• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • anorganische oxyden en peroxyden

Resultaten voor

Anorganische oxyden en peroxyden - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ALUMINES DURMAX worden voor diverse toepassingen geproduceerd zowel in de ambachtelijke als in de industriële sector. Wij zijn fabrikanten van oxydes en aluminiumhydroxiden, gecalcineerde aluminiumoxide of gehydrateerde aluminiumoxide, metallografische aluminiumoxide, brandwerende stof, patronen voor brandwerking, speciale patronen voor synthetische hars. Korund en aluminiumoxide voor speciale keramieksoorten Wij produceren calciumfluoride van hoge zuiverheid en boriumnitride. Met een breed gamma van ongeveer 200 gespecialiseerde aluminiumoxides, biedt ons bedrijf vervaardigingen op maat aan zijn klanten en over de hele wereld. Bepaalde aluminiumoxiden zijn bestemd voor het polijsten in metallografie, mineralogie alsook voor alle polijstwerkzaamheden met hoge precisie op allerlei soorten materialen. Anderen (gehydrateerd of gecalcineerd) worden gebruikt als speciale ladingen in synthetische hars, rubber, enz. om de kenmerken te verbeteren (brandveilig, schuurbestendig, voor het aspect, viscositeit, lichtheid).

 2. MORGAN ADVANCED MATERIALS HALDENWANGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MORGAN ADVANCED MATERIALS HALDENWANGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Waldkraiburg, Duitsland.

 3. FELIX VUCKOVIC TECHNISCHE KERAMIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FELIX VUCKOVIC TECHNISCHE KERAMIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Ludwigsburg, Duitsland.

 4. BCE SPECIAL CERAMICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BCE SPECIAL CERAMICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 5. ZELL QUARZGLAS UND TECHNISCHE KERAMIK TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZELL QUARZGLAS UND TECHNISCHE KERAMIK TECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Geesthacht, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SHANGHAI YUEJIANG TITANIUM CHEMICAL MANUFACTURER CO., LTD.

  China

  Shanghai Yuejiang Titanium Chemical Manufacturer Co., Ltd. is een hightech bedrijf, werkzaam in technisch onderzoek, industriële fabricage en verkoop. Wij produceren hoofdzakelijk rutiel en anataas graad titaniumdioxide, superfijn neergeslagen bairumsulfaat, alumina en aluminumhydroxide, zinkoxide en mangaancarbonaat. We hebben de beschikking over eersteklas beheer van onze opslagplaats en logistiek en bezitten een marketingteam voor chemicaliën met veel ervaring.

 2. OXIDKERAMIK J. CARDENAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OXIDKERAMIK J. CARDENAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Albershausen, Duitsland.

 3. LIV-UNIKON LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf LIV-UNIKON LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumhydroxide, gegoten aluminiumoxide, en Gecalcineerde aluminiumoxide. Het is gevestigd in Uzhgorod, Oekraïne.

 4. KANA (KAR AFARINAN NAVIDE AYANDEH)

  Iran

  Het bedrijf KANA (KAR AFARINAN NAVIDE AYANDEH), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren bentoniet. Het is gevestigd in 2185589415, Iran.

 5. PENDIK SALT

  Turkije

  Het bedrijf PENDIK SALT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren industrieel zout, productie en commercialisering van zout, zout en zand voor onderhoud van wegen, en keukenzout. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. EPERON ENGINEERING GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf EPERON ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Fallanden, Zwitserland.

 2. UNIKON COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf UNIKON COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumoxide, en Aluminiumhydroxide. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 1. EKOSERA KIM SAN TIC AŞ

  Turkije

  Het bedrijf EKOSERA KIM SAN TIC AŞ, is een Distributeur, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren pigmenten, en Chemie van de bouw. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. GRI BEYAZ TIC.LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf GRI BEYAZ TIC.LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. GREEN PET CO LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf GREEN PET CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Taichung, Taiwan R.O.C..

 4. HEBEI TEHAO TRADE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HEBEI TEHAO TRADE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Shijiazhuang City, China.

 5. SOCIETE INDUSTRIELLE LIEGEOISE DES OXYDES SA

  België

  Het bedrijf SOCIETE INDUSTRIELLE LIEGEOISE DES OXYDES SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Oxyden van metalen. Het is gevestigd in Engis, België.

 6. NORBRIGHT INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf NORBRIGHT INDUSTRY CO.,LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 7. RETEK LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf RETEK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren korund. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 8. GANSU LIXINYUAN MICROSILICA CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GANSU LIXINYUAN MICROSILICA CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Lanzhou, China.

 1. ANQING YUETONG MOLYBDENUM CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ANQING YUETONG MOLYBDENUM CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren molybdeen. Het is gevestigd in Anqing, China.

 2. ALMATIS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALMATIS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Anorganische oxyden en peroxyden, Aluminium en -legeringen, Anorganische oxyden en peroxyden, en Aluminium en -legeringen. Het is gevestigd in Ludwigshafen, Duitsland.

 3. LUOHE XINGMAO TITANIUM INDUSTRY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf LUOHE XINGMAO TITANIUM INDUSTRY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Luohe, China.

 4. SITUS TECHNICALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SITUS TECHNICALS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Keramiek - producten voor de industrie, Keramiek, ambachtelijk, Keramiek - producten voor de industrie, en Keramiek, ambachtelijk. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 5. NANJING YUNANG CHEMICAL CO., LTD.

  China

  Het bedrijf NANJING YUNANG CHEMICAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Nanjing, China.

 6. XUANCHENG JINGRUI NEW MATERIAL COMPANY

  China

  Het bedrijf XUANCHENG JINGRUI NEW MATERIAL COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Xuancheng, China.

 7. JIANGSU HEHAI NANOMETER SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf JIANGSU HEHAI NANOMETER SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Taixing City, China.

 8. XINGTAI NANLING IMPORT&EXPORT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf XINGTAI NANLING IMPORT&EXPORT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie, en reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in xingtai, China.

 9. BOOM (HK) LIMITED

  China

  Het bedrijf BOOM (HK) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 10. QINGDAO LUWEI DIATOMITE CO.LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO LUWEI DIATOMITE CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anorganische oxyden en peroxyden. Het is gevestigd in Qingdao, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis