• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke kaas

Resultaten voor

Ambachtelijke kaas - Import export

  1. PATURAGES COMTOIS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

  2. ALBORA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het bedrijf ALBORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Zuivelindustrie - machines en materialen, kaasmakerijen, voedingsmiddelen, levensmiddelen - import/export, ambachtelijke kaas, biologische kaas, Kaas, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mamirolle, Frankrijk.

  3. MAISON VOISINE

    Frankrijk

    Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  4. DE COOPERATIEVE PRODUCENTEN HANDELSVERENIGING DE PRODUCENT B.A.

    Nederland

    Welcome to "Coöperatie De Producent" B.A., a proud cooperative of Dutch artisanal cheese farmers who have been family-run for over 100 years. With more than 20 Dutch cheesemakers, we craft a diverse range of artisanal cheeses right on the farm. Every day, immediately after milking, the cheese maker begins the cheese-making process. Using full-fat, non-skimmed milk, he creates cheeses that are creamier and richer in flavor than standard factory-made cheeses. After 2 weeks of maturation on the farm, they are moved to our modern warehouse near Gouda for further aging and meticulous treatment until they are ready for delivery and sale – for you! In addition to traditional Gouda Farmhouse Cheese (raw milk, 48% f.i.d.m.) and Farm Cheese (thermized milk, 50% f.i.d.m.), we offer an array of cheese specialties enriched with herbs and spices, including our unparalleled masterpiece, Truffle Cheese Tartufo, made from cow's or goat's milk. We are also renowned for our Pesto Tradizionale and Pesto Piccante. You can explore our full range on our website. Additionally, we can pasteurize upon request. If you can't find what you're looking for or have a unique recipe idea, we're pleased to assist with custom orders starting from 600 kg. Available in various formats: - Wheels: 5/8/12/16/25/30/60 kg - Rectangle: 15 kg and aged from 4 to 52+ weeks. Contact us today to experience the unparalleled quality and flavor of 'Coöperatie De Producent' cheeses.

  5. NATURAMEL

    Nederland

    Nederland is wereldberoemd om haar speciale kazen uit de omstreken van Zuid- en Noord Holland. Echter, de op de boerderij traditioneel bereide kaas wordt nog niet op grote schaal verkocht en geëxporteerd. Wij zijn op zoek gegaan naar de unieke smaaksensatie van deze traditionele op de boerderij bereide kaas én hebben deze specialiteit gevonden bij oer-Hollandse boeren in het groene hart rondom Gouda. De boeren leveren hun kaas direct aan ons pakhuis, u koopt dus ambachtelijke kaas bij de bron! Omdat de smaak van deze op de boerderij bereide kaas zo uitgesproken vol-romig en pittig is, hebben we hem Naturamel genoemd. Dit komt doordat de koeien in sappige weiden tussen de sloten van de waard grazen, welke rijk zijn aan klavers, paardenbloemen, kruiden en vooral frisgroen gras! De natuurlijke rijping in ons pakhuis geschiedt ambachtelijk op grenenhouten planken. Ons kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem waarborgt een kritische productcontrole, hygiënisch werken alsmede de traceerbaarheid van grondstoffen en eindproducten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. SIENDAS FRANCE

    Frankrijk

    Het bedrijf SIENDAS FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijn uit sardinie, varkensvleeswaren, ambachtelijke kaas, en olijfolie. Het is gevestigd in Pessac, Frankrijk.

  2. ARDIARANA

    Spanje

    Het bedrijf ARDIARANA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke kaas, schapenkaas, kaasmakerijen, en gerijpte schapenkaas. Het is gevestigd in Legasa, Spanje.

  3. A BEIRÃ

    Portugal

    Het bedrijf A BEIRÃ, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Wijnen, ambachtelijke kaas, Worst, en Wijnen. Het is gevestigd in Belas, Portugal.

  4. KAASONLINEBESTELLEN.NL

    Nederland

    Het bedrijf KAASONLINEBESTELLEN.NL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische kaas, ambachtelijke kaas, en gruyèrekaas. Het is gevestigd in Veen, Nederland.

  5. VASEDEL

    België

    Het bedrijf VASEDEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke kaas. Het is gevestigd in Vielsalm, België.

  1. SENRASDAIRY - PORTUGUESE ARTISAN CHEESES

    Portugal

    SenrasDairy vervaardigt ambachtelijk kaas op basis van koeienmelk afkomstig van het familiebedrijf. Onze kazen zijn rond van vorm, uniek van smaak : -van gepasteuriseerde koeienmelk, melkzuurbacteriën, stremmingsmiddelen, zout en lysozyme, - vers, 1, 3 tot 6 maanden gerijpt, week, romig, of halfhard- met gladde, gelijkmatige korst, vers of droog, zonder schimmel, zachtgeel van kleur.Wij verkopen aan detailhandelaars, groothandels, grootwinkelbedrijven.Wij vervaardigen ook ambachtelijk ijs..

  2. QUESOS FINCA LA CRUZ

    Spanje

    Quesos Finca La Cruz vervaardigt ambachtelijke kaas van zuivere schapenmelk. Onze producten worden gemaakt van zuivere melk van onze eigen schapenkuddes en zo kunnen we een homogeen resultaat garanderen qua kwaliteit, aroma en textuur. Onze kazen worden vacuüm en in een linnen doek verpakt om een optimale absorptie van het vet mogelijk te maken.

  1. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).

  2. KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN

    Nederland

    Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Naast ons eigen merk PUUR zijn wij exclusief distributeur van mooie merken als Remeker kaas en Mariënwaerdt kaas, Andechser zuivel, B&G ambachtelijk ijs en de diepvriesproducten van Schär. PUUR is ons eigen merk, met een breed assortiment traiteur- en maaltijdproducten: Verse pizza’s en quiches, verse soepen en pasta’s, salades en sauzen, brede lijn delicatessen (olijven, pesto’s, humus en paté's), PUUR vlees...

  3. DE WEERD SPECERIJEN

    Nederland

    De Weerd Specerijen. Onderscheidend zijn in smaak. Dat is de essentie waarmee De Weerd Specerijen BV melanges ontwikkelt en produceert. Wij zijn gespecialiseerd in smaak en leveren grondstoffen en innoveren smaken. Onze kracht ligt in het vermogen om die smaak te maken die onze afnemers voor ogen hebben. Van oorsprong heeft De Weerd Specerijen een sterke positie in de vleessector. Onze hoogwaardige vlees- en worstkruiden vinden hun weg naar zowel industriële bedrijven als ambachtelijke slagerijen. Als smaakspecialist zijn wij ook een betrouwbare partner in vele andere marktsegmenten, zoals soepen en sauzen, kaas, zuivel, aardappelen, chips, maaltijden etc, zowel nationaal als internationaal. Door te werken met pure en hoogwaardige kruiden en specerijen waarborgen wij een constant hoge kwaliteit en spelen wij in op de behoefte aan gezonde voeding.

  4. URBAN CHEF

    Nederland

    Verwacht je veel gasten? En geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat het lekkers maar aan ons over. We doen namelijk niets liever. En: er zijn net zoveel mogelijkheden als smaken. Vertel ons je wensen, geef ons door wat je lekker vindt (en wat niet) en wij gaan voor je aan de slag. Je kunt al vanaf 6 personen een catering bij ons bestellen. GRAZING BUFFETE en gezellig samenzijn wordt nog leuker met onze heerlijke gerechten. Denk aan hartige taarten, pasta’s, vlees- en visgerechten, brood en desserts. Je kiest zelf wat wij voor je mogen bereiden en wij zorgen ervoor dat het er op locatie precies zo zalig uitziet als het smaakt. Al te bestellen vanaf 6 personen. Neem een kijkje in ons menu voor inspiratie. GRAZING TABLE Overgewaaid uit Australië. Daar waar ze zo laid backzijn, weet je wel? Stijlvolle tafels, schalen of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. Laat de styling maar aan Andrea over. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig. Te bestellen vanaf 10 personen. (ZAKEN)LUNCH ‘Hoog’ bezoek of eens flink uitpakken bij de lunch? Dan wil je geen kleffe kadetten met zwetende plakjes kaas. Wij bezorgen heerlijke lunches op je werkplek. Daarmee maak je de blits bij je collega’s of gasten. Zin om met zoet af te sluiten? Dan leveren we toch een taart mee?

  5. DE ZEUTEHOEVE

    België

    Reeds jarenlang zijn wij producent van ambachtelijke zuivelproducten. De melk die we hiervoor gebruiken is uitsluitend afkomstig van de koeien in ons eigen melkveebedrijf. Door het nauwgezet sturen van de voeding van onze koeien, kunnen wij een zeer constante samenstelling van onze melk garanderen en dus zeer stabiele en kwalitatieve producten aanbieden. Onze specialiteit is onze verse gepasteuriseerde room 40%, deze kent zijn gelijke niet en valt dan ook in de smaak bij iedereen die belang hecht aan smaak en kwaliteit. We vervaardigen eveneens platte kaas op authentieke wijze, wat resulteert in een zeer stevige en smaakvolle "baking-cheese". Ook onze hoeveboter wordt op traditionele wijze gemaakt in een authentieke boterkarn. Tot slot kunnen wij uiteraard ook gepasteuriseerde melk aanbieden. Onze producten kunnen door hun echtheid en puurheid een absoluut smaakverschil opleveren in uw gerechten en bereidingen. Aarzel niet om een vrijblijvend proefstaal aan te vragen.

  6. FROMAGERIE REGAL

    België

    Fromagerie Régal is een ambachtelijke kaasmakerij, gespecialiseerd in de productie van verse kaas. Het bedrijf houdt een ancestrale vakkennis in stand van de valorisatie van de melk uit de boerderijen van het Land van Herve. Producent van de traditionele MAQUEE DE CAMPAGNE, de zoute verse kaas REGALOU en de diverse verse kaassoorten van LA FERME BIDELOT. De kaasmakerij heeft verschillende assortimenten van verse kaas ontwikkeld bestemd voor traditionele zuivelwinkels, voor grote en middelgrote supermarkten, voor instellingen en ook voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld banketbakkers, cateraars en de agrovoedingsindustrie. De verse kaassoorten van Régal zijn uitstekende ingrediënten voor zoute of zoete gerechten. Régal kan de verse kaas voor u maken die het beste aan uw behoeftes voldoet, al naar gelang uw wensen. Régal is de Belgische ambachtelijke verse kaasmaker!

  7. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

    Italië

    Het merk BHARBJT produceert sinds 40 jaar snijmessen in een ambachtelijke werkplaats opgericht door Giulio Gianola in 1962. Dit kleine familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in kaasmessen en in artikelen voor kaashandelaars: messen voor harde kazen maar ook voor zachte kazen, boren voor kaas en boter, botermessen, messen voor het schrapen van kaas en vele andere kwaliteitsproducten.

  8. KAASKRAAM

    Nederland

    KaasKraam is een online kaaswinkel die zich richt op kwaliteit. Ambachtelijke kazen rechtstreeks van de boerderij, rauwmelkse kaas van koeien uit de alpenweiden en heerlijke kaasplateaus. KaasKraam heeft het allemaal.

  1. MILI HOEVEZUIVEL

    België

    Wij zijn een hoevezuivelbedrijf dat sinds 1995 ambachtelijk ijs vervaardigt zonder kleur-, smaak-, of bewaarstoffen. Naast onze 25 ijssmaken en 12 sorbetsmaken ligt de nadruk van ons gamma bij de afgewerkte ijsdesserten die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Alles kan besteld worden volgens uw gewenste grootte, smaak en afwerking. Naast ons groot assortiment aan ijs, schepijs en ijsdesserten bieden we jullie ook nog andere zuivelprodukten zoals een groot assortiment artisanale kazen, yoghurt, platte kaas, boter, verse karnemelk, verse rauwe melk, melkdesserten zoals rijstpap, vanille- of chocoladepudding, enz. Wij bieden u als familiebedrijf een uitmuntende service.

  2. KAASBOERDERIJ 'T LEENHOF BV

    België

    Kaasboerderij 't Leenhof is een familiale melkkoeien en melkgeitenboerderij die reeds meer dan 30 jaar ervaring heeft in het maken van echte rauwmelkse boerenkaas van weidemelk. Want zowel de koeien en geiten kan je in de zomer rond de boerderij zien grazen. Zelfs het andere voer dat de dieren extra voorgeschoteld krijgen wordt grotendeels op onze eigen akkers geteeld want we vinden het zeer belangrijk om enkel onze eigen melk te verwerken omdat wij het gehele productieproces zelf willen controleren en beheren. In het verleden beperkten wij ons uitsluitend tot de verwerking van de melk van onze 200 geiten tot allerlei rauwe handgeschepte geitenkaasjes en delicatessen maar omdat sedert kort er ook 3 kinderen mee in het bedrijf zijn gestapt die mee het verhaal verder willen schrijven zullen wij met de bouw van onze nieuwe kaasmakerij ook een deel van de melk van onze 60 melkkoeien gaan verwerken. Alle afgewerkte producten worden vervolgens professioneel verpakt en streng gecontroleerd door ons HACCP plan waardoor wij een BRC-certificaat kunnen voorleggen. Kaasboerderij 't Leenhof staat voor : "echte boerenkaas afkomstig van eigen weidemelk en dat verschil.... , dat proef je!

  3. CALEOS

    Nederland

    importeur van Siciliaanse producten, ambachtelijke bieren, wijnen, likeuren, kazen, vleeswaren, vega koekjes, glutenvrije producten, bloem voor brood, gebak en pizza. Biologische olijfolie, visconserven, lokale producten van ambachtslieden zoals kleinmeubelen, verlichting, buitenverlichting gesmeed. Maaltijdboxen met lokale siciliaanse producten.