORYZOWANY SERWIS

  Polen

  Het bedrijf GASTAL AUTORYZOWANY SERWIS, is een Multi-Category, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtverwarming voor voertuigen, auto met klimaatregeling, en periodiek onderhoud. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 4. NINGBO DETAI MACHINERY INDUSTRY CO., LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf NINGBO DETAI MACHINERY INDUSTRY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rijwielen voor revalidatie, fietshouders, stadsfiets, en renfiets. Het is gevestigd in (birmingham, Verenigde Staten.

 5. AUTO-HEL. SERWIS KLIMATYZACJI SAMOCHODOWEJ

  Polen

  Het bedrijf AUTO-HEL. SERWIS KLIMATYZACJI SAMOCHODOWEJ, is een Multi-Category, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Airconditioning - materiaal, auto met klimaatregeling, airconditioningsinstallaties voor camper, en airconditioning, verluchting, ventilatie. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 6. GREEN CAR

  Polen

  Het bedrijf GREEN CAR, is een Multi-Category, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning voor motorvoertuigen, Reserveonderdelen voor personenwagens, mechanische carrosserie, vulcaniseren, Airconditioning voor motorvoertuigen, en Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is gevestigd in Wolica, Polen.

 7. ELEKTRO LOTSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELEKTRO LOTSE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 8. ACR - ACCESORIOS Y COMP. PARA AUTO Y REFRIGERACIÓN, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ACR - ACCESORIOS Y COMP. PARA AUTO Y REFRIGERACIÓN, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelband. Het is gevestigd in Alzira, Spanje.

 1. FOMCO PRODIMPEX

  Roemenië

  Het bedrijf FOMCO PRODIMPEX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarming, en Vlootbeheer. Het is gevestigd in Cristesti, Roemenië.

 2. KRÜGER & CO. AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KRÜGER & CO. AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Degersheim, Zwitserland.

 3. AUTOUKŁAD

  Polen

  Het bedrijf AUTOUKŁAD, is een Multi-Category, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning voor motorvoertuigen, Snelheidsvariatoren en -reductoren, Airconditioning voor motorvoertuigen, schokbrekers voor treinen, ateliers voor personenauto's, en Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is gevestigd in Tomaszowice, Polen.

 4. STE NOUVELLE DE CLIMATISATION

  Frankrijk

  Het bedrijf STE NOUVELLE DE CLIMATISATION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning voor motorvoertuigen, Tractoren en aanhangers - landbouw, Airconditioning voor motorvoertuigen, en Tractoren en aanhangers - landbouw. Het is gevestigd in Labarthe-Sur-Lèze, Frankrijk.

 5. ROBATHERM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ROBATHERM GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning voor motorvoertuigen, Reparatie van industriële uitrustingen, Loodgieterswerk - uitvoering, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Airconditioning voor motorvoertuigen, Reparatie van industriële uitrustingen, Loodgieterswerk - uitvoering, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Burgau, Duitsland.

 6. ANDREAS I. KANNAS & SONS LTD

  Cyprus

  Het bedrijf ANDREAS I. KANNAS & SONS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Accu's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning voor motorvoertuigen, Auto's - elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Airconditioning voor motorvoertuigen, Auto's - elektrische en elektronische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, en Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen. Het is gevestigd in Nicosia, Cyprus.

 7. HUGO SCHERBAUER & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HUGO SCHERBAUER & CO. KG, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Loodgieterswerk - uitvoering, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 8. ENRIQUE CAT VILA SA

  Spanje

  Het bedrijf ENRIQUE CAT VILA SA, en actief in de sector Koelradiatoren voor motoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning voor motorvoertuigen, Airconditioning voor motorvoertuigen, mechanica-atelier, wisselstroomgeneratoren voor personenauto's, en compressoren. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 9. SCHÖMBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÖMBS GMBH, en actief in de sector Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bescherming- en bewakingsdiensten, Loodgieterswerk - uitvoering, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Bescherming- en bewakingsdiensten, Loodgieterswerk - uitvoering, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Zeitlarn, Duitsland.

 10. ERBSTÖßER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERBSTÖßER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische isolatie, Airconditioning voor motorvoertuigen, Bescherming- en bewakingsdiensten, Elektrische isolatie, Airconditioning voor motorvoertuigen, en Bescherming- en bewakingsdiensten. Het is gevestigd in Marktheidenfeld, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis