• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • auto's - tweedehands

Resultaten voor

Auto's - tweedehands - Import export

 1. MAYUMBE CONNECTING

  België

 2. CAR4TRADER

  Spanje

 3. MORREN MOTOR

  België

  Op uw wagen moet u altijd kunnen rekenen. Zowel voor privé als professioneel gebruik. Voor dat vertrouwen zorgt Morren Motor al 45 jaar, van generatie op generatie! Morren Motor is nog steeds een familiebedrijf dat een betrouwbare en vriendelijke service samen met kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Wij streven naar een aangename en langdurige relatie met persoonlijke aandacht voor elke klant, particulier of professioneel. Ons enthousiast team van medewerkers staat voor u klaar, of u nu op zoek bent naar een splinternieuwe Ford, een bijna nieuwe occasie of een onderhoudsbeurt!

 4. P & P MOTORS

  België

  Als onderdeel van het dynamisch en professioneel verdelersnet van Renault staat P&P Motors nv tot uw dienst met kwaliteitsvolle dienstverlening en een perfect opgeleid team. Kwaliteitsvol, milieuvriendelijk en klantgericht Bij P&P Motors nv staat de klant centraal. Wij streven dan ook naar een perfecte service. Dankzij onze klanten hebben wij de wil om steeds te verbeteren. In geval van problemen zoeken we naar een gepaste oplossing. Een warm onthaal met een familiaal karakter Juist daarom geniet u een optimale service. Tijdens een kopje koffie beantwoordt ons onthaalpersoneel al uw vragen. Op die manier proberen we een langetermijnrelatie met u op te bouwen. We zijn een luisterend oor.

 5. CLAES & ZONEN SINT-TRUIDEN

  België

  De Groep Claes & Zonen is in Limburg al meer dan 60 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. De eerste stappen in de automobielwereld werden via het revisiebedrijf van André Claes gezet. Dit werd in 1950 opgericht aan de Tiensesteenweg in Sint-Truiden. Door zijn ondernemingszin en gevoel voor zaken was al snel een verhuis naar het industrieterrein te Sint-Truiden nodig. Terwijl het revisiebedrijf volledig autonoom bleef werken, investeerde André Claes in nieuwe afdelingen zoals een eigen personen- en bedrijfswagengarage. Deze werden later nog aangevuld met een carrosseriebedrijf. In 1993 werden we officieel concessiehouder voor Mercedes-Benz en bleven we investeren in de toekomst met de aankoop van vestigingen in Tongeren en Tienen. In 1999 werden we verdeler van smart, twee jaar later mochten we ons als één van de eersten in België officieel concessiehouder voor Nearly New Car noemen. In 2012 werden we officieel Mercedes-Benz Used 1 dealer

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLAESKENS

  België

  Garage Claeskens is gevestigd in Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem), op 5 min. van de autosnelweg E314 afrit 23, Tielt-Winge/Scherpenheuvel. Je vindt ons dus tussen Aarschot en Scherpenheuvel. Wij zijn verdeler van Iveco, Ford en Fiat Professional. Wij beschikken bovendien ook over erkende carrosserie voor alle merken, zowel voor vrachtwagens als personenwagens. Onze firma is gesticht in 1970 door Alfons Claeskens. Het familiebedrijf is door de jaren serieus gegroeid, en we blijven groeien. Dit om al onze klanten de nodige service te kunnen verlenen waar ze recht op hebben. Door de jaren heen kan het bedrijf bouwen op de nodige ervaring. Van personenwagen, bus, mobilhome tot vrachtwagen, één adres “Garage Claeskens nv”. We zijn dan ook 6 van de 7 dagen geopend om onze klanten nog beter te kunnen dienen. Pech, geen probleem. je kan ons steeds bereiken. Vertrouwen en service vinden wij belangrijk!

 2. JENNES

  België

  Garage Jennes bouwt al jaren aan de toekomst. Om nog een betere service aan te bieden hebben ze niet alleen het dienstenpakket maar ook de toonzalen vergroot. Op 26 en 27 april 2008 openden de broers Rudi en Jan Jennes officiëel de deuren. De showroomoppervlakte ging van zeshonderd naar tweemaal duizend vierkante meter. Bovendien kwam er een kelderruimte van 1.600 vierkante meter bij. Volkswagen en Audi willen zich in de toekomst nog meer differentiëren als twee afzonderlijke producten. Dat is ingegeven door de filosofie dat Audi en Volkswagen elk een apart cliënteel aantrekken. En in die differentiatie gaan de directies van de Duitse merken erg ver. Niet alleen moet het wagenpark in afzonderlijke showrooms getoond worden, ook is er een hemelsbreed verschil in de huisstijl. Zo is de Volkswagengarage ingericht in speels oranje en hangt er een ongedwongen sfeer. De wagens staan er vrolijk in een cirkel. Bij Audi gaat het er strakker aan toe. De dominerende kleuren zijn grijs, zwart en wit. Alles moet in de hele wereld hetzelfde zijn. Op die manier wil Audi, dat forse groeiplannen heeft, zich opwerpen als een sterk merk. De Garage Jennes heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om andere nieuwigheden in te voeren. Zo maakten ze een business corner. Daar kunnen mensen die wachten tot hun wagen hersteld is, wat werken.

 3. CENTRAUTO WIJNEGEM

  België

  Airconditioning service. Een frisse kijk op airco. Na de winter is het een goed idee om uw airconditioning te laten nakijken. Inderdaad, voor een goede werking, zowel tijdens... Weergeven Bandenservice. Wij helpen u graag om het rijden met uw BMW zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Inclusief herstelling of vervanging van banden, aankoop van... Weergeven BMW Financial Services - Leasing & Financiering. BMW Financial Services biedt u aantrekkelijke mogelijkheden om de financiële aspecten van het rijplezier... Weergeven BMW Motorsport. Onze concessie is immers één van de 30 BMW locaties in België en Luxemburg die met het BMW Motorsport certificaat mogen uitpakken. Uiteraard... Weergeven Business lounge. Bij ons bent u meer dan welkom. Omdat het onderhoud van uw BMW vaak weinig tijd in beslag neemt, hebben wij een lounge voorzien waar u rustig... Weergeven

 4. STERCKX

  België

  De groep Sterckx is als concessiehouder met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode voornamelijk actief in Brabant en Brussel. De vestiging in Halle is de officiële vertrouwenspartner in de regio voor de merk Volvo. Sterckx, dat is vooral een keuze voor een kwalitatieve dienstverlening en een persoonlijke aanpak, compleet van A tot Z. Voor verkoop, na-verkoop, carrosserie en alle denkbare extra-services kan u telkens bij ons terecht, op hetzelfde adres, één enkel aanspreekpunt voor al uw behoeften. En net daar wensen wij het verschil te maken. Immers ons team is samengesteld uit een jonge ploeg, professioneel en meertalig, telkens een vijftiental medewerkers per vestiging, die uitblinken dankzij hun verscheiden ervaring en hun passie voor ons vak. Een persoonlijke aanpak voor uw behoeften en een serie “Sterckx-extra-services” te beschikking om te voldoen aan al uw behoeften.

 5. AUTO CREW VAN DER LINDEN

  België

  We streven naar een correcte dienstverlening aan een eerlijke prijs op basis van kwaliteitsonderdelen aangepast aan het budget van elke klant. Als u op zoek bent naar kwalitatief onderhoud en herstelling van uw auto en bestelwagen, dan kan u bij ons modern familiebedrijf terecht. In onze garage kiezen we voor een persoonlijke service in een familiale context. Steeds zoeken we samen met u naar een goede prijs-kwaliteitsoplossing. Onverwachte kosten vermijden we door overleg en duidelijke afspraken. Bij het ophalen van uw herstelde wagen kan u rekenen op begrijpelijke uitleg over de gedane herstelling en de factuur. Bij ons kan u terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken, ook tijdens de wettelijke garantieperiode. Voertuigfabrikanten mogen hun garanties niet meer afhankelijk maken van onderhoud of reparatie binnen hun dealernetwerk of aan het gebruik van hun eigen merkonderdelen.

 1. JENNES MACHELEN

  België

  In onze ruime showrooms kunt u nagenoeg alle modellen van Volkswagen en Skoda bewonderen en we beschikken over een bijzonder uitgebreide voorraad. Dank zij onze meer dan 50 jaar know-how en ervaring wordt kwaliteit op alle vlakken steeds hoog in het vaandel gedragen. Zo beschikken we over vakbekwame mensen die van hun beroep houden en die fier zijn deel uit te maken van één van de topgarages in de regio’s van Machelen en Boortmeerbeek. Hiervoor zorgen onder meer een permanente vorming en opleiding van het personeel, in dit familiaal bedrijf waar het prettig is om werken en waar de mensen fier zijn op hun prestaties.

 2. HANCKE CARS

  België

  In onze werkplaats is uw wagen in goede handen. Een team van goed opgeleide mecaniciens staat voor u klaar. Ze scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties. Ze beschikken over de modernste instrumenten waarmee ze snelle diagnoses maken en efficiënt kunnen werken. Zodat u uw wagen nooit lang hoeft te missen. Wilt u uw wagen een persoonlijke look meegeven? Er zijn voor het model van uw keuze heel wat originele accessoires. Kom ze bij ons in alle rust bekijken. Een woordje uitleg geven wij er graag bij. Wij zorgen er voor dat ze op een professionele manier gemonteerd worden. Zodat u altijd voluit van uw wagen kan genieten. Ook voor carosseriewerken kunt u steeds bij ons terecht. Wij beschikken over een professionele spuitcabine. U kunt steeds beschikken over een vervangwagen.

 1. PAGNOTTA GROUP

  België

  Sinds 1959 een familiebedrijf opgericht door de ouders Pagnotta, nu geleid door de tweede generatie en met inmiddels de intrede van de derde. Vandaag telt het bedrijf 3 vestigingen, de oorspronkelijke (Eisden-Maasmechelen) met de carrosserieafdeling en de 2 nieuwe vestigingen te Genk (Henri Fordlaan) en Maasmechelen (Rijksweg). Naast het legendarisch merk Alfa Romeo dat in kennerskringen automatisch gekoppeld wordt aan de naam Pagnotta (sinds 1968), verdeelt en onderhoudt de groep vandaag ook de andere brands van de Fiat Groep, namelijk FIAT, LANCIA, JEEP, ABARTH en staat ook in voor het onderhoud van DODGE, CHRYSLER en FIAT PROFESSIONAL. Sterke punten blijven de familiale aanpak waar de klant centraal staat, de knowhow, de moderne instellingen en de ruime voorraad in de verschillende merken, zowel nieuw als tweedehands en classic cars.

 2. GARAGE NEIRYNCK

  België

  Garage - Carrosserie Neirynck bvba gevestigd te Zulte, Oost-Vlaanderen, is 40 jaar actief in de autowereld. Gespecialiseerd in Mercedes, BMW, Audi en VW kijken wij naar wat U wilt bij de aankoop van een 2dehands auto. Wij bieden u dan ook jonge occasies MET garantie aan en gecontroleerd op meer dan 100 punten. Vindt u niet wat u zoekt in onze stock? Dan zoeken wij een wagen à la carte. Wilt u echter een gloednieuwe wagen aankopen? Geen probleem. Wij kunnen U helpen de gewenste wagen volgens uw persoonlijke smaak samen te stellen aan dezelfde condities en garanties die u krijgt bij de merkvertegenwoordiger, ongeacht het merk.

 3. GEURTS CAR - CENTER

  België

  Wij beschikken over een uitgebreid gamma van meer dan 100 ongevalvrije tweedehandswagens en bieden onze klanten naast de uitgebreide Certified Used Car-garantie ook service naverkoop in onze eigen werkplaats. Daarnaast kunnen wij uw oude wagen overnemen voor een correcte prijs en zijn wij ook bemiddelaar voor verschillende financieringsinstanties. Geurts Car Center staat bekend voor zijn klantvriendelijkheid, flexibiliteit en zijn correcte manier van handelen. U kan bij ons terecht voor een uitgebreid gamma van jonge personen- en bedrijfswagens, en dit uiteraard aan een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Al onze wagens worden voor de levering vakkundig afleveringsklaar gemaakt in onze eigen werkplaats en voorzien van de wettelijke vooropgestelde garantie. Indien u schade krijgt aan uw voertuig kan u terecht in onze gecertificeerde carrosserie- en smart repairafdeling. Tijdens de herstelling staat een gratis vervangwagen ter uwer beschikking. Al 25 jaar land de referentie op de tweedehandsmarkt en voor het derde jaar op rij winnaar van de Opel Dealer Excellence Award!

 4. PEETERS MOTORS

  België

  Verkoop aan bedrijven, diplomaten en militairen. Uw keuze voor een Land Rover als bedrijfswagen zegt heel wat over uw organisatie. U stelt prijs op geavanceerde en efficiënte technologie. U eist beperkte gebruikskosten en een hoge restwaarde. U verwacht het hoogste serviceniveau van de deskundigen die u adviseren over de beste oplossing voor uw behoeften. Diplomaten kunnen bij aankoop van een nieuwe Land Rover genieten van speciale prijzen. Dat geldt ook voor Amerikaanse militairen die buiten de VS gelegerd zijn, leden van de NAVO-troepen en NAVO-personeelsleden.

 5. OPEL VAN DER PERRE

  België

  Bij Opel Van Der Perre vindt u nieuwe wagens, tweedehandswagens, bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. Ook kan u bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen. We zijn een familiebedrijf dat volop de kaart trekt van het professionalisme. We staan erop om iedereen persoonlijk te begeleiden. En dat niet alleen tijdens de aankoopfase, maar ook daarna. U wordt nooit een nummer. De legendarische kwaliteit van Opel, het uitgebreide Opel-gamma en onze persoonlijke aanpak staan borg voor een uitstekende service. Begin jaren ‘60 startte Jozef Van der Perre met de uitbating van de garage op de Assesteenweg te Ternat. In 1987 vormden we de eenmanszaak om tot een nv. Ook kwam de huidige zaakvoerder Mario Van der Perre werken in de familiezaak. In juli 2000 verhuisde Opel Van Der Perre naar onze huidige gebouwen aan de Ninoofsesteenweg te Schepdaal. Sinds 2003 is Opel Van Der Perre eveneens verdeler van de Opel-bedrijfsvoertuigen. Zo zijn we gespecialiseerd in bestelwagens. Ook de jongste zoon Jens werkt sinds 2012 bij Opel Van Der Perre, waardoor het een écht familiebedrijf is. Hij is verantwoordelijk voor de aftersales-activiteiten. Levi Van der Perre vertegenwoordigt zelfs de derde generatie. Hij staat in voor de verkoop.

 6. AUTO PARTNERS

  België

  Autopartners staat voor een sterke groep die kan putten uit jarenlange ervaring en van klantgerichtheid een doel maakt. Voor zowel uw particuliere als bedrijfswagen bent u meer dan welkom in één van onze vestigingen te Boom, Bornem, Mechelen of Temse. Hebt u een Dacia, Renault of Z.E. in gedachten? U kan steeds met al uw vragen bij ons terecht. Zo bieden wij u een totaalpakket met betrekking tot mobiliteit. Onze verkoopsploeg staat ter uwer beschikking om de optimale keuze te bepalen in zowel aankoop, leasing als financiering van uw voertuig. Dit zowel voor nieuwe als tweedehands-, personen- of bedrijfsvoertuigen. Los van deze diensten bieden wij u alle facetten tot het beheer van uw wagen. Zo kan u terecht in onze ateliers voor alle mogelijke onderhoudswerken alsook in geval van koetswerkschade. Indien u op een bepaald moment extra vervoer nodig hebt bieden wij u graag onze verhuurwagens aan. Zo ziet u: AUTOPARTNERS = Uw mobiliteit onder één dak!

 7. CARROSSERIE PAUWELS PLUS

  België

  Meer dan 30 jaar ervaring in het herstellen van personenwagens, bestelwagens & vrachtwagens. Onze diensten : Herstellingen van autoschade. Het spuiten of herspuiten van uw wagen, bestelwagen, fiets of motorfiets. Kleine herstellingen aan uw voertuig. Bumperschade. Spot repair. Herstellingen van hagelschade. Uitdeuken zonder spuiten. Interieurherstellingen (zetel- en hemelbekleding, dashboard en deurbekledingen). Herstellingen van steenslagschade. Opknappen van glasschade en vervangen van kapotte ruiten. Volledige opkuis en polijsten van de wagen. Verkoop tweedehands- en nieuwe wagens.

 8. HULP BIJ AUTO KOPEN

  Nederland

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in aankoopkeuring voor tweedehandse auto's Aankoopkeuring auto is onze specialisme Weet wat u koopt en voorkom een miskoop Door onze hulp bij het kopen van een auto, kun je honderden euro’s besparen. Wij komen bijna altijd achter bestaande gebreken, waardoor het bedrag dat jij de kosten van onze service dubbel terugverdient. Wij kunnen je helpen bij zoeken van een auto, indien je nog geen auto op het oog hebt. Wij staan bekend om onze uitgebreide aankoopkeuring en kunnen ook de onderhandeling uitvoeren. Als kers op de taart kunnen wij je nieuwe auto bij je thuisbezorgen.

 1. MULLENS DIEST

  België

  Welkom op de site van onze nieuwe Hyundai concessie en ons erkend service punt van Honda te Diest! Wij kunnen u met raad en daad bijstaan voor zowel de aankoop van een nieuwe als occasie wagen, als voor onderhoud en herstellingen aan uw wagen. Mullens Diest staat garant voor een jarenlange servicegerichtheid en vakkennis. Kom gerust eens een kijkje nemen.

 2. GARAGE LAVRIJSEN

  België

  Welkom bij Garage Lavrijsen nv, uw partner voor DAF, PEUGEOT en PEUGEOT Scooters. Als officieel hoofdverdeler verlenen wij voor deze merken een volledige service, van A tot Z. Voor carrosseriewerkzaamheden bent u bij ons welkom met alle merken.

 3. GARAGE DEJAEGHER

  België

  Garage Dejaegher is een garage met traditie. Onze dienstverlening, vakmanschap en meer dan 40 jaar ervaring kenmerkt ons in Veurne en omstreken. Op deze site vindt u onder meer informatie over ons bedrijf, het gamma nieuwe wagens van Renault en een overzicht van aangeboden tweedehands wagens

 4. GARAGE FEYAERTS

  België

  Met vestigingen in Aarschot en Haacht is Garage Feyaerts één van de grootste onafhankelijke familiale Ford-dealers van België. We zijn er dan ook trots op dat we als 1 van de 15 officiële FordStores in België het hele Ford-gamma kunnen aanbieden, inclusief Focus RS, Mustang en de extra luxe Vignale-uitvoeringen van onder andere de Kuga, Mondeo, S-MAX en Edge. We bieden zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen aan.

 5. AUTO GEEBELEN

  België

  Concessiehouder Citroën & DS. Auto Geebelen is opgericht in augustus 1984. Er werkte toen slechts 2 mechaniekers en mevrouw Geebelen zelf. Momenteel telt ons bedrijf 11 werknemers en is de garage uitgegroeid tot een begrip aan de Maaskant en ver daarbuiten.

 6. D. LIEVENS

  België

  Onze diensten: - Tweedehands auto-onderdelen - specialiteit Duitse merken: Audi, Volkswagen, Mercedes, BMW, ... - Ophaaldienst autowrakken - Inkopen - Verkopen van jonge schade-auto's - Plaatsen van autoruiten - Verkopen van allerlei tweedehandsbanden - Alternators & starters - ook andere merken - Prijs nieuwe onderdelen op aanvraag - Milieuvriendelijk slopen - Afleveren vernietigingsattest

 7. AUTOCENTER HEIN

  België

  Vanaf de start in ’85 is Autocenter Hein gespecialiseerd in de aan- en verkoop, onderhoud en carrosserieherstellingen van nieuwe en tweedehands wagens. Bij ons kan u ook terecht voor alle toebehoren voor uw wagen zoals oa plaatsen van trekhaak, velgen, banden, blue-toothkit, herstellingen voorruit, …. Al onze tweedhandswagens worden onderworpen aan een volledige technische check-up en cleaning vooraleer ze worden afgeleverd.

 8. JAGUAR BRUSSELS

  België

  Mijn filosofie heb ik van de competitie: altijd met hart en ziel de beste prestaties nastreven. Ik deel ze met een team van commerciële medewerkers en technici dat met de grootste zorg samengesteld werd. U vindt ze ook terug in de inrichting van de showrooms en ateliers die uitgerust zijn met up-to-date materieel op niveau van de toptechnologie van onze wagens. Bovendien kunt u rekenen op een vriendelijk onthaal, de efficiëntie en de aandacht die elke Jaguar-bestuurder van ons mag verwachten.

 9. PATRICK SMETS

  België

  Patrick Smets. Service op niveau van het merk. Het hele team deelt een passie voor BMW. Het merk staat bekend voor zijn superieure producten en wij streven ernaar een service van hetzelfde niveau te bieden. De installaties zijn altijd up-to-date en de medewerkers volgen de technische innovaties op de voet. Zo kunnen we beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. En bent u zeker dat u elke dag weer geniet van uw BMW.

 10. GARAGE GEERAERTS

  België

  Garage Geeraerts, uw Ford officiële concessiehouder te Lennik (Eizeringen), is een familiebedrijf gelegen op het kruispunt van twee belangrijke verkeersassen in het pajottenland, waar U al meer dan 50 jaar voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands Ford terecht kan. Wij zijn ook gespecialiseerd in onderhoud en herstelling van uw Ford. Dankzij onze jarenlange investering en ervaring durven wij gerust zeggen: Onze Service maakt het verschil!

Filters

Resultaten voor

Auto's - tweedehands - Import export

Aantal resultaten

5.633 bedrijven