• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • auto's - tweedehands

Resultaten voor

Auto's - tweedehands - Import export

 1. MAYUMBE CONNECTING

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAYUMBE CONNECTING, is een Multi-Category, en actief in de sector Luchtvrachttransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal vrachttransport, Containervervoer - luchttransport, Luchtvracht, Scheepsvracht, Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen, Auto's - tweedehands, Bestelwagens - tweedehands, Import-export - elektrisch materiaal en elektronica, en Import-export - informatica. Het is gevestigd in Liège, België.

 2. JENNES MACHELEN

  België

  In onze ruime showrooms kunt u nagenoeg alle modellen van Volkswagen en Skoda bewonderen en we beschikken over een bijzonder uitgebreide voorraad. Dank zij onze meer dan 50 jaar know-how en ervaring wordt kwaliteit op alle vlakken steeds hoog in het vaandel gedragen. Zo beschikken we over vakbekwame mensen die van hun beroep houden en die fier zijn deel uit te maken van één van de topgarages in de regio’s van Machelen en Boortmeerbeek. Hiervoor zorgen onder meer een permanente vorming en opleiding van het personeel, in dit familiaal bedrijf waar het prettig is om werken en waar de mensen fier zijn op hun prestaties.

 3. CENTRAUTO WIJNEGEM

  België

  Airconditioning service. Een frisse kijk op airco. Na de winter is het een goed idee om uw airconditioning te laten nakijken. Inderdaad, voor een goede werking, zowel tijdens... Weergeven Bandenservice. Wij helpen u graag om het rijden met uw BMW zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Inclusief herstelling of vervanging van banden, aankoop van... Weergeven BMW Financial Services - Leasing & Financiering. BMW Financial Services biedt u aantrekkelijke mogelijkheden om de financiële aspecten van het rijplezier... Weergeven BMW Motorsport. Onze concessie is immers één van de 30 BMW locaties in België en Luxemburg die met het BMW Motorsport certificaat mogen uitpakken. Uiteraard... Weergeven Business lounge. Bij ons bent u meer dan welkom. Omdat het onderhoud van uw BMW vaak weinig tijd in beslag neemt, hebben wij een lounge voorzien waar u rustig... Weergeven

 4. CLAESKENS

  België

  Garage Claeskens is gevestigd in Messelbroek (Scherpenheuvel-Zichem), op 5 min. van de autosnelweg E314 afrit 23, Tielt-Winge/Scherpenheuvel. Je vindt ons dus tussen Aarschot en Scherpenheuvel. Wij zijn verdeler van Iveco, Ford en Fiat Professional. Wij beschikken bovendien ook over erkende carrosserie voor alle merken, zowel voor vrachtwagens als personenwagens. Onze firma is gesticht in 1970 door Alfons Claeskens. Het familiebedrijf is door de jaren serieus gegroeid, en we blijven groeien. Dit om al onze klanten de nodige service te kunnen verlenen waar ze recht op hebben. Door de jaren heen kan het bedrijf bouwen op de nodige ervaring. Van personenwagen, bus, mobilhome tot vrachtwagen, één adres “Garage Claeskens nv”. We zijn dan ook 6 van de 7 dagen geopend om onze klanten nog beter te kunnen dienen. Pech, geen probleem. je kan ons steeds bereiken. Vertrouwen en service vinden wij belangrijk!

 5. AUTO CREW VAN DER LINDEN

  België

  We streven naar een correcte dienstverlening aan een eerlijke prijs op basis van kwaliteitsonderdelen aangepast aan het budget van elke klant. Als u op zoek bent naar kwalitatief onderhoud en herstelling van uw auto en bestelwagen, dan kan u bij ons modern familiebedrijf terecht. In onze garage kiezen we voor een persoonlijke service in een familiale context. Steeds zoeken we samen met u naar een goede prijs-kwaliteitsoplossing. Onverwachte kosten vermijden we door overleg en duidelijke afspraken. Bij het ophalen van uw herstelde wagen kan u rekenen op begrijpelijke uitleg over de gedane herstelling en de factuur. Bij ons kan u terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken, ook tijdens de wettelijke garantieperiode. Voertuigfabrikanten mogen hun garanties niet meer afhankelijk maken van onderhoud of reparatie binnen hun dealernetwerk of aan het gebruik van hun eigen merkonderdelen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STERCKX

  België

  De groep Sterckx is als concessiehouder met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode voornamelijk actief in Brabant en Brussel. De vestiging in Halle is de officiële vertrouwenspartner in de regio voor de merk Volvo. Sterckx, dat is vooral een keuze voor een kwalitatieve dienstverlening en een persoonlijke aanpak, compleet van A tot Z. Voor verkoop, na-verkoop, carrosserie en alle denkbare extra-services kan u telkens bij ons terecht, op hetzelfde adres, één enkel aanspreekpunt voor al uw behoeften. En net daar wensen wij het verschil te maken. Immers ons team is samengesteld uit een jonge ploeg, professioneel en meertalig, telkens een vijftiental medewerkers per vestiging, die uitblinken dankzij hun verscheiden ervaring en hun passie voor ons vak. Een persoonlijke aanpak voor uw behoeften en een serie “Sterckx-extra-services” te beschikking om te voldoen aan al uw behoeften.

 2. GARAGE FREDDY WILLEMS

  België

  Onze garage is gespecialiseerd in herstellingen van vrachtwagens en eveneens personen- en bestelwagens , voornamelijk MAN . Wij zijn eveneens erkend als ijker van tachografen en snelheidsbegrenzers. Wenst U een nieuwe vrachtwagen van MAN , dan bent U bij ons aan het juiste adres. Als officiële service partner van MAN bent U bij ons aan het juiste adres. Als officieel servicepunt van MAN zetten wij U graag op weg. Bent U daarentegen op zoek naar een tweedehands wagen of vrachtwagen, dan vindt U zeker wat U zoekt in onze rubriek occasie wagens . Of kan U bij ons terecht voor verdere informatie omtrent de occasies die zich in onze zaak bevinden.

 3. CLAES & ZONEN SINT-TRUIDEN

  België

  De Groep Claes & Zonen is in Limburg al meer dan 60 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. De eerste stappen in de automobielwereld werden via het revisiebedrijf van André Claes gezet. Dit werd in 1950 opgericht aan de Tiensesteenweg in Sint-Truiden. Door zijn ondernemingszin en gevoel voor zaken was al snel een verhuis naar het industrieterrein te Sint-Truiden nodig. Terwijl het revisiebedrijf volledig autonoom bleef werken, investeerde André Claes in nieuwe afdelingen zoals een eigen personen- en bedrijfswagengarage. Deze werden later nog aangevuld met een carrosseriebedrijf. In 1993 werden we officieel concessiehouder voor Mercedes-Benz en bleven we investeren in de toekomst met de aankoop van vestigingen in Tongeren en Tienen. In 1999 werden we verdeler van smart, twee jaar later mochten we ons als één van de eersten in België officieel concessiehouder voor Nearly New Car noemen. In 2012 werden we officieel Mercedes-Benz Used 1 dealer

 4. JENNES

  België

  Garage Jennes bouwt al jaren aan de toekomst. Om nog een betere service aan te bieden hebben ze niet alleen het dienstenpakket maar ook de toonzalen vergroot. Op 26 en 27 april 2008 openden de broers Rudi en Jan Jennes officiëel de deuren. De showroomoppervlakte ging van zeshonderd naar tweemaal duizend vierkante meter. Bovendien kwam er een kelderruimte van 1.600 vierkante meter bij. Volkswagen en Audi willen zich in de toekomst nog meer differentiëren als twee afzonderlijke producten. Dat is ingegeven door de filosofie dat Audi en Volkswagen elk een apart cliënteel aantrekken. En in die differentiatie gaan de directies van de Duitse merken erg ver. Niet alleen moet het wagenpark in afzonderlijke showrooms getoond worden, ook is er een hemelsbreed verschil in de huisstijl. Zo is de Volkswagengarage ingericht in speels oranje en hangt er een ongedwongen sfeer. De wagens staan er vrolijk in een cirkel. Bij Audi gaat het er strakker aan toe. De dominerende kleuren zijn grijs, zwart en wit. Alles moet in de hele wereld hetzelfde zijn. Op die manier wil Audi, dat forse groeiplannen heeft, zich opwerpen als een sterk merk. De Garage Jennes heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om andere nieuwigheden in te voeren. Zo maakten ze een business corner. Daar kunnen mensen die wachten tot hun wagen hersteld is, wat werken.

 5. GARAGE NEIRYNCK

  België

  Garage - Carrosserie Neirynck bvba gevestigd te Zulte, Oost-Vlaanderen, is 40 jaar actief in de autowereld. Gespecialiseerd in Mercedes, BMW, Audi en VW kijken wij naar wat U wilt bij de aankoop van een 2dehands auto. Wij bieden u dan ook jonge occasies MET garantie aan en gecontroleerd op meer dan 100 punten. Vindt u niet wat u zoekt in onze stock? Dan zoeken wij een wagen à la carte. Wilt u echter een gloednieuwe wagen aankopen? Geen probleem. Wij kunnen U helpen de gewenste wagen volgens uw persoonlijke smaak samen te stellen aan dezelfde condities en garanties die u krijgt bij de merkvertegenwoordiger, ongeacht het merk.

 1. MORREN MOTOR

  België

  Op uw wagen moet u altijd kunnen rekenen. Zowel voor privé als professioneel gebruik. Voor dat vertrouwen zorgt Morren Motor al 45 jaar, van generatie op generatie! Morren Motor is nog steeds een familiebedrijf dat een betrouwbare en vriendelijke service samen met kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Wij streven naar een aangename en langdurige relatie met persoonlijke aandacht voor elke klant, particulier of professioneel. Ons enthousiast team van medewerkers staat voor u klaar, of u nu op zoek bent naar een splinternieuwe Ford, een bijna nieuwe occasie of een onderhoudsbeurt!

 2. HANCKE CARS

  België

  In onze werkplaats is uw wagen in goede handen. Een team van goed opgeleide mecaniciens staat voor u klaar. Ze scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties. Ze beschikken over de modernste instrumenten waarmee ze snelle diagnoses maken en efficiënt kunnen werken. Zodat u uw wagen nooit lang hoeft te missen. Wilt u uw wagen een persoonlijke look meegeven? Er zijn voor het model van uw keuze heel wat originele accessoires. Kom ze bij ons in alle rust bekijken. Een woordje uitleg geven wij er graag bij. Wij zorgen er voor dat ze op een professionele manier gemonteerd worden. Zodat u altijd voluit van uw wagen kan genieten. Ook voor carosseriewerken kunt u steeds bij ons terecht. Wij beschikken over een professionele spuitcabine. U kunt steeds beschikken over een vervangwagen.

 1. P & P MOTORS

  België

  Als onderdeel van het dynamisch en professioneel verdelersnet van Renault staat P&P Motors nv tot uw dienst met kwaliteitsvolle dienstverlening en een perfect opgeleid team. Kwaliteitsvol, milieuvriendelijk en klantgericht Bij P&P Motors nv staat de klant centraal. Wij streven dan ook naar een perfecte service. Dankzij onze klanten hebben wij de wil om steeds te verbeteren. In geval van problemen zoeken we naar een gepaste oplossing. Een warm onthaal met een familiaal karakter Juist daarom geniet u een optimale service. Tijdens een kopje koffie beantwoordt ons onthaalpersoneel al uw vragen. Op die manier proberen we een langetermijnrelatie met u op te bouwen. We zijn een luisterend oor.

 2. PAGNOTTA GROUP

  België

  Sinds 1959 een familiebedrijf opgericht door de ouders Pagnotta, nu geleid door de tweede generatie en met inmiddels de intrede van de derde. Vandaag telt het bedrijf 3 vestigingen, de oorspronkelijke (Eisden-Maasmechelen) met de carrosserieafdeling en de 2 nieuwe vestigingen te Genk (Henri Fordlaan) en Maasmechelen (Rijksweg). Naast het legendarisch merk Alfa Romeo dat in kennerskringen automatisch gekoppeld wordt aan de naam Pagnotta (sinds 1968), verdeelt en onderhoudt de groep vandaag ook de andere brands van de Fiat Groep, namelijk FIAT, LANCIA, JEEP, ABARTH en staat ook in voor het onderhoud van DODGE, CHRYSLER en FIAT PROFESSIONAL. Sterke punten blijven de familiale aanpak waar de klant centraal staat, de knowhow, de moderne instellingen en de ruime voorraad in de verschillende merken, zowel nieuw als tweedehands en classic cars.

 3. COOLMAN HUGO

  België

  Coolman Cars geeft u het beste van Citroën, Kia en Volvo voor de beste prijs! Kortingen op stockwagens tot € 9.000. Ondertussen zijn wij in blijde verwachting van de gloednieuwe Citroën C4 (20 november 2010) en de Volvo V60 (januari 2011). 08 sept '10 U bent van harte welkom op de opendeurdagen bij Coolman Cars van 6 tem. 18 september. Wij bieden u schitterende condities op elke nieuwe Citroën, Volvo of Kia. Wij doen graag ook een extra op de stockwagens beschikbaar in onze showroom! U kunt er de gloednieuwe Volvo S60 en de Kia Sportage bewonderen. Tevens open op zondag 12 september! 05 jun '10 Citroën gaat ANTI-RETRO: De gloednieuwe DS3 staat in onze showroom! 24 dec '09 Kom langs en ontdek de ongeziene saloncondities op het Volvo, Citroën en Kia gamma. De nieuwe Citroën C3 is tevens te ondekken in onze showroom. Wij willen ook al onze klanten en onze bezoekers prettige Kerstdagen wensen en een veilig 2010!

 4. GARAGE GOUDSWAARD

  Nederland

  Garage Goudswaard is opgericht op 1 april 2004 door Bart en José Goudswaard. De autogarage staat bekend als de meest gezellige maar ook deskundige garage van de Achterhoek. Met enorm veel passie en deskundigheid staan de vakspecialisten maar liefst zes dagen per week klaar voor de klanten, dit om alle klanten zo goed mogelijk op maat te bedienen met deskundig vakkennis, hoge service en uitstekende prijzen. Garage Goudswaard is gevestigd te ‘s-Heerenberg aan de Logisitiekstraat 34 en is gelegen vlak aan de Duitse grens. In onze garage beschikken we over heerlijke koffie, voldoende parkeerplaatsen en servicegerichte specialisten die u graag te woord staan. Kom gerust eens langs voor een kop koffie en leer ons kennen! Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 5. CLAES & ZONEN TIENEN

  België

  De Groep Claes & Zonen is in Limburg al meer dan 60 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. De eerste stappen in de automobielwereld werden via het revisiebedrijf van André Claes gezet. Dit werd in 1950 opgericht aan de Tiensesteenweg in Sint-Truiden. Door zijn ondernemingszin en gevoel voor zaken was al snel een verhuis naar het industrieterrein te Sint-Truiden nodig. Terwijl het revisiebedrijf volledig autonoom bleef werken, investeerde André Claes in nieuwe afdelingen zoals een eigen personen- en bedrijfswagengarage. Deze werden later nog aangevuld met een carrosseriebedrijf. In 1993 werden we officieel concessiehouder voor Mercedes-Benz en bleven we investeren in de toekomst met de aankoop van vestigingen in Tongeren en Tienen. In 1999 werden we verdeler van smart, twee jaar later mochten we ons als één van de eersten in België officieel concessiehouder voor Nearly New Car noemen. In 2012 werden we officieel Mercedes-Benz Used 1 dealer

 6. GEURTS CAR - CENTER

  België

  Wij beschikken over een uitgebreid gamma van meer dan 100 ongevalvrije tweedehandswagens en bieden onze klanten naast de uitgebreide Certified Used Car-garantie ook service naverkoop in onze eigen werkplaats. Daarnaast kunnen wij uw oude wagen overnemen voor een correcte prijs en zijn wij ook bemiddelaar voor verschillende financieringsinstanties. Geurts Car Center staat bekend voor zijn klantvriendelijkheid, flexibiliteit en zijn correcte manier van handelen. U kan bij ons terecht voor een uitgebreid gamma van jonge personen- en bedrijfswagens, en dit uiteraard aan een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Al onze wagens worden voor de levering vakkundig afleveringsklaar gemaakt in onze eigen werkplaats en voorzien van de wettelijke vooropgestelde garantie. Indien u schade krijgt aan uw voertuig kan u terecht in onze gecertificeerde carrosserie- en smart repairafdeling. Tijdens de herstelling staat een gratis vervangwagen ter uwer beschikking. Al 25 jaar land de referentie op de tweedehandsmarkt en voor het derde jaar op rij winnaar van de Opel Dealer Excellence Award!

 7. OPEL VAN DER PERRE

  België

  Bij Opel Van Der Perre vindt u nieuwe wagens, tweedehandswagens, bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. Ook kan u bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen. We zijn een familiebedrijf dat volop de kaart trekt van het professionalisme. We staan erop om iedereen persoonlijk te begeleiden. En dat niet alleen tijdens de aankoopfase, maar ook daarna. U wordt nooit een nummer. De legendarische kwaliteit van Opel, het uitgebreide Opel-gamma en onze persoonlijke aanpak staan borg voor een uitstekende service. Begin jaren ‘60 startte Jozef Van der Perre met de uitbating van de garage op de Assesteenweg te Ternat. In 1987 vormden we de eenmanszaak om tot een nv. Ook kwam de huidige zaakvoerder Mario Van der Perre werken in de familiezaak. In juli 2000 verhuisde Opel Van Der Perre naar onze huidige gebouwen aan de Ninoofsesteenweg te Schepdaal. Sinds 2003 is Opel Van Der Perre eveneens verdeler van de Opel-bedrijfsvoertuigen. Zo zijn we gespecialiseerd in bestelwagens. Ook de jongste zoon Jens werkt sinds 2012 bij Opel Van Der Perre, waardoor het een écht familiebedrijf is. Hij is verantwoordelijk voor de aftersales-activiteiten. Levi Van der Perre vertegenwoordigt zelfs de derde generatie. Hij staat in voor de verkoop.

 8. MERCEDES - BENZ NINOVE

  België

  Wij zijn de enige erkende specialisten in de streek voor verkoop én service van alle Mercedes-Benz voertuigen, dit alles volgens de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz. Wij bieden u het ganse gamma aan van A tot Actros, inclusief de bestelwagens. Voor al deze voertuigen beschikken wij over gespecialiseerde verkopers per product. Zij geven u niet alleen perfect advies over de wagen zelf maar ook over de financiering ervan en voorstel op maat voor een onderhoudscontract. In onze showrooms kunt u alle courante modellen bewonderen. Door ons ruime aanbod aan demowagens is een proefrit vaak heel snel gepland. U zoekt een jonge 2de handswagen, onze verkopers vinden die zo voor u Door onze grote stock aan originele Mercedes-Benz onderdelen en accessoires kunnen wij snel het onderdeel leveren dat u zoekt. Bovendien genieten die van twee jaar waarborg. Een ruim team van ervaren en permanent opgeleide, gespecialiseerde technici kent onze voertuigen door en door en zorgt met originele Mercedes-Benz apparatuur snel voor een juiste diagnose en accurate herstelling. Indien u uw wagen bij ons laat onderhouden, verlengt u telkens weer uw Mobilo-life garantie, waarmee u ten allen tijde beroep kunt doen op de 24u-pechdienst van Mercedes-Benz.

 1. CARS DEBOES

  België

  Sinds 1979 is Cars Deboes, reeds meer dan een kwarteeuw onafhankelijk verdeler, gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en bijna nieuwe BMW wagens. Deze jarenlange ervaring zorgt voor een gevarieerd aanbod aan de scherpste prijzen. Sinds mei 2010 werd ook Volvo, als 2de topmerk, aan het aanbod toegevoegd. Wij verwelkomen u dan ook van harte in onze garage, waar wij u ons gamma nieuwe, directie- en tweedehandswagens van BMW en Volvo presenteren. Ons bedrijf staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en correcte Service! Direct contact en persoonlijke service zijn onze grootste troeven, daarmee bedoelen we dat we onze klanten persoonlijk kennen. Om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen, staan wij altijd open voor de mening van onze klanten. Op die manier willen we uw verwachtingen overtreffen, elke dag opnieuw. Kom tevens kennis maken met onze gespecialiseerde werkplaats met ultra moderne diagnose apparatuur.

 2. AUTO PARTNERS

  België

  Autopartners staat voor een sterke groep die kan putten uit jarenlange ervaring en van klantgerichtheid een doel maakt. Voor zowel uw particuliere als bedrijfswagen bent u meer dan welkom in één van onze vestigingen te Boom, Bornem, Mechelen of Temse. Hebt u een Dacia, Renault of Z.E. in gedachten? U kan steeds met al uw vragen bij ons terecht. Zo bieden wij u een totaalpakket met betrekking tot mobiliteit. Onze verkoopsploeg staat ter uwer beschikking om de optimale keuze te bepalen in zowel aankoop, leasing als financiering van uw voertuig. Dit zowel voor nieuwe als tweedehands-, personen- of bedrijfsvoertuigen. Los van deze diensten bieden wij u alle facetten tot het beheer van uw wagen. Zo kan u terecht in onze ateliers voor alle mogelijke onderhoudswerken alsook in geval van koetswerkschade. Indien u op een bepaald moment extra vervoer nodig hebt bieden wij u graag onze verhuurwagens aan. Zo ziet u: AUTOPARTNERS = Uw mobiliteit onder één dak!

 3. PEETERS MOTORS

  België

  Verkoop aan bedrijven, diplomaten en militairen. Uw keuze voor een Land Rover als bedrijfswagen zegt heel wat over uw organisatie. U stelt prijs op geavanceerde en efficiënte technologie. U eist beperkte gebruikskosten en een hoge restwaarde. U verwacht het hoogste serviceniveau van de deskundigen die u adviseren over de beste oplossing voor uw behoeften. Diplomaten kunnen bij aankoop van een nieuwe Land Rover genieten van speciale prijzen. Dat geldt ook voor Amerikaanse militairen die buiten de VS gelegerd zijn, leden van de NAVO-troepen en NAVO-personeelsleden.

 4. M&M SERVICES

  België

  Welkom bij garage M&M-services. Diagnose en herstelling: Van Alfa tot Zastava, van oud tot nieuw, wij onderhouden en/of herstellen (bijna) alle merken. U mag rekenen op een duidelijke communicatie & professionele service. Nazicht voor autocontrole: Elke wagen van 4 jaar of ouder dient zich jaarlijks aan te melden bij de autocontrole. Voorkom onaangename verrassingen en laat je wagen door ons nakijken en controle-klaar maken. Carrosserie & opmaak: Klein ongeval of grote schade. Deuk, schram of bluts. Dankzij ons vakmanschap maken onze specialisten uw wagen weer zo goed als nieuw. Zomer & winterbanden: Nagel in uw band of plat profiel. Nood aan een sportiever model of geïnteresseerd in winterbanden ? Wij verzorgen uw bandenservice van A tot Z. Plaatsgebrek ? Geen nood, uw banden kunnen ook bij ons worden gestockeerd ! Aircosevice en tweedehands wagen.

 5. HULP BIJ AUTO KOPEN

  Nederland

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in aankoopkeuring voor tweedehandse auto's Aankoopkeuring auto is onze specialisme Weet wat u koopt en voorkom een miskoop Door onze hulp bij het kopen van een auto, kun je honderden euro’s besparen. Wij komen bijna altijd achter bestaande gebreken, waardoor het bedrag dat jij de kosten van onze service dubbel terugverdient. Wij kunnen je helpen bij zoeken van een auto, indien je nog geen auto op het oog hebt. Wij staan bekend om onze uitgebreide aankoopkeuring en kunnen ook de onderhandeling uitvoeren. Als kers op de taart kunnen wij je nieuwe auto bij je thuisbezorgen.

 6. CARCONNEX

  België

  Ons bedrijf, Carconnex, is sinds 1994 op de groothandelsmarkt aanwezig en is in het aan- en verkopen van nieuwe en tweedehandswagens gespecialiseerd. Deze wagens worden zowel in België als in de rest van Europa aan professionele handelaars verkocht. Bij Carconnex is iedere autohandelaar welkom, zowel groot als klein! Ons aanbod varieert van nieuwe wagens en zeer jonge tweedehandswagens over tweedehandswagens van enkele jaren oud met hogere kilometerstanden tot lichte vrachtwagens.  Een enorm voordeel voor onze klanten in de hedendaagse autohandel is het feit dat we geen tussenpersonen zijn, die fictieve auto's van dealers of ondernemingen aanbieden. Iedere auto van Carconnex werd door ons besteld, aangekocht en opgeslagen. We garanderen dat we onmiddellijk iedere auto kunnen leveren die we op onze website aanbieden.

 7. CARDOEN ANTWERPEN

  België

  Cardoen is een autosupermarkt met verschillende vestigigen in België. Je vergelijkt er merken, modellen, prijzen en zoveel meer. Meer dan 1 000 nieuwe auto's & jong gebruikte, van meer dan 25 merken aan de laagste prijs. De auto die echt bij je past, ziet er voor iedereen anders uit. Daarom vertrekken we bij Cardoen uit jouw verwachtingen en vereisten. Om je zoektocht te vergemakkelijken, delen we onze stock, zowel op de website als in de autosupermarkt, als volgt in: stadsauto's, grote gezinswagens, kleine gezinswagens en andere.

 8. CARROSSERIE PAUWELS PLUS

  België

  Meer dan 30 jaar ervaring in het herstellen van personenwagens, bestelwagens & vrachtwagens. Onze diensten : Herstellingen van autoschade. Het spuiten of herspuiten van uw wagen, bestelwagen, fiets of motorfiets. Kleine herstellingen aan uw voertuig. Bumperschade. Spot repair. Herstellingen van hagelschade. Uitdeuken zonder spuiten. Interieurherstellingen (zetel- en hemelbekleding, dashboard en deurbekledingen). Herstellingen van steenslagschade. Opknappen van glasschade en vervangen van kapotte ruiten. Volledige opkuis en polijsten van de wagen. Verkoop tweedehands- en nieuwe wagens.

 9. MERCEDES-BENZ ANTWERPEN

  België

  Mercedes-Benz Antwerpen telt een ruim team van gedreven en professionele medewerkers die het ganse gamma van Mercedes-Benz vertegenwoordigen — van personenwagens en smart tot zware trucks. Bij ons vindt u alles wat u verwacht van een officiële Mercedes-Benz verdeler... én nog net dat ietsje meer. Of u nu komt voor een nieuwe wagen, accessoires, een onderhoud of een herstelling — bij ons gaat het in de eerste plaats om u en uw tevredenheid. Onze slogan luidt dan ook: "Uw mobiliteit, onze passie"! Maar dit is meer dan gewoon een slogan. Wij denken mee met onze klant en werken oplossingen op maat uit, zowel bij de verkoop als bij de naverkoop. Want ook u bent bij ons een ster!

 10. PATRICK SMETS

  België

  Patrick Smets. Service op niveau van het merk. Het hele team deelt een passie voor BMW. Het merk staat bekend voor zijn superieure producten en wij streven ernaar een service van hetzelfde niveau te bieden. De installaties zijn altijd up-to-date en de medewerkers volgen de technische innovaties op de voet. Zo kunnen we beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. En bent u zeker dat u elke dag weer geniet van uw BMW.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Auto's - tweedehands - Import export

Aantal resultaten

5.638 Bedrijven