• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijk brood

Resultaten voor

Ambachtelijk brood - Import export

  1. MARIEN BAKKERIJ PRODUCTEN

    België

    Bakkerij Mariën levert dagelijks aan gemiddeld 25 klanten in de regio. Waaronder een 15-tal koude bakkers en enkele sandwichbars. Hiernaast beschikt Bakkerij Mariën over 6 winkels in eigen beheer, Mariën Meesterbakkers. Onze winkels vertegenwoordigen alles waar Bakkerij Mariën voor staat, kwaliteit in een ‘warm’ kader. De winkel in Lommel werd geopend in 1997, de winkel in Heppen-Leopoldsburg in 2002, in Geel openden de deuren in 2006, in 2011 in Herentals en in 2014 kwam er zowel in Dessel als in Achterbos een winkel bij. Elke winkel is ingericht naar hetzelfde concept.(tijdlijn toevoegen of vervangen door tijdlijn) De volledige productie gebeurt in de nieuwe bakkerij in de Metaalstraat in Balen. Alles staat of valt met een goede organisatie! De klant (business to business) bestelt van thuis uit, via het internet, waarna al deze gegevens gecentraliseerd worden in ons bestelsysteem. Automatisch worden al deze bestellingen omgevormd tot productielijsten voor de bakkers, laadlijsten voor de magazijniers-leveranciers, en tot pakbons voor de klanten. Tijdens de nacht worden alle producten gebakken en afgewerkt, waarna ze door de magazijniers per klant worden gesorteerd om in de vroege ochtend in de winkels te worden geleverd. Bakkerij Mariën is een ambachtelijke bakkerij. Ondanks het gebruik van moderne computergestuurde machines, wordt elk product enkel met kwaliteitsingrediënten afgewerkt. Immers, alleen een eersteklas grondstof, levert een eersteklas product!

  2. ESCAUT VALLEY

    België

    Escaut Valley is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van bakkerij-ingrediënten. Ons vermogen om wereldwijd leiderschap en operationele uitmuntendheid in brood- en banketingrediënten te tonen, is een garantie voor de klant om het juiste product voor de juiste toepassing te ontvangen. De technologie van Escaut Valley gaat hand in hand met bakkersvaardigheden. We streven ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten te leveren en om de voorkeurspartner van de bakkerij-industrie te zijn. Al onze producten voldoen aan internationale standaarden zoals ISO 9001, BRC en HACCP . We bieden ook HALAL- producten aan.

  3. PATROBA

    België

    Patroba is een industriële bakkerij gevestigd in het Belgische Aartselaar. Het bedrijf werd opgericht in de jaren '80 en produceert er voorverpakt en gesneden ambachtelijk brood. Aanvankelijk leverde Patroba aan kleinere bakkerij- of voedingswinkels, maar sinds 1993 steeds meer aan ketens van grotere orde zoals bijColruyt. Men levert over gans het land de verschillende broodsoorten Biaform, Biacol, Boerkens, Exosud, Grimbergen, Ternesse en Agrison. Tevens worden in Patroba private labelbroden gebakken.

  4. PUR PAIN

    België

    De beste ingrediënten, een traditionele ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, héél véél passie en liefde voor het vak en een glimlach… Het recept voor uw lekker ambachtelijk brood… GENIET ERVAN!

  5. DAUPHINE

    België

    Dauphine is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in België synoniem voor kwalitatieve bake-off producten waar smaak & gebruiksgemak centraal staan. Een ruim gamma goed voor een grondige en praktische invulling van je dagdagelijkse behoeften. Bij Dauphine zit je goed voor smakelijke en knapperige stokbroden & heerlijke pistolets. Voor lekkere grote broden, super smakelijke taartjes over voorverpakte alternatieven tot trendy hartige snacks.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. DIEGO FERNÁNDEZ E HIJOS PANADERÍA

    Spanje

    Het bedrijf DIEGO FERNÁNDEZ E HIJOS PANADERÍA, en actief in de sector Brood. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Luxe broodjes, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Luxe broodjes, ambachtelijk brood, en sojabrood. Het is gevestigd in Alfacar-Granada, Spanje.

  2. LLC "HLIB TREND"

    Oekraïne

    Het bedrijf LLC "HLIB TREND", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diepvriesproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood, ambachtelijk brood, diepvriesbrood, vers brood, en Brood. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

  3. LA BAGUESTERE

    Frankrijk

    Het bedrijf LA BAGUESTERE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakkerij, brood, gearomatiseerd brood, en ambachtelijk brood. Het is gevestigd in Cogolin, Frankrijk.

  4. OUD HUIS DEMAN

    België

    Oud Huis Deman te Brugge bakt hier op ambachtelijke en artisanale wijze brood, koekjes, biscuits en speculaas. Biscuiterie De Man maakt niet alleen speculaas wanneer de Sint in het land is, ook met Pasen maken wij speculaaskoekjes. Door het gebruik van de beste boter en natuurlijke elementen blijft het tot op vandaag dé specialiteit van de zaak : amandelbrood, brugs beschuit, brugse achten, grieks brood, mokken, kletskoppen, macarons, boterspeculaas, brugse cigaretjes, florentines, enz...

  5. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

    Spanje

    Verified by europages badge

    Ons familiebedrijf heeft een traditie van meer dan 50 jaar in de vervaardiging van gebakjes en koekjes onder de handelsnaam Pastas y Bizcochos Gloria. Nu specialiseert INACO zich al enkele jaren in natuurlijke voeding door ecologische koekjes te ontwikkelen onder de merknaam BELSI, vervaardigd met de beste, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, 100% ecologisch geteelde grondstoffen, volkorenmeel, granen, gedroogde vruchten en zaden, vergine olijfolie en tarwesiroop als zoetstof.De ecologische producten BELSI hebben een hoog gehalte aan voedingsvezels, zijn gezond en evenwichtig, en zijn CPAEN (Consejo de la producción agraria ecológica de Navarra) gegarandeerd onder licentienummer NA-E0013. Leverancier van: dieetproducten, levensmiddelen | voeding | gebak | ecologische voeding | cookies | theekoekjes | dieetvoeding | madeleines | gastronomisch product | dieetgebak | levensmiddelen

  1. MILLBAKER SAS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Een 100% Franse onderneming gevestigd in de Champagne, Millbäker, ontwerpt en vervaardigt oplossingen en ingrediënten voor broodbereidende bedrijven en staat bekend als expert in de branche tarwe-meel-brood. Ons doel: het potentieel en de smaak-, nutritionele en technologische elementen van ieder ingrediënt naar voren te brengen. Wij bieden een breed assortiment van producten voor de brood- en banketbakkerij: meelverbeteraars, verbeteraars voor broodbereiding, mixen en premixen, vullingen. Deze worden allemaal ontwikkeld in het Technische Centrum, een waar innovatielaboratorium. Deze producten worden grotendeels op maat geformuleerd en voldoen aan specifieke voorwaarden. De onderneming creëert tevens een assortiment van diëtische en plezier producten om in te spelen op de behoeften van de consument van morgen. Millbäker stelt zijn innoverende vakkennis op het gebied van kieming van graangewassen tot uw beschikking en biedt u een compleet assortiment van met zuurdezem gekiemde granen.

  2. CLEAN BAKING PRODUCTS

    België

    Clean Baking Products is de eerste ter wereld die een beter, goedkoper en gezonder alternatief biedt voor ouderwetse metalen bakvormen. CBP vormen zijn vervaardigd uit hoogtechnologisch composiet materiaal. Deze ontwikkeling werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met de NASA. CBP bakvormen bieden een veelvoud van voordelen. De vormen roesten niet en er is geen, of weinig, lossingsmiddel nodig. Het bakproces verloopt dus zeer hygiënisch. De CBP Brood bakvorm garandeert een snellere rijzing en een gelijkvormige temperatuurverdeling, zo kan je genieten van een ovenvers brood met zachte kern en een knapperige korst. Voordelen van bakvormen in hoogtechnologische kunststof kleeft niet, weinig of geen vetstof nodig Vaatwasmachinebestendig Multifunctioneel gebruik: ijskast, oven, diepvries Hygiënisch, geen oxidatie mogelijk Uitstekend bakresultaat

  1. PRIMAVERA

    Luxemburg

  2. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  3. ROYALE LACROIX

    België

    Verified by europages badge

    Sinds 1930 biedt Royale Lacroix margarines en vetstoffen voor op tafel, de keuken, en voor professionals waaronder de voedingsmiddelenindustrie, koekjesfabrieken, banketbakkerijen, ambachtelijke en industriële bakkerijen alsook een biologische assortiment. Ons assortiment voor de consumenten omvat margarines voor op tafel en voor de keuken, en voor het smeren van brood en sandwiches. Onvergelijkbare organoleptische kwaliteit. Onovertroffen smaak en aroma.

  4. KOEKJES BOSSUYT

    België

    Verified by europages badge

    Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

  5. BACKTECH SAM GMBH

    Duitsland

    Een 20 jarige succesverhaal: Wat begon in 1993 als een zuiver servicebedrijf, is vandaag de dag uitgegroeid tot de innovatieve fabrikant van de individuele bakkerijtechnologie. De focus van onze inspanningen is de klant met zijn specifieke eisen, die wij met onze producten op maat oplossen. Onze kwaliteitsproducten stellen u in staak een uitstekende productkwaliteit te verkrijgen op een goede beheersbare en hygiënische manier.De beginselen van de hoogste kwaliteit en precisie zijn weerspiegeld in de prachtige artisanale ambachtelijke gebakjes. Omdat in onze machines en apparatuur jarenlange ervaring en technische innovatie is gestoken.Ons productaanbod: Wij zijn gespecialiseerd in de productie van waren zoals pretzels, broodjes, brood, zoutjes en pizza. De wens van de klant voor deegverwerkings- en transportoplossingen wordt vervuld met eigen ontwikkelingen of met producten van samenwerkende partners.

  6. FORNO SORELLE PALESE SNC

    Italië

    In 1984 hebben drie zussen samen besloten om de 'Forno delle Sorelle Palese" in Potenza op te richten. Sindsdien worden daar op de traditionele manier uit Lucanië, brood en de typische Strazzata van griesmeel van harde tarwe en met natuurlijke gisting gebakken, en ook de klassieke Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al finochietto en de Stozza. Dat zijn slechts een paar van de heerlijke dingen die nu nog steeds met de ambachtelijke zorg van vroeger worden gemaakt en met zorgvuldig geselecteerde, eenvoudige en natuurlijke ingrediënten.

  7. LE BONBON FRANC

    Nederland

    Glutenvrije taart dat zo lekker is dat je het wilt delen Waarom kies je voor de glutenvrije producten van Le Bonbon Franc? : ✓ Ervaar het gemak om met de glutenvrije bakmixen in een handomdraai gezond gebak te maken. Denk aan een glutenvrij recept voor brownies, glutenvrij brood en glutenvrije taart. ✓ Geen rest verpakkingen met kostbare ingrediënten meer in de keukenkastjes. Le Bonbon Franc staat garant voor de juiste verhoudingen. ✓ Geen frustraties meer van glutenvrije recepten uit kookboeken die niet blijken te kloppen of waarvan het resultaat niet lekker is. ✓ De bakmixen zijn samengesteld door een erkend orthomoleculair voedingsdeskundige en passen hierdoor in een gezond dieet. ✓ Een leuk en gezond alternatief om samen met de kinderen te bakken. ✓ Vrij van rijstmeel, maïsmeel, aardappelzetmeel, geraffineerde suiker en e-nummers. ✓ Gezonde tussendoortjes ook als je wilt afvallen. ✓ Glutenvrij gebak dat smeuïg en lekker is! ✓ Minder zoet, vol vezels, gezoet met kokosbloesemsuiker. ✓ De bakmixen worden ambachtelijk samengesteld en verpakt in onze biologische glutenvrije bakkerij en zijn biologisch- en glutenvrij gecertificeerd. ✓ Leuk om kado te doen. Zo is er iedere dag reden voor een glutenvrij feestje! Brownies, worteltaart, appeltaart en brood bak je met gemak.

  8. MOLENS VAN OUDENAARDE

    België

    De Molens van Oudenaarde specialiseert zich in het vermalen van biologisch geteelde granen tot bloem en meel. Beide met de lekkere natuurlijke smaak van vroeger en uiteraard zonder additieven. Johan De Turck (4e generatie molenaar) en zijn team garanderen u een onberispelijke topkwaliteit volgens de ISO 22000 norm. Ons eigen labo controleert dagelijks de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om brood, koekjes of gebak, wij maken voor u een op maat gemaakte samenstelling. Wij denken mee met u en bieden u oplossingen om de foodkost te beperken, of u nu een ambachtelijke bakker bent of een industriële bakkerij runt. Naast ons bio gamma kunt u ook nog voor het conventionele gamma bloem en meel bij de Molens van Oudenaarde terecht.

  1. IGNACE

    België

    Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.

  2. URBAN CHEF

    Nederland

    Verwacht je veel gasten? En geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat het lekkers maar aan ons over. We doen namelijk niets liever. En: er zijn net zoveel mogelijkheden als smaken. Vertel ons je wensen, geef ons door wat je lekker vindt (en wat niet) en wij gaan voor je aan de slag. Je kunt al vanaf 6 personen een catering bij ons bestellen. GRAZING BUFFETE en gezellig samenzijn wordt nog leuker met onze heerlijke gerechten. Denk aan hartige taarten, pasta’s, vlees- en visgerechten, brood en desserts. Je kiest zelf wat wij voor je mogen bereiden en wij zorgen ervoor dat het er op locatie precies zo zalig uitziet als het smaakt. Al te bestellen vanaf 6 personen. Neem een kijkje in ons menu voor inspiratie. GRAZING TABLE Overgewaaid uit Australië. Daar waar ze zo laid backzijn, weet je wel? Stijlvolle tafels, schalen of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. Laat de styling maar aan Andrea over. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig. Te bestellen vanaf 10 personen. (ZAKEN)LUNCH ‘Hoog’ bezoek of eens flink uitpakken bij de lunch? Dan wil je geen kleffe kadetten met zwetende plakjes kaas. Wij bezorgen heerlijke lunches op je werkplek. Daarmee maak je de blits bij je collega’s of gasten. Zin om met zoet af te sluiten? Dan leveren we toch een taart mee?

  3. RANSON-CANNIÈRE

    België

    Gegroeid uit een familiaal bakkersbedrijf in het West-Vlaamse Aarsele, evolueerde de ambachtelijk-industriële bakkerij Ranson-Cannière sinds 1955 tot een van de meest toonaangevende ondernemingen in haar soort. Het aanbod van de bakkerij is indrukwekkend groot. Zowel de brood -als de banketafdeling bieden u een enorme diversiteit en een bijzonder rijke schakering aan soorten. Ook grote hoeveelheden worden op een snelle, efficiënte en kwalitatief hoogstaande manier bereid en geleverd. De bakkerij biedt 84 soorten brood, 87 soorten koeken, 20 soorten drooggebak, 59 soorten kleingebak, 381 soorten gebak, 3 seizoen producten en diversen. De volledige en uitgebreide gamma’s vindt u op hun site.

  4. BAKKERIJ DEN TROON

    België

    Bakkerij Den Troon heeft drie vestigingen in Vlaanderen en is een ambachtelijke bakkerij dat met behulp van machines de beste producten maakt. Bij Bakkerij Den troon in Grobbendonk vindt u een uitgebreid assortiment broden en broodjes van hoogste kwaliteit. Die zijn allemaal artisanaal bereid en versgebakken: bij hun geen voorgebakken spul. Alleen artisanaal bereide en versgebakken producten kunnen kwaliteit met een betere houdbaarheid combineren. Bakkerij Den Troon haalt ook inspiratie uit de internationale keuken biedt verschillende soorten Italiaanse ciabatta en Mexicaanse zonneschijven, en andere exotische broden dat verandert van het gebruikelijke dagelijkse brood. Sinds kort biedt de Bakkerij niet alleen maar zoet maar ook hartelijk beleg.

  5. DE BOEY

    België

    Ambachtelijke Bakkerij De Boey te Sint-Gillis-Waas staat elke dag garant voor de beste broden en het lekkerste gebak, allemaal ambachtelijk bereid met de beste ingrediënten en zorg. Het assortiment bestaat uit brood, speciaal brood, pistolets, koffiekoeken, gebak en taarten, confiserie en luxe ontbijt. Bakkerij De Boey realiseert ook maatwerk voor evenementen en levert niet alleen aan particulieren maar ook aan bedrijven in Sint-Gillis-Waas en omgeving. De bakkerij beschikt ook over een webshop waar alle producten makkelijk kunnen worden besteld en betaald.

  6. MOLENS DE VLIEGER

    België

    Molens de Vlieger biedt een complete reeks bloemsoorten aan, aangevuld met Arté, een uniek topgamma meergranen. Arté staat voor een gamma met zorg samengestelde meergranen die voldoen aan de hoogste eisen van de ambachtelijke bakker. Een reeks topproducten waarmee u prachtige en overheerlijke broden bakt die stuk voor stuk aanslaan bij uw klanten. Dit gamma is bestemd voor de betere bakker die op een ambachtelijke manier en volgens de regels van de bakkerskunst te werk gaat. Ook bloem en tarwemelen op maat van de klant verkrijgbaar!

  7. CALEOS

    Nederland

    importeur van Siciliaanse producten, ambachtelijke bieren, wijnen, likeuren, kazen, vleeswaren, vega koekjes, glutenvrije producten, bloem voor brood, gebak en pizza. Biologische olijfolie, visconserven, lokale producten van ambachtslieden zoals kleinmeubelen, verlichting, buitenverlichting gesmeed. Maaltijdboxen met lokale siciliaanse producten.

  8. UCCARUCI SRL

    Italië

    Uccaruci, gespecialiseerd in het anbod van typisch Siciliaanse producten, is opgericht in Pachino tijdens de zomer van 2016, steunend op een rijke ervaring sinds 1972. Met producten als ambachtelijke taarten en koekjes uit Modica, en verschillende soorten vers brood en plaatkoek heeft Uccaruci zich snel bevestigd als kwaliteitsmerk en behoort tot de verplichte keuzes van bedrijven in Italië en in andere landen, waaronder horecabedrijven, levensmiddelenwinkels en vele andere.

  9. BOSSUYT

    België

    Bossuyt is een bakkerij en chocolaterie. Ze maken: ambachtelijke en suikervrije luxe pralines - fotopralines, Chocoladefiguurtjes-Marsepeinfiguurtjes, Frans brood-Koffiekoeken-Petit fours, Taarten met foto's-Huwelijkstaarten, Bruidstaarten -IJstaarten-Communietaarten, Speculaas, Gelegenheidspakketjes en, Relatiegeschenken (Sinterklaas - Pasen), petit-fours.

  10. BETTINAS KEIMBACKSTUBE

    Duitsland

    Het bedrijf BETTINAS KEIMBACKSTUBE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor bakkerijen, bakkerijen, bakkerij, en ambachtelijke bakkerij. Het is gevestigd in Palling, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis