• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • asbest - vervangingsmiddelen voor

Resultaten voor

Asbest - vervangingsmiddelen voor - Import export

 1. SILCA SERVICE- UND VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR DÄMMSTOFFE MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SILCA SERVICE- UND VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR DÄMMSTOFFE MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Mettmann, Duitsland.

 2. BCL INVENT

  Frankrijk

  Ons aanbod Easygel Protect is bestemd voor: boren, snijden, loshalen van tegels, beitelen, diagnose stellen, kernboren, impregneren, zagen...en maakt een aanzienlijke vermindering van stofvorming mogelijk om te voldoen aan de normen. Onze oplossingen zijn efficiënt voor alle types stof, kunnen snel in gebruik genomen worden en beperken de problemen omtrent logistiek en onderhoud, terwijl ze tevens de operator en de werkomgeving beschermen. Ze zijn specifiek ontwikkeld voor renovatie en onderhoud van woningen, vereenvoudigen het werken met naleving van de regelgeving en passen zich aan de specifieke werkmethodes van elk beroep aan. Bogend op zijn ervaring op het gebied van gels, fabriceert BCL INVENT® tevens hydro-alcoholische gel conform aan de norm EN14476, Easygelprotect Amicrobials, en verkoopt zijn eigen reeks ontsmettende doekjes (bacteriën- en schimmeldodend / gist- en virusdodend). Onze teams staan tot uw beschikking.

 3. G.S.I

  Spanje

  Het bedrijf G.S.I, is een Dienstverlener, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Ajofrin, Spanje.

 4. HOS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOS KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Gehrden, Duitsland.

 5. AMISUR

  Spanje

  Het bedrijf AMISUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PERINI IVO

  Italië

  Het bedrijf PERINI IVO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Asbest - vervangingsmiddelen voor, inkapseling asbest, impregnatie van bedekkingen van gebouwen, Asbest - vervangingsmiddelen voor, en verwijdering asbest. Het is gevestigd in Castrocaro Terme E Terra Del Sole (fc), Italië.

 2. HOLDING PEDRO VIEIRA & MIZUHO COR BANK-NEUTRÃO E SIDERAÇÃO

  Portugal

  Het bedrijf HOLDING PEDRO VIEIRA & MIZUHO COR BANK-NEUTRÃO E SIDERAÇÃO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedekking en inkapseling van asbeststructuren, sanering asbest, industriële brandstoffen, en staal van koolstof. Het is gevestigd in Muxagata-Vila Nova De Foz-Côa, Portugal.

 3. GESTIÓN DEL AMIANTO (GDA)

  Spanje

  Het bedrijf GESTIÓN DEL AMIANTO (GDA), is een Onderaannemer, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is tevens aanwezig in de sectoren sanering asbest, en Asbest. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. NAND INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf NAND INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Constructiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Asbest - vervangingsmiddelen voor, renovatie van daken, bedekking en inkapseling van asbeststructuren, Asbest - vervangingsmiddelen voor, en bedekkingen voor de industriele bouwindustrie. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 5. IZOLA

  Oekraïne

  Het bedrijf IZOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is tevens aanwezig in de sectoren vullingen, touwen, thermische isolatie - materialen, en brandwerende producten. Het is gevestigd in Belaya Tcerkov, Oekraïne.

 1. EUROPLEX

  België

  Het bedrijf EUROPLEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Nivelles, België.

 2. BEST FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf BEST FRANCE, is een Multi-Category, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Lambres Les Douai, Frankrijk.

 1. GRUPPO CENTRO NORD S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GRUPPO CENTRO NORD S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systeembouw en prefabbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Asbest - vervangingsmiddelen voor, Zonwering - binnen en buiten, Asbest - vervangingsmiddelen voor, en Zonwering - binnen en buiten. Het is gevestigd in Belfiore, Italië.

 2. SOCIETA' ITALIANA LASTRE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SOCIETA' ITALIANA LASTRE S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Asbest - vervangingsmiddelen voor, Rubberproducten, en Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Verolanuova, Italië.

 3. DONADON SDD S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DONADON SDD S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertsen - ferro en non-ferro, Asbest - vervangingsmiddelen voor, Ertsen - ferro en non-ferro, en Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Corbetta, Italië.

 4. TOTARO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TOTARO S.R.L., en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Betonwaren en conglomeraten, Grondstoffen voor de bouwindustrie, en Betonwaren en conglomeraten. Het is gevestigd in Muggio', Italië.

 5. V.C.G. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf V.C.G. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertsen - ferro en non-ferro, Asbest - vervangingsmiddelen voor, Ertsen - ferro en non-ferro, en Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Pieve Emanuele, Italië.

 6. CANCELLOTTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANCELLOTTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Buisleidingen - industrieel, Buizen en pijpen - non-ferro, en Buisleidingen - industrieel. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

 7. THERMOFIBERS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf THERMOFIBERS S.R.L., en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vezelcement - producten, kunstmatige en synthetische textiel, en Vezelcement - producten. Het is gevestigd in Lanzo Torinese, Italië.

 8. I.C.P.

  Italië

  Het bedrijf I.C.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonwering - binnen en buiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Asbest - vervangingsmiddelen voor, Trappen en balustrades, Asbest - vervangingsmiddelen voor, en Trappen en balustrades. Het is gevestigd in Seregno, Italië.

 1. FRATELLI FOSSATI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI FOSSATI S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertsen - ferro en non-ferro, Asbest - vervangingsmiddelen voor, Ertsen - ferro en non-ferro, en Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Carugate, Italië.

 2. F.LLI FARGNOLI DI FARGNOLI ANTONIO E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI FARGNOLI DI FARGNOLI ANTONIO E C. S.N.C., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonwaren en conglomeraten, en Betonwaren en conglomeraten. Het is gevestigd in SAN GIORGIO A LIRI, Italië.

 3. GATTO

  Italië

  Het bedrijf GATTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zonwering - binnen en buiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Asbest - vervangingsmiddelen voor, Trappen en balustrades, Asbest - vervangingsmiddelen voor, en Trappen en balustrades. Het is gevestigd in Jesi, Italië.

 4. MG.A.TEC. SRL

  Italië

  Het bedrijf MG.A.TEC. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele afdichtingen, en voegen zonder asbest. Het is gevestigd in Calvizzano, Italië.

 5. LA NUOVA COPERTURA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA NUOVA COPERTURA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Asbest - vervangingsmiddelen voor, Isolatiematerialen, akoestisch, Asbest - vervangingsmiddelen voor, en Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Castel D'azzano, Italië.

 6. YUGUI ELCTRONICS CO., LTD.

  China

  Het bedrijf YUGUI ELCTRONICS CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 7. FIBROTUBI - ORCHIDEA

  Italië

  Het bedrijf FIBROTUBI - ORCHIDEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Bagnolo In Piano (Re), Italië.

 8. GRAFTECH S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GRAFTECH S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ertsen - ferro en non-ferro, Asbest - vervangingsmiddelen voor, Ertsen - ferro en non-ferro, en Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Malonno, Italië.

 9. BELGRADE INSULATIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BELGRADE INSULATIONS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Wellingborough, Verenigd Koninkrijk.

 10. DECONTA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DECONTA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Asbest - vervangingsmiddelen voor. Het is gevestigd in Isselburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis