• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • autohoezen en -matten

Resultaten voor

Autohoezen en -matten - Import export

 1. DGS AUTODYWAN SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  DGS Autodywan is een toonaangevend autobedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van autoaccessoires. We begrijpen het belang van personalisatie en maatwerk als het gaat om voertuigen. Ons uitgebreide assortiment autoaccessoires is ontworpen om de functionaliteit, het comfort en de stijl van uw auto te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenverbeteringen, we hebben een gevarieerde selectie producten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 2. ACTIVLINE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACTIVLINE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Simmern, Duitsland.

 3. AEV AUTOMOTIVE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AEV AUTOMOTIVE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Viernheim, Duitsland.

 4. KUBETEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUBETEX GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Dotternhausen, Duitsland.

 5. BELKON - BELEDERUNG UND KONZEPTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BELKON - BELEDERUNG UND KONZEPTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Nufringen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SHOP FOR COVERS BV

  Nederland

  Shop for Covers premium tailored carcovers Shop for Covers develops and supplies products to protect your precious belongings like your car, boat, bbq and much more. Throughout many years of experience we know that only the best is good enough. That´s the reason why we only deliver premium quality covers, for the right price! ---------- Autohoezen op maat voor uw auto Bescherm uw waardevolle auto met een autohoes op maat. Gebruik de chique indoor autohoezen voor het weren van stof, vuil, condens en krasjes wanneer uw auto staat gestald in uw garage. Een waterdichte, ademende buitenhoes voor gebruik onder de carport of buiten beschermt tegen regen, sneeuw, hagel, vogelpoep, boomhars en veel meer. Op deze website vindt u afdekhoezen op maat voor uw model auto, Star Cover hoezen en volledig op maat gesneden Custom Cover beschermhoezen. De Custom Cover beschermhoezen worden speciaal naar uw wensen op maat gesneden en gefabriceerd, uw gepersonaliseerde autocover. Al onze Star Cover hoezen worden geleverd met 5 jaar garantie!

 2. AUTOHOEZENONLINE.NL

  Nederland

  Autohoes Autohoezenonline.nl is specialist op het gebied van goede kwaliteit autohoezen voor optimale bescherming van uw auto. Waterdicht betekent bij ons ook echt waterdicht zodat de hoezen uitermate geschikt zijn voor buitengebruik. Wij maken onderscheid tussen onderstaande modellen zodat er voor iedere auto snel een passende hoes gevonden kan worden. autohoes zware kwaliteit, waterdicht Sedan Hatchback Mpv Bus Pickup De levertijd bedraagt doorgaans één dag, tenzij anders aangegeven bij de bestelbutton van de betreffende hoes. Autohoezen voor buiten en binnen Onze buitenhoes is gemaakt van de zwaarste kwaliteit 350g/2m die er te vinden is. De hoezen zijn dubbellaags en voorzien van een zijde zachte fleece binnenvoering. De naden zijn extra waterdicht afgewerkt zodat lekkage op de naden niet mogelijk is. Om de hoes goed op zijn plaats te houden zijn er maar liefst vier ogen in de autohoes gemonteerd. Daarnaast zit er bij elk wiel nog "wielbevestigingen" bij om de autohoes nog beter op zijn plek te houden. Met de wielbevesting zet u terplekke van het wiel de hoes vast met een spanband welke aan de hoes gemonteerd zit.

 3. KENTEKENHOUDER.NL

  Nederland

  Kentekenplaathouder geschikt voor alle merken en modellen voertuigen. Ontwerp een kentekenplaathouder met of zonder tekst voor uw eigen Auto. Wij kunnen kentekenplaathouders bedrukken met bedrijfslogos met minimale order van 1 stuk. Wilt u geen reclame meer rijden voor een garage of dealer bedrijf. Bestel dan eenvoudig een nieuwe kentekenplaathouder voor uw auto. Kies eerst uw merk Auto en maak keuze uit een ruime assortiment kentekenplaathouder. Kies een kentekenplaathouder wilt u deze bewerken en zelf ontwerpen klik dan op ontwerpen. Wilt u deze niet bewerken maar bestellen zoals deze word afgebeeld dan is dit ook allemaal mogelijk geheel naar eigen smaak!

 4. ADOK TECHNICAL TEXTILE

  Turkije

  Anadolu Weaving (ADOK) begon zijn productie in 2010 met de productie van stoffen voor auto's met een capaciteit van 1 miljoen meter per jaar, en voorziet van oplossingen voor de vereisten van de klant met gebruik van zijn eigen productiecapaciteit.Zijn productie- en marketingactiviteiten zijn vooralsnog gericht op de automobielindustrie. Adok produceert eveneens stof voor kantoormeubelen en meubelen voor binnenshuis en de kinderwagensector op contractbasis.Adok Group is gericht op de markten voor bekleding in auto's en stoffen voor autohoezen en heeft het merk Domier opgericht om onafhankelijk zijn portfolio uit te breiden in de afgelopen 35 jaar in de sector van autobekleding.Hoewel de bekledingssector voor auto's in Turkije beperkt is, heeft het feit dat Toyota, Hyundai, Ford, en gedeeltelijke Volkswagen zijn auto's in Turkije produceert voor de Europese markt, uiteindelijk Dirilis Automotive gemotiveerd en werd de Adok Weaving fabriek opgezet. We produceren huishoudtextiel (bekleding, lakens en beddengoed) op projectbasis.

 5. OLPLAN PRODUCENT PLANDEK SAMOCHODOWYCH, PLANDEKI NA TARAS OLSZTYN

  Polen

  Het bedrijf OLPLAN PRODUCENT PLANDEK SAMOCHODOWYCH, PLANDEKI NA TARAS OLSZTYN, is een Multi-Category, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren dekzeilen voor vrachtwagens, en buiging van voertuigen. Het is gevestigd in Olsztyn, Polen.

 1. CO

  Tunesië

  Het bedrijf CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoelhoezen voor auto's, beschermingsdekzeilen auto, en op maat gemaakte tapijten. Het is gevestigd in Sousse, Tunesië.

 2. HOSECO

  Tunesië

  Het bedrijf HOSECO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren autohoes op maat, Beschermhoes, en gepersonaliseerde hoezen. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 1. ANTEX+CASE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ANTEX+CASE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen autostoelen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 2. AUTOSATTLEREI THORSTEN WENDT

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOSATTLEREI THORSTEN WENDT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 3. TAPICERÍA DE COCHES CRUZ

  Spanje

  Het bedrijf TAPICERÍA DE COCHES CRUZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 4. PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE ERKA

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE ERKA, is een Multi-Category, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elastiek, Singels en sjorriemen, Elastiek, buiging van voertuigen, Singels en sjorriemen, en haakjes. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 5. ANTÓNIO JESUS MESQUITA LDA

  Portugal

  Het bedrijf ANTÓNIO JESUS MESQUITA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren autostoelen, klapstoelen voor voertuigen, en vulcaniseren. Het is gevestigd in Vila De Cucujães, Portugal.

 6. TAPIS AUTOMOBILE

  Frankrijk

  Het bedrijf TAPIS AUTOMOBILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tapijten voor personenauto's, auto-accessoires, en bekledingsstoffen voor personenauto's. Het is gevestigd in Valbonne, Frankrijk.

 7. HOUSSES-AUTO DBS

  Duitsland

  Het bedrijf HOUSSES-AUTO DBS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. DATEX WERKSTATTSCHUTZBEZÜGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DATEX WERKSTATTSCHUTZBEZÜGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Datteln, Duitsland.

 1. GTI SODIFAC

  Frankrijk

  Het bedrijf GTI SODIFAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Roncq, Frankrijk.

 2. EMC ELEGANT

  Oekraïne

  Het bedrijf EMC ELEGANT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Op maat gemaakte autovoetmatten. Het is gevestigd in Vinnitsa, Oekraïne.

 3. SOFT TRIM SEATING STS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SOFT TRIM SEATING STS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 4. TAPICERÍA DEL AUTOMÓVIL VALENCIA

  Spanje

  Het bedrijf TAPICERÍA DEL AUTOMÓVIL VALENCIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 5. REFREF 4D RUBBER CAR MATS

  Turkije

  Het bedrijf REFREF 4D RUBBER CAR MATS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tapijten voor personenauto's. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. P.U.H. CIK SPÓ?KA JAWNA K. CHRYPLEWICZ Z.KOPACZ

  Polen

  Het bedrijf P.U.H. CIK SPÓ?KA JAWNA K. CHRYPLEWICZ Z.KOPACZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tapijten voor personenauto's. Het is gevestigd in Wroc?aw, Polen.

 7. TRIM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRIM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autohoezen en -matten, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Autohoezen en -matten, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Kleine lederwaren, en Tassen, attache-cases en handtassen. Het is gevestigd in Großmehring, Duitsland.

 8. PARYS

  Polen

  Het bedrijf PARYS, is een Multi-Category, en actief in de sector Autohoezen en -matten. Het is tevens aanwezig in de sectoren dekzeilen voor vrachtwagens, dekzeilen voor afsluiting rondom, en pvc spandoeken. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 9. PANDA SEAT COVER

  Turkije

  Het bedrijf PANDA SEAT COVER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Autohoezen en -matten, Autohoezen en -matten, Stoelhoezen voor auto's, Accessoires en uitrustingen vrachtwagens, en autohoes op maat. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. ALLMAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALLMAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vloerrooster, metaal, Autohoezen en -matten, Kunststof - vloerbedekking, Hek- en rasterwerken en metaalgaas, Vloerrooster, metaal, Autohoezen en -matten, en Kunststof - vloerbedekking. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis