• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • algemene opleiding- doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen

Resultaten voor

Algemene opleiding- doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen - Import export

 1. LEAN REŠITVE

  Slovenië

  LEAN Solutions is een firma voor bedrijfsoplossingen uit Slovenië. Bij Lean Solutions, leiden wij personeel op volgens de lean aanpak, door op effectieve wijze methodes voor een sober beheer te integreren en training te bieden op het gebied van lean facturering en lean logistiek. De voordelen van onze aanpak zijn te zien in diverse afdelingen van het bedrijf zoals verhoogde productiviteit, minimale verliezen bij de productieprocessen, lagere kosten met hogere kwaliteit en meer efficiënte resultaten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ITINÉRANCES ALTERNATIVES - FORMATION, ACCOMPAGNEMENT & CONSEIL

  België

  Itinérances Alternatives is een opleidings- en coachingcentrum voor bedrijven en particulieren gevestigd te Courcelles, België. Het kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van communicatie, begeleiding en scholing, wij zijn gespecialiseerd in actieve en participatieve methodes. Wij bieden uw onderneming coaching & cursussen op maat aan, de begeleiding van teams/projecten evenals specifiek afgestemde missies. Neem contact op met ons team!

 3. LUCAS-NUELLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUCAS-NUELLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Algemene opleiding, doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen. Het is gevestigd in Kerpen, Duitsland.

 4. SMART FORMATION

  Frankrijk

  Het bedrijf SMART FORMATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Algemene opleiding, doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informatica - opleidingen, Informatica - opleidingen, taalopleidingen voor de bedrijfswereld, taalcursussen op afstand, en beroepsopleiding. Het is gevestigd in Montigny Le Bretonneux, Frankrijk.

 5. ETC - ENTERPRISE TRAINING CENTER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ETC - ENTERPRISE TRAINING CENTER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Algemene opleiding, doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOREBUSINESS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MOREBUSINESS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Algemene opleiding, doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen. Het is gevestigd in München/planegg, Duitsland.

 2. COLLEGIO UNIVERSITARIO S. CATERINA DA SIENA

  Italië

  Het bedrijf COLLEGIO UNIVERSITARIO S. CATERINA DA SIENA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Universiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Algemene opleiding, doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen, bibliotheek, universiteitscolleges, Algemene opleiding, doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen, kostscholen, ochtendlessen, cursus fotografie, en taallessen. Het is gevestigd in Pavia, Italië.

 3. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

  Duitsland

  Het bedrijf "Video Doska" is een fabrikant van transparante lightboards voor afstands- en e-learning en een leverancier van professionele videoapparatuur voor studio's. Transparante lightboards van "Video Doska" zijn handig voor het opnemen van videolessen voor commerciële trainingen, presentaties en het houden van videoconferenties. Bovendien biedt het bedrijf kant-en-klare uitrusting van videostudio's met professionele audio- en videoapparatuursets: lightboards, 4K- en FullHD-videocamera's, geluidssystemen, monitoren voor spreker en operator, LED-verlichting, zwarte en gekleurde achtergronden, een schakelsysteem, een teleprompter. Het bedrijf maakt sinds 2016 leerbrillen.Het voordeel van dit audiovisuele leermiddel is het gebruiksgemak."Video Doska" heeft met succes tientallen videostudio's voor e-training ingericht in Rusland en Centraal-Azië. Het bedrijf levert niet alleen lightboards en apparatuur voor het opnemen van videolessen, maar zoekt ook franchisenemers wereldwijd.

 4. BHVCERTIFICAAT.ONLINE

  Nederland

  BHVcertificaat.online biedt online de BHV cursus aan. Zowel de BHV opleiding als de BHV herhaling kunt u met onze online e-learning volgen. Onze uitgekiende e-learning biedt u de mogelijkheid om vanaf een computer het BHV certificaat te halen. Volgens de ARBO-wet heeft ieder bedrijf voldoende en goed opgeleide BHV nodig bij een calamiteit of incident. Onze online e-learning module voldoet hieraan en is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een laag risico. Tijdens de BHV opleiding leren de cursisten alles wat nodig is om als een goede BHV-er te kunnen functioneren. Door middel van tekst, plaatjes en video's leert u snel en doeltreffend alle onderwerpen uit de BHV. Tijdens de BHV herhaling doet u ieder jaar kennis op over verschillende onderwerpen. Vaste onderwerpen zoals de reanimatie komen ieder jaar terug. Maar ieder jaar ziet u ook andere leerstof langs komen zodat u uw kennis jaarlijks kunt uitbreiden.

 5. TRITECH FORMATION

  Frankrijk

  TRITECH FORMATION biedt opleidingen, stages voor vakspecialisten in stationaire en mobiele hydraulica. Tijdens de door ons verzorgde lessen, snijden wij de volgende onderwerpen aan: veiligheid mobiele hydraulica, basistechniek over oleohydraulische aandrijvingen, controles en instellingen van oleohydraulische aandrijvingen, systemen met regelingen op open circuits, reparatie via meting, aandrijvingen in gesloten circuits, afstellingen - controles - expertise van pompen met een variabele cilinderinhoud. Onze opleidingen maken het mogelijk in onderhoud en reparaties gespecialiseerde hydrauliek monteurs op te leiden.

 1. CRIME CONTROL NV

  België

  Bedrijven en instellingen worden steeds vaker het slachtoffer van allerlei vormen van criminaliteit en ongewenst gedrag. Het is dus uitermate belangrijk dat er maatregelen genomen worden om zich hiertegen te wapenen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat hier een sleutelrol is weggelegd voor de medewerkers zelf. Deze zogenaamde ‘organisatorische preventie’ richt zich op een gedragsverandering van de medewerkers. Het menselijk kapitaal is immers de meest kwetsbare schakel: goed opgeleide medewerkers kunnen het verschil maken. Crime Control heeft hier sinds 1998 op ingespeeld en is vandaag een internationaal, onafhankelijk training- en consultancybureau in preventie van ongewenst gedrag en criminaliteit.

 2. INSTRUCTIE OP MAAT

  Nederland

  Wij verzorgen opleidingen en cursussen voor de watersporter, cursus vaarbewijs klassikaal en online cursussen zijn mogelijk. Tevens verzorgen wij Marifoon opleidingen en hebben de mogelijkheid om op de zelfde dag examen te doen. Ook deze in mogelijk online te volgen. Het organiseren van rode kruis geaccrediteerde eerste hulp (ehbo) opleidingen. Reanimatie, AED, eerste hulp opleidingen. Wij hebben ook een webshop waar u een simpel verbandrolletje kunt kopen maar ook een compleet ingerichte verbandkoffer. Daarnaast verzorgen wij het keuren van uw reddingsvesten en reddingsvlotten. Veiligheids- materialen voor de watersporter, Het keuren en onderhouden van u brandblussers. Het leveren van brandblussers en andere brandblus middelen. Maar ook voor het verkopen van AED's en het opleiden van aed bedieners. cursus bij u op het bedrijf of in de les locatie van ons is mogelijk. Ervaren instructeurs, in de watersport en op het gebied van eerste hulp opleidingen.

 1. OPLEIDINGSCENTRUM WESTPOORT

  Nederland

  Cursussen en examens gericht op veiligheid en mobiliteit. Opleidingscentrum Westpoort biedt cursussen en examens aan gericht op veiligheid en mobiliteit. Van VCA tot Asbest en van BHV tot Code95, bij Westpoort kunt u snel terecht voor een vakopleiding op maat. Op goed bereikbare locatie nabij Amsterdam-Sloterdijk, Den Bosch en Sneek, bieden wij volledig verzorgde bedrijfspakketten aan én open instroomcursussen, ook ideaal voor ZZP'ers. "Veel diploma’s en certificaten zijn verplicht om aan het werk te kunnen. Onze jarenlange ervaring leert echter ook dat in de dagelijkse praktijk het werk altijd voorrang krijgt. Daarom staan flexibiliteit en klantgerichtheid centraal in onze aanpak. Laat uw planning of beschikbaarheid de cursusdag bepalen, en niet andersom. Voor ons telt maar één ding: cursisten snel en kwalitatief goed opleiden." Cursusaanbod Opleidingscentrum Westpoort focust op cursussen en opleidingen gericht op veiligheid en mobiliteit. Veel cursussen worden met grote regelmaat aangeboden, zoals Hef- en reachtruck, VCA, Code95-nascholing en diverse Asbest-opleidingen. Treft u een cursus niet direct aan in onze agenda, laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

 2. FOTOCURSUSEMMELOORD

  Nederland

  Maak je te vaak naar je zin "per ongeluk" een mooie foto? En zou je jouw foto's willen verbeteren? Dan is een cursus fotografie geknipt voor jou! Je leert op een makkelijke manier de "kneepjes van het vak", zodat je straks prachtige foto's (bijvoorbeeld van de vakantie) kunt laten zien aan vrienden en familie. Denk je dat het voor jou veel te moeilijk is? Nee hoor, goed fotograferen kan iedereen! Het is echt niet nodig om hiervoor "talent" te hebben of een uitgebreide studie te volgen. Spelenderwijs leer je verschillende technieken en ontwikkel je een eigen stijl. De basiscursus fotografie is voor iedereen die graag meer over zijn/haar camera te weten wil komen en betere foto’s wil gaan maken. Spiegelreflexcamera’s en systeemcamera’s hebben ontzettend veel mogelijkheden en helaas halen veel mensen het programmawiel niet van de automatische stand af. Weet jij ook niet wat alle knoppen op jouw camera doen en wil je meer leren over de basistechnieken? Dan is deze cursus echt wat voor jou! De vervolgcursus fotografie is geschikt voor jou als je de basis beheerst of al langer fotografeert. Wil je meer fotografievaardigheden leren en wil jij je verder verdiepen in fotografie, dan is deze vervolgcursus fotografie iets voor jou. De cursus fotobewerking is een aanrader voor iedereen die met zijn of haar digitale foto’s aan de slag wil gaan. De beeldbewerkingscursus start op beginnersniveau en leert je stap voor stap hoe de foto’s bewerkt kunnen worden tot prachtige beelden.

 3. OR CURSUS

  Nederland

  Het trainingsbureau OR Cursus is door mij opgericht met als doel in heel Nederland kwalitatief goede cursussen voor ondernemingsraden tegen een goede lage prijs te bieden. De cursus ondernemingsraad geef ik in heel Nederland bij jou op het bedrijf, op een andere locatie of op afstand door het houden van een live online OR training. OR Cursus, OR Training, Cursus Ondernemingsraad, Cursus OR, Training Ondernemingsraad, Training OR, Ondernemingsraad Training, Ondernemingsraad Cursus, Cursus OR Leden, Cursus voor Ondernemingsraad, Cursus Medezeggenschap, Onderwerpen, Cursus Ondernemingsraad, Medezeggenschap Training, Training voor Ondernemingsraad, Onderwerpen OR Training, Training OR Lid, Cursus OR Lid, Training OR Leden, Cursus Onderwerpen Ondernemingsraad

 4. VCAPOORT

  Nederland

  Opleidingscentrum Westpoort biedt cursussen en examens aan gericht op veiligheid en mobiliteit. Van VCA tot asbest en van BHV tot code 95, bij Westpoort kunt u snel terecht voor een vakopleiding op maat. Op goed bereikbare locaties in Amsterdam Sloterdijk, Den Bosch, Sneek en Waddinxveen, bieden wij volledig verzorgde bedrijfspakketten aan én open instroomcursussen. Ook ideaal voor ZZP'ers. "Veel diploma’s en certificaten zijn verplicht om aan het werk te kunnen. Onze jarenlange ervaring leert ook dat het werk in de dagelijkse praktijk altijd voorrang krijgt. Daarom staan flexibiliteit en klantgerichtheid centraal in onze aanpak. Laat uw planning of beschikbaarheid de cursusdag bepalen, niet andersom. Voor ons telt maar één ding: cursisten snel en kwalitatief goed opleiden." Cursusaanbod Opleidingscentrum Westpoort focust op cursussen en opleidingen gericht op veiligheid en mobiliteit. Veel cursussen bieden wij met grote regelmaat aan, zoals hef- en reachtruck, VCA, code 95 nascholing en diverse asbestopleidingen. Treft u een cursus niet direct aan in onze agenda? Laat het ons weten, wij gaan voor u aan de slag! Meer weten? Wilt u meer informatie over Opleidingscentrum Westpoort of over de cursusmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 020 448 0190 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

 5. HYPNOSEMENTOR

  Nederland

  Excellent in hypnose OMNI staat bekend als één van de beste hypnoseopleidingen wereldwijd. Leer het vak van top-hypnotherapeuten en wordt het zelf ook! OMNI heeft op dit ogenblik meer dan 20 opleidingscentra in drie continenten. Zowel de OMNI Hypnosetraining als het OMNI Hypnotherapieproces zijn ISO 9001 gecertificeerd. De hypnoseopleiding kan flexibel gevolgd worden als 4-daagse Basis (Hypnose Gedrags- en Stress Consulent) en de 3-daagse Gevorderd c.q. 7-daagse Basis en Gevorderd (OMNI-Hypnotherapeut). OMNI biedt een gestructureerde hypnoseopleiding. Je leert het vak van wereldbekende professionals. Alle cursusmateriaal is in de Nederlandse taal. Toegang tot het unieke forum met meer dan 20.000 inhoudelijke berichten over hypnose.

 6. SECRETARIAL SERVICES

  Nederland

  Secretarial Services is opgericht door Heleen Valkema. Zij is al meer dan 25 jaar werkzaam als secretaresse, waaronder een lange periode bij KPMG. Zij weet dus als geen ander wat het vak inhoudt, waar secretaresses mee worstelen, en welke vaardigheden cruciaal zijn. Daarom is in 2002 Secretarial Services opgericht. Secretarial Services is een bureau dat bedrijven ondersteuning biedt waar nodig, én dat secretaresses traint zodat zij professioneler, ontspannener en plezieriger het vak uitoefenen. Wat bied Secretarial Services? Secretaresses bekleden een van de belangrijkste functies binnen een bedrijf. Maar dat gaat ze niet altijd even gemakkelijk af. Daarom bied Secretarial Services cursussen aan zoals: • Zijn onzeker over hun taalvaardigheid • Komen altijd tijd tekort • Hebben moeite met het goed plannen van (onverwachte) werkzaamheden • Hebben last van te veel stress, als gevolg van een te hoge werkdruk Secretarial Services weten hoe dat voelt: toen wij begonnen waren wij ook onzeker, stress waas ook vaak een probleem. Inmiddels staan wij er heel anders in, dankzij hun kennis en ervaring. Wij willen niets liever dan die overdragen aan beginnende én ervaren secretaresses. Secretarial Services wil secretaresses in heel Nederland naar een hoger niveau brengen en er tegelijkertijd voor zorgen dat hun werkplezier minimaal verdubbeld wordt.

 7. JONGKIND TRAINING & COACHING

  Nederland

  Wij verzorgen incompany training, workshops en coaching ter verbetering van de effectiviteit in professionele communicatie. Wij zetten onder meer Competentiemanagement en de Talenten Motivatie Analyse in voor optimaal resultaat.Het aanbod van Jongkind Training & Coaching bestaat uit: * Management; Praktisch leidinggeven, Resultaatgericht leidinggeven, Functionerings- en beoordelingsgesprekken, Coaching. * Persoonlijke ontwikkeling; Time management, Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit, Professioneel presenteren, Effectief beïnvloeden. * Commercieel; Commerciële adviesvaardigheden, Acquisitie en commerciële vaardigheden, Netwerken, Resultaatgericht vakbeurs optreden, Debiteurenbeheer, Onderhandelen. * Klantgericht; Klantgerichtheid, Professioneel telefoneren, Monteur als ambassadeur, Patiëntgericht werken. * Communicatie; Teamtraining en feedback, Professioneel presenteren, Effectief beïnvloeden. * Agressie; Omgaan met agressie en BOT-training. Meer? Zie onze website.

 8. JOLMERS VEILIGHEID & ADVIES

  Nederland

  Jolmers verzorgt ADR cursussen in Nederland en in Duitsland. U kunt hierbij denken aan alle mogelijke facetten van het opleiden binnen de kaders van de ADR wet, we verzorgen onder andere: De ADR basis cursus voor het vervoer van stukgoederen en voor losgestort vervoer over de weg. De ADR aanvulling voor ADR tankvervoer maar ook voor het vervoer van explosieve (klasse 1) en radioactieve (klasse 7 stoffen. Tevens kunt u al deze cursussen en diploma's herhalen en verlengen. Daarnaast verzorgen wij ook ADR trainingen voor medewerkers die, volgens hoofdstuk 1.3 van de ADR wet, met gevaarlijke stoffen werken. U moet hierbij denken van loonwerkers tot medewerkers in de zorg en in ziekenhuizen.Ook kunt u op ons een beroep doen als u vragen heeft over het ADR of opzoek bent naar een ADR zijn wij veiligheidsadviseur.

 1. LIMTEC

  België

  Bij het organiseren van bedrijfsopleidingen zijn er twee mogelijkheden om de medewerkers te trainen: OPLEIDINGEN OP MAAT VAN BEDRIJVEN - in samenspraak met het bedrijf worden de onderwerpen en de duur vastgelegd rekening houdend met de functie van de deelnemers, de vooropleiding en de ervaring - het onderzoek naar de juiste voorkennis - het voorzien van didactische opstellingen - een permanent overleg tussen deelnemers en docenten. OPEN AANBOD OPLEIDINGEN Het betreft een technisch opleidingsaanbod in samenwerking met INOM voor kleinere bedrijven of bedrijven die slechts enkele medewerkers kunnen missen in het productieproces. Docenten kunnen gratis gebruik maken van de infrastructuur voor het lesgeven aan hun studenten.

 2. CENTRUM VOOR MUZIEKINSTRUMENTENBOUW

  België

  De vzw Centrum voor muziekinstrumentenbouw (Cmb) is een opleidings- en documentatiecentrum dat tot doel heeft de kennis en de rijkdom van het ambacht 'instrumentenbouw' te verspreiden en bevorderen.De realisatie van deze doelstelling steunt op twee peilers: de ondersteuning en huisvesting van de opleiding muziekinstrumentenbouw van onze onderwijspartner CVO-Rivierenland (Centrum voor Volwassenenonderwijs). / Meer info, zie: Opleiding. Een ruim aanbod van activiteiten i.v.m. instrumentenbouw zoals worshops, lezingen, opendeurdagen, ontmoetingen met muzikanten, het Cordefactum Muziek-en-Instrumenten-Festival.

 3. HOC OPLEIDING & TRAINING

  Nederland

  HOC Opleiding en Training biedt al meer dan 25 jaar een breed scala gerenommeerde opleidingen op het gebied van transport, logistiek en veiligheid. We richten ons met name op verschillende heftruckopleidingen voor bedrijven, uitzendbureaus, re-integratiebureaus en particulieren. Naast cursussen op het gebied van intern en extern transport geven wij ook les in bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid.We stellen ons ten doel zowel ervaren als minder ervaren personen in de sector logistiek en transport op een zodanige wijze op te leiden dat zij nadien op een verantwoorde en efficiënte wijze hun dagelijkse werkzaamheden kunnen verrichten of hervatten.Kiest u voor een opleiding of cursus bij HOC, dan kiest u voor: • Een persoonlijke benadering. Van zowel de cursist als de opdrachtgever.• Aansluiting op de dagelijkse praktijk van uw werksituatie.• Een leertraject gericht op veiligheid en efficiëntie.• Een betrouwbare en betaalbare bedrijfsopleiding.Werkwijze We proberen te allen tijde uit te gaan van de wensen en behoeften van de klant. Na online of telefonische aanmelding van de cursist(en) wordt er in overleg een cursusdatum gepland en krijgt u van ons een opdrachtbevestiging en een formulier voor de gegevens van de cursist toegestuurd. Betreft het een groep cursisten, dan gaan we in overleg met u bekijken hoe (en waar) de cursus op de meest praktische wijze uitgevoerd kan worden.Onze cursussen worden gegeven door goed opgeleide instructeurs die niet alleen vanuit het theoriebo

 4. BUREAU TALENT

  Nederland

  Bureau Talent is gespecialiseerd in de ontwikkeling van cognitief talent van leerlingen van 10 tot en met 18 jaar. De missie van Bureau Talent is het om meer- en hoogbegaafde jongeren tot bloei te laten komen. Vaak wordt gedacht dat deze jongeren zichzelf wel redden, maar wij weten dat deze jongeren de juiste begeleiding nodig hebben om deze cognitieve talenten aan te spreken en om zo te leren waar de talenten liggen. Dit heeft aan de ene kant te maken met de uitdaging die geboden wordt in een stimulerende omgeving, anderzijds heeft dit te maken met persoonlijke groei. Bureau Talent biedt daarom onderwijs, lesmateriaal en begeleiding voor hoogbegaafde jongeren van 10 - 18 jaar en training en advies aan hun scholen.

 5. MAPP

  België

  Wil je als projectmanager of leidinggevende of zelfs binnen je eenmanszaak jouw projecten binnen de afgesproken doelstellingen (tijd, budget, scope) opleveren? Heb je reeds geïnvesteerd in projectmanagement certificaten of dure projectmanagement software,  maar verloopt het in de praktijk niet zoals gewenst?   Verbeter jouw effectiviteit met MAPP-projectmanagement. Deze methode werkt op alle parameters van succesvol projectmanagement: "Mission analysis", tools en technieken, data en deadlines, realiteit en risico’s, mensen en motivatie. Welke projectsoftware je gebruikt of welk certificaat je hebt is ondergeschikt. MAPP zorgt voor een diepere analyse van jouw project zodat de input correct, volledig en relevant is. De outcome garandeert daardoor ook succes. Daar ligt de sterkte van MAPP. MAPP is een totaalconcept - van planning tot oplevering - dat toegepast kan worden op elk project in je bedrijf, in de breedte en in de diepte. De projectmanagement opleidingen van MAPP gaan een stapje verder. Ze belichten werkelijk alle aspecten van projectmanagement, de onderlinge interacties, de problem solving en zijn geschikt voor projectmanagers, zaakvoerders, leidinggevenden en iedereen die nauw betrokken is bij de uitvoering van projecten. Geef jouw projectmanagement een boost met MAPP!

 6. SA TRAININGEN

  Nederland

  SA Trainingen is specialist in advies, trainingen en workshops op het gebied van professionele, efficiënte communicatie en conflicthantering. Training omgaan met agressie, overvaltraining, moeilijke onderhandelingen en omgaan met bijzondere doelgroepen. Communicatie is de sleutel tot het komen tot de best mogelijke oplossing voor alle partijen. We hebben niet alleen ruime ervaring op trainingsgebied, we weten ook hoe (conflict-) communicatie werkt in de praktijk. Onze trainingen en workshops worden altijd, in overleg met de opdrachtgever, op maat ontwikkeld voor de betreffende doelgroep. Blended learning is wat ons betreft de perfecte balans in online en live trainen. Hiervoor kunnen we al onze deelnemers toegang verlenen tot het online SA Trainingen platform. Hier kan voor, na en tussen trainingsdagen onder andere extra informatie gevonden en gedeeld worden. SA Trainingen biedt trainingen omgaan met agressie altijd op maat aan, in goed overleg met de opdrachtgever. Wij hebben ruime ervaring in de (semi-)publieke en zorgsector. Iedere training kan, al dan niet in-company en met of zonder trainingsacteur(s) worden uitgevoerd.

 7. LOGISTART VEILIGHEIDSOPLEIDINGEN

  Nederland

  Bij Logistart staat u als klant altijd centraal. Dat zijn geen loze beloften. Dat het echt werkt kunt u zien aan onze gemiddelde klantwaardering van 9.0! Dat stimuleert ons dagelijks om nóg beter te worden in wat we doen. Opleidingslocaties in heel Nederland U kunt altijd een opleiding in uw regio volgen. Wij geven onze opleidingen namelijk op vele locaties door heel Nederland. Wij zitten dus altijd bij u in de buurt! Ook in company opleidingen op uw eigen bedrijf zijn mogelijk, wij komen graag bij u langs voor het verzorgen van een volledig op uw situatie afgestemde maatwerkopleiding. Altijd verzorgd door deskundige docenten, door geheel Nederland, met een uitstekende service en tegen scherpe tarieven.

 8. INTERNATIONAL MANAGEMENT FORUM B.V. (IMF ACADEMY)

  Nederland

  IMF Academy (onderdeel van International Management Forum) is al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse markt en biedt ruim 100 opleidingen verdeeld over diverse vakgebieden. Internationaal worden onze opleidingen en trainingen gekocht en bezocht door organisaties uit meer dan 50 verschillende landen. Onze opleidingen sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van onze klanten: hoogopgeleide professionals, werkzaam bij grote en middelgrote organisaties en kleinere gespecialiseerde organisaties, in alle sectoren van het bedrijfsleven en de publieke sector. Wij ontwikkelen en organiseren tal van actuele klassikale opleidingen, waaronder trainingen, masterclasses en post-HBO/Bachelor opleidingen. Daarnaast geven wij diverse hoogwaardige schriftelijke/online cursussen uit. Uiteraard kunnen wij - op aanvraag - elke gewenste opleiding voor u organiseren in de vorm van een maatwerk en/of in-company training.

 9. DE RIJCOACH

  Nederland

  Kwaliteit is een keuze! Haal je rijbewijs bij de Rijcoach in een ontspannen sfeer. De Rijcoach is een rijschool die complete rijopleidingen verzorgt in de regio Almere, Amsterdam en Hilversum, volledig in de Nederlandse, Portugese of Engelse taal. Of je leerproblemen hebt, rijangst of veel talent, het maakt niet uit. Bij de Rijcoach krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient en dat is 100%. De vorderingen, afspraken en betalingen tijdens jouw rijopleiding worden on-line verwerkt en jij kan alles volgen via een gratis App op je telefoon of tablet. 100% PORTUGUÊS Para você que fala português e pouco o holandês o Rijcoach é o lugar para obter a sua carteira de motorista na Holanda, porque as aulas teóricas e práticas são dadas 100% no seu próprio idioma. Mora fora da area onde o Rijcoach atua? Sempre há uma solução e veja o website ou entre em contato: www.de-rijcoach.nl

 10. SAVE TRAININGEN

  België

  SAVE trainingen biedt kwaliteitsopleidingen aan voor beroepschauffeurs code 95 / vakbekwaamheid van de chauffeurs C, CE, C1 en D, DE, D1. Onze lesgevers komen allen uit de transportwereld en de logistiek of hebben hier banden mee. Wij bieden een grote waaier aan opleidingen rondom deze verplichte opleidingen aan. Ook voor alle soorten ADR opleidingen bent u bij SAVE trainingen aan het juiste adres. Voor EHBO opleidingen kunt u eveneens bij SAVE trainingen terecht. Wij bieden alle verplichte opleidingen aan en ook de facultatieve en informatieve opleidingen rond EHBO. Wij hebben opleidingcentra in Antwerpen, Herentals, Wetteren, Groot Bijgaarden, Brugge, Gent, Dendermonde, Oostende, Roeselare en Veurne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Algemene opleiding- doorlopende scholing en gespecialiseerde opleidingen - Import export

Aantal resultaten

3.957 Bedrijven