• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • anhydriden

Resultaten voor

Anhydriden - Import export

 1. SHANGHAI YIDA MEDICAL TECHNOLOGY LIMITED

  China

  Het bedrijf SHANGHAI YIDA MEDICAL TECHNOLOGY LIMITED, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Anhydriden. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 2. AQHDCHEMICAL

  Réunion

  Het bedrijf AQHDCHEMICAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Anhydriden. Het is gevestigd in Chickasha, Réunion.

 3. WEIFANG ENSIGN INDUSTRY CO., LTD

  China

  Het bedrijf WEIFANG ENSIGN INDUSTRY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anhydriden. Het is gevestigd in WEIFANG, China.

 4. IMER KIMYA

  Turkije

  Het bedrijf IMER KIMYA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren natriumsulfaat. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. DESMO EXPORTS LTD.

  India

  Het bedrijf DESMO EXPORTS LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Anhydriden. Het is gevestigd in Vashi, India.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HUAIAN ANGANG IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  China

  Het bedrijf HUAIAN ANGANG IMPORT AND EXPORT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anhydriden. Het is gevestigd in Huaian, China.

 2. CLARIANT MASTERBATCHES (DEUTSCHLAND) GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CLARIANT MASTERBATCHES (DEUTSCHLAND) GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anhydriden, en Anhydriden. Het is gevestigd in Lahnstein, Duitsland.

 3. SCHILL + SEILACHER STRUKTOL AKTIENGESELLSCHAFT

  Duitsland

  Het bedrijf SCHILL + SEILACHER STRUKTOL AKTIENGESELLSCHAFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anhydriden, en Anhydriden. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. FOSTER CHEMICALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FOSTER CHEMICALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anhydriden, en Anhydriden. Het is gevestigd in Jüchen, Duitsland.

 5. DR. HESSE GMBH & CIE KG

  Duitsland

  Het bedrijf DR. HESSE GMBH & CIE KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anhydriden, en Anhydriden. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 1. KEMIRA CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KEMIRA CHEMIE GMBH, en actief in de sector Anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstvezels, en Kunstvezels. Het is gevestigd in Alzenau, Duitsland.

 2. BAUFAN BAUCHEMIE LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAUFAN BAUCHEMIE LEIPZIG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anhydriden, en Anhydriden. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 1. RETORTE GMBH SELENIUM CHEMICALS & METALS

  Duitsland

  Het bedrijf RETORTE GMBH SELENIUM CHEMICALS & METALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anhydriden, en Anhydriden. Het is gevestigd in Röthenbach, Duitsland.

 2. KÖNIGSWARTER + EBELL CHEMISCHE FABRIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖNIGSWARTER + EBELL CHEMISCHE FABRIK MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anhydriden, en Anhydriden. Het is gevestigd in Hagen, Duitsland.

 3. MASSON GROUP COMPANY LIMITED

  China

  Het bedrijf MASSON GROUP COMPANY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anhydriden. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 4. XUCHANG YUANHUA BIOTECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf XUCHANG YUANHUA BIOTECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anhydriden. Het is gevestigd in Xuchang, China.

 5. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  uw competente partner in de levensmiddelenindustrie. De firma A. Schmidt & Co. GmbH ontwikkelt al meer dan 65 jaar speciale stabilisatiesystemen voor de levensmiddelen- en delicatessenindustrie. We richten ons op uw individuele eisen en ontwikkelen voor u hoogfunctionele stabilisatiesystemen. Dankzij onze flexibele productie garanderen we een gelijkblijvende en hoge kwaliteit. Ons portfolio omvat: conserveringsmiddelen voor vis (met of zonder kruiden en specerijen) voor bijvoorbeeld haring en zalm, visvulling, vissalade, visrondjes, visworst, patés, surimi, kuit- en garnalenbehandeling, mayonaises, saladecrèmes, dressings, koude en warme sausen (met of zonder eigeel/melkeiwit), sausen en crèmes voor volledige conserven, gebonden soepen, ketchup, marinades, ingrediënten voor paneermiddelen, zoete gerechten, levensmiddelenadditieven, loonwerk als serviceverlener

 6. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Christiani Chemie GmbH, gevestigd in Arnsberg, Hochsauerland, handelt biologische en anorganische chemicaliën van geselecteerde producenten om ze aan hun klanten te verkopen. De bestelling van de klant en de productaanvoer worden zodanig verwerkt dat de chemicaliën de klant rechtstreeks bij de fabrikant bereiken. Het product wordt vervoerd door expediteurs die zijn opgedragen door Christiani Chemie GmbH. Onze algemeen directeur en onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de handel in chemicaliën en kunnen de door de klant gewenste kwaliteit leveren voor de hele service. Dit geldt in het bijzonder voor de transportinspecties van de transporteur met betrekking tot de huidige bestelling, die worden uitgevoerd door elk transport, waarbij een volledige verwerking en testen wordt bereikt door het gebruik van moderne softwaretools.

 7. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 8. EVONIK INDUSTRIES AG

  Duitsland

  Sinds eind 1991 produceert Evonik acrylzuren in Marl. In de loop van de tijd is de acrylzuurinstallatie één van de grootste in de wereld geworden. Als reactieve monomeer dient acrylzuur voor de fabricage van talrijke verbindingen & polymeren en is het basismateriaal voor polyacrylzuur, kunststoffen en synthetische lak. Acrylzuur (GAA) is de grondstof voor de productie van Superabsorbers (SAP). Volgens moleculair gewicht van bijv. vernettingsgraad vindt het acrylzuur ook een toepassing in vlokkingshulpmiddelen, complexe afbeeldingen en verdikkingsmiddelen. Daarnaast kan monomeer zoals styrol, butadien en vinylacetaat copolymeriseren. Het acrylzuur-aanbodgamma van Evonik omvat leveringen van acrylzuur in verschillende verpakkingen ((in vaten en IBC's) alsook in tankwagens & tankauto's. De acrylzuurinstallatie in Marl en de daarbij behorende managementsystemen zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2000, DIN EN ISO 14001: 2005 end BS: OHSAS 18001: 2007 alsook EMAS gecertificeerd.

 1. VAN DIEMEN CHEMICALS BV

  Nederland

  Het bedrijf VAN DIEMEN CHEMICALS BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, chemische conserveermiddelen voor de voedingsindustrie, Chemie, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en chemische oplosmiddelen. Het is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn, Nederland.

  Alle producten voor "anhydriden"

 2. TAIHUA INDSUTRY CO.LTD

  China

  Het bedrijf TAIHUA INDSUTRY CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Huangshi, China.

 3. LAIZHOU JINXIN CHEMAICAL CO.,LTD

  Duitsland

  Het bedrijf LAIZHOU JINXIN CHEMAICAL CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Laizhou, Duitsland.

 4. ACIDO FLUORHIDRICO

  Mexico

  Het bedrijf ACIDO FLUORHIDRICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Ecatepec, Mexico.

 5. NASSA PRODUCTION & TRADING SA

  Zwitserland

  Het bedrijf NASSA PRODUCTION & TRADING SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, Polyethyleen, spoelen van polyethyleen, parels van blanke polystyreen, Chemie - import-export, en Polyethyleen. Het is gevestigd in Camorino, Zwitserland.

 6. TESSENDERLO CHEMIE

  België

  Het bedrijf TESSENDERLO CHEMIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anorganische chemie - zuren, Anorganische chemie - anhydriden, en klinische chemie. Het is gevestigd in Brussel, België.

 7. CHENGDU PUKANG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Het bedrijf CHENGDU PUKANG BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aminozuur. Het is gevestigd in Chengdu, China.

 8. ABLAUGEREI HEINRICH INH. WOLFGANG HEINRICH

  Duitsland

  Het bedrijf ABLAUGEREI HEINRICH INH. WOLFGANG HEINRICH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zandstralen - staal en metalen, Reiniging, industrieel - machines, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Carbonzuren en anhydriden, Zandstralen - staal en metalen, Reiniging, industrieel - machines, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 9. SHENZHEN JINTENGLONG TRADE CO,LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN JINTENGLONG TRADE CO,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 10. BRENNTAG POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BRENNTAG POLSKA SP. Z O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Carbonzuren en anhydriden. Het is tevens aanwezig in de sectoren benodigdheden voor de kunststofindustrie, en benodigdheden voor parfumerie en cosmetica. Het is gevestigd in Kędzierzyn-koźle, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis