• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • aluminium bouwelementen - machines en materiaal

Resultaten voor

Aluminium bouwelementen - machines en materiaal - Import export

 1. PRESSTA EISELE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Pressta Eisele GmbH uit Bullay fabriceert cirkelzagen, zaagautomaten en biedt speciale oplossingen voor afkorten, boren, frezen en stansen van profielen uit aluminium of bonte metalen. Wij bieden 5 verschillende modelseries van zaagautomaten, dunne-snijmachines met zaagbladbreedtes vanaf 1 mm tot en met hoge-capaciteitsautomaat met 18, 5 KW zaagaandrijving . Zaaglijnen worden naar wens van de klant ontwikkeld en kunnen ook in volautomatische bewerkingsinstallaties worden geïntegreerd. Halfautomatische cirkelzagen met zaagbladen tot 800 mm diameter, zaagaandrijvingen tot 13 KW behoren ook tot de leveringsomvang. Meer informatie kunt u vinden op www.pressta-eisele.de

 2. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Worldwide Machining, je eerste aanspreekpunt voor productieoplossingen van topklasse. We hebben onszelf verplicht tot het leveren van een ongeëvenaarde reeks op maat gemaakte productiediensten. In het hart van Ankara, Turkije, zijn we gespecialiseerd in machinale bewerking en bieden we een dynamisch dienstenpakket dat ontworpen is om uw verwachtingen te overtreffen. Onze samenwerking draait om projectgebaseerde partnerschappen en omvat een uitgebreid scala aan productieprocessen. Van gieten, lasconstructies, smeden en tandwielkasten tot verlorenwasgieten, warmtebehandeling, lasersnijden, machinale bewerking, kunststofinjectie en oppervlaktebehandeling, wij hebben alles wat u nodig hebt. Onze expertise strekt zich uit over diverse materialen zoals aluminium, brons en roestvrij staal.Met de nadruk op het zoeken naar en verwerken van de beste grondstoffen, zorgen we ervoor dat je producten voldoen aan de hoogste normen. Onze reis begint met het delen van voorbeelden om ons aanbod af te stemmen op jouw visie.Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat onze eindproducten perfect aansluiten bij jouw wensen. Onze missie: Door gebruik te maken van onze eigen productiecapaciteit en gestroomlijnd gebruik van grondstoffen, leveren we uitzonderlijke kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Onze diensten: •Gieten •Gelaste constructies •Smeden •Aandrijfkasten •Investeringsgieten •Warmtebehandeling •Lasersnijden •Machineren •Kunststofinjectie •Oppervlaktebehandeling Uw productietriomf is slechts een gesprek verwijderd. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  TermoExpress is een fabrikant gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige deuren, vensters en zonweringen gemaakt van aluminium, PVC, hout of gemengd schrijnwerk. Wij leggen ons toe op vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid en bieden een uitgebreid assortiment van stijlvolle en duurzame oplossingen die de esthetiek en de functionaliteit van woningen, commerciële en industriële ruimtes verbeteren. Bij TermoExpress, begrijpen we het belang van degelijk vervaardigde deuren, vensters en zonweringen bij het opnieuw inrichten van ruimtes en het creëren van aangename omgevingen. Onze bekwame vakmensen en de ultramoderne productie-installaties maken het ons mogelijk producten te leveren die aan de hoogste normen van kwaliteit, precisie en duurzaamheid voldoen. Of u nu zoekt naar strakke en moderne ontwerpen of een traditionele en tijdloze uitstraling, onze uitgebreid productportfolio biedt een grote verscheidenheid aan bouwstijlen aangepast aan de wensen van de klant. Wij bieden een uitgebreide selectie deuren, inclusief buitendeuren, patiodeuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Onze venstercollectie omvat diverse types zoals openslaande ramen, kantelramen, schuifpuien en vensters met markiezen. Daarnaast bieden wij zonweringen zoals luiken, rolluiken en zonneschermen, ontworpen om het natuurlijke daglicht, privacy en warmte-isolatie te beheren. Wij bieden tevens gemengde schrijnwerkopties, waarbij verschillende materialen gecombineerd worden om oplossingen op maat te ontwerpen die aan specifieke vereisten voldoen. Ontdek vandaag nog wat TermoExpress voor verschil kan maken.

 4. BODMER KÜSNACHT AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  BODMER KÜSNACHT AG: Fabrikant van nietmachines, omvormmachines, tuimel-koud-omvormmachines en omvorminstallaties, fabrikant van persen, omvormpersen, hydraulisch en pneumatisch, fabrikant van automatiseringsinstallaties, fabrikant van veiligheidssystemen. Van het project tot de uitvoering, alles uit één hand! Met ons zeer brede gereedschapspallet kunnen wij u bijna alle koudomvormwerkzaamheden op standaardmachines uitvoeren.

 5. BLITTA BV

  Nederland

  Blitta is al ruim 130 jaar sterk gericht op innovatie. Zowel in materiaalgebruik en toepassing van technieken als in de manier van werken. Het bedrijf is in de bouw voorloper in het industrieel ontwikkelen en produceren van gevelconstructies en in de afstemming daarvan op de bouwlogistiek. Dat laatste is met name bij omvangrijke en complexe werken van groot belang en krijgt dan ook extra aandacht. Blitta streeft er als co-maker in een veeleisende markt altijd naar meerwaarde te leveren. De kwaliteit van mensen, processen en machines staat garant voor eindproducten die - met name ook in de top van de markt - veel waardering krijgen. Zowel technisch als esthetisch. Na oplevering blijft Blitta graag betrokken bij het onderhoud van zijn gevelconstructies. Onze expertise is de beste garantie voor een optimaal gebruik. Blitta kiest voor duurzaamheid; zeker ook in de relatie met zijn opdrachtgevers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RK ROSE+KRIEGER

  Verenigd Koninkrijk

  Een dochteronderneming van PHOENIX MECANO LTD, RK ROSE + KRIEGER, die wereldwijd leiders zijn in de productie en de ontwikkeling van industriële behuizingen en mechanische onderdelen voor de machine, automotive, telecommunicatie, gezondheidszorg en industriële elektronica sectoren.LINEAIR TECHNOLOGY COMPONENTS worden gebruikt voor het verplaatsen en plaatsen van allerlei soorten apparaten door middel van spoelen, tandriemen of rollende geleiders en worden aangepast voor de lineaire beweging van bureaus, tafels, assemblagevoorzieningen en handlingapparaten.PROFILE ASSEMBLY TECHNOLOGY voor frames, bewaking en machinebouw met gebruik van aluminium profielen die gemakkelijk te monteren zijn en geschikt zijn voor allerlei toepassingen.AANSLUITTECHNIEK bestaat uit onderdelen die een kostenefficiënte oplossing voor de positieve en gemakkelijk afneembare verbinding van talrijke systemen mogelijk maakt zonder de noodzaak te boren en te lassen: buisverbindingen van plastic (lichtklemmen), aluminium (vaste klemmen) of roestvrij staal (robuuste klemmen).Onze diensten omvatten assemblage en wij zijn een specialist in snijdwerkzaamheden.

 2. BOVEN YVO

  België

  BOVEN YVO N.V. is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gespecialiseerd in hoog kwalitatieve aluminium ramen en deuren, brievenbussen, rolluiken, zonwering, balustrades, poorten, glazen deuren en alle glaswerken. Boven Yvo biedt u de volgende producten: REYNAERS ALUMINIUM, AGC-glas, RENSON-verluchtingsroosters en zonwering, HORMANN-garagepoorten, DORMA-glastoebehoren, DESSOSTORE-structurele zonwering.

 3. TALLERES CEJUELA

  Spanje

  Bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en ramen en deuren van aluminium en van PVC.

 4. RANNET

  Nederland

  Wij van Rannet hebben alle kennis en vaardigheden om op locatie te herstellen en spuiten. Met onze technieken kunnen we de meest uiteenlopende schades herstellen en onderhoudsproblemen oplossen.

 5. PAGUS

  Duitsland

  Het bedrijf PAGUS, is een Distributeur, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Zschepplin, Duitsland.

 1. INO MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf INO MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren deuren van aluminium, vlakken van aluminium voor de bouwnijverheid, en paneel van aluminium. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. KAZI TANI

  Frankrijk

  Het bedrijf KAZI TANI, is een Distributeur, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Import-export van mechanische constructies, Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Import-export van mechanische constructies, Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, en Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is gevestigd in Nevers, Frankrijk.

 1. HOZ SARL

  Marokko

  Het bedrijf HOZ SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren freesmachines. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 2. DOGUS KALIP, METAL VE FORM SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf DOGUS KALIP, METAL VE FORM SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren cnc gereedschap, transportband, industriële controles, en Sleden voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. STAC

  Spanje

  Het bedrijf STAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrie - ijzerwaren, composietpanelen, fabricage van pakkingen, en extrusie kunststof profielen. Het is gevestigd in Padrón, Spanje.

 4. TASAŞ ALÜMINYUM SANAYI VE TICARET A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf TASAŞ ALÜMINYUM SANAYI VE TICARET A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. CARPINTERÍA DE ALUMINIO SABADELL ALUMINISERVIC

  Spanje

  Het bedrijf CARPINTERÍA DE ALUMINIO SABADELL ALUMINISERVIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Sabadell, Spanje.

 6. RICO ALUMINIUM

  Spanje

  Het bedrijf RICO ALUMINIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminium vensters. Het is gevestigd in Navarcles, Spanje.

 7. GERMAN INDUSTRY PARTS

  Duitsland

  Het bedrijf GERMAN INDUSTRY PARTS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen, en industriële materialen onmiddelijk leverbaar. Het is gevestigd in Ludenscheid, Duitsland.

 8. SINTES ET FILS MENUISERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SINTES ET FILS MENUISERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is gevestigd in La Garde, Frankrijk.

 1. ERSAS ALUMINYUM

  Turkije

  Het bedrijf ERSAS ALUMINYUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren in lijn lijmen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. F.P.U.H. JERAHOME ARIEL KORCZYK

  Polen

  Het bedrijf F.P.U.H. JERAHOME ARIEL KORCZYK, is een Distributeur, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Rajsko, Polen.

 3. ALUMINIA

  Spanje

  Het bedrijf ALUMINIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Castellon, Spanje.

 4. TELLIER GERARD SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf TELLIER GERARD SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, en Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Chemillé, Frankrijk.

 5. PRO-FIL ALUMINIUM SYSTEM M. SZCZERBIŃSKI

  Polen

  Het bedrijf PRO-FIL ALUMINIUM SYSTEM M. SZCZERBIŃSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Jadowniki, Polen.

 6. ART-MAR

  Polen

  Het bedrijf ART-MAR, is een Multi-Category, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vensters, Deuren - woningbouw, Vensters, Deuren - woningbouw, en zonnegordijnen. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 7. EGAL PROFIL VE AKSESUARLARI LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf EGAL PROFIL VE AKSESUARLARI LTD STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van aluminium. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. ZENALUMINIUM

  Polen

  Het bedrijf ZENALUMINIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is gevestigd in Koszalin, Polen.

 9. ALUMINIS TÈCNICS BARCELONA

  Spanje

  Het bedrijf ALUMINIS TÈCNICS BARCELONA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aluminium bouwelementen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage bouwsel van aluminium, en deuren van aluminium. Het is gevestigd in Alella, Spanje.

 10. ZARGAL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ZARGAL SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, Aluminium en -legeringen, Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, en stellingen. Het is gevestigd in Molsheim Cedex, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis