• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aken - bouw

Resultaten voor

Aken - bouw - Import export

 1. WOMENSWEAR- / MENSWEARONLINE.NL

  Nederland

  Bij WorkwearOnline.shop vindt u alle kleding, schoenen en toebehoren, die u nodig heeft voor de uitoefening van uw beroep, op één adres! En u hoeft er de deur niet voor uit! In onze webwinkel kunt uzelf (en uw medewerkers) op uw gemak rondkijken. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestellen is heel eenvoudig. Na het selecteren van de gewenste producten (in de juiste kleur en de juiste maat) kunt u online betalen via iDEAL, Creditkaart of PayPal en binnen veertien werkdagen ontvangt u uw bestelling (via Postnl).

  Alle producten voor "aken - bouw"

 2. STELLA DI ARGIRÒ ADRIANO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf STELLA DI ARGIRÒ ADRIANO S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aken - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren graaf- en sloopwerk, en onderhouds- en herstructureringswerken. Het is gevestigd in Aosta, Italië.

 3. REITER BAU & FENSTER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf REITER BAU & FENSTER GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Aken - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren lucht- of heliumgasballonnen, en leasing onroerendgoed voor ondernemingen. Het is gevestigd in Koppl, Oostenrijk.

 4. SEAREM SP. Z O.O. BUDOWA I REMONTY STATKOW. KONSTRUKCJE STALOWE

  Polen

  Het bedrijf SEAREM SP. Z O.O. BUDOWA I REMONTY STATKOW. KONSTRUKCJE STALOWE, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbouw, Aken - bouw, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, Scheepsbouw, Aken - bouw, Scheepswerven - reparatie en onderhoud, en verf. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 5. PLANAS INVEST

  Spanje

  Het bedrijf PLANAS INVEST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aken - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van flatgebouwen. Het is gevestigd in Santa Coloma De Farners, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL

  Roemenië

  Het bedrijf MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aken - bouw. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 2. DESARROLLO TECNICAS INDUSTRIALES DE GALICIA SA

  Spanje

  Het bedrijf DESARROLLO TECNICAS INDUSTRIALES DE GALICIA SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aken - bouw, en Aken - bouw. Het is gevestigd in Valdoviño, Spanje.

 3. ETABLISSEMENTS ROUSSEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS ROUSSEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepsbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aken - bouw, en Aken - bouw. Het is gevestigd in Veneux-Les-Sablons, Frankrijk.

 4. GARRIGA CUSELL SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

  Het bedrijf GARRIGA CUSELL SOCIEDAD LIMITADA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaartconstructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aken - bouw, en Aken - bouw. Het is gevestigd in Calonge, Spanje.

 5. FORUM MARINE SOLE PARTNER LTD

  Griekenland

  Het bedrijf FORUM MARINE SOLE PARTNER LTD, en actief in de sector Aken - bouw. Het is gevestigd in Attica, Griekenland.

 1. MUSTAD AG

  België

  Verified by europages badge

  elangrijkste technologieën: stafdraaien, frezen, slijpen, draadvonken, assembleren, lasergraveren en ontbramen voor veeleisende sectoren zoals defensie, de medische wereld, de transportsector, meetsystemen, machinebouw, verbindingstechnieken, hydraulica, de luxe-industrie, de sportwereld, de luchtvaart-, ruimte- of energiesector. Wij bouwen sinds 1948 aan onze hoogwaardige reputatie dankzij de kwaliteit van onze producten, ons concurrentievermogen, maar ook ons serviceniveau. Kanban, JIT en externe voorraden behoren tot het dagelijkse leven van onze toeleveringsketen, of onze klanten zich nu in Europa of de Verenigde Staten bevinden. 10 km van Aken, 20 km van Luik en 25 km van Maastricht. Gericht op de serieproductie van mechanische precisieonderdelen, van 1000 onderdelen per jaar tot 18.000.000 onderdelen per jaar. Een geschiedenis van meer dan 150 jaar... Mustad is de dochteronderneming van de familiegroep Mustad United, die in 1832 in Noorwegen werd opgericht. De Mustad United-groep richt zich uitsluitend op zeer gediversifieerde industriële activiteiten en heeft dochterondernemingen in heel Europa en de Verenigde Staten.

 2. BSA SCHNEIDER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BSA Schneider Anlagentechnik werd in 1990 in Aken opgericht.Met een personeelsbestand van 25 werknemers en een wereldwijd distributienetwerk met vertegenwoordigers in 32 landen, is het middelgrote bedrijf stevig verankerd in de zoetwaren- en voedingsmiddelenindustrie.In onze fabriek in Aken ontwikkelen en produceren wij machines en apparatuur voor de chocoladeindustrie voor de productie en opslag van vloeibare chocolademassa's.Met ons assortiment hebben we betrekking op het mengen, rollen, concheren, ontlaten en opslaan.Ons assortiment omvat: Voorlopige RollingMolded Chocolate LineMixerTransportmachines / Transportbanden Droge Kegels Pakket- en Containerconstructie Afvoereenheid Chocoladepompen / Afgiftepompen Magnetische Filters / Magnetische Afscheiders Transmissiekleppen Bouw van gebruikte chocolademachines Doseerapparatuur voor vloeibare en droge componenten

 1. MEOTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Meotec onderhoudt een nauwe samenwerking met toonaangevende wetenschappelijke inrichtingen op het gebied van de medische en productietechniek, ook verder dan de stadsgrens van Aken. Op ons 1000 m² grote terrein is genoeg ruimte voor de oppervlaktechniek, maar ook voor de productie van magnesiumlegeringen en de bouw van geautomatiseerde installaties. De onderneming houdt zich bezig met het onderzoek op het raakvlak van medische en oppervlaktetechniek. De kerncompetentie ligt in de elektrochemische oppervlakmodificatie van lichte metalen zoals titaan, magnesium of zirkonium voor de medische techniek. Meotec houdt zich bovendien bezig met de productie van magnesiumlegeringen voor de medische techniek. Door verwijderende en oppervlakgenererende processen worden zowel speciale contouren alsook speciale microstructuren in dentale en andere implantaten ingebracht. Meotec zet door zelf ontwikkelde procedés deze oppervlakken door middel van elektrochemische conversie in een oxidekeramiek om.

 2. MBM IMPORT GROUP S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf MBM IMPORT GROUP S.R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Schippersbeurzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diensten voor individuele hulpverlening, vervoer van goederen met aken, bouw van vaartuigen, Diensten voor individuele hulpverlening, en Europese vrachtbeurs. Het is gevestigd in Štúrovo, Slowakije.